Skip to main content

Rejser til Japan

Kirsebær, kejsere og kulturchok

4.8   (220 anmeldelser)
Find Rejser

Oplev Japan med Stjernegaard

Teknologi, traditioner og talrige oplevelser.

Japan rimer på teknologi, effektivitet og strømlinethed, men også på fantastiske templer, kulørte kimonoer og vidunderlige haver. Det er kontrasternes land med moderne hurtigtog og havekunst, rig historie, smuk natur og højteknologi. Japan er et land som intet andet og på mange måder garant for store oplevelser og et gedigent kulturchok, du aldrig glemmer.

Med Stjernegaard får du mulighed for at opleve kontrastfyldte Japan fra alle sider på en individuel rejse, en rundrejse eller et krydstogt med dansk rejseleder. Vi sikrer dig en rejseplan, der kommer omkring højdepunkterne, men som også sikrer dig et kig til den japanske dagligdag. Vores rejser løber af stablen, når Japan er allersmukkest: Om foråret når kirsebærblomsterne blomstrer, og de japanske haver står i fuldt flor, eller i efteråret, når løvet har suget alle nuancer af rødt, orange og gult til sig.

Hvorfor rejse til Japan med Stjernegaard?

 • Vi rejser på de bedste tidspunkter
 • Ruterne er optimeret
 • Vi viser landets mange facetter
 • Du får alle højdepunkterne med
 • Rejselederen giver tryghed
 • Vi rejser i små grupper
japan - japan_geisha_01

Find din drømmerejse

Måske ved du allerede, hvor du vil rejse hen – men har du også tænkt over hvordan? Måden, som du er afsted på, kan være lige netop dét, der forvandler den gode rejse til den perfekte rejse. Med Stjernegaard kan du vælge imellem individuelt tilpassede rejser, rundrejser med dansk rejseleder og krydstogter.

NYHED! Kyoto Gion Gade 02

Det klassiske Japan Japan Individuel rejse

Japans klassiske højdepunkter med futuristiske Tokyo, den smukke Izu-halvø, det naturskønne Hakone-område, Hiroshima og den gamle kejserby Kyoto.

Tokyo (4 nætter) Izu-halvøen (1) Hakone (1) Hiroshima (2) Kyoto (4)
NYHED! japan - japan_harajuku_02

Storbyeventyr i Tokyo Japan Individuel rejse

Gå på opdagelse i og omkring Japans hovedstad, Tokyo - verdens største megaby. Mærk stemningen i det funky Shinjuku-distrikt, besøg det hellige Asakusa Kannon-tempel og oplev den bjergtagende udsigt til Mt. Fuji fra Hakone-området. 

Tokyo (7 nætter)
NYHED! japan - nikko_shinkyo bridge_03

Tokyo og smuk natur i Nikko og Hakone Japan Rundrejse med dansk rejseleder

Hold vinterferie i temperamentsfulde og magiske Tokyo via direkte fly med SAS t/r. Vi udforsker kontrasterne imellem den hypermoderne storby og århundreders gamle templer, historie og kultur. Vi nyder også naturskønne Nikko og Hakone.

15-25 deltagere
Afrejsedato
08. feb. 2025 kr. 32.990
Se rejse
NYHED! Japan Geisha 06

Japans natur og traditioner Japan Individuel rejse

Tag med på en velkomponeret rejse til dette fascinerende land, hvor I får en fornemmelse for både det gamle og det hypermoderne Japan. I besøger bl.a. hektiske Tokyo, stemningsfulde Kyoto og Osaka og nyder smuk natur i Nikko og Ise ved Stillehavet.

Tokyo (3 nætter) Nikko (1) Kyoto (5) Nara (1) Ise/Toba (2) Osaka (1)
NYHED! Higashi Chaya Kanazawa

Familierejse til Japan Japan Individuel rejse

Tag familien med på et uforglemmeligt eventyr i Japan. Oplev den pulserende storby Tokyo, smuk natur og autentisk japansk stemning i Kyoto og Hakone, historiske samuraitempler i Kanazawa. 

