Ekspedition i Nordmadagaskar – en rejse i det ukendte
Download katalog over rejsen

11 dage fra 35.990 kr.

Bestil rejse
Skip to main content

MADAGASKAR Ekspedition i Nordmadagaskar – en rejse i det ukendte

Rundrejse med dansk rejseleder 11 dage fra 35.990 kr.

Ekspeditionsrejse til det uberørte Nordmadagaskar

Kom med på en spændende og veltilrettelagt rundrejse pakket med oplevelser i det uberørte, vilde og smukke Nordmadagaskar, hvor natur og dyreliv er helt særligt – og hvor flere dyr og planter kun kan ses her.

Vi besøger blandt andet nationalparker, hvor vi vandrer i frodige regnskove, vi spejder efter lemurer og andre dyr i det farverige sceneri, besøger fascinerende stammekulturer og slapper af på paradisøen Nosy Be.

Northern Sportive Lemur Nordlige Lepi Lemur (1)
Nosy Be 02

Hvorfor vælge denne rejse:

  • Besøg det uberørte Nordmadagaskar
  • Enestående nationalparker med unik flora og fauna
  • I firhjulstrækkere væk fra alfarvej
  • Naturoplevelse og strandferie i én rejse
  • Tilkøb flere dage på stranden på Nosy Be
  • Ekstraordinært små rejsegrupper med 12-17 deltagere
  • Dansk rejseleder med stort kendskab 

 

Generel Regnskov

Kom tæt på Nordmadagaskar uforligneligt smukke plante- og dyreliv

Madagaskar er den tredjestørste ø i verden, men her er næsten ingen turister, og det mærker man hurtigt, når man bevæger sig rundt.

Her er rigtigt meget plads og fred og ro til at nyde de store naturoplevelser og de venlige mennesker i landet. Vi har sat en unik rundrejse sammen, hvor vi undgår de slagne veje, når vi sammen med en yderst kompetent dansk rejseleder udforsker naturen i det nordlige Madagaskar som helt generelt er mere utilgængelig end den sydlige del af landet. På en del af rejsen kører vi rundt i firhjulstrækkere med erfaren chauffør, så vi er sikre på at kunne komme frem, hvor andres turistbusser er nødt til at vende om.

Vi starter i hovedstaden, Antananarivo, hvor vi har en overnatning, inden vi flyver videre imod nord til Diego Suarez. Her møder vores firhjulstrækkere os, og vi begiver os straks dybere ind i øens frodige natur. Vi oplever de smukke tropiske strande ved De tre Bugte, nyder det fascinerende endemiske dyre- og planteliv i nationalparkerne Amber Mountain National Park og Ankarana Nationalpark, hvor vi blandt andet spejder efter lemurer, kamæloner og farverige fugle i trætoppene over os.

Vi nyder også at se farverne spille i samtlige røde nuancer i klipperne og sandet ved Tsingy Rouge, besøger en kakaoplantage og Sakalava-folkets hellige krokodillesø, Antanavo. Cirka halvdelen af Madagaskars 25 millioner indbyggere er stammefolk fra én af de 18 forskellige stammer på øen. De er alle forskellige, men fælles for dem er troen på, at alting i naturen har en sjæl, der kan tilbedes, og at fortidens magi og stammernes respektive forfædre har en stor betydning, en tro, som de udtrykker ved traditionelle danse, musik og forskellige ritualer.

Senere skal vi på øhop i en tropisk øgruppe i Mozambique-kanalen ud for Madagaskars kyst. Her bor vi på hovedøen, Nosy Be, og tager på dagsture i båd til øerne Nosy Komba og Nosy Tanikelys farverige marine-nationalpark med suveræn snorkling på farvestrålende rev. På Nosy Be er der også tid til at slappe af ved stranden og lade de mange indtryk fra de foregående dage synke helt ind.

