Namibia rejse i forunderlig skønhed med dansk rejseleder
En rejse i forunderlig skønhed

En rejse i forunderlig skønhed

Rundrejse med dansk rejseleder
17 dage fra kr. 33.900

Små grupper: 10-20 deltagere

Ét sted er der rustrøde sanddynger så langt øjet rækker. Et andet sted forvandles ørkenen til et spydigt månelandskab, som trods sit bidske udseende ikke er til at stå for. Halvvejs mod nord ligger 700 meter høje kampesten plantet midt på en flad slette. Lidt længere væk er bjergtoppene helt fladtrykte. Og så er der næsehornene, elefanterne og alle vennerne, der huserer ved vandhullerne i Etosha og et godt stykke ind i Kalahariørkenen.  

Namibia har tilladt sig at brede sig, men det gør nu ikke noget. Det store show af landskaber, der underholder os mellem destinationerne, er halvdelen af oplevelsen, og vi kommer ikke til at kede os. På trods af at her er næsten mennesketomt, oplever vi ’wild west’-stemning med tyske undertoner såvel som ældgamle kulturer, der stadig holder traditionerne i hævd. Vi kommer tæt på de vilde dyr, og måske møder vi endda det sorte næsehorn.

Efter hovedstaden Windhoek drager vi ud i Kalahariørkenen, hvor den første safari venter. Fra den halvtørre ørken sætter vi kursen mod Namibørkenens gigantiske sandkasse. Her skal vi se nogle af verdens største sandbjerge og en skov af døde træer, der måske bliver det smukkeste, vi nogensinde har set. Fra ørkenen tager vi videre til kolonitidsbyen Swakopmund, der emmer af tysk charme med alt, hvad det indebærer, og herfra går turen nordpå.

Vi kommer forbi gigantiske granitbjerge, der tårner op i et ellers fladt landskab, vi møder stammefolk og buskmænd, der lever efter ældgamle skikke, og vi ser flere tusinde år gammel kunst på klippesider og kampesten. I Etosha Nationalpark følger vi dyrenes til tider festlige hverdag, når vi kører fra vest til øst, forbi en af verdens største saltsletter.

I byerne bor vi på gode hoteller, mens vi indlogeres på ægte afrikanske lodges, når vi befinder os ude i den vilde natur. Solnedgangen over ørken og savanne er i en klasse for sig, og selv når mørket falder på, kan vi være heldige at se antiloper og næsehorn, som kigger forbi lodgen til en aftensnack.

Namibia er en fascinerende blanding af det vilde vest, tyske traditioner, afrikansk stammekultur og vildt dyreliv. Vi rejser i en lille gruppe i selskab med en erfaren dansk rejseleder, og trods til tider lange distancer har vi valgt at køre fra sted til sted for ikke at gå glip af de skiftende, gudesmukke landskaber. En tur til Namibia kan ikke sidestilles med noget andet – og vi vil gerne garantere jer en uforglemmelig oplevelse og en række ’naturchok’. 

Forlæng rejsen ved Victoria Falls

Nu, hvor I alligevel befinder jer på det afrikanske kontinent, har I måske lyst til endnu flere eventyr. Vi arrangerer gerne en forlængelse til det fantastiske Victoria Falls, der ligger på grænsen mellem Zimbabwe og Zambia. Forlængelsen er uden dansk rejseleder, og I har en enkelt nat i Windhoek, inden I flyver til Victoria Falls og indlogerer jer for 2 nætter på det legendariske The Victoria Falls Hotel, hvor kolonistilen blomstrer, og hvor der serveres High Tea og Gin and Tonic på Stanley's Terrace med udsigt til vanddampene fra et af verdens største vandfald.

Gratis foredrag om Namibia
20. august kl. 18:00 - 19:30 (Kgs. Lyngby)
22. september kl. 13:00 - 14:00 (Aarhus)
Tilmeld dig her >
Tak for din tilmelding

Vi har modtaget din tilmelding, og vender tilbage med en endelig bekræftelse indenfor 1 hverdag.