Tokyo (5 nætter) Hakone (1) Kyoto (4) Kanazawa (2) Tokyo (1)
japan - kobe_himejo jo_de hvide traners borg_06

Japan rundt - med et smut til Sydkorea Japan og Sydkorea Krydstogt med dansk rejseleder

Oplev Tokyo, Mt. Fuji og Kyoto, kør med lynets hast ombord på Shinkansen, og nyd livet ombord på Celebrity Millennium.

4.7   (23 anmeldelser)
15-25 deltagere
Afrejsedato
09. sep. 2024 kr. 36.990 Indvendig kahyt
09. sep. 2024 kr. 41.090 Udvendig kahyt
09. sep. 2024 kr. 45.590 Kahyt med balkon
09. sep. 2024 kr. 53.990 Aquakahyt med balkon
21. sep. 2024 kr. 36.990 Indvendig kahyt
21. sep. 2024 kr. 41.091 Udvendig kahyt
21. sep. 2024 kr. 45.590 Kahyt med balkon
21. sep. 2024 kr. 53.990 Aquakahyt med balkon
03. okt. 2024 kr. 39.990 Indvendig kahyt
03. okt. 2024 kr. 44.090 Udvendig kahyt
03. okt. 2024 kr. 48.590 Kahyt med balkon
03. okt. 2024 kr. 56.990 Aquakahyt med balkon
12. mar. 2025 Afvent pris/program
24. mar. 2025 Afvent pris/program
17. apr. 2025 Afvent pris/program
Se rejse
japan - mount fuji_lake kawaguchi_01

Solgudens ø-rige Japan Rundrejse med dansk rejseleder

Oplev kejsernes Kyoto, hippe Tokyo og Hiroshima og kør med Shinkansen. En fascinerende kultur og historie!

4.8   (173 anmeldelser)
15-25 deltagere
Afrejsedato
06. nov. 2024 kr. 36.590 Garanteret
18. nov. 2024 kr. 35.990
15. mar. 2025 kr. 37.990
29. mar. 2025 kr. 37.990
12. apr. 2025 kr. 37.990
Se rejse

Det siger vores gæster ...

Vi inviterer til gratis foredrag

Kom til et spændende foredrag om rejser til Japan. Vi holder mange foredrag året rundt på vores kontor i København og to gange om året i Aarhus. Foredraget er gratis, men tilmelding nødvendig.

japan - yokohama_china town_01_hf
japan - kyoto silver pavillion_02

Hvorfor rejse med Stjernegaard til Japan?

Japan er et helt særligt land og rejsemål i Asien, og selv om det er et moderne land, kan det være udfordrende at rejse til Japan på egen hånd. Der er mange mennesker overalt i storbyerne, og det er ikke altid, at der skiltes på engelsk. Bare det at finde rundt på banegårdene, som spiller en meget central rolle i de japanske storbyer, kan være svært.

Derfor er det en fordel at rejse på et krydstogt eller en arrangeret rundrejse med en dansk rejseleder, som kender landet, kulturen og historien. På den måde får du en fuld forståelse for japansk kultur og alle dets seværdigheder, samtidig med at du bliver guidet godt og sikkert gennem det fascinerende land.

Rundrejse eller krydstogt?

Uanset om du vælger et krydstogt eller en rundrejse på land, når du besøger Japan, er du i selskab med en lille gruppe af max 25 deltagere og en dygtig dansktalende rejseleder.

Hver rejseform har sin charme og sine fordele. På et krydstogt kan du komme vidt omkring og har du mulighed for at se uspoleret natur, runde det nordlige Japan, komme ud til mindre øer samt besøge Sydkorea.

