Familierejse til Japan
Download katalog over rejsen

15 dage fra 23.690 kr.

Bestil tilbud
Skip to main content

Japan Familierejse til Japan

Individuel rejse 15 dage fra 23.690 kr.

Oplev Japans magi og mangfoldighed

En rejse fra Tokyos pulserende storbyliv til Hakones naturskønne varme kilder, fra Kyotos historiske templer og traditionelle tehuse til Kanazawas kunstskatte og smukke haver i de såkaldte japanske alper. I Kyoto og Kanazawa bor I centralt og lokalt i traditionelle byhuse, hvor der er mere plads, når I rejser som familie.

Uanset om I er erfarne globetrottere eller eventyrlystne førstegangsbesøgende i Japan giver denne rejse jer en enestående mulighed for at dykke ned i landets rige kultur, fascinerende historie og betagende landskaber.

Sushi Chef
japan - japan_sakura_kisebaertrae_02

Hvorfor vælge denne rejse:

  • Bo i traditionelle byhuse i Kyoto og Kanazawa - perfekte til familier
  • Nyd kunstskatte og smukke haver i samuraibyen Kanazawa i de japanske alper
  • Oplev futuristiske Tokyo og kejserlige Kyoto
  • Bo en nat ved Mt. Fuji i det naturskønne Hakone-område
  • Overnat i traditionel ryokan i Hakone
  • Mulighed for tilkøb af mange udflugter
Higashiyama Distrikt Kyoto

Et kig ind i Japans kulturelle hjerte

Rejsen begynder i Tokyo, en by hvor ultramoderne skyskrabere står side om side med traditionelle templer.

Med vores forslag til udflugter undervejs på rejsen kan I opleve Shibuyas travle gader, ikoniske kryds og energiske atmosfære, og I besøger Asakusa og går gennem den historiske Nakamise-gade, der fører jer til det majestætiske Senso-ji tempel. I udforsker også det futuristiske Odaiba og nyder en spektakulær udsigt over Tokyo Bay. Byen er en symfoni af lys og farver, hvor tradition og innovation går hånd i hånd.

Fra Tokyo rejser I videre til Hakone, som er kendt for sin smukke natur og betagende udsigt til Mt. Fuji. Her kan I bl.a. nyde et afslappende dyp i en onsens varme kilder imellem de mange oplevelser. Hakone-helligdommen, der ligger smukt ved Ashi-søen, er et besøg værd sammen med en sejltur på søen. I kan også udforske det vulkanske landskab i Owakudani og prøve de berømte sorte æg, der siges at forlænge livet med syv år.

Kyoto, Japans kulturelle hjerte, byder på en rejse tilbage i tiden med sine mange templer, helligdomme og traditionelle tehuse. Besøg Kinkaku-ji, Det Gyldne Tempel, og bliv betaget af dets skønhed, der spejler sig i den omkringliggende sø. Gå en tur gennem bambusskoven i Arashiyama og oplev den fredfyldte atmosfære. Her kan I også deltage i en traditionel teceremoni, hvor I får et indblik i den dybe symbolik og elegance, der præger denne kunstform. Gå ikke glip af Fushimi Inari-helligdommen med dens tusindvis af røde torii-porte, der skaber en magisk tunnel op ad bjerget og gennem skoven.

Inden rejsen slutter tilbage i Tokyo, tilbringer I to nætter i de såkaldte japanske alper i byen Kanazawa, der er rig på kunst og historie. Besøg Kenroku-en, en af Japans smukkeste haver og spadser en tur rundt i det historiske samurai-kvarter, Nagamachi, hvor I får færten af livet i Japans begivenhedsrige Edo-periode. På byens Museum for Moderne Kunst skaber moderne kunstinstallationer kontraster til byens traditionelle skønhed.

Kanazawa er også kendt for sin delikate madkunst, især de friske skaldyr fra Det Japanske Hav og de kunstfærdige wagashi (japanske søde sager).

Japan Familierejse Til Japan

Turen i overblik

By nætter Inkluderet Opgradering
Tokyo 5 nætter: Tokyo 5 OMO3 Tokyo Akasaka Metropolitan Ikebukuro
Hakone 1 nætter: Hakone 1 Ichinoyu Shinkan Ryokan Yutowa
Kyoto 4 nætter: Kyoto 4 Tsukinowacho House Uta Yomi Dori
Kanazawa 2 nætter: Kanazawa 2 Kenroku House Sennichi House
Tokyo 1 nætter: Tokyo 1 OMO3 Tokyo Akasaka Metropolitan Ikebukuro

Ring til os, hvis du ønsker andre hoteller. 

Der tages forbehold for valg af hoteller på den konkrete afrejsedato, men de vil altid være af minimum samme standard som beskrevet.

Bemærk venligst, at grundet særlige forhold gældende på vores rejser til Japan, er det kun muligt at opgradere på HELE rejsen, dvs. alle hoteller skal opgraderes. Det er ikke muligt kun at vælge opgradering på et enkelt hotel.

Her skal I bo

Ring til os, hvis du ønsker andre hoteller. 

