Det klassiske Japan
Download katalog over rejsen

14 dage fra 23.290 kr.

Bestil tilbud
Skip to main content

Japan Det klassiske Japan

Individuel rejse 14 dage fra 23.290 kr.

Det bedste af Japans største ø, Honshu

Denne rejse giver jer mulighed for at opleve Japans klassiske højdepunkter – den futuristiske hovedstad Tokyo, det naturskønne og bjergrige Hakone-område nær Fuji-bjerget, den smukke Izu-halvø, Hiroshima og den gamle kejserby Kyoto.

Sensoji Tempel
japan - tokyo_boern_pige_01_hf

Hvorfor vælge denne rejse:

 • Oplev Japans mest klassiske højdepunkter
 • Japan Rail Pass og Hakone Free Pass inkluderet
 • Oplev at bo i traditionel ryokan
 • Flere måltider inkluderet
 • Centralt beliggende hoteller i Tokyo og Kyoto
 • Skræddersy rejsen med udflugter
Higashiyama Distrikt Kyoto

Futuristiske storbyer og traditionelle ryokans

Tag på en uforglemmelig rundrejse i Japan, hvor I får mulighed for at udforske nogle af landets mest ikoniske byer og regioner.

Rejsen tager jer fra det pulserende storbyliv i Tokyo til den idylliske Izu-halvø, videre til det naturskønne Hakone-område nær Fuji-bjerget, den historiske by Hiroshima og til sidst til Japans kulturelle hjerte, Kyoto.

Rejsen starter i Tokyo, en by, hvor fremtid møder fortid. Her kan I opleve alt fra ultramoderne skyskrabere og travle shoppinggader til gamle templer og rolige tehuse. Næste stop er Izu-halvøen, hvor I kan nyde kystlinjer med dramatiske klipper og varme kilder direkte ved havet. Fortsæt til Hakone, kendt for sine varme kilder, bjerglandskaber og betagende udsigter til det majestætiske Mt. Fuji.

Derefter går turen til Hiroshima, en by, der tilbyder dybe historiske perspektiver med fredsmindesmærker og museer dedikeret til Anden Verdenskrig. Rejsen afsluttes i stemningsfulde Kyoto, hvor I kan vandre gennem ældgamle templer, kejserlige paladser og zenhaver, som afspejler Japans rige historie og tradition for kunst og håndværk.

Denne individuelle rundrejse byder på en perfekt blanding af eventyr, afslapning og kulturel berigelse og vil give jer gode minder for livet.

Japan Det Klassiske Japan

Turen i overblik

By nætter Inkluderet Opgradering
Tokyo 4 nætter: Tokyo 4 OMO3 Tokyo Akasaka Metropolitan Ikebukuro
Izu-halvøen 1 nætter: Izu-halvøen 1 Hanafubuki Ryokan
Hakone 1 nætter: Hakone 1 Ichinoyu Shinkan Ryokan Yutowa
Hiroshima 2 nætter: Hiroshima 2 Intergate Hiroshima Sheraton Grand Hotel
Kyoto 4 nætter: Kyoto 4 The Royal Park Kyoto Sanjo Nogha Hotel Kiyomizu

Ring til os, hvis du ønsker andre hoteller. 

Der tages forbehold for valg af hoteller på den konkrete afrejsedato, men de vil altid være af minimum samme standard som beskrevet.

Bemærk venligst, at grundet særlige forhold gældende på vores rejser til Japan, er det kun muligt at opgradere på HELE rejsen, dvs. alle hoteller skal opgraderes. Det er ikke muligt kun at vælge opgradering på et enkelt hotel.

Her skal I bo

Ring til os, hvis I ønsker andre hoteller. 

Metropolitan Ikebukuro Tokyo Room Opgradering
Tokyo

Metropolitan Ikebukuro

Ideelt beliggende i et af Tokyos største knudepunkter har Metropolitan Ikebukuro direkte adgang til og fra både Narita- og Haneda-lufthavnene.