Læs mere om vores rundrejse eller krydstogter

Individuelle rejser til Japan

Hos Stjernegaard finder du et stort udvalg af individuelle rejser til Japan, hvor du kan få skræddersyet din drømmerejse eller få tilpasset en af vores eksisterende rejseforslag med de destinationer og udflugter, som du måtte ønske. Her kan du både møde det gamle Japan, tage på opdagelse i moderne storbyer og fordybe dig i storslået natur.

På vores individuelle rejser får du udleveret en såkaldt Pocket Wi-Fi, så du altid har ubegrænset adgang til internettet og GPS-kort. Derudover kan du altid få hjælp alle ugens dage mellem kl. 8 og 22 på engelsk ved at ringe på et nummer, du får udleveret. Vi har hele tiden din ryg, hvis du får brug for os.

Læs mere om vores individuelle rejser til Japan her

japan - hiroshima_miyajima gate_02_hf japan - japan_boern_halloween_01_hf

Oplev Japan på 2 minutter

Fun facts! Vidste du…

Ris til perfektion
Ris er ikke bare ris. Det tager 3 år for en sushikok at lære at koge sushiris korrekt!

Automatik
Japan har salgsautomater til hvad som helst og 5,5 millioner af dem. Alt fra kaffe, bøger og hotdogs til elpærer, toiletpapir, fiskefoder og noget så bizart som brugt undertøj, finder du i disse automater.

Voksenbleer
Fødselsraten er så lav, at der sælges flere bleer til voksne end til babyer.

Klæder skaber folk
Mens ægte geishaer binder kimonoen på ryggen, binder prostituerede kimonoen foran – af den grund, at den er nemmere at tage af.

Øer i massevis
Indtil 2023 troede man, at der var 6.852 øer i Japan. Det tal nåede den japanske kystbevogtning frem til efter at have talt dem i 1987. Men i 2023 talte man igen - og nåede denne gang frem til, at der er mange, mange flere - faktisk dobbelt så mange! Ved gentællingen dukkede over 7.000 øer op, som de japanske myndigheder ikke kendte eksistensen af. Så i dag ved man, at der er i alt 14.125 øer i Japan.

Gamle mennesker
Japanerne lever længe. Faktisk har japanske kvinder verdens højeste gennemsnitlige levetid. En kvinde, der er født og lever i Japan hele sit liv bliver i gennemsnit næsten 87 år gammel, mens japanske mænd kommer ind på andenpladsen for længst levet liv kun slået af Schweiz, der når 81.

japan - japan_sakura_kisebaertrae_geisha_01

5 ting du skal opleve i Japan

Geishaer i Kyoto

Engang vrimlede det med de pyntede kvinder i Japan. I dag er der kun få tilbage. Vil du have et glimt af en vaskeægte geisha, er det en god idé at besøge Gion-kvarteret i den gamle kejserby Kyoto, hvor en del geishaer underholder på de mere eksklusive beværtninger.

Oplev izakaya-kulturen

Izakayaen er for Japan, hvad tapasbaren er for spanierne, og hvad pubben er for briterne. Her serveres mad og drinks i en afslappet atmosfære, og det er her, du får et godt og grundigt smugkig ind i japanernes hverdag. Selv om det er simpelt, er der absolut ikke skruet ned fo smagsoplevelsen.

Tokyo

Inklusive forstæder har Japans enorme hovedstad Tokyo cirka 39 millioner indbyggere, hvor af næsten 14 millioner bor i selve Tokyo. Byen er en uendelighed af høje bygninger, reklamesøjler, teknologi og mennesker. Et vildt og stemningsfyldt sammensurium, du bare skal tage ind og nyde.

Karaoke

Karaoke stammer fra Japan, og underholdningen er stadig en vigtig del af den japanske kultur. Du finder både traditionelle karaokebarer, hvor man synger for et større publikum, såvel som barer, der tilbyder private rum. Husk, at i Japan handler det om, at alle skal have det sjovt – og ingen skal hænges ud eller ”fylde” for meget. Det er velanset - men ikke et krav - at man bidrager til underholdningen.

