Essensen af Japan - Tokyo og Kyoto
Download katalog over rejsen

10 dage fra 16.890 kr.

Bestil tilbud
Skip to main content

Japan Essensen af Japan - Tokyo og Kyoto

Individuel rejse 10 dage fra 16.890 kr.

Japan med udgangspunkt i to byer

Denne rejse giver jer mulighed for at opleve højdepunkterne i Japans hovedstad Tokyo, og den gamle kejserby Kyoto. Kom helt tæt på Japans kultur og historie, når I får det bedste fra to verdener. 

japan - tokyo_shinjuku park_01
japan - kyoto_golden pavillion_06_hf

Hvorfor vælge denne rejse:

  • Skræddersy rejsen med udflugter
  • Centralt beliggende hoteller
  • Oplev Japan i jeres eget tempo
  • Kør med højhastighedstoget Shinkansen mellem Tokyo og Kyoto
  • Transport på rejsen inkluderet
Gion Meiko 548555401

Store oplevelser i det gamle og det nye Japan

Tokyo er på mange måder ikke én by men flere, der med tiden er vokset sammen med den gamle Shogun-by, Edo.

Den kæmpestore bys mange kvarterer har deres egne lokale særpræg. I kan opleve det gamle Tokyo i Asakusa-området, det fashionable og nye i blandt andet Ginza og Shinjuku, smukke parker og klassiske haver, og I kan selvfølgelig også opleve den japanske dagligdag og det religiøse liv.

Tokyo opleves bedst og mest effektivt til fods og ved at bruge offentlig transport. Byens omfattende metrosystem er ekstremt velfungerende, sikkert, rent og billigt – det kan I benytte jer af på hele turen. Desuden kommer I til at gå meget, så gode travesko er et must!

Den japanske mad er et kapitel for sig. Er man til gourmetmad, er Tokyo stedet! Ingen andre byer i verden har så mange stjernerestauranter i Michelin-guiden. Tag til Tokyo og oplev det tårnhøje serviceniveau, gør gode fund i byens skønne butikker, kig endda indenfor på et Love Hotel. I kommer hjem med en større forståelse af det komplekse japanske samfund og ikke mindst fulde af inspiration fra verdens største metropol.

I slutter rejsen i Kyoto, Japans gamle kulturcenter, som byder på et sandt overflødighedshorn af fine templer, smukke haver og et spændende kulturliv.

Byen har over 1.600 buddhistiske templer og 270 shinto-helligdomme. Hertil kommer kejserpaladset, shogunens borg som hedder Nijo, kejserlige villaer og haver og en række af Japans bedste museer.

Ikke færre end 17 af stederne er på UNESCOs liste over verdenskulturarv. Til sammenligning er der syv på denne liste i hele Danmark!

Som den eneste japanske storby blev Kyoto skånet for bombeangreb under 2. Verdenskrig. Efter sigende på grund af byens enestående kulturskatte.

Desværre har bystyret ikke vist byen samme respekt, så de store sammenhængende kvarterer af smukke træhuse er næsten forsvundet. Men heldigvis har ingen vovet at røre de tusinder af templer, helligdomme og smukke haver. Og især i byens udkant føler man sig hensat til en anden tidsalder, hvor skønhed og æstetik var i højsædet.

Japan Tokyo Kyoto

Turen i overblik

By nætter Inkluderet Opgradering
Tokyo 4 nætter: Tokyo 4 OMO3 Tokyo Akasaka Metropolitan Ikebukuro
Kyoto 4 nætter: Kyoto 4 The Royal Park Kyoto Sanjo Nogha Hotel Kiyomizu

Ring til os, hvis du ønsker andre hoteller. 

Der tages forbehold for valg af hoteller på den konkrete afrejsedato, men de vil altid være af minimum samme standard som beskrevet.

Bemærk venligst, at grundet særlige forhold gældende på vores rejser til Japan, er det kun muligt at opgradere på HELE rejsen, dvs. alle hoteller skal opgraderes. Det er ikke muligt kun at vælge opgradering på et enkelt hotel.

Her skal I bo

Ring til os, hvis I ønsker andre hoteller. 

Metropolitan Ikebukuro Tokyo Room Opgradering
Tokyo

Metropolitan Ikebukuro

Ideelt beliggende i et af Tokyos største knudepunkter har Metropolitan Ikebukuro direkte adgang til og fra både Narita- og Haneda-lufthavnene.