Se hotel
Twin Guest Room 2 Inkluderet i prisen
Tokyo

OMO3 Tokyo Akasaka

Se hotel
104589137 Inkluderet i prisen
Izu Kogen

Hanafubuki Ryokan

Se hotel
Facade Inkluderet i prisen
Hakone

Ichinoyu Shinkan Ryokan

Se hotel
Yutowa Hakone Room Opgradering
Hakone

Hakone Yutowa

Se hotel
Facade Inkluderet i prisen
Hiroshima

Intergate Hiroshima

Se hotel
Sheraton Grand Hotel Hiroshima Room Opgradering
Hiroshima

Sheraton Grand Hotel

Se hotel
Værelse2 Inkluderet i prisen
Kyoto

The Royal Park Sanjo

Dette hotel er beliggende i et fantastisk område for at kunne udforske Kyoto. Royal Park-brandet har høje standarder, og ejendommen i Sanjo er ingen undtagelse. Der er også en dejlig restaurant og en bar.

Se hotel
Kyoto Nohga Hotel Kiyomizu 230485 Opgradering
Kyoto

Nogha Hotel Kiyomizu

Se hotel

Vi inviterer til gratis foredrag

Kom til et spændende foredrag om rejser til Japan. Vi holder mange foredrag året rundt på vores kontor i København og to gange om året i Aarhus. Foredraget er gratis, men tilmelding nødvendig.

Kabukicho
japan - japan_sakura_kisebaertrae_geisha_01

Dette var min 1. rejse med Stjernegaard, men hvis de øvrige rejser er af samme kvalitet, bliver dette bestemt ikke den sidste.

Steen, Ballerup
4.8   (220 anmeldelser)
Udtalelser
japan - japan_japansk have_01

Dagsprogram

Dag 1

Danmark – Tokyo

I rejser østpå fra Danmark og ankommer næste dag til Tokyo.

Japan Det Klassiske Japan
Japan Geisha 2419448359 japan - mount fuji_lake kawaguchi_02

Dag 2

Ankomst til Tokyo, shuttlebus til hotellet

I lander i lufthavnen lidt udenfor Tokyo og bliver mødt af en lufthavnsassistent, der hjælper jer med formaliteterne.

Her får I også udleveret diverse billetter samt en Pocket Wi-Fi, så I altid har internet med jer rundt i Tokyo, og så hjælper assistenten jer med første etape fra lufthavnen til jeres hotelværelse. En shuttlebus kører jer igennem Tokyos pulserende byliv til jeres centralt placerede hotel. Herefter er der rig mulighed for at udforske lokalområdet eller bare slappe af og lade op til de kommende dages oplevelser.

I nærheden af hotellet finder I et stort udvalg af restauranter, hvor I kan nyde jeres første aftensmåltid på japansk manér.

Her skal i bo

Twin Guest Room 2 Inkluderet i prisen
Tokyo

OMO3 Tokyo Akasaka

Metropolitan Ikebukuro Tokyo Room Opgradering
Tokyo

Metropolitan Ikebukuro

japan - tokyo_shinjuku_neon_03
Tokyo By Ge 453251915 japan - japan_tokyo_sushi_koekken_01

Japans sydende hovedstad, Tokyo, er en eksplosion af kontraster mellem nyt og gammelt. Oplev ekstrem teknologi, smukke gamle templer, flere århundreder gamle traditioner, nysgerrige og venlige japanere, effektivitet og strømlinethed i én stor charmerende cocktail. Forbered jer på et kulturchok af dimensioner!

Dag 3

Tokyo, dagen er på egen hånd eller tilkøb udflugter

Vores forslag til, hvad I kan se undervejs, er udformet, så I får alle dele med: Historien, kulturen, det supermoderne og det hippe!

På jeres første hele dag i Tokyo er det oplagt at udforske byens vestlige del, hvor det moderne Tokyo har sit knudepunkt. I kan prøve kræfter med byen på egen hånd eller alternativt tage afsted ud i byen med en engelsktalende guide.

Start for eksempel i Harajuku og spadser ad gågaden Takeshita-Dori. Her finder I hjertet af Japans enestående mode- og ungdomskultur – et unikt univers af farver og lyd.

Lige ovre på den anden side af vejen fra Harajukus virvar ligger Meiji Jingu-helligdommen som en stille oase pakket ind i en dyb skov. Helligdommen er en af hovedstadens mest pragtfulde og er bygget til ære for Meiji-kejseren, der spillede en vigtig rolle i Japans transformation til en moderne stat efter feudaltiden,der sluttede i 1868. Den historie kan man også lære en masse om her.