Metropolitan Ikebukuro Tokyo Room Opgradering
Tokyo

Metropolitan Ikebukuro

Metropolitan Ikebukuro har direkte adgang til og fra Narita- og Haneda-lufthavnene, og er dermed ideelt beliggende i et af Tokyos største knudepunkter.

Se hotel
Twin Guest Room 2 Inkluderet i prisen
Tokyo

OMO3 Tokyo Akasaka

Se hotel
Facade Inkluderet i prisen
Hakone

Ichinoyu Shinkan Ryokan

Se hotel
Yutowa Hakone Room Opgradering
Hakone

Hakone Yutowa

Se hotel
Tsukinowacho Room Inkluderet i prisen
Kyoto

Tsukinowacho House

Se hotel
Uta Yomi Dori Stue 02 Opgradering
Kyoto

Uta Yomi Dori

Se hotel
Kenroku Udefra2 Inkluderet i prisen
Kanazawa

Kenroku House

Se hotel
Sennichi House Stue Opgradering
Kanazawa

Sennichi House

Oplev både det traditionelle og moderne Japan i Sennichi House, beliggende tæt på samuraidistriktet og byens bedste restauranter og butikker.

Se hotel

Vi inviterer til gratis foredrag

Kom til et spændende foredrag om rejser til Japan. Vi holder mange foredrag året rundt på vores kontor i København og to gange om året i Aarhus. Foredraget er gratis, men tilmelding nødvendig.

Takao Efterår Ahorntræer
japan - japan_geisha_06
japan - kyoto_arashiyama_bambus skov_02

Se dagsprogram

Dag 1

Afrejse fra Danmark til Tokyo

I rejser østpå fra Danmark og ankommer næste dag til Tokyo efter en flyvetur, hvor I forhåbentlig har haft en chance for at få sovet lidt .

Japan Familierejse Til Japan
japan - japan_geisha_01 japan - kyoto_golden pavillion_03

Dag 2

Ankomst til Tokyo, shuttlebus til hotellet

I ankommer til lufthavnen lidt udenfor Tokyo og bliver mødt af en lufthavnsassistent, der hjælper jer med de nødvendige formaliteter.

Assistenten udleverer diverse billetter og en Pocket Wi-Fi, så I altid har internetforbindelse i Tokyo. Herefter hjælper assistenten jer med den første etape fra lufthavnen til jeres hotelværelse. En shuttlebus kører jer gennem det travle Tokyo til jeres centralt beliggende hotel, hvor I har mulighed for at udforske lokalområdet eller slappe af og lade op til de kommende dages eventyr.

I nærheden af hotellet er der et bredt udvalg af restauranter, hvor I kan nyde jeres første japanske aftensmåltid.

Her skal i bo

Twin Guest Room 2 Inkluderet i prisen
Tokyo

OMO3 Tokyo Akasaka

Metropolitan Ikebukuro Tokyo Room Opgradering
Tokyo

Metropolitan Ikebukuro

japan - tokyo_akihabara_01_hf
japan - japan_harajuku_02 japan - tokyo_skyline_04

I er ankommet til Tokyo - en smeltedigel af forskellige indtryk, der sender dine sanser på overarbejde. Prøv f.eks. en gåtur igennem det ikoniske Shibuya-kryds, som er kendt fra alverdens film.

Dag 3

Tokyo, dagen er på egen hånd eller tilkøb udflugter

Vores anbefalinger til, hvad I bør opleve undervejs, er designet til at give jer et overblik over både historien, kulturen, det ultramoderne og det trendy!

På jeres første hele dag i Tokyo er det oplagt at udforske byens vestlige område, hvor denne avancerede by har sit centrum. 

Start for eksempel i Harajuku og tag en gåtur langs gågaden Takeshita-Dori. Her oplever I kernen af Japans unikke mode- og ungdomskultur – et univers fyldt med farver og lyde.

Lige på den anden side af vejen fra Harajukus travlhed ligger Meiji Jingu-helligdommen som en fredfyldt oase omgivet af tæt skov. Denne helligdom er en af hovedstadens mest imponerende og er dedikeret til kejser Meiji, der spillede en afgørende rolle i Japans overgang til en moderne stat efter slutningen af feudalperioden i 1868.

Næste stop kunne være Shibuya og det ikoniske Shibuya-kryds, berømt fra utallige film. Fra en udsigtsplatform kan man betragte menneskemængden ovenfra og virkelig fornemme byens puls.

På vej mod Shibuya passerer I gennem shoppingparadiset Omotesando Avenue. Hele dette område kan med rette kaldes Tokyos centrum og huser blandt andet Shibuya Station, verdens travleste togstation.

Afslut eventuelt jeres dag i Shinjuku, hvor nattelivsområderne Kabukicho og Golden Gai byder på et væld af neonlys, restauranter og barer. Her kan I nyde aftensmaden og opleve, hvordan Tokyoitterne går i byen – og måske selv deltage.

I kan udforske Shinjuku-distriktet på egen hånd eller vælge at få en engelsktalende guide til at præsentere området for jer.