Med på rejsen har vi vores meget erfarne og vidende rejseleder, Mogens Sigersdal, som har arbejdet og rejst i mere end 80 lande. Han har blandt andet et indgående kendskab til forholdene i det sydlige Afrika og Madagaskar. Det er også værd at bemærke, at på denne rundrejse rejser vi i ekstraordinært små rejsegrupper på 12-17 deltagere.

Strandforlængelse på Nosy Be
Hvorfor ikke forlænge rejsen med tre nætter på egen hånd? Hvis I ønsker at nyde flere dage ved stranden, er der mulighed for at tilkøbe en forlængelse af rejsen. I har alle måltider inkluderet og kan bare slappe af på stranden eller se mere af Nosy Be.
På dag 13 er der transport til lufthavnen og fly vil Antananarivo, hvor I har et dagsværelse på et af de lokale hoteller, aftensmad og herefter transport til Antananarivo international lufthavn for at fly hjem. Der er ankomst til Danmark den efterfølgende dag.

Denne rundrejse kan med fordel kombineres med vores anden rundrejse til det sydlige Madagaskar, ”Eventyrrejse til myternes ø”, så I således får den helt store Madagaskar-oplevelse.

Bemærk: Vi giver en samlet rabat på 10.000 kr. pr. person på de to rejser, hvis man køber dem i forlængelse af hinanden. Rabat gives ikke, hvis turene ikke ligger i forlængelse af hinanden.

Madagaskar RR V2 (1)

Rute og højdepunkter

Sted Nætter Højdepunkter
Antananarivo 1 Nætter: Antananarivo 1

Vi flyver til Madagaskar med et stop undervejs og overnatter i hovedstaden.

Amber Mountain National Park 1 Nætter: Amber Mountain National Park 1

Vi fortsætter med fly til det nordlige Madagaskar. I firhjulstrækkere begiver vi os ad tilsandede veje til tre enestående bugter på nordkysten. Og vi tager på ekspeditionstur i regnskoven i Amber Mountain National Park, hvor vi bl.a. ser Lemur-arter, som kun findes her.

Ankarana National Park 3 Nætter: Ankarana National Park 3

Vi oplever de røde klippeformationer i Tsingy Rouge. I Ankarana National Park ser vi storslåede kløfter, frodig skov og flere endemiske dyrearter. Vi besøger også ”krokodille-søen”, Sakalava-kulturens hellige sø.

Nosy Be 4 Nætter: Nosy Be 4

Paradisstrande og ørundtur med besøg på destilleri, farverige markeder og ophold på nordvest-kysten med de bedste strande. Øhop til ”Lemur-øen”, Nosy Komba og Nosy Tanikely, som er en marinenationalpark. Og snorkling på uberørt, farverigt rev.

Skal vi hjælpe med din drømmerejse?

Skriv eller ring til os og få et konkret tilbud på rejsen. Vi sidder klar til at hjælpe dig. Du kan altid:

  • Ringe til os og få mere information om rejsen
  • Forespørge på forlængelse af rejsen
  • Tilmelde dig vores rejseforedrag og få mere viden om rejsen
Maria Madsen

Maria Madsen

Ring på 4526 0000 eller skriv til os.

Vi inviterer til gratis foredrag

Kom til et spændende foredrag om rejser til Madagaskar. Vi holder mange foredrag året rundt på vores kontor i København og to gange om året i Aarhus. Foredraget er gratis, men tilmelding nødvendig.

Eastern Lesser Bamboo Lemur Grå Hapa Lemur
Tsingy Rouge

Det siger vores gæster ...

Et udvalg af vores rejser til Madagaskar

lemur ringtailed_andasibe mantadia national park_05

Eventyrrejse til myternes ø Madagaskar Rundrejse med dansk rejseleder

Unik flora og fauna, en enestående kultur og natur med regnskov, monsunkyster, højland, stepper og ørken. 

4.7   (56 anmeldelser)
12-17 deltagere
Afrejsedato
19. sep. 2024 kr. 33.990 Garanteret
28. mar. 2025 kr. 34.990
18. sep. 2025 kr. 34.990
Se rejse

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)