Næste stop er Shibuya og det ikoniske Shibuya-kryds, kendt fra alverdens film. Fra en observationsplatform kan man se menneskemængden ovenfra og virkelig mærke byens puls.

På vej mod Shibuya går I igennem shoppingmekkaet Omotesando Avenue. Hele området her kan med rette kaldes Tokyos midtby, og er blandt andet hjemsted for Shibuya Station, verdens travleste togstation.

Til slut kan I tage en tur til Shinjuku, hvor man finder nattelivsområderne Kabukicho og Golden Gai, hvor der er fyldt med neonlys og alverdens restauranter og barer. Her kan I med fordel indtage aftensmaden og følge med i hvordan Tokyoitterne går i byen – og måske gå med.

I kan opleve Shinjuku-distriktet på egen hånd eller få en engelsktalende guide til at servere det hele for jer.

Al transport til dagens foreslåede udflugter er inkluderet. Der er mulighed for at tilkøbe øvrige udflugter.

Her skal i bo

Twin Guest Room 2 Inkluderet i prisen
Tokyo

OMO3 Tokyo Akasaka

Metropolitan Ikebukuro Tokyo Room Opgradering
Tokyo

Metropolitan Ikebukuro

japan - japan_harajuku_02 japan - tokyo_harajuku_iskiosk_01

Den berømte Shibuya-fodgængerovergang er kendt fra mange film. Cirka 2.000 mennesker krydser over her hvert andet minut! I Harajuku finder I hjertet af Japans enestående mode- og ungdomskultur – et unikt univers af farver og lyd.

Dag 4

Tokyo, dagen er på egen hånd eller tilkøb udflugter

Start for eksempel dagen ved Tokyos majestætiske hovedbanegård, der blandt andet er hjemsted for de kendte højhastighedstog, Shinkansen, som I kommer til at køre med senere på turen.

Herfra fortsætter I til bydelen Ginza, hvor man finder Japans dyreste butikker, fineste restauranter og hurtigste biler. Distriktet er symbolsk for Tokyos genopbygning efter krigens ødelæggelse og huser blandt andet adskillige overdådige stormagasiner.

Efter afstikkeren til Ginza byder næste stop på noget helt anderledes, når I besøger den japanske have Hamarikyu. Stedet var i gamle dage en pragthave forbeholdt kejserfamilien, men er i dag åben for offentligheden. Her er blandt andet også udsigt over Tokyobugten og den futuristiske kunstige ø Odaiba.

Tæt ved Hamarikyu kan I stige på en flodbåd, der sejler jer op af Sumida-floden til Asakusa-distriktet. Sejlturen byder på en udsøgt og lidt anderledes måde at se Tokyo på. I kan eventuelt medbringe lidt frokost og spise den på vejen.

I Asakusa finder I Tokyos måske mest ikoniske lokation, Senso-Ji-templet og dets imponerende Tordenport med den gigantiske papirlanterne hængende fra loftet. Her kan man blandt andet købe røgelse til ofring eller prøve at trække en buddhistisk spådom – eller måske bare spadsere omkring blandt pagodetårne og templer.

Dagen kan med fordel afsluttes med en tur op i Tokyo Sky Tree, Japans højeste tårn.

I har sandsynligvis kunne spotte bygningen på afstand hele dagen. Udsigten heroppefra er et næsten uendeligt hav af bygninger, lys, og bevægelse, og man får i høj grad øjnene op for, hvor stor en by Tokyo i virkeligheden er.

Al transport til dagens foreslåede udflugter er inkluderet. Der er mulighed for at tilkøbe øvrige udflugter.

Her skal i bo

Twin Guest Room 2 Inkluderet i prisen
Tokyo

OMO3 Tokyo Akasaka

Metropolitan Ikebukuro Tokyo Room Opgradering
Tokyo

Metropolitan Ikebukuro

japan - tokyo_asakusa_01_hf
Sensoji Tempel Området japan - sensoji tempel_tokyo_02

I Asakusa finder I Tokyos måske mest ikoniske lokation, Senso-Ji-tempelkomplekset, og dets imponerende Tordenport med den gigantiske papirlanterne hængende fra loftet. Nyd en spadseretur her blandt pagodetårne og templer.