Her skal i bo

Twin Guest Room 2 Inkluderet i prisen
Tokyo

OMO3 Tokyo Akasaka

Metropolitan Ikebukuro Tokyo Room Opgradering
Tokyo

Metropolitan Ikebukuro

Tokyo Harajuku 516494334
japan - tokyo_shinjuku_04 Tokyo Meiji Jingu 519553669

Øverst: Spadser ad gågaden Takeshita-Dorii i bydelen Harajuku. Her finder I hjertet af Japans enestående mode- og ungdomskultur – et unikt univers af farver og lyd. Fortsæt til Meiji Jingu-helligdommen, der ligger i nærheden som en stille oase pakket ind i en dyb skov (nederst th). Oplev også Shinjuku-kvarteret med nattelivsområderne Kabukicho og Golden Gai.

Dag 4

Tokyo, heldagsudflugt med engelsktalende guide

Dagen bruges på en familiefokuseret heldagsrundtur i Tokyo med masser af aktiviteter for de yngre iblandt jer.

Tokyo er spækket med underholdningsmuligheder for alle aldersgrupper, så der kan helt sikkert findes noget for enhver smag.

Den japanske hovedstad er på mange måder ikke én by men flere, der med tiden er vokset sammen med den gamle Shogun-by, Edo. Den kæmpestore bys mange kvarterer har deres egne lokale særpræg. I kan opleve det gamle Tokyo i Asakusa-området, det fashionable og nye i blandt andet Ginza og Shinjuku, smukke parker og klassiske haver i andre kvarterer, og I kan selvfølgelig også opleve den japanske dagligdag og det religiøse liv, som det udfolder sig i dagligdagen.

Heldagsudflugt med lokalguide rundt i Tokyo er inkluderet. 

Her skal i bo

Twin Guest Room 2 Inkluderet i prisen
Tokyo

OMO3 Tokyo Akasaka

Metropolitan Ikebukuro Tokyo Room Opgradering
Tokyo

Metropolitan Ikebukuro

Tokyo By Ge 453251915

Dag 5

Tokyo, dagen er på egen hånd eller tilkøb udflugter

Med dagens udflugtsforslag kommer I til at opleve en bred vifte af seværdigheder, fra moderne og historisk arkitektur til gamle templer og smukke japanske haver – en dybdegående indsigt i de voldsomme kontraster, der definerer denne enorme metropol.

Start eksempelvis ved byens hovedbanegård, Shinjuku-stationen, en imponerende bygning, der også huser de berømte Shinkansen-højhastighedstoge, som forbinder Japans største byer.

Ikke langt derfra finder I Ginza-distriktet, Tokyos uptown, hvor luksusbiler, dyre butikker og eksklusive restauranter dominerer gadebilledet. Om I ønsker at deltage i luksusen eller blot betragte den, er helt op til jer.

Herefter kan turen gå mod syd til det gamle Tsukiji-marked, hvor byens restauratører tidligere samledes hver morgen til de hektiske fiskeauktioner. Selvom auktionen er flyttet, kan I stadig finde noget af verdens bedste sushi her.

Det er også oplagt at besøge Hamarikyu, en stor japansk have med udsigt over Tokyo-bugten. Her kan I nyde lidt frisk luft, inden I tager en bådtur op ad Sumida-floden til Asakusa og det ikoniske Senso-ji-tempel. Dette område er kendt for den imponerende Kaminarimon, Tordenporten. Indsnus røgelsen og træk en spådom ved templet, men vær forsigtig – spådommene her har ry for at være uheldige.

Afslut jeres dag med en tur i de hurtige elevatorer op i Tokyo Sky Tree, byens højeste punkt, hvor I får en enestående udsigt over Tokyos enorme udstrækning.

Heroppefra kan I virkelig få et indtryk af byens uendelige betonlandskab, lys og bevægelse, der strækker sig så langt øjet rækker – et vidnesbyrd om Tokyos imponerende størrelse.

Her skal i bo

Twin Guest Room 2 Inkluderet i prisen
Tokyo

OMO3 Tokyo Akasaka

Metropolitan Ikebukuro Tokyo Room Opgradering
Tokyo

Metropolitan Ikebukuro

I bydelen Ginza finder I Japans dyreste butikker, fineste restauranter og hurtigste biler - og adskillige overdådige stormagasiner.
Senso-Ji-templet med Tordenporten er måske Tokyos mest ikoniske lokation.

Tokyo Ginza Gettyimages 1221733381 japan - tokyo_asakusa_01_hf

Dag 6

Tokyo, dagen er på egen hånd eller tilkøb udflugter

Dagens forslag til udflugter sikrer at I kommer til at opleve en kontrastfuld blanding af det traditionelle, gamle Tokyo og den moderne, futuristiske storby.

Start for eksempel dagen i nabolaget Yanaka, der huser velbevarede områder fra både Edo-perioden før Japans modernisering og en hyggelig handelsgade fra 50’erne, som står tilbage efter genopbygningen efter krigen. En tur her er som et lille skridt ind i Tokyos fortid. Prøv også at smage på nogle af de snacks, der langes ud af vinduerne langs handelsgaden.

En kort spadseretur herfra ligger Ueno park, der er kendt for sine talrige museer og helligdomme, men især er berømt for alléen med kirsebærtræer, der hvert forår tiltrækker mængder af besøgende fra hele Japan.