Se hotel
Twin Guest Room 2 Inkluderet i prisen
Tokyo

OMO3 Tokyo Akasaka

Se hotel
Værelse2 Inkluderet i prisen
Kyoto

The Royal Park Sanjo

Se hotel
Kyoto Nohga Hotel Kiyomizu 230485 Opgradering
Kyoto

Nogha Hotel Kiyomizu

Se hotel

Vi inviterer til gratis foredrag

Kom til et spændende foredrag om rejser til Japan. Vi holder mange foredrag året rundt på vores kontor i København og to gange om året i Aarhus. Foredraget er gratis, men tilmelding nødvendig.

japan - kyoto_geisha_03
japan - japan_gade_01
japan - kamakura_buddha_02

Dagsprogram

Dag 1

Danmark-Tokyo

I forlader Københavns Lufthavn og flyver østover. I ankommer til Japans hovedstad, Tokyo, den efterfølgende dag.

Japan Tokyo Kyoto
japan - tokyo_harajuku_iskiosk_01 japan - mount fuji_01

Dag 2

Ankomst til Tokyo, shuttlebus til hotellet

I lander i enten Narita eller Haneda lufthavn og møder en lufthavnsassistent, der hjælper jer til rette.

Her får I også udleveret diverse billetter samt Pocket Wi-Fi, så I altid har internet med jer rundt i Tokyo, og så hjælper assistenten jer igennem første etape fra lufthavnen til jeres hotelværelse. En shuttlebus kører jer igennem Tokyos pulserende byliv til jeres centralt placerede hotel.

Her skal i bo

Twin Guest Room 2 Inkluderet i prisen
Tokyo

OMO3 Tokyo Akasaka

Metropolitan Ikebukuro Tokyo Room Opgradering
Tokyo

Metropolitan Ikebukuro

Tokyo By Ge 453251915

I starter rejsen I Tokyo, hvor I i lufthavnen bliver modtaget af en lufthavnsassistent, som guider jer sikkert videre til jeres shuttlebus. Herfra køres I til jeres valgte hotel, hvor I på køreturen kan få de første indtryk af Tokyo.

Dag 3

Tokyo, dagen er på egen hånd eller tilkøb udflugter

I Tokyo kan I opleve det mest moderne inden for kulturliv, design, arkitektur, mode, museer, elektronik, ungdomskultur og forbrugsvarer.

Alt dette ses side om side med en ældgammel forfinet kultur, hvor sans for høflighed og udstrakt service er naturlige omgangsformer. Vores forslag til, hvad I kan se undervejs, er udformet med henblik på at I får alle dele med: Historien og kulturen, det supermoderne og det hippe!

Begynd for eksempel med et besøg til nogle af byens mest ikoniske distrikter, hvor I vil opleve alt fra avantgarde-mode til det kejserlige tempel. I det livlige Harajuku-distrikt, bliver I mødt af en eksplosion af farver, mode og ungdomskultur. Gå en tur langs de travle gader og tag jer tid til at udforske butikkerne, der tilbyder alt fra streetwear til kawaii-mode og unikke souvenirs.

Besøg derefter det storslåede Meiji Jingu-tempel, der ligger gemt væk i en frodig skov midt i byen. Nyd den fredelige atmosfære og den smukke arkitektur, mens I lærer om Japans kejserlige historie og traditioner.

På bagkant af at have udforsket templet, kan I udforske den berømte Takeshita-Dori, en livlig gade kendt for sit farverige udvalg af butikker, cafeer og madboder. Prøv nogle lokale delikatesser, mens I går rundt blandt de unikke butiksfacader og gadeforretninger.

Fortsæt turen ned ad Omotesando Avenue, også kendt som Tokyos Champs-Élysées, hvor I finder high-end butikker, designerbutikker og trendy caféer. Nyd den elegante atmosfære og lad jer inspirere af det pulserende byliv.

Modefolk fra hele verden holder et skarpt øje med gadebilledet, for det er oftest her, at man spotter nye modetrends. Her ligger de store modehuses butikker side om side på hovedstrøget.

Bevæger I jer ind bag ved i de små gyder, finder I et helt anderledes kvarter. Små ultrasmarte butikker, hyggelige caféer og beboelsesområder. Dyk ned i herlighederne og besøg undervejs Bager Andersen. Denne japanske bager, der i sin tid studerede dansk bagerkunst i København, ejer i dag en stor og populær kæde af bagerier og delikatessebutikker over hele Japan. Kvaliteten kan de fleste danske bagere ikke hamle op med!