Dag 5

Tokyo, dagen er på egen hånd eller tilkøb udflugter

Vi anbefaler, at I tager toget nordpå til Yanaka, et af Tokyos mindre kendte kvarterer, for at gå en lang tur mellem de mange smukke traditionelle bygninger, som kvarteret byder på.

Her får I et indblik i boligforholdene for middelklassejapanere i verdens største by. I vil opleve, at Tokyo består af en masse byer med hvert sit særpræg, som nok er vokset sammen, men som stadig på mange punkter fungerer som særskilte enheder.

I kan også for eksempel tage en tur i en af Tokyos forlystelsesparker. Hvis man føler for at tage en fridag sammen med de lokale er forlystelsesparkerne, heriblandt især Disneyland, en dagsudflugtsklassiker blandt tokyoitterne. Ghibli-museet, det funky og ultramoderne digitale museum teamLap Planets, Warner Bros Studios og Hello Kitty Park er også populære muligheder.

En helt tredje mulighed er at I kan tilkøbe en sushi-workshop, et sjovt og nemt kursus, hvor I lærer alt om tilberedelse af den lækre og populære spise. Således har I også frokosten i dag på plads!

Al transport til dagens foreslåede udflugter er inkluderet. Der er mulighed for at tilkøbe øvrige udflugter.

Her skal i bo

Twin Guest Room 2 Inkluderet i prisen
Tokyo

OMO3 Tokyo Akasaka

Metropolitan Ikebukuro Tokyo Room Opgradering
Tokyo

Metropolitan Ikebukuro

japan - tokyo ginza_01

Dag 6

Tokyo – Izu-halvøen. Dagen er på egen hånd

I stiger på toget og forlader megabyen til fordel for Izu-halvøens kystlinjer med dramatiske klipper og varme kilder direkte ved havet.

Vi anbefaler, at I sender jeres store bagage i forvejen med særlig kurerservice til hotellet i Hakone, så I blot rejser med en let rejsetaske til Izu-halvøen. Sen formiddag eller tidlig eftermiddag ankommer I til den traditionelle ryokan, hvor I skal overnatte.

Ryokan er den japanske traditionelle version af et bed&breakfast, en slags gammeldags kro, der kommer i mange kvaliteter. Det er en fremragende mulighed for at opleve den traditionelle gæstfrihed og japanske livsstil, der inkorporerer elementer som tatami-værelser, futon-senge, bad på japansk og lokal mad, hvilket har gjort ryokans populære både hos japanerne selv og udenlandske turister.

Vær opmærksom på, at det er almindeligt under opholdet at bære en såkaldt yukata (en let bomuldskimono) og at nyde ryokanets onsen (varme kilder) til afslapning efter en dag med sightseeing, hvis der er tid til det. Almindeligt tøj kan som regel også gøre det, men hver ryokan har sine egne regler.

Om aftenen får I serveret et traditionelt japansk middagsmåltid i jeres ryokan, inden I hopper i futonen. 

Al transport til dagens foreslåede udflugter er inkluderet. 

 • Middag

Her skal i bo

104589137 Inkluderet i prisen
Izu Kogen

Hanafubuki Ryokan

Shinkansen - hurtigt og nemt!

De japanske højhastighedstog hedder Shinkansen. De forbinder Japans tre hovedøer, Honshu, Kyushu og Hokkaido, med hinanden via Shinkansen-toglinjer til de største byer.

Japan var det første land i verden, som byggede en jernbane specielt til højhastighedstog, og ruten Tokyo-Nagoya-Osaka blev som den første indviet i 1964. Siden er toget blot blevet hurtigere og hurtigere og kører i dag op til 320 km/t på visse strækninger.

japan - kyoto station_01

Dag 7

Izu-halvøen – Hakone. Dagen er på egen hånd

Efter et klassisk japansk morgenmåltid begiver I jer stille og roligt imod stationen, hvor et Shinkansen-tog venter på at bringe jer videre til det naturskønne og bjergrige Hakone-område nær Fuji-bjerget.

Shinkansen er en oplevelse i sig selv med sin punktlighed og sit venlige og yderst respektfulde personale. 

