Skip to main content

Rejser til Lissabon i Portugal

Portugal

lissabon_sporvogn_05

Sydeuropas smukkeste hovedstad

I Lissabon skinner solen næsten 3.000 timer om året, hvilket gør hovedstaden til en af de mest solbeskinnede i Europa. De hvidkalkede byhuse og solens flittige besøgstid har givet Lissabon tilnavnet ’Den Hvide By’.

Bohemeatmosfæren er ligeså nærværende, når vi spadserer mellem de charmerende fortovscaféer, klassiske bagerier og livlige atelierer.

Lissabon er bygget på syv høje, der skaber store niveauforskelle i byen og et smukt panoramavue over de røde teglstenshuse. Eksempelvis hvis du står på den modsatte side af Tejoflodens bred ved Almada. Vi bor i hjertet af byen og gerne med udsigt over floden, hvor vi mærker det skønne leben.

Lissabon er proppet med charme så vel som historiske seværdigheder. Bélemtårnet til minde om Vasco da Gama, Jerónimosklosteret i prægtig manueline-stil og den ikoniske kabelbane (sporvogn) i den gamle bydel Bairro Alto står som nogle af byens højdepunkter. Det er muligt at leje cykler og træde rundt i stejle stræder – der er rigeligt med skyggefulde torvepladser til oplagte hvil.

De kultur- og musikinteresserede kan med fordel besøge en lokal fado-restaurant i Bairro Alto og overvære en unik opførelse fra et lokalt fadoensemble til et dejligt måltid. Fado er portugisernes hjertebarn, og den melankolske folkemusik bor i Lissabon.

Lissabon er en charmetrold af en hovedstad under sydens sol og i Atlanterhavets kølende brise.

Madscenen i hovedstaden er generelt fantastisk. Her er omkring 20 Michelin-anbefalede restauranter og utallige autentiske spisesteder, der serverer lokale anretninger og nationale klassikere.

 

Derfor skal I rejse til Lissabon

  • Sporvognen gennem kvartererne 
  • Charmerende storbykultur
  • Fado-traditionens hjemstavn
lissabon_alfama_01 belem_tower_lissabon_02

Rejser til Lissabon

Fyld rejsen med oplevelser

Krydr rejsen med udflugter, og få autentiske oplevelser, du aldrig glemmer. Vi håndplukker udflugterne i tæt samarbejde med vores udvalgte samarbejdspartnere, der har indgående kendskab til destinationen.

lissabon_skyline_03

Generelt en rigtig god tur med varierede oplevelser som supplerer hinanden godt. Der var mange gode indtryk og oplevelser – så fasthold gerne turen og dens indhold. Gode hoteller og en fremragende dansk rejseleder og gode lokale guider.

Jens
4.4   (149 anmeldelser)
Læs hvad andre gæster siger

Hoteller i Lissabon

Det siger vores gæster ...

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)