Tilmelding til foredrag om Namibia

Vi behandler de personoplysninger du har afgivet i forbindelse med din tilmelding til foredrag. Dine oplysninger bliver opbevaret betryggende og ud fra principperne i vores privatlivspolitik.

Alle foredrag afholdes på vores kontor på adressen:
Lyngby Hovedgade 60, 1. sal, 2800 Kgs. Lyngby.
(Medmindre andet er anført)
namibia_befolkning_02

Turen i overblik

Rute og højdepunkter

Se detaljeret dagsprogram >
Dag 1.
Danmark - Amsterdam - Windhoek
Vi flyver fra Danmark via Amsterdam og kan se frem til en lang flyvetur gennem natten, før vi lander i Windhoek i morgen.
Dag 2.
Ankomst til Windhoek og på rundtur i byen
Vi ankommer til Windhoek lufthavn og nyder synet af de åbne savannelandskaber på vej mod byen. I Windhoek tager vi et kig på historien, og melder sulten sig, kan det være, vi lokkes af schnitzel og weißbier.
Dag 3.
Windhoek – Kalahariørkenen, safari i solnedgangen
Foruden de rødbrune landskaber, vi triller forbi, ser vi de hårdføre ’quiver trees’, der siges at bringe både held og diamanter. Senere på dagen venter en fortryllende safari i solnedgangen.
Dag 4.
Kalahariørkenen – Namibørkenen, vinsmagning i Neuras Wine Estate
Når vi kører til Namibørkenen, oplever vi et show af skiftende landskaber, der til sidst munder ud i en rødlig sandørken. Vi drikker vin i et af verdens tørreste vinområder og lader op til morgendagens ørkenvandring.
Dag 5.
Sossusvlei, Deadvlei og Sesriem Canyon
Vi står op mens stjernerne stadig blinker og kører til Sossusvlei, hvor kæmpemæssige sandbjerge, tørre lersletter og døde træer udgør dagens scene. Vi bestiger sanddyngerne, mens solen langsomt stiger og slutter turen af i Sesriem-kløften, hvor vi nyder en stund i skyggen.
Dag 6.
Namibørkenen – Swakopmund, køretur gennem månelandskaber
Dagens køretur går gennem ørken- og månelandskaber til den tyske kolonitidsby, Swakopmund. Vi tager et kig på de gamle tyske levn og nyder en middag i byen.
Dag 7.
Swakopmund, Walvis Bay og katamarantur
På en katamarantur skal vi både se sæler, delfiner og flamingoer, mens vi skyller østers ned med mousserende vin. Vi nyder livet i den tyske by, tager måske en tur på stranden eller på museum.
Dag 8.
Swakopmund - Spitzkoppe - Erongo Mountains
Første stop er Spitzkoppe, der tårner op som en gigantisk stak granit midt i det flade landskab. Vi føler os små og går en tur blandt granitkæmperne, inden vi kører til Erongo Mountains.
Dag 9.
Erongo Mountains, besøg hos buskmænd
Vi skal møde sanfolket, hvis historie er tæt forbundet med naturen. Buskmændene tager os med på en gåtur, viser os hvordan de laver ild og fortæller om historien. Om eftermiddagen står den på afslapning ved poolen.
Dag 10.
Erongo Mountains - Brandberg - Damaraland, besøg ved Twyfelfontein
Inden vi når frem til Damaraland, gør vi et stop ved det kæmpemæssige bjerg, Brandberg, der er prydet med klippemalerier. Vi fortsætter i kunstens tegn, når vi besøger Twyfelfontein, hvor vi også kan se frem til mødet med ældgamle traditioner.
Dag 11.
Damaraland - Kamanjab, møde med himbafolket
I dag skal vi lære om himbafolkets skikke, røgbade, ritualer og polygamiske livsstil, når vi besøger et himbaprojekt i Kamanjab. Som dagen går på hæld, nyder vi synet af fladtrykte bjergtoppe over en god middag.
Dag 12.
Kamanjab - vestlige Etosha, safari i nationalparken
Vi sætter kursen mod Etosha Nationalpark, hvor vi skal opleve flere af Afrikas truede og helt unikke vilde dyr. Eftermiddagens safari går gennem vestlige Etosha, hvor vi kan være heldige at overvære dyrenes interne kampe.
Dag 13.
Vestlige Etosha - østlige Etosha, safari og saltsletter
Turen går fra det vestlige til det østlige Etosha, og foruden de mange dyr, stifter vi bekendtskab med parkens gigantiske, udtørrede saltslette. Er vi heldige, kigger nogle af de lokale dyr også forbi vores lodge til en aftensnack.
Dag 14.
Østlige Etosha, safari i åben jeep
Vores bus skiftes ud med åbne safari-jeeps, når vi skal udforske det østlige Etosha. Hvad vi ikke så i går, ser vi måske i dag. Vi væbner os med tålmodighed og nyder at være i ét med naturen.
Dag 15.
Østlige Etosha - Otjiwarongo, besøg på krokodilleranch og safari i åben bil
Efter et besøg på en krokodillefarm tjekker vi ind på vores lodge i Namibias ældste safaripark, hvor vi kan se frem til en flot eftermiddagssafari i åben vogn. Er vi heldige, ser vi måske et af de få sorte næsehorn, der er tilbage.
Dag 16.
Otjiwarongo - Windhoek – Danmark
Inden vi kører i lufthavnen, gør vi et stop ved et lille marked med træhåndværk og snedkerkunst. Fra Windhoek flyver vi via Amsterdam til Danmark, hvor vi lander i morgen.
Dag 17.
Ankomst til Danmark