Hakone er især kendt for sin vulkanske aktivitet, der har skabt et dramatisk og enestående smukt bjerglandskab samt et utal af varme kilder, som der selvfølgelig er mulighed for at tage et dyp i. Man kan også tage liften eller endda vandre op til Owakudani-området, hvor svovlen siver ud af bjergsiden som tung røg eller sejle på Ashinoko-søen og få en smuk udsigt over Fuji-bjerget. Det inkluderede Hakone Free Pass giver jer adgang til hele området.

Om aftenen får I atter mulighed for at smage et traditionelt japansk middagsmåltid serveret i jeres ryokan her.

Al transport til dagens foreslåede udflugter er inkluderet.

 • Morgenmad
 • Middag

Her skal i bo

Facade Inkluderet i prisen
Hakone

Ichinoyu Shinkan Ryokan

Yutowa Hakone Room Opgradering
Hakone

Hakone Yutowa

Hakone Owakudani GT1480542940
Hakone Owakudani GT665526036 japan - mount fuji_lake ashi_01_hf

I Hakone kan I enten tage gondolbanen eller vandre op til Owakudani-området, hvor svovlen siver ud af bjergsiden som tung røg. I kan også sejle på den smukke Ashinoko-sø, hvor der på klare dage er en smuk udsigt til Mt. Fuji.

Dag 8

Hakone – Hiroshima. Dagen er på egen hånd eller tilkøb udflugter

Efter et klassisk japansk morgenmåltid skal I endnu engang med Shinkansen - denne gang fra stationen i Odawara.

Det kører jer til Hiroshima i den anden side af landet med 320 km/t - en tur på cirka fem timer. Hiroshima er fuldkommen genfødt efter krigen og har positioneret sig som et levende symbol på fred og genopbygning - den ikoniske A-bombekuppel og Fredsparken, der omgiver den er et dybt følelsesbetonet sted at være, når man står og betragter det og oplever stemningen her med historien i baghovedet. Husk også at se det genopbyggede Hiroshima-slot, der er omgivet af kirsebærtræer.

Al transport til dagens foreslåede udflugter er inkluderet. Der er mulighed for at tilkøbe øvrige udflugter.

 • Morgenmad

Her skal i bo

Facade Inkluderet i prisen
Hiroshima

Intergate Hiroshima

Sheraton Grand Hotel Hiroshima Room Opgradering
Hiroshima

Sheraton Grand Hotel

Hiroshima GT1370724019
japan - hiroshima ruin_bygning_01

Hiroshima er fuldkommen genfødt efter krigen og har positioneret sig som et levende symbol på fred og genopbygning. I ser den ikoniske A-bombekuppel og Fredsparken, der omgiver den, og mærker, hvordan det er en bevægende oplevelse at være lige her, hvor en verdenshistorisk begivenhed knuste så mange menneskers liv på få sekunder.

Dag 9

Hiroshima – Miyajima - Hiroshima. Dagen er på egen hånd eller tilkøb udflugter

I tager toget ned til Hiroshimas havn og hopper på færgen til Miyajima, Tempeløen, som er fyldt med buddhist- og shintohelligdomme.

Øens mest kendte punkt er den ikoniske røde Torii-port, der står svævende ude i vandet tæt på bredden, men på hele øen oplever man en harmoni af natur, spiritualitet og historie. I kan for eksempel tage kabelbanen op til toppen af bjerget i midten af øen, hvorfra man får en fantastisk udsigt over Hiroshima-bugten.

Miyajima ligger kun cirka en halv time fra Hiroshima, så I kommer let frem og tilbage til hotellet. I kan opleve Hiroshima og Miyajima på egen hånd eller få en engelsktalende guide til at servere det hele for jer.

 • Morgenmad

Her skal i bo

Facade Inkluderet i prisen
Hiroshima

Intergate Hiroshima

Sheraton Grand Hotel Hiroshima Room Opgradering
Hiroshima

Sheraton Grand Hotel

Katja Kelstrup Hansen - rejsekonsulent

Katja Kelstrup Hansen

Tlf. 4526 0000
Mandag - fredag 10 - 15

japan - hiroshima_miyajima gate_05 japan - hiroshima castle_01_hf

Dag 10

Hiroshima – Kyoto. Aftentur med lokalguide rundt i det historiske Gion-distrikt

Efter morgenmad på hotellet stiger I endnu engang på Shinkansen og ankommer efter 2,5 magelige timer til Kyoto, Japans gamle kulturcenter.