Mætte af det lækre bagværk, kan I opleve Shibuyas ikoniske "kryds". Hver dag krydser helt op til tre millioner fodgængere gaden, når det bliver grønt. 

Dette kryds er en af verdens mest travle fodgængerovergange. Mærk pulsen af Tokyo, mens I ser folkemængderne krydse vejen i et synkroniseret kaos.

Om aftenen kan I tage hen til Shinjuku-distriktet og Japans største forlystelseskvarter, Kabukicho og Golden Gai.

I kan opleve Shinjuku-distriktet på egen hånd eller få en engelsktalende guide til at servere det hele for jer.

Al transport til dagens foreslåede udflugter er inkluderet. Der er mulighed for at tilkøbe øvrige udflugter.

Her skal i bo

Twin Guest Room 2 Inkluderet i prisen
Tokyo

OMO3 Tokyo Akasaka

Metropolitan Ikebukuro Tokyo Room Opgradering
Tokyo

Metropolitan Ikebukuro

Shibuya Crossing Tokyo
japan - japan_harajuku_02 Tokyo Meiji Jingu 519553669

På rejsens første hele dag kan I opleve storbyens travle områder såsom Shibuya - det ikoniske "kryds" og det farverige ungdomskvarter Harajuku. Vil I lidt ud af centrum, kan I besøge Meiji Jingu templet, som ligger gemt i en skov.  

Dag 4

Tokyo, dagen er på egen hånd eller tilkøb udflugter

Start dagen ved verdens travleste og mest forvirrende station, Shinjuku-stationen. Den er så ren og pæn, at man næsten ikke tror det.

Over 3,5 millioner mennesker passerer dagligt gennem stationen, og der er ikke mindre end 50 ind- og udgange. Ved stationen ligger et enormt varehus samt flere indkøbscentre.

Besøg derefter Tokyos fashionable Ginza-kvarter. Her finder man en nærmest uendelig række af verdens førende mærkevarebutikker inden for mode. Forvent ikke prisskilte i vinduerne - prisen er underordnet for de kunder, der handler her. Der findes dog også gode forretninger for almindelige dødeliges pengepung. F.eks. har den japanske modekæde Uniqlo sin hovedbutik i Ginza. Her sælges kvalitetshverdagstøj, som f.eks. lækre, bløde kashmirsweatre og dunjakker til absolut rimelige priser.

Efter besøget i Ginza går turen videre til Hamarikyu, Tokugawa-shogunens fine landskabspark anlagt i 1695, der til to sider er omgivet af en mur af moderne højhuse. Kontrasten er slående! Shogunen – krigsministeren, som var Japans reelle leder i modsætning til kejseren, som var den symbolske leder - etablerede sit hovedsæde, landets politiske magtcentrum her i den lille fiskerby Edo i starten af 1600-tallet. Edo hedder i dag Tokyo, og parken var shogunens andejagtrevir.

Asakusa var før i tiden et underholdningsmekka fyldt med gangstere, geishaer, kunstnere og andet godtfolk. Men bydelen blev stort set jævnet med jorden under 2. Verdenskrig, og da den blev genopbygget, var der ikke længere plads til disse kulørte indslag.

I dag er Asakusa blevet et mondænt område med en gammeldags atmosfære – bygninger fra 1950’erne anses for gamle i Tokyo, hvor der konstant bygges om og bygges nyt, men i Asakusa får man altså fornemmelsen af det gamle Tokyo. Gå en tur i nærområdet, der er fyldt med butikker og restauranter, bl.a. de såkaldte izakaya, en form for japansk pub, hvor servering af mad og drikke ofte foregår under presenninger og rislamper ude på fortovet.

Gåturen bringer jer frem til bydelens mest kendte seværdighed, Asakusa Kannon-templet, også kaldet Sensoji, Tokyos ældste og mest besøgte tempel grundlagt helt tilbage i år 628. Her holdes der jævnligt religiøse festivaler, der tiltrækker hundrede tusindvis af mennesker, blandt de mere spøjse kan nævnes Crying Baby-festivalen, hvor forældre rækker deres nyfødte til sumobrydere for at få barnet til at græde, hvilket anses for at være godt for helbredet.

Gå igennem Kannon-templets berømte Tordenport, kendetegnet ved en enorm rød rispapirlampe.

Tempelområdet gør sig godt på billeder, og I skal endelig også tage et kig på det myldrende menneskeliv med skoleklasser på udflugt og måske et lokalt brudepar klædt i smukke kimonoer.