Forlængelse ved Victoria Falls

Dag 16.
Otjiwarongo - Windhoek
I følges med gruppen til Windhoek og gør stop ved et lille marked med træhåndværk og snedkerkunst. Herefter indkvarteres I på hotel i Windhoek.
Dag 17.
Windhoek - Victoria Falls, Zimbabwe
I flyver til Victoria Falls og indkvarteres på det lengendariske og meget charmerende The Victoria Falls Hotel, der ligger kun ca. 1 km fra vandfaldet. Fra hotellets terrasse kan I se ned til broen over Zambezifloden og bagved stiger vanddampene fra vandfaldet mod himlen.
Dag 18.
Victoria Falls, evt. med lokal guide
Lad evt. en lokal guide vise jer det smukke vandfald fra flere vinkler og tag med på sunset cruise på Zambezifloden med udsigt til dyreliv. En helikoptertur over vandfaldet er også en mulighed.
Dag 19.
Victoria Falls, hjemrejse
I nyder det skønne hotel, inden I påbegynder hjemrejsen, der går via Nairobi og Amsterdam.
Dag 20.
Ankomst til Danmark
Ankomst til Danmark i købet af dagen.
Se detaljeret dagsprogram >
Kontakt os
Louise Holm Nielsen
lhn@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
LHN
Kontakt os
Stine Solbjerg Sørensen
ss@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Stine Solbjerg Sørensen - Salgschef
Kontakt os
Birgitte Willumsen
bw@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Birgitte Willumsen
Kontakt os
Helle Falkenberg
hf@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Helle Falkenberg - rejsekonsulent
Kontakt os
Jessica Roda Tolentino
jt@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Jessica Roda Tolentino - rejsekonsulent
Kontakt os
Line Milland Aminsam
lm@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Line Milland Aminsam - rejsekonsulent
Kontakt os
Tinne Dejgaard Madsen
tm@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Tinne Dejgaard Madsen - rejsekonsulent
Kontakt os
Katja Kelstrup Hansen
kh@stjernegaard.dk
Tlf. 4526 0000
Katja Kelstrup Hansen - rejsekonsulent
Kontakt en rejsekonsulent
Tak for din besked
Vi vender tilbage hurtigst muligt
Skriv til os

Vi behandler de personoplysninger du har afgivet i forbindelse med din henvendelse.
Dine oplysninger bliver opbevaret betryggende og ud fra principperne i vores privatlivspolitik.

namibia_himba strike_befolkning_02
etosha_nationalpark_naesehorn_01

Vejret i Namibia

Vinteren løber fra maj til september, mens sommeren, der også er kendt som regnsæsonen, løber fra oktober til april. Det bedste tidspunkt at rejse til Namibia på er i marts/april eller september/oktober, hvor vejret er tilpas varmt og tørt med dagtemperaturer på 20-25 grader.