Fra Ueno er det oplagt at tage videre til Akihabara. Bydelen er kendt som hjemsted for Japans manga- og animekultur, og huser forretninger med subkulturvarer i lange baner. Man kan også finde en lang række computer- og elektronikforretninger – og atmosfæren er værd at opleve i sig selv.

I kan afslutte dagen ved den kunstige ø Odaiba i Tokyobugten. Her finder man alverdens former for futuristisk underholdning og shopping, og udsigten udover bugten er utrolig smuk - især når solen går ned.

Alternativt kan dagen bruges i én af Tokyos adskillige forlystelsesparker, herunder Disneyland eller Hello Kitty Park.

Her skal i bo

Twin Guest Room 2 Inkluderet i prisen
Tokyo

OMO3 Tokyo Akasaka

Metropolitan Ikebukuro Tokyo Room Opgradering
Tokyo

Metropolitan Ikebukuro

Akihabara, Tokyo 859198646
Ueno Park Tokyo Yanaka Village 509664844

Bydelen Akihabara er hjemsted for Japans manga- og animekultur og en lang række computer- og elektronikforretninger (tv). I Ueno park finder I den berømte allé med lyserøde kirsebærtræer i blomst (øverst th). I nabolaget Yanaka ser I bl.a. områder fra Edo-perioden før Japans modernisering (nederst th).

Dag 7

Tokyo, tog til Hakone, dagen er på egen hånd

Om morgenen stiger I på toget og forlader megabyen til fordel for det naturskønne og bjergrige Hakone-område nær Mt. Fuji. 

Hakone er især kendt for sin vulkanske aktivitet, der har skabt et dramatisk og enestående smukt bjerglandskab samt et utal af varme kilder, som der selvfølgelig er mulighed for at tage et dyp i. Man kan også tage en gondolbane eller endda vandre op til Owakudani-området, hvor svovlen siver ud af bjergsiden som tung røg eller sejle på Ashinoko-søen og få en smuk udsigt over Fuji-bjerget. Det inkluderede Hakone Free Pass giver jer adgang til hele området.

Om aftenen får I mulighed for at smage et traditionelt japansk middagsmåltid serveret på jeres ryokan-hotel. 

Vær opmærksom på, at det er almindeligt under opholdet at bære en såkaldt yukata (en let bomuldskimono) og evt. at nyde ryokanens onsen (varme kilder) til afslapning efter en oplevelsesrig dag.

Almindeligt tøj kan som regel også gøre det, men hver ryokan har sine egne regler. 

  • Middag

Her skal i bo

Facade Inkluderet i prisen
Hakone

Ichinoyu Shinkan Ryokan

Yutowa Hakone Room Opgradering
Hakone

Hakone Yutowa

Ryokan

Ryokan er den japanske traditionelle version af et bed&breakfast, en slags gammeldags kro, der kommer i mange kvaliteter.

Det er en fremragende mulighed for at opleve den traditionelle gæstfrihed og japanske livsstil, der inkorporerer elementer som tatami-værelser, futon-senge, bad på japansk og lokal mad, hvilket har gjort ryokans populære både hos japanerne selv og udenlandske turister.

Facade

Dag 8

Hakone, togtur med Shinkansen til Kyoto, aftentur med lokalguide i Gion-distriktet

Højhastighedstoget Shinkansen er en oplevelse i sig selv med sin punktlighed og sit venlige og yderst respektfulde personale.

Efter morgenmad på hotellet stiger I om bord og ankommer efter 2,5 magelige timer til Kyoto, Japans gamle kulturcenter. Ved ankomsten til jeres traditionelle byhus i Kyoto, bliver I mødt af en ”byhus assistent”, som hjælper jer til rette i huset. Assistenten viser også rundt i nærområdet med henblik på indkøbsmuligheder og andet, da I selv skal sørge for maden her i Kyoto.

Kyoto er en skattekiste fyldt med elegante templer, smukke haver og et rigt kulturliv – alt sammen lettilgængeligt fra jeres centralt beliggende byhus. Med over 1.600 buddhistiske templer og 270 shinto-helligdomme, samt kejserpaladset, shogunens borg Nijo, flere kejserlige villaer og haver, og nogle af Japans bedste museer, er Kyoto en kulturel juvel. Hele 17 steder i Kyoto er opført på UNESCOs Verdenskulturarvsliste.

Start måske med at besøge Kiyomizu-Dera-helligdommen, som er bygget på et træstillads, der rækker ud over en klippe, og Kodaiji-templet, der er kendt for sin imponerende zen-have.

Om aftenen tager I på tur med en lokal guide for at udforske det historiske Gion-distrikt. Efter turen får I gode råd og vejledning til, hvor I kan nyde aftensmaden.

Gion, det gamle forlystelseskvarter, byder stadig på gader fyldt med smukt restaurerede træhuse, som huser restauranter og eksklusive tehuse.

Her kan I være heldige at få et glimt af en geisha eller en maiko (en geisha-elev), der er på vej til en aftale i en af de meget eksklusive og ofte for udlændinge lukkede restauranter.