Afslut dagen med et besøg til Tokyo Sky Tree (Himmeltrætårnet), som leverer en (hvis vejrguderne vil) fremragende udsigt over verdens største sammenhængende byområde. I klart vejr kan man tydeligt se det hellige bjerg, Fuji, 150 km borte.

Det 634 meter høje kommunikationstårn er verdens højeste af slagsen, og man tager lyn-elevatoren op i 350 meters højde. Turen tager et minut! Metropolen ligger nu for jeres fødder, og I kan begynde at ane, hvordan denne gigantiske by er bygget op. Neden for tårnet ligger et nyt stort forretningscenter, hvor man primært markedsfører japanske varer, kunsthåndværk og turistsouvenirs.

Al transport til dagens foreslåede udflugter er inkluderet. Der er mulighed for at tilkøbe øvrige udflugter.

Her skal i bo

Twin Guest Room 2 Inkluderet i prisen
Tokyo

OMO3 Tokyo Akasaka

Metropolitan Ikebukuro Tokyo Room Opgradering
Tokyo

Metropolitan Ikebukuro

japan - tokyo ginza_01
Hamarikyu 640974772

I Tokyo er der et væld af oplevelser og bydele at vælge imellem. Oplev eksempelvis det livlige 'red-light' distrikt Kabukicho, hvor I blandt andet finder restauranter, barer og 'love hotels'. Vi anbefaler også at I tager et smut forbi Asakusa Kannon-templet, Tokyos ældste og mest besøgte tempel (se øverst til højre), hvor I bliver mødt af den ikoniske store røde rispapirslampe ved indgangen. 

Dag 5

Tokyo, dagen er på egen hånd eller tilkøb udflugter

Vi anbefaler at I i dag tager toget nordpå til et af Tokyos mindre kendte kvarterer, Yanaka, for at gå en pæn lang tur blandt de mange traditionelle bygninger, som ligger her.

Turen vil give jer et indblik i boligforholdene for middelklassejapanere i verdens største by. I vil opleve, at Tokyo består af en masse byer med hver sit særpræg, som nok er vokset sammen, men som stadig på mange punkter fungerer som særskilte enheder.

Tag dernæst til Ueno, et område rigt på historie og kultur. Ueno Park var engang en af de sidste bastioner for samurai-modstanden. Tag jer tid til at vandre gennem parken, der er berømt for sine smukke kirsebærtræer, især under blomstringsperioden om foråret. Besøg også Ueno Zoo eller et af de mange museer i området, såsom Tokyo National Museum eller Ueno Royal Museum.

Gå igennem Akihabara-distriktet, et kvarter med mange foto- og elektronikbutikker, hvor man kan høre blip-båt-lyde fra alverdens dimser, man slet ikke vidste fandtes. Udforsk de utallige butikker, der tilbyder alt fra den nyeste teknologi til anime-figurer og manga-bøger.

Fortsæt med båd til Tokyo Odaiba. Området er kunstigt indvundet og huser store udstillings- og messecentre, forlystelsesparker, butikscentre og museer. Man sejler forbi den store Regnbuebro, som forbinder fastlandet med den kunstige ø, Odaiba. Jord er umådelig kostbar i Tokyo og området omkring byen, og en del af byudvidelsen har siden 1800-tallets slutning bestået i, at man har fyldt land op i Tokyobugten.

Via overdækkede gangbroer kan man spadsere tværs over området. Der er mulighed for en tur i The Big Wheel, verdens næststørste pariserhjul, og fra toppen af den er der en fantastisk udsigt over havneområdet og mod Tokyo.

I kan også vælge at søge udenfor byen med en dagstur fra Tokyo til Hakone-området i det vulkanske bjergområde mod sydvest. Her venter jer storslåede natur- og kulturoplevelser i form af Hakone friluftmuseum med en imponerende samling af skulpturer fra verdens førende kunstnere. I kan tage med bjergbane og tovbane op til et termisk aktivt område, hvorfra man i klart vejr kan se det hellige Fuji-bjergs perfekte kegleformede, snedækkede top.

I kører frem og tilbage mellem Tokyo og Hakone med lyntoget Shinkansen, som er en stor oplevelse i sig selv.

I kan opleve Hakone og Fuji-bjerget på egen hånd eller få en engelsktalende guide til at servere det hele for jer.

Al transport til dagens foreslåede udflugter er inkluderet. Der er mulighed for at tilkøbe øvrige udflugter.