Shinkansen

Shinkansen kører i dag mellem de fleste større japanske byer med en fart på op til 320 km/t. Det betyder, at strækningen på 515 kilometer fra Tokyo til Kyoto kan tilbagelægges på bare 2 timer og 20 minutter, ligesom du nemt kan komme fra Tokyo betagende Mount Fuji. En oplevelsesrig måde at komme fra A til B.

Kristian_Knub_310

Kristian Krogh Knub

Tlf. 4526 0000
Mandag - fredag 10 - 15

japan - tokyo_red light district_02 japan - yokohama_madbod_01

Maden – hvad skal jeg smage?

Japan er en gastronomisk nation i særklasse, og der findes måske ikke andre lande, hvis kulinariske identitet skiller sig så markant ud. Du kender sikkert mange japanske specialiteter som sushi, sake, grøn matcha-te og ramen, men der er god grund til at danne sig et overblik over de gloserne i det japanske køkken, inden du besøger landet, for det ville være så ærgerligt at gå glip af delikatesserne og de kulinariske oplevelser.

japan - ramen_01

Ramen

Nudelsuppen, japanerne aldrig bliver trætte af, selv om den i realiteten er importeret fra Kina. Ramen betragtes som fastfood og spises ofte til frokost. Suppen er som regel baseret på en kyllingefond tilsat nudler, grøntsager og æg, og som noget ganske underfundigt gælder det om at slubre suppen i sig. Dels fordi det fremhæver smagen – dels for at køle den varme suppe ned.

japan - okonomiyaki

Okonomiyaki

Det ligner en blanding af en pandekage, en pizza og en omelet, men rent faktisk er det en kålret tilføjet alt fra kød og fisk til wasabi. Okonomi betyder ”noget man kan lide”, og det er tilsyneladende lige, hvad det er. Okonomiyaki tager efter sigende ikke lang tid at kokkerere og kan toppes med forårsløg, rejer og andet godt efter temperament.

japan - japan_sushi_02

Sushi

De små kunstværker af ris, tang, rå fisk og diverse grøntsager og toppings hitter over hele verden. Selv om de stammer fra Japan, er sushi faktisk ikke hverdagsmad for japanerne, men derimod noget, der skal værdsættes højt. Sushi fås i et utal af afskygninger, og du vil opleve, at den japanske version byder på meget mere end den traditionelle tun og laks.

japan - tempura

Tempura

Tempura er i bund og grund dybstegt paneret fisk, grøntsager, svampe og lignende. Faktisk var det portugiserne, der kom på ideen, og først i 1500-tallet fandt teknikken vej til Japan, hvor den til gengæld er blevet forfinet. Tempura-hapserne er meget lettere end andre dybstegte delikatesser og serveres med ris og lidt citron eller lime og eventuelt dyppelse.

japan - gyoza

Gyoza

I modsætning til andre asiatiske lande har Japan ikke som sådan en street food-kultur, men gyoza er måske det, der kommer nærmest. De små dumplings er normalt fyldt med svinekød, oksekød, kylling, bønner eller grøntsager og serveres med en dip baseret på soyasauce og eddike. Et elegant og velsmagende alternativ til chicken nuggets.

japan - kobekoed

Kobekød

Det kan betale sig at behandle dyrene godt. Japan er ikke bare kendt for sushi - men også for at have verdens fineste oksekød, nemlig kobekødet. Køerne får dagligt massage, og om sommeren får de sågar serveret både sake og øl. Al denne forkælelse resulterer i yderst velsmagende og mørt kød, som du ganske passende kan smage på, nu du er i Japan.

Geishaer, shoguner og samuraier – hvem er hvem?