Nogle områder i Gion er præget af moderne arkitektoniske værker, som kunne være taget direkte ud af et tegneseriehæfte.

Aftentur med lokalguide rundt i det historiske Gion-distrikt er inkluderet. Der er mulighed for at tilkøbe øvrige udflugter.

  • Morgenmad

Her skal i bo

Tsukinowacho Room Inkluderet i prisen
Kyoto

Tsukinowacho House

Uta Yomi Dori Stue 02 Opgradering
Kyoto

Uta Yomi Dori

Kiyomizu Dera japan - kyoto_geisha_03

Kyoto er en by af templer. Begynd eventuelt med helligdommen Kiyomizu-Dera, der er bygget på et træstillads hængt ud over en klippe (nederst tv). I byens gamle forlystelseskvarter, Gion, kan I være heldige at få et glimt af en geisha eller en meiko (en geisha-elev) på vej til en klient (nederst th).

Dag 9

Kyoto, dagen er på egen hånd eller tilkøb udflugter

I dag kan I besøge Ginkakuji-templet, kendt som Sølvpavillonen, som byder på en berømt sten- og landskabshave langs et roligt vandløb på "Filosoffens Sti".

På en gåtur gennem området får I et godt indtryk af de mange træhuse og små haver, der kendetegner denne bydel på bjergskråningen.

Sanjusangen-do, også kendt som "Templet med de 33 mellemrum", huser en enestående samling af 1.001 buddhastatuer i træ fra 1200-tallet. Disse statuer er placeret i en enorm tempelbygning fra samme periode. Centralt i templet står en statue af Barmhjertighedens Buddha med 1.000 arme, et mesterværk skåret i 1254 af den berømte træskærer Tankei.

Hvert år afholdes der en traditionel bueskydningskonkurrence langs templets langside. I 1686 formåede en deltager at affyre imponerende 8.000 pile i træk mod målskiven!

Efterfølgende kan I udforske de smalle gader, hvor man stadig kan fornemme, hvordan det gamle Kyoto så ud.

Derefter kan I besøge det berømte Kinkakuji, eller Guldtemplet, som ligger i den nordlige del af byen.

Denne smukke guldbeklædte pavillon er en tro kopi af den over 500 år gamle bygning, der blev ødelagt af brand i 1955, påsat af en sindssyg tempelpræst.

Her skal i bo

Tsukinowacho Room Inkluderet i prisen
Kyoto

Tsukinowacho House

Uta Yomi Dori Stue 02 Opgradering
Kyoto

Uta Yomi Dori

Kyoto Ginkakuji Templet 485245843
japan - kyoto_geisha_01_hf japan - kyoto_golden pavillion_05

På jeres anden dag i Kyoto kan I fortsætte turen rundt omkring byens mange templer og helligdomme. Besøg blandt andet guld- og sølvpavillonerne, som japanerne kalder Kinkakuji og Ginkakuji (th og nederst tv).

Dag 10

Kyoto, dagen er på egen hånd eller tilkøb udflugter

Begynd eventuelt dagen med at besøge Arashiyama i den vestlige del af Kyoto, kendt for sin tætte bambusskov. Her kan I tage en rolig spadseretur og nyde de majestætiske bambus og kirsebærtræerne.

I dette naturskønne område finder I også flere bemærkelsesværdige templer og haver. Besøg for eksempel Tenryu-templet, hovedtemplet for Rinzai-sekten af buddhismen, med en pragtfuld zenhave fra 1300-tallet, samt Adashino Nembutsu-templet.

Adashino Nembutsu-templet byder på en speciel oplevelse med en have fyldt med over 8.000 tætstående, udskårne sten, som er rejst til minde om de afdøde sjæle.

Herefter kan I tage til Nijo-borgen, som blev bygget af tidens shogun. I det historiske Japan var shogunen den øverste militære leder – shogun betyder general – og i lange perioder var han også den mest magtfulde politiske skikkelse. Kejseren spillede en mere ceremoniell og symbolsk rolle. For at sikre en stærk magtbase nær kejserhoffet opførte Tokugawa-shogunatet Nijo-borgen i 1603.

Borgen er en af Japans bedst bevarede og udmærker sig ved sin høje kvalitet. De dygtigste håndværkere opførte borgens mange sektioner, mens datidens bedste kunstnere stod for udsmykningen. En særlig detalje er Nattergalegulvet, der knirker, når man går på det, så eventuelle snigmordere ikke kunne snige sig ind ubemærket. Træskærerarbejdet og de mange originale malerier på vægge og lofter er intakte og imponerende.

Som en alternativ udflugt kan I tage en dagstur til bjerglandsbyen Takao, mindre end en time væk med bus fra Kyoto. Her kan I tage en pause fra byens hektiske liv og nyde den friske luft langs krystalklare vandløb midt i den uberørte natur. I kan vælge at udforske området på egen hånd eller tage med på en guidet tur med en engelsktalende guide.

Afslut eventuelt dagen i en af Kyotos charmerende te-butikker, hvor I kan opleve den traditionelle japanske teceremoni og smage på forskellige tevarianter.

Det er også muligt at forudbestille en teceremoni, så I er sikre på at få en plads.