Byen byder på et sandt overflødighedshorn af fine templer, smukke haver og et spændende kulturliv, som heldigvis også er lettilgængeligt fra jeres centralt beliggende hotel. Kyoto har over 1.600 buddhistiske templer og 270 shinto-helligdomme. Hertil kommer kejserpaladset, shogunens borg - Nijo, kejserlige villaer og haver og en række af Japans bedste museer. Ikke færre end 17 af stederne er på UNESCOs liste over verdenskulturarv.

Begynd eventuelt med helligdommen Kiyomizu-Dera, der er bygget på et træstillads hængt ud over en klippe, og Kodaiji-templet med sin imponerende zenhave.

Om aftenen tager I ud med lokalguide for at udforske det historiske Gion-distrikt og efterfølgende får I gode råd og vejledning til, hvor I kan indtage aftensmaden.

Det gamle forlystelseskvarter Gion har fortsat gader med gamle, smukt restaurerede træhuse med restauranter og eksklusive tehuse. Her kan I være heldige at få et glimt af en geisha eller meiko (en geishaelev) på vej til en klient i en af de meget dyre og (for udlændinge) lukkede restauranter.

Andre dele af Gion er præget af arkitektoniske værker, der er som hentet ud af et tegneseriehæfte.

Batmans Gotham City kan have inspireret til at skabe nogle af de moderne bygninger. Sådan er Japan. Kontrasterne lever side om side i en bizar alliance.

Al transport til dagens foreslåede udflugter er inkluderet. Aftentur med lokalguide rundt i det historiske Gion-distrikt er inkluderet. Der er mulighed for at tilkøbe øvrige udflugter.

 • Morgenmad

Her skal i bo

Værelse2 Inkluderet i prisen
Kyoto

The Royal Park Sanjo

Kyoto Nohga Hotel Kiyomizu 230485 Opgradering
Kyoto

Nogha Hotel Kiyomizu

Kyoto Kiyomizudera Sakura
japan - kyoto_geisha_03 Machiya Huse Ved Gion I Kyoto

Kyoto byder på et væld af fine templer, smukke haver og et spændende kulturliv. Byen har ikke færre end 17 seværdigheder med på UNESCOs liste over verdenskulturarv. Hvis I er heldige, fanger I måske et glimt af en geisha eller meiko (en geishaelev) på vej til en klient.

Dag 11

Kyoto, dagen er på egen hånd eller tilkøb udflugter

På andendagen i Kyoto kan I fortsætte turen rundt omkring byens mange templer og helligdomme.

Besøg blandt andet Kinkakuji og Ginkakuji, guld- og sølvpavillonerne, samt Ryoanji og Nanzenji, to af de arkitektonisk smukkeste helligdomme i Kyoto.

Disse templer har det til fælles, at de bygningsmæssigt har en stærk indflydelse fra zen-æstetikken, der giver tempelarealerne en helt speciel sans af ro og fred.

Her kan I også tage en gåtur langs den såkaldte Filosoffens Sti, en berømt sten- og landskabshave, der snor sig smukt side om side med et stille vandløb i udkanten af byen.

Al transport til dagens foreslåede udflugter er inkluderet. Der er mulighed for at tilkøbe øvrige udflugter.

Her skal i bo

Værelse2 Inkluderet i prisen
Kyoto

The Royal Park Sanjo

Kyoto Nohga Hotel Kiyomizu 230485 Opgradering
Kyoto

Nogha Hotel Kiyomizu

japan - kyoto_golden pavillion_10

Dag 12

Kyoto, dagen er på egen hånd eller tilkøb udflugter

Start eventuelt dagen ud med at besøge Nijo-borgen.

I kejsertidens Japan var shogunen den militære øverstkommanderende - shogun betyder general - og i længere perioder af landets historie var han også den mest magtfulde mand i landet politisk. Kejserens rolle var mere tilbagetrukket og af symbolsk karakter. Men for at have en solid magtbase nær kejserhoffet byggede Tokugawa-shogun-slægten Nijo-borgen i 1603.