Geisha – den gode værtinde

Vi forbinder ofte geishaer med japanske, nærmest dukkelignende, kvinder. Men faktisk var de første mænd. Fejlagtigt bliver geishaen ofte, primært af vesterlændinge, forvekslet med en prostitueret – i den fine ende, vel at mærke.

Geishaens plads i det japanske samfund er dog ikke at prostituere sig selv men derimod at underholde med samtaler, dans, sang og andre former for performancekunst i de japanske tehuse.

Prisen for geishaens selskab løber snildt op i flere tusinde kroner, og det er heller ikke et job, man bare får. For at blive geisha skal kvinden gennem en lang lærlingeperiode og bevise en dyb forståelse for den traditionelle kultur.

Det skønnes, at der i dag er cirka 10.000 geishaer i Japan, mens der i 1920’erne var omkring 80.000.

Shogun – datidens magthaver

Shogunen er en historisk figur i Japan, som fra 1192-1868 var landets øverste militære leder. Kejseren var stadig landets formelle leder, men i realiteten var det shogunen, der havde mest at skulle have sagt. Titlen gik som regel fra far til søn, indtil en udefrakommende familie væltede shogunen og tog magten.

Shogunen bestemte over daimyoerne, som hver især regerede en del af landet, og herunder samuraierne. Japan har ikke haft en egentlig shogun siden landets feudaltid ophørte i 1868, men ordet bruges dog stadig i visse tilfælde om store ledere og vigtige politiske personligheder.

Samurai – ham med sværdet

Samuraierne var en brik i det hierarki, der var i forbindelse med shogunerne, og de fungerede som krigere af højeste rang. Samuraierne bar altid et langt sværd og et kort sværd.

Mens det lange sværd blev brugt til at likvidere fjenden, blev det korte sværd brugt til selvmord i forbindelse med tab af ære.

Dog gik det sjældent så galt, at samuraierne kom i æresproblemer, da de blandt andet var udstyret med letvægtsrustninger, der gjorde, at de var beskyttet og kunne bevæge sig hurtigt og effektivt i kampens hede.

Samuraierne forsvandt med shogunerne, men de gamle krigere har stadig en vigtig plads i den japanske kultur, ligesom kampteknikkerne også er overført til mange nyere japanske kampsportsdiscipliner.

Vi fik mere information om og et større indtryk af den japanske kultur og historie, end vi på nogen måde havde turdet håbe på. Variationen i rejsens sammensætning mellem templer, smukke haver, spændende små museer, daglige vandringer samt skiftende transportmidler har været unik for os.

Johanne, Juelsminde
4.8   (220 anmeldelser)
Udtalelser

Takt og tone

Når du skal spise

Inden maden serveres, får du oftest et vådt håndklæde til at rense hænderne med. Brug det! Og spis først, når alle har fået serveret. Serveres maden i små skåle, løftes skålen og føres til munden – med mindre der er tale om deleretter, naturligvis. Ved deleretter er det kutyme at vende spisepindene om, når du flytter mad fra fællesskålen, og så er det i øvrigt god stil at spise op. Efterlad skåle, tallerkener, glas og andet, som det stod, da du fik maden serveret og afslut gerne gildet med ”gochisosama deshita”, som betyder 'tak for mad'.

Hils pænt

I Japan giver man ikke hånd. Man bukker. Et buk kan være alt fra et ganske enkelt nik til et dybt buk. Hovedreglen er: Jo dybere et buk, jo større respekt for den, som man bukker for. Mens det i andre asiatiske lande er kutyme at samle hænderne foran brystet, er dette ikke tilfældet i Japan. Foruden at fungere som en hilsen bruges bukket også som en tak, en undskyldning og hvis man beder om noget.