Her skal i bo

Tsukinowacho Room Inkluderet i prisen
Kyoto

Tsukinowacho House

Uta Yomi Dori Stue 02 Opgradering
Kyoto

Uta Yomi Dori

japan - kyoto_arashiyama_bambus skov_geisha_01_hf
Matcha Te Ceremoni Mount Takao Vandresti GI 1291936711

Tag forbi Arashiyama i Kyotos vestlige udkant, der er kendt for sin dybe bambusskov (tv). I kan også deltage i en teceremoni eller tage på en dagstur udenfor Kyoto med vandreture på tempelbjerget Takao mindre end en times kørsel i bus fra Kyoto (nederst tv).

Dag 11

Kyoto, dagen er på egen hånd eller tilkøb udflugter

I dag foreslår vi et besøg i Fushimi Inari-taisha, en af Japans mest ikoniske og besøgte shinto-helligdomme i Kyoto.

Helligdommen er dedikeret til Inari, gudinden for ris, velstand og velstandens beskytter. Fushimi Inari-taisha er især kendt for sine tusindvis af vermilion torii-porte, der strækker sig langs stierne op ad Inari-bjerget, hvilket skaber en nærmest magisk tunnelagtig effekt.

De mange torii-porte er doneret af både private og virksomheder som et symbol på taknemmelighed og ønske om fortsat succes. Hver port har indgraveret navn på donoren og datoen for donationen. Det er en oplevelse at gå gennem portene, og stien fører en gennem den tætte skov og op til Inari-bjerget.

Alternativt kan vi varmt anbefale en dagstur til Nara, en tidligere hovedstad i Japan, og en by rig på historie, kultur og flot natur. Nara er kendt for sine mange velbevarede templer, helligdomme og parker, som giver et unikt indblik i Japans gamle historie og traditioner.

Verdens største træbygning, Todaiji-templet, er hjemsted for Daibutsu (Den Store Buddha), en af verdens største bronze-statuer af Buddha, som er 15 meter høj. Templet er et UNESCO verdensarvssted og et af de mest berømte templer i Japan. 

Et andet højdepunkt er Nara Park, som er kendt for sine fritgående hjorte, der betragtes som budbringere af guderne ifølge shinto-traditionen. Besøgende kan købe specialfremstillede hjortekiks og fodre hjortene, der er vant til menneskelig kontakt og ofte bukker som et tegn på taknemmelighed.

Kasuga-helligdommen er berømt for sine mange bronzelygter og stentandlys, som er tændt under de årlige lygtefestivaler i februar og august. Og Horyu-ji helligdommen er intet mindre end verdens ældste trækonstruktion.

Her skal i bo

Tsukinowacho Room Inkluderet i prisen
Kyoto

Tsukinowacho House

Uta Yomi Dori Stue 02 Opgradering
Kyoto

Uta Yomi Dori

japan - kyoto_fushimi inari shrine_02_hf
Nara Natur2 japan - nara_todaiji temple_02

Gå en tur gennem shinto-helligdommen Fushimi Inari-taishas lange arkade af orangerøde torii-porte, der i hundredevis står tæt efter hinanden og former vejen op ad bjergskråningen (tv). I Nara Park lever en flok hjorte, som anses for at være gudernes budbringere (øverst tv). Det mægtige Todaiji-tempel er på størrelse med en 12-etagers beboelsesejendom og rummer verdens største bronzefigur, en 22 meter høj Buddha (nederst th).

Dag 12

Kyoto, togtur med Shinkansen til Kanazawa, dagen er på egen hånd eller tilkøb udflugter

Om morgenen stiger I igen på Shinkansen, som kører jer ud til Japans vestlige kyst imod Det Japanske Hav.

Her ligger den charmerende samuraiby Kanazawa, der er kendt for sine velbevarede nabolag fra Edo-perioden, kunstmuseer, smukke haver og parker og sidst, men ikke mindst, sine udsøgte retter med fisk og skaldyr.

Kanazawa er i lang tid blevet overset af rejsende fra udlandet, men har alle dage været et yndet besøgsmål af japanerne selv. Det er ikke svært at se hvorfor, da det er et kompakt, men charmerende sted, fyldt med kultur- og madoplevelser.

Ved ankomsten til jeres traditionelle Kanazawa-byhus bliver I atter mødt af en ”byhus-assistent”, som hjælper jer til rette i huset. I vil også blive vist rundt i nærområdet med henblik på indkøbsmuligheder og lignende. 

Begynd eventuelt jeres ophold i Kanazawa ved Kenroku-en, en omfangsrig park og landskabshave, der indeholder alt fra hyggelige små damme og vandløb til smukke japanske kirsebær- og blommetræer. Kenroku-en ligger hævet over byen og ud over en fantastisk udsigt har I her også let adgang til samuraiborgen, som man finder lige ved siden af.

Efter en tur i landskabshaven kan I med fordel besøge Museet for Moderne Kunst, der også ligger i området. Museet er et af Japans bedste og mest velbesøgte og indeholder blandt andet Leandro Ehrlichs interaktive værk Swimming Pool, hvor man kan opleve at gå rundt på bunden af et tilsyneladende fyldt svømmebassin.