 • Windhoek
  • Jan
  • Feb
  • Mar
  • Apr
  • Maj
  • Jun
  • Jul
  • Aug
  • Sep
  • Okt
  • Nov
  • Dec
 • Temperatur
 • Nedbør i mm.
Dagtemperatur
Nattemperatur
Nedbør i mm.
32° C 30° C 30° C 28° C 25° C 23° C 23° C 25° C 29° C 31° C 32° C 33° C
17° C 17° C 16° C 13° C 11° C 7° C 7° C 9° C 13° C 16° C 16° C 17° C
70 mm 110 mm 50 mm 30 mm 10 mm 10 mm 10 mm 10 mm 10 mm 10 mm 30 mm 40 mm

Kilde: dmi / accuweather.com

 • namibia
  Namibia - en rejse i forunderlig skønhed
  Rundrejse m/ dansk rejseleder - 16 sider

Tak for din bestilling

Vi sender dig kataloget/katalogerne indenfor et par hverdage.

Bestil kataloger

Bestil vores specialkataloger i dag, så sender vi det gratis med posten indenfor et par hverdage.

Vælg venligst ét katalog. Du må højst vælge 3 kataloger

Vi behandler de personoplysninger du har afgivet i forbindelse med din bestilling af katalog. Dine oplysninger bliver opbevaret betryggende og ud fra principperne i vores privatlivspolitik.

 • Namib oerken_antilope_02
 • sossusvlei_01
 • etosha_nationalpark_naesehorn_03
 • Namib oerken_05
 • kalahari_bushman_02
 • damaraland_organpipes_02
 • namibia_himba strike_befolkning_01
 • walvis_bay_cruise_pelikan_01
 • kalahari_oerken_struds_01
 • kalahari oerken_surikat_01
 • namibia_himba strike_befolkning_10
 • etosha_nationalpark_giraf_01
 • windhoek_gade_01
 • etosha_nationalpark_eleant_01
 • damaraland_maleri_01
 • saeler_02
 • Neuras_vingaard_01
 • namib oerken_stjernehimmel_maelkevej_01
 • Neuras_vingaard_03
 • windhoek_gade_03
 • Namib oerken_04
 • namibia_himba strike_befolkning_09
 • spitzkoppe_04
 • ugab valley_03
 • kalahari_trae_quiver trees_01
 • swakopmund_03

Andre spændende rundrejser

 • Se rejsen

  SYDAFRIKA

  En rejse i Regnbuelandet

  14 dage fra kr. 29.900

  • Malariafri safari ved Pilanesberg
  • Forstå landets nyere historie
  • Cape Town og vinlandet
  • Rejseleder Jesper Strudsholm
  • Små grupper, 15-25 deltagere
 • Se rejsen

  MYANMAR

  Gyldne oplevelser

  16 dage fra kr. 21.990

  • Små grupper, 12-24 deltagere
  • Gyldne templer i tusindvis
  • Enestående og uopdagede steder
  • En komfortabel rejse i det uspolerede land
 • Se rejsen

  MADAGASKAR

  Eventyrrejse til myternes ø

  15 dage fra kr. 29.990

  • Unik flora og fauna, som kun findes i Madagaskar
  • Enestående kultur og historie
  • Tropisk regnskov, monsunkyster, bjergrigt højland, stepper og ørken
  • Erfaren dansk rejseleder
  • Små grupper, 12 til 17 deltagere