At gå på toilettet…

Det er en kunst at gå på toilettet i Japan. Det traditionelle japanske toilet er et såkaldt douchetoilet - eller et skylle/tørre-toilet - som har været japanernes foretrukne toiletoplevelse i over 40 år. Det er formet som et vestligt toilet, men her stopper ligheden også. For på japanske douchetoiletter er der både varme i brættet, lys i kummen, automatisk lukkende toiletbræt, bidet (kvindelig vask), stråle til din bagdel, ændring af temperatur samt vandtryk på nærværende stråle, duftspray, musikanlæg, selvrens, lufttørrefunktion af din bagdel, aircondition, lyd af skyl og udskyl, m.m.

Du kan ikke regne med finde toiletpapir og ej heller håndklæder eller servietter på toilettet. Så husk en pakke servietter og evt. et lommetørklæde til hænderne. Skal du på toilettet hos private, bør du stille skoene uden for døren og iføre dig de hjemmesko, der står ved indgangen.

japan - japansk bukken japan - ingen sko japan_01

Find inspiration til din næste rejse

seychellerne - seychellerne_haengekoeje_01
Artikel

Rejs i april, maj og juni - her skal du hen!

Læs artikel

Værd at vide når du rejser til Japan

 • Mens vejret i sommermånederne sagtens kan komme over 30 grader alt efter, hvor i Japan du befinder dig, kan vintermånederne være relativt kølige med dagstemperaturer omkring 10 grader i de større byer i det centrale Japan.

  Det mest oplagte tidspunkt at rejse til Japan er således enten forår eller efterår, hvis du vil have det fulde udbytte af den fantastiske natur. Når kirsebærblomsterne og de smukke haver står i fuldt flor – eller når efterårets farver stråler om kap. Udover at Japan tager sig ganske smukt ud i forårs- og efterårsklæder, er det også her, at temperaturen er helt tilpas og nedbøren moderat.

  Se vejret i Japan

 • Når du besøger de mange smukke templer eller helligdomme, vil det ofte være kutyme at tage skoene af. Til gengæld er det velanset, hvis du tager et par pæne strømper på.

  Vil du vise yderligere respekt, kan du smide en mønt i donationskassen, bede en stille bøn og tænde røgelse, som du vifter mod dig selv. Denne røg skulle efter sigende have helende kræfter.

 • Der er mange regler omkring brugen af spisepinde. Undgå at pege med dem, flytte på tallerkenen med pindene, vifte med dem eller flytte mad fra en tallerken til en anden.

  Når du spiser, bør du holde på pindene i den bagerste tredjedel, og når du er færdig, bør du lægge dem foran dig med spidsen pegende mod venstre. Skal du smage noget fra naboens tallerken, bør du bruge pindenes bagende til dette formål.

 • Hæld kun den mængde soya op, som du agter at bruge og tilsæt ikke wasabi, da wasabi allerede er tilføjet de hapsere, som det passer til. Vil du tilføje wasabi til soyaen, så brug kun ganske lidt for ikke at fornærme kokken. Spis din sushi i én bid – og brug gerne fingrene.

  Spiser du nigiri er det ikke risen, men derimod selve fiskestykket, der skal dyppes i soya, og er der maki på menuen, bør du hælde ganske lidt på din sushi fremfor at drukne den i soya. Helt generelt bør du holde igen med soyaen!

 • I Japan er det god stil at sidde på gulvet med rank ryg, og ofte serveres maden også ved et lavt bord. I formelle situationer er det normalt at sidde på benene, også kendt som seiza.

  Er det en mere afslappet situation, kan mænd sidde i skrædderstilling, mens kvinder kan have bøjede ben ud til en side.

 • Tag aldrig en slurk af dit glas, før alle har noget i glasset og der skåles med et kampai. Drikker du alkohol, er det høfligt at servere for andre og lade andre hælde op til dig, så hold godt øje med, at din borddame - eller herre - ikke løber tør.

  På pæne restauranter er åbenlys fuldskab ikke velanset, men spiser du på en izakaya, kan du roligt tage for dig af de våde varer, så længe du ikke generer nogen.