Borgen, der er Japans bedst bevarede, er af høj kvalitet. De bedste håndværkere byggede borgens mange afdelinger, og datidens bedste kunstnere udsmykkede den. En helt speciel konstruktion er Nattergalegulvet, der blev lagt, så det knirker, når man træder på det. Så kunne eventuelle snigmordere ikke nærme sig uden at blive hørt. Træskærerarbejdet og de mange malerier, der smykker vægge og lofter, er originale.

Dernæst kan I tage forbi Arashiyama i Kyotos vestlige udkant, der er kendt for sin dybe bambusskov. Her kan I spadsere en tur, imens I nyder synet af bambusskove og kirsebærtræer. I dette smukke skovklædte villa- og bjergområde ligger en række fine templer og haver. I kan besøge et par af dem, Tenryu, hovedtemplet for den vigtige Rinzai-buddhistiske sekt med en pragtfuld zenhave fra 1300-tallet, og også Adashino Nembutsu-templet.

Her kan man opleve det særegne syn af en have med over 8.000 tætpakkede, udhuggede sten, der er rejst for afdødes sjæle.

Al transport til dagens foreslåede udflugter er inkluderet. Der er mulighed for at tilkøbe øvrige udflugter.

Her skal i bo

Værelse2 Inkluderet i prisen
Kyoto

The Royal Park Sanjo

Kyoto Nohga Hotel Kiyomizu 230485 Opgradering
Kyoto

Nogha Hotel Kiyomizu

japan - kyoto_arashiyama_bambus skov_geisha_01_hf
japan - kyoto_arashiyama_01_hf japan - kyoto_nijo borgen_01

Tokugawa-shogun-slægten byggede den smukke Nijo-borg i 1603 for at have en solid magtbase nær kejserhoffet (nederst th). I Arashiyama kan I nyde den dybe bambusskov og kirsebærtræer, imens I spadserer en tur. Husk også haven, hvor over 8.000 tætpakkede, udhuggede sten er rejst for afdødes sjæle.

Dag 13

Kyoto, dagen er på egen hånd eller tilkøb udflugter

Vi foreslår i dag et besøg i shinto-helligdommen Fushimi Inari-taisha.

Gå en tur gennem templets lange arkade af orangerøde såkaldte torii-porte, der i hundredevis står tæt efter hinanden og former vejen op ad bjergskråningen. Herfra er der udsigt over hele Kyoto. De orangerøde porte står i en smuk kontrast til den omkringliggende grønne skov.

I kan også tage på en dagstur til Nara, Japans første hovedstad, cirka en times kørsel i tog fra Kyoto. Nara er ligesom Kyoto hjemsted for mange hellige bygninger, såsom Kasuga Taisha med sine hundredevis af stenlanterner, og Todaiji og Kofukuji, to af Japans helligste buddhistiske templer, hvor man blandt andet kan finde kæmpe buddhastatuer og pagodetårne.

Nara er desuden befolket af talrige hellige hjorte, der bukker høfligt, når man går forbi. Der er selvfølgelig også mulighed for at fodre hjortene. Jeres inkluderede Rail Pass gælder til rejsen mellem Kyoto og Nara. I kan også vælge at tilkøbe en dagstur til Nara med engelsktalende guide.

Alternativt kan vi anbefale at tage på en dagstur udenfor Kyoto til bjerglandsbyen Takao, mindre end en times kørsel i bus fra Kyoto. Her kan man tage en pause fra det myldrende byliv og i stedet få et pust af frisk luft langs krystalklare vandløb midt i uberørt natur.

I kan tage turen på egen hånd eller tilkøbe en udflugt til Takao med engelsktalende guide.

Al transport til dagens foreslåede udflugter er inkluderet. Der er mulighed for at tilkøbe øvrige udflugter.

Her skal i bo

Værelse2 Inkluderet i prisen
Kyoto

The Royal Park Sanjo

Kyoto Nohga Hotel Kiyomizu 230485 Opgradering
Kyoto

Nogha Hotel Kiyomizu

Nara Kvinder Klædt I Kimono
Kyoto Fushimi Tempel 733630336 Nara Hellige Hjorte

Vi foreslår i dag et besøg i den stemningfulde shinto-helligdom Fushimi Inari-taisha. Herfra er der udsigt over hele Kyoto. Eller besøg Nara, Japans første hovedstad, med mange hellige templer. Nara er desuden befolket af talrige hellige hjorte, som man gerne må fodre.