Efter en tur på museet er I nok klar til lidt frokost, og den bør indtages på Omicho-markedet, ofte omtalt som "Det Japanske Havs Køkken”, hvor man kan få serveret friskfanget fisk og skaldyr, måske i form af en gang sushi eller stegt over kul. Den mest klassiske Kanazawa-ret er nok Kaisen-Don, hvor et udvalg af dagens fangst præsenteres som et overflodshorn oven på lokalt dyrkede ris.

Efter frokost kan I tage forbi Nagamachi-distriktet, der engang var beboet af Kanazawas mange samuraifamilier. Her kan I besøge Nomura-Huset, der er fyldt med rustninger og samuraisværd, og som giver et fascinerende indblik i, hvordan samuraierne levede.

Kanazawas historie er dybt forbundet med samuraiklassen, og det kan man lære en masse om her i området.

Her skal i bo

Kenroku Udefra2 Inkluderet i prisen
Kanazawa

Kenroku House

Sennichi House Stue Opgradering
Kanazawa

Sennichi House

Higashi Chaya Kanazawa
Kasumiga Ike Pond Kenrokuen Kanazawa Omicho Fish Market In Kanazawa

Øverst: Den charmerende samuraiby Kanazawa er kendt for sine velbevarede nabolag fra Edo-perioden. Spis evt. frokost på fiskemarkedet i Omicho, ofte omtalt som "Det Japanske Havs Køkken” (nederst th)

Dag 13

Kanazawa, dagen er på egen hånd eller tilkøb udflugter

I Kanazawas nærområde finder man adskillige spændende udflugtsmål, så I kan tilpasse dagen efter egne interesser.

En mulighed kunne være den afsides Noto-halvø nord for byen. Her finder man det landlige Japan i form af fiskerbyer, bondehuse og sakebryggerier, der ligger i et smukt kystlandskab. Noto er desuden kendt for sin kunstfestival, hvor der blandt andet er tradition for at placere værker ude i naturen – det gør dem måske lidt svære at tilgå, men giver samtidig en ekstra dimension til kunsten.

En anden mulighed er at hoppe på bussen til Shirakawa-go, en UNESCO-fredet landsby dybt oppe i de såkaldte japanske alper. Landsbyen er kendt for de helt specielle bondehuse, kaldet Gassho-Zukuri (der betyder 'bedende hænder'-konstruktion), fordi de stejle stråtage ligner hænder slået sammen i bøn. Nogle få af husene er stadig beboede, men de fleste af dem kan man komme indenfor og besøge. Landsbyen viser ikke blot et fint billede af den traditionelle livsstil heroppe i bjergene, den ligger også utrolig smukt i et af de tyndest befolkede områder, I kommer til at besøge på denne rejse – og så tager busturen hertil kun lidt over en time.

En tredje mulighed lidt længere væk er Takayama, en gammel borgby oppe i bjergene, med velbevarede middelaldergader og hjemsted for det såkaldte Hidagyu, en afart af det kendte japanske Wagyu-oksekød, som mange tager herop for at smage.

Alternativt er der stadig flere ting at se i Kanazawa by, såsom geisha-distriktet Higashi-chaya, ninjatemplet Ninjadera og et smukt museum dedikeret til den moderne Zen-filosof D.T Suzuki.

Om vinteren kan man endda tage en tur til Kanazawas offentlige skiresort, hvis man er til den slags udfoldelser.

Her skal i bo

Kenroku Udefra2 Inkluderet i prisen
Kanazawa

Kenroku House

Sennichi House Stue Opgradering
Kanazawa

Sennichi House

Kanazawa Shirakawa 1686753283

Dag 14

Kanazawa, togtur med Shinkansen til Tokyo, dagen er på egen hånd eller tilkøb udflugter

Om morgenen tager I Shinkansen-toget tilbage til Tokyo – turen tager cirka 2,5 time og fører jer igennem de smukke bjergrige regioner Hokuriku og Koshinetsu.

Efter ankomst tjekker I ind på jeres hotel, og derefter er der fri leg. Det er jeres sidste dag, så I kan med fordel få købt de sidste souvenirs eller få set noget af det, I ikke nåede i starten af rejsen.

Alternativt kan I for eksempel tilkøbe en sushi-workshop, et sjovt og nemt kursus, hvor I lærer alt om tilberedelse af den lækre og populære spise. Eller nyd bare Tokyo en sidste gang før I rejser hjemad i morgen.

Her skal i bo

Twin Guest Room 2 Inkluderet i prisen
Tokyo

OMO3 Tokyo Akasaka

Metropolitan Ikebukuro Tokyo Room Opgradering
Tokyo

Metropolitan Ikebukuro

Katja Kelstrup Hansen - rejsekonsulent

Katja Kelstrup Hansen

Tlf. 4526 0000
Mandag - fredag 10 - 15

Japan Geisha 2419448359 japan - japan_gade_01

Dag 15

Hjemrejse til Danmark

I tager shuttle-bussen til Narita eller Haneda lufthavn. Herfra flyver I tilbage til Danmark og grundet tidsforskellen lander I typisk i Danmark samme dag.