 • Du kan altid forlænge din rejse i Japan, og alt er i princippet muligt. Går rejsen til Japan, kan det være, at du har lyst til at forlænge din tur med nogle ekstra dage i Tokyo – eller måske du drømmer om et stop i Hong Kong, inden du rejser retur til Danmark. Vi anbefaler dig at tale med din rejsekonsulent om mulighederne, når du bestiller rejsen.

 • Japans offentlige transportsystem er verdensberømt for sin effektivitet og punktlighed. Byer som Tokyo, Kyoto og Osaka har omfattende netværk af tog og metro, som gør det nemt at komme rundt. Shinkansen, det berømte højhastighedstog, forbinder de største byer og er en hurtig og bekvem måde at rejse på.

 • Det er muligt at leje bil og køre i Japan, men der er nogle ting, det er klogt at være opmærksom på. Japanerne kører i venstre side af vejen, og mange vejskilte er kun på japansk. For at leje bil skal du have et internationalt kørekort, som er gyldigt i Japan. Kørsel kan være udfordrende i storbyerne på grund af trafikken, men det kan være en god måde at udforske landdistrikterne og de mere afsidesliggende områder på.

 • Selvom mange japanske skilte i storbyerne er på både japansk og engelsk, og en del af befolkningen taler noget engelsk, kan det være nyttigt at lære nogle basale japanske fraser. Dette kan hjælpe med at navigere og interagere med de lokale, især i mindre byer og på landet.

 • Japan er stadig meget kontantbaseret sammenlignet med mange vestlige lande. Selvom kreditkort accepteres i storbyer og på større hoteller og restauranter, er det en god idé altid at have kontanter på sig. Hæveautomater, der accepterer udenlandske kort, findes ofte i 7-Eleven-butikker og på postkontorer.

 • I Japan er der ikke tradition for at give drikkepenge. Faktisk bliver det oftest opfattet som uhøfligt, da god service betragtes som en selvfølge.

 • Japan har mange unikke skikke og kulturelle normer. For eksempel er det almindeligt at tage skoene af, inden man går ind i private hjem og de såkaldte ryokans - traditionelle indkvarteringssteder. Offentlig høflighed er vigtig, og det er god skik at være stille i offentlige transportmidler og at undgå at tale i mobiltelefon.

 • Gratis Wi-Fi findes i mange caféer, restauranter og offentlige steder i storbyerne, men det kan være begrænset i mere afsidesliggende områder. Det kan være en god idé at købe et lokalt SIM-kort for at sikre, at du har internetadgang og adgang til eksempelvis GPS på rejser uden for de store byer.

  På vores individuelle rejser til Japan får du udleveret en såkaldt Pocket Wi-Fi, så du altid har ubegrænset adgang til internettet og GPS-kort, når du bevæger dig rundt. 

japan - tokyo_skyline

Vores livs rejse og en uovertruffen service niveau fra guidernes side. En tætpakket men fantastisk tur.

Christina

Rejsen var meget vel tilrettelagt og alt fungerede fint hele vejen igennem. Peter var bare god og vidende. Det var en god ide at der var en madkasseordning. Det betød at vi kom godt rundt i det japanske køkken. Vi takker for en virkelig god ferie og tak til Peter og medhjælpere.

Ole Sortkjaer, Silkeborg

Peter var bare god og vidende.
Det var en god ide at der var en madkasseordning. Det betød at vi kom godt rundt i det japanske køkken- Tak for det.

Ole Sortkjaer, Silkeborg
4.8   (220 anmeldelser)
Udtalelser

Rejser til Japan

NYHED! Kyoto Gion Gade 02

Det klassiske Japan Japan Individuel rejse

Japans klassiske højdepunkter med futuristiske Tokyo, den smukke Izu-halvø, det naturskønne Hakone-område, Hiroshima og den gamle kejserby Kyoto.