Dag 14

Kyoto – Danmark

Tiden er nu kommet til at begynde rejsen hjem mod Danmark. I tager shuttlebussen til lufthavnen i Osaka, og herfra flyver I tilbage til Danmark, hvor I typisk lander samme dag på grund af tidsforskellen.

Skal vi hjælpe dig med din drømmerejse?

Tag de første skridt mod drømmerejsen, og kontakt os for en uforpligtende snak om dine muligheder.

Vi kan skræddersy rejsen fra ende til anden, så den passer til dine ønsker og behov, eller du kan få tilpasset en af vores eksisterende rejseforslag – det koster ingenting, og du binder dig ikke til noget. Vi glæder os til at høre fra dig.

Katja Kelstrup Hansen - rejsekonsulent

Katja Kelstrup Hansen

Ring på 4526 0000 eller skriv til os.

Det siger vores gæster ...

Rejser til Japan

NYHED! japan - kyoto silver pavillion_03

Det klassiske Japan Japan Individuel rejse

Japans klassiske højdepunkter med futuristiske Tokyo, den smukke Izu-halvø, det naturskønne Hakone-område, Hiroshima og den gamle kejserby Kyoto.

Tokyo (4 nætter) Izu-halvøen (1) Hakone (1) Hiroshima (2) Kyoto (4)
NYHED! Shibuya Crossing Tokyo

Storbyeventyr i Tokyo Japan Individuel rejse

Gå på opdagelse i og omkring Japans hovedstad, Tokyo - verdens største megaby. Mærk stemningen i det funky Shinjuku-distrikt, besøg det hellige Asakusa Kannon-tempel og oplev den bjergtagende udsigt til Mt. Fuji fra Hakone-området. 

Tokyo (7 nætter)
japan - mount fuji_lake kawaguchi_01

Solgudens ø-rige Japan Rundrejse med dansk rejseleder

Oplev kejsernes Kyoto, hippe Tokyo og Hiroshima og kør med Shinkansen. En fascinerende kultur og historie!

4.8   (173 anmeldelser)
15-25 deltagere
Afrejsedato
06. nov. 2024 kr. 36.590
18. nov. 2024 kr. 35.990
15. mar. 2025 kr. 37.990
29. mar. 2025 kr. 37.990
12. apr. 2025 kr. 37.990
Se rejse
japan - kobe_himejo jo_de hvide traners borg_06

Japan rundt - med et smut til Sydkorea Japan og Sydkorea Krydstogt med dansk rejseleder

Oplev Tokyo, Mt. Fuji og Kyoto, kør med lynets hast ombord på Shinkansen, og nyd livet ombord på Celebrity Millennium.

4.7   (23 anmeldelser)
15-25 deltagere
Afrejsedato
09. sep. 2024 kr. 36.990 Indvendig kahyt
09. sep. 2024 kr. 41.090 Udvendig kahyt
09. sep. 2024 kr. 45.590 Kahyt med balkon
09. sep. 2024 kr. 53.990 Aquakahyt med balkon
21. sep. 2024 kr. 36.990 Indvendig kahyt
21. sep. 2024 kr. 41.091 Udvendig kahyt
21. sep. 2024 kr. 45.590 Kahyt med balkon
21. sep. 2024 kr. 53.990 Aquakahyt med balkon
03. okt. 2024 kr. 39.990 Indvendig kahyt
03. okt. 2024 kr. 44.090 Udvendig kahyt
03. okt. 2024 kr. 48.590 Kahyt med balkon
03. okt. 2024 kr. 56.990 Aquakahyt med balkon
12. mar. 2025 Afvent pris/program
24. mar. 2025 Afvent pris/program
17. apr. 2025 Afvent pris/program
Se rejse
NYHED! Mount Takao Udsigt GI 1445273599

Tokyo og smuk natur i Nikko og Hakone Japan Rundrejse med dansk rejseleder

Hold vinterferie i temperamentsfulde og magiske Tokyo via direkte fly med SAS t/r. Vi udforsker kontrasterne imellem den hypermoderne storby og århundreders gamle templer, historie og kultur. Vi nyder også naturskønne Nikko og Hakone.

15-25 deltagere
Afrejsedato
08. feb. 2025 kr. 32.990
Se rejse

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)