kenya_rotschild_giraf_02

Rejser til Afrika

Safari, savanne og ældgamle kulturer

Oplev Afrika med Stjernegaard

Store dyr i stor natur

Afrika spænder fra tør ørken til brusende vandfald. Fra flade sletter til bjergplateauer, ældgamle kulturer til nye nationer. Afrika er altså så mangfoldigt, som det er underfundigt. Kontinentet er i en rivende udvikling, der ansporer til store oplevelser og fantastiske syn. Og vores rejser til Afrika byder på det hele og viser dig i god ro og orden alle seværdighederne.

Hvad end du drømmer om at gå i Karen Blixens fodspor, se pyramiderne eller Victoria Falls har vi rundrejsen, der matcher dine ønsker. Og hvis du endnu ikke ved, hvad du egentlig vil have ud af drømmerejsen til Afrika, er vi klar med gode forslag til både destination og indhold.

Ring eller skriv til os
Line Milland Aminsam
Tlf. 4526 0000

Mandag - fredag 10 - 15

Line Milland Aminsam - rejsekonsulent

Hvorfor rejse til Afrika med Stjernegaard?

Vi har sammensat rundrejser til Afrika med store seværdigheder og unikke oplevelser for øje. Med Stjernegaard kan du vælge at rejse på rundrejse med dansk rejseleder til Egypten, Kenya, Madagaskar eller Namibia eller tage på kør-selv-ferie til Sydafrika.

Vores rundrejser er inklusive alle udflugter, ophold og mange måltider, og du er i sikre hænder sammen med en lokalkendt og fantastisk dansk rejseleder, der kender både højdepunkterne og hemmelighederne. Vi rejser i små grupper á 12-24 deltagere, der sikrer, at alle bliver hørt og set i gruppen. Er kør-selv-ferien mere din smag, skal vi nok sørge for at klæde dig ordentlig på, så du får alle smagsnuancerne med. Blandt andet i Vinlandet ved Franschoek og Stellenbosch, hvor de særlige sydafrikanske vinnoter venter i charmerende, landlige omgivelser.

Afrika_landing_02

Fakta om Afrika

Samlet indbyggertal

1.2 mia. mennesker, hvilket gør Afrika til det næstmest befolkede kontinent. Nigeria er med 200 mio. indbyggere det største land, mens Seychellerne er mindst med blot 90.000 beboere.

Victoria Falls

På grænsen mellem Zambia og Zimbabwe ligger et af verdens syv naturvidundere: vandfaldet The Victoria Falls, som er hele 1.700 meter bredt.

The Big 5

Elefanten, næsehornet, bøflen, løven og leoparden spiller hovedrollerne på safariscenen, som vi er tilskuere til i Kenya, Sydafrika og Namibia.

Cairo

Den største by i Afrika er hjemsted for Pyramiderne, Tut Ankh Amons guldskat og mere end 1.000 moskéer. Der bor formentlig mere end 20 millioner mennesker i Egyptens hovedstad.

Rejser til Afrika - hvor skal jeg hen?

Egypten

rejsen til Egypten ser vi Pyramiderne i Giza, Tut Ankh Amons guldskat og har 7 nætter på krydstogt på Nilen. Vi besøger Luxor, Edfu og Aswan og kommer helt tæt på templerne og Kongernes Dal, inden vi besøger en nubisk landsby, hvor vi får et enestående indblik i en kultur, der er så fjern fra vores som muligt. Alt i selskab med en lokalkendt dansk rejseleder.

Kenya

Følg i Karen Blixens fodspor på rundrejsen til Kenya, når vi besøger ’Den afrikanske farm’ i Nairobi. Fjernt fra de danske himmelstrøg lærer vi om en af vores største forfattere, inden vi ser landets store søer Naivasha og Nakura. En særlig oplevelse venter, når vi indlogerer os i luksustelte ved Masai Mara, hvor de nomadiske masaier bor, mens vi spejder efter ’The Big 5’.

Madagaskar

Eventyrrejsen til myternes ø med dansk rejseleder udforsker den unikke flora og fauna på øen ud fra den afrikanske østkyst. Den isolerede ø byder på omgivelser i alle regnbuens farver, og vi besøger både højland, ørken og steppeland undervejs. Under baobabtræernes brede kroner skjuler mysterierne sig i det kobberfarvede landskab.      

Namibia

I Namibia strækker ørkenlandskaber sig så langt, øret rækker, og vi får en unik mulighed for at stå ansigt til ansigt med en af verdens ældste kulturer hos stammefolket. Et månelandskab med tyske undertoner grundet kolonitiden, vil utvivlsomt indprente sig i din hukommelse. Det er muligt at forlænge rejsen til Namibia med to nætter ved fantastiske Victoria Falls i Zimbabwe.

Sydafrika

Længst mod syd finder vi et af verdens mest interessante lande: Sydafrika. Her er undertrykkelse og raceadskillelse skiftet ud med fred, demokrati og ligestilling i billedskønne omgivelser fra de høje bjergtinder til de flade ørkenstrækninger. Tag på kør-selv-ferie med safari langs Garden Route, Cape Town eller ved Krüger National Park ved verdens ende.

Det Indiske Ocean

Ud fra Afrikas østkyst ligger de paradisiske perler: Seychellerne og Mauritius i Det Indiske Ocean. Drømmedestinationerne byder på hvide sandstrande, grønne palmer og levende koralrev, og der er rig mulighed for at bo på et skønt resort ved vandkanten. Her kobler du af fra hverdagen, finder de gode romaner frem eller benytter dig af hotellernes wellness-faciliteter.

Vejret i Afrika – hvornår er det bedst at rejse til Afrika?

Afrika er et enormt kontinent, der strækker sig over ækvator, hvilket deler kontinentet på den nordlige og sydlige halvkugle. Se vejrtabellerne for din destination her og find ud af, hvornår det er tørt, solrigt eller regnfuldt, der hvor du skal hen. 

Cairo

Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
Temperatur
Nedbør i mm.
Dagtemperatur
19° C
21° C
23° C
28° C
32° C
34° C
34° C
34° C
33° C
30° C
25° C
20° C
Nedbør i mm.
7 mm
4 mm
4 mm
2 mm
0 mm
0 mm
0 mm
0 mm
0 mm
1 mm
3 mm
5 mm
Madagaskar_RR_eventyrrejse

Bestil Afrika kataloger

Søger du inspiration til din Afrika rejse - bestil vores kataloger

Se kataloger

Læs mere og bliv inspireret

Guide: Her er verdens smukkeste roadtrips

Verden er spækket med landeveje, kringlede bjergveje og skovstier. Vi præsenterer de 5 smukkeste køreture.

Guide: Her er verdens smukkeste natur

Tag med til alle verdenshjørner og tag for dig af buffeten af øjenguf i alle afskygninger. Fra geotermiske vidundere til rustik klippekeramik.

Slow travel ad skinnerne

Togrejser hitter og giver dig en unik mulighed for store oplevelser på vejen. Vi guider til 5 af de bedste.
like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.663 anmeldelser)