Tokyo (4 nætter) Izu-halvøen (1) Hakone (1) Hiroshima (2) Kyoto (4)
NYHED! japan - japan_harajuku_02

Storbyeventyr i Tokyo Japan Individuel rejse

Gå på opdagelse i og omkring Japans hovedstad, Tokyo - verdens største megaby. Mærk stemningen i det funky Shinjuku-distrikt, besøg det hellige Asakusa Kannon-tempel og oplev den bjergtagende udsigt til Mt. Fuji fra Hakone-området. 

Tokyo (7 nætter)
NYHED! japan - nikko_shinkyo bridge_03

Tokyo og smuk natur i Nikko og Hakone Japan Rundrejse med dansk rejseleder

Hold vinterferie i temperamentsfulde og magiske Tokyo via direkte fly med SAS t/r. Vi udforsker kontrasterne imellem den hypermoderne storby og århundreders gamle templer, historie og kultur. Vi nyder også naturskønne Nikko og Hakone.

15-25 deltagere
Afrejsedato
08. feb. 2025 kr. 32.990
Se rejse
NYHED! Japan Geisha 06

Japans natur og traditioner Japan Individuel rejse

Tag med på en velkomponeret rejse til dette fascinerende land, hvor I får en fornemmelse for både det gamle og det hypermoderne Japan. I besøger bl.a. hektiske Tokyo, stemningsfulde Kyoto og Osaka og nyder smuk natur i Nikko og Ise ved Stillehavet.

Tokyo (3 nætter) Nikko (1) Kyoto (5) Nara (1) Ise/Toba (2) Osaka (1)
NYHED! Higashi Chaya Kanazawa

Familierejse til Japan Japan Individuel rejse

Tag familien med på et uforglemmeligt eventyr i Japan. Oplev den pulserende storby Tokyo, smuk natur og autentisk japansk stemning i Kyoto og Hakone, historiske samuraitempler i Kanazawa. 

Tokyo (5 nætter) Hakone (1) Kyoto (4) Kanazawa (2) Tokyo (1)
japan - kobe_himejo jo_de hvide traners borg_06

Japan rundt - med et smut til Sydkorea Japan og Sydkorea Krydstogt med dansk rejseleder

Oplev Tokyo, Mt. Fuji og Kyoto, kør med lynets hast ombord på Shinkansen, og nyd livet ombord på Celebrity Millennium.

4.7   (23 anmeldelser)
15-25 deltagere
Afrejsedato
09. sep. 2024 kr. 36.990 Indvendig kahyt
09. sep. 2024 kr. 41.090 Udvendig kahyt
09. sep. 2024 kr. 45.590 Kahyt med balkon
09. sep. 2024 kr. 53.990 Aquakahyt med balkon
21. sep. 2024 kr. 36.990 Indvendig kahyt
21. sep. 2024 kr. 41.091 Udvendig kahyt
21. sep. 2024 kr. 45.590 Kahyt med balkon
21. sep. 2024 kr. 53.990 Aquakahyt med balkon
03. okt. 2024 kr. 39.990 Indvendig kahyt
03. okt. 2024 kr. 44.090 Udvendig kahyt
03. okt. 2024 kr. 48.590 Kahyt med balkon
03. okt. 2024 kr. 56.990 Aquakahyt med balkon
12. mar. 2025 Afvent pris/program
24. mar. 2025 Afvent pris/program
17. apr. 2025 Afvent pris/program
Se rejse
japan - mount fuji_lake kawaguchi_01

Solgudens ø-rige Japan Rundrejse med dansk rejseleder

Oplev kejsernes Kyoto, hippe Tokyo og Hiroshima og kør med Shinkansen. En fascinerende kultur og historie!

4.8   (173 anmeldelser)
15-25 deltagere
Afrejsedato
06. nov. 2024 kr. 36.590 Garanteret
18. nov. 2024 kr. 35.990
15. mar. 2025 kr. 37.990
29. mar. 2025 kr. 37.990
12. apr. 2025 kr. 37.990
Se rejse

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)