Alting klappede, der var mængder af store oplevelser: så virkelig kvalitet for pengene. Man følte sig absolut i kyndige og trygge hænder i det trods alt fremmedartede land. Peters entusiasme og viden og glimrende formidling var en fin introduktion til landet.

Hanne, Højbjerg

Skal vi hjælpe dig med din drømmerejse?

Tag de første skridt mod drømmerejsen, og kontakt os for en uforpligtende snak om dine muligheder.

Vi kan skræddersy rejsen fra ende til anden, så den passer til dine ønsker og behov, eller du kan få tilpasset en af vores eksisterende rejseforslag – det koster ingenting, og du binder dig ikke til noget. Vi glæder os til at høre fra dig.

Katja Kelstrup Hansen - rejsekonsulent

Katja Kelstrup Hansen

Ring på 4526 0000 eller skriv til os.

Det siger vores gæster ...

Andre spændende rejser til Japan

NYHED! Kyoto Gion Gade 02

Det klassiske Japan Japan Individuel rejse

Japans klassiske højdepunkter med futuristiske Tokyo, den smukke Izu-halvø, det naturskønne Hakone-område, Hiroshima og den gamle kejserby Kyoto.

Tokyo (4 nætter) Izu-halvøen (1) Hakone (1) Hiroshima (2) Kyoto (4)
NYHED! japan - japan_harajuku_02

Storbyeventyr i Tokyo Japan Individuel rejse

Gå på opdagelse i og omkring Japans hovedstad, Tokyo - verdens største megaby. Mærk stemningen i det funky Shinjuku-distrikt, besøg det hellige Asakusa Kannon-tempel og oplev den bjergtagende udsigt til Mt. Fuji fra Hakone-området. 

Tokyo (7 nætter)
NYHED! japan - nikko_shinkyo bridge_03

Tokyo og smuk natur i Nikko og Hakone Japan Rundrejse med dansk rejseleder

Hold vinterferie i temperamentsfulde og magiske Tokyo via direkte fly med SAS t/r. Vi udforsker kontrasterne imellem den hypermoderne storby og århundreders gamle templer, historie og kultur. Vi nyder også naturskønne Nikko og Hakone.

15-25 deltagere
Afrejsedato
08. feb. 2025 kr. 32.990
Se rejse
NYHED! Japan Geisha 06

Japans natur og traditioner Japan Individuel rejse

Tag med på en velkomponeret rejse til dette fascinerende land, hvor I får en fornemmelse for både det gamle og det hypermoderne Japan. I besøger bl.a. hektiske Tokyo, stemningsfulde Kyoto og Osaka og nyder smuk natur i Nikko og Ise ved Stillehavet.

Tokyo (3 nætter) Nikko (1) Kyoto (5) Nara (1) Ise/Toba (2) Osaka (1)
NYHED! Higashi Chaya Kanazawa

Familierejse til Japan Japan Individuel rejse

Tag familien med på et uforglemmeligt eventyr i Japan. Oplev den pulserende storby Tokyo, smuk natur og autentisk japansk stemning i Kyoto og Hakone, historiske samuraitempler i Kanazawa. 

Tokyo (5 nætter) Hakone (1) Kyoto (4) Kanazawa (2) Tokyo (1)
japan - kobe_himejo jo_de hvide traners borg_06

Japan rundt - med et smut til Sydkorea Japan og Sydkorea Krydstogt med dansk rejseleder

Oplev Tokyo, Mt. Fuji og Kyoto, kør med lynets hast ombord på Shinkansen, og nyd livet ombord på Celebrity Millennium.

4.7   (23 anmeldelser)
15-25 deltagere
Afrejsedato
09. sep. 2024 kr. 36.990 Indvendig kahyt
09. sep. 2024 kr. 41.090 Udvendig kahyt
09. sep. 2024 kr. 45.590 Kahyt med balkon
09. sep. 2024 kr. 53.990 Aquakahyt med balkon
21. sep. 2024 kr. 36.990 Indvendig kahyt
21. sep. 2024 kr. 41.091 Udvendig kahyt
21. sep. 2024 kr. 45.590 Kahyt med balkon
21. sep. 2024 kr. 53.990 Aquakahyt med balkon
03. okt. 2024 kr. 39.990 Indvendig kahyt
03. okt. 2024 kr. 44.090 Udvendig kahyt
03. okt. 2024 kr. 48.590 Kahyt med balkon
03. okt. 2024 kr. 56.990 Aquakahyt med balkon
12. mar. 2025 Afvent pris/program
24. mar. 2025 Afvent pris/program
17. apr. 2025 Afvent pris/program
Se rejse
japan - mount fuji_lake kawaguchi_01

Solgudens ø-rige Japan Rundrejse med dansk rejseleder

Oplev kejsernes Kyoto, hippe Tokyo og Hiroshima og kør med Shinkansen. En fascinerende kultur og historie!

4.8   (173 anmeldelser)
15-25 deltagere
Afrejsedato
06. nov. 2024 kr. 36.590
18. nov. 2024 kr. 35.990
15. mar. 2025 kr. 37.990
29. mar. 2025 kr. 37.990
12. apr. 2025 kr. 37.990
Se rejse

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)