Her skal i bo

Twin Guest Room 2 Inkluderet i prisen
Tokyo

OMO3 Tokyo Akasaka

Metropolitan Ikebukuro Tokyo Room Opgradering
Tokyo

Metropolitan Ikebukuro

japan - shinkansen_01

Dag 6

Tokyo – Kyoto. Aftentur med lokalguide rundt i det historiske Gion-distrikt

Shinkansen kører i dag mellem de fleste større japanske byer med en fart på op til 320 km/t.

Det betyder, at strækningen på 515 kilometer fra Tokyo til Kyoto kan tilbagelægges på bare 2 timer og 20 min. En oplevelsesrig måde at komme fra A til B på, som I nu skal stifte bekendtskab med, når I rejser til Japans tidligere hovedstad Kyoto.

I kan være helt sikre på, at toget går til tiden! Cirka 40 minutter inde i togturen kan I skimte Fuji-vulkanen ude i det fjerne, hvis ellers vejrguderne vil det.

Efter jeres ankomst til Kyoto, tager I om aftenen ud med lokalguiden for at udforske det historiske Gion-distrikt. Efterfølgende får I gode råd og vejledning til, hvor I kan indtage aftensmaden. Det gamle forlystelseskvarter Gion har fortsat gader med gamle, smukt restaurerede træhuse med restauranter og eksklusive tehuse.

Her kan I være heldige at få et glimt af en geisha eller meiko (en geisha-elev) på vej til en klient i en af de meget dyre og (for udlændinge) lukkede restauranter.

Andre dele af Gion er præget af arkitektoniske værker, der er som hentet ud af et tegneseriehæfte. Batmans Gotham City kan have inspireret til at skabe nogle af de moderne bygninger.

Sådan er Japan. Kontrasterne lever side om side i en bizar alliance.

Al transport til dagens foreslåede udflugter er inkluderet. Aftentur med lokalguide rundt i det historiske Gion-distrikt er inkluderet. Der er mulighed for at tilkøbe øvrige udflugter.

Her skal i bo

Værelse2 Inkluderet i prisen
Kyoto

The Royal Park Sanjo

Kyoto Nohga Hotel Kiyomizu 230485 Opgradering
Kyoto

Nogha Hotel Kiyomizu

japan - kyoto_gion_befolkning_01
Machiya Huse Ved Gion I Kyoto japan - kyoto_tenryuji temple_01

I Kyoto kommer I med på en aftentur til det historiske Gion-distrikt. Kvarteret her huser gamle og restaurerede træhuse og tehuse. Efter rundturen får I gode råd til hvor I kan spise jeres aftensmåltid.    

Dag 7

Kyoto, dagen er på egen hånd eller tilkøb udflugter

I dag kan I besøge Ginkakuji-templet, som betyder Sølvpavillonen, med en berømt sten- og landskabshave langs et stille vandløb på "Filosoffens Sti".

På en spadseretur får I et fint kig til de mange træhuse og små haveanlæg, som præger denne bydel på bjergskråningen.

Sanjusangen-do rummer en unik samling af ikke mindre end 1.001 buddhastatuer i træ fra 1200-tallet. De står i en enorm tempelbygning, der kan dateres tilbage til samme tidsalder. I centrum står en 1.000-armet statue af Barmhjertighedens Buddha, et mesterværk udskåret i 1254 af den berømte træskærer Tankei.

Hvert år afholdes der efter gammel tradition en bueskydningskonkurrence ved templets langside. I 1686 affyrede en deltager i konkurrencen angiveligt ikke mindre end 8.000 pile i træk mod målskiven!

Bagefter kan I vandre rundt i de smalle gader, hvor man fortsat kan fornemme, hvordan det gamle Kyoto så ud. Besøg dernæst det berømte guldtempel Kinkakuji, som ligger i byens nordlige del.

Denne smukke guldbeklædte pavillon er en nøjagtig kopi af den over 500 år gamle bygning, som en sindssyg tempelpræst satte ild til i 1955.

Al transport til dagens foreslåede udflugter er inkluderet. Der er mulighed for at tilkøbe øvrige udflugter.

Her skal i bo

Værelse2 Inkluderet i prisen
Kyoto

The Royal Park Sanjo

Kyoto Nohga Hotel Kiyomizu 230485 Opgradering
Kyoto

Nogha Hotel Kiyomizu

Kristian_Knub_310

Kristian Krogh Knub

Tlf. 4526 0000
Mandag - fredag 10 - 15

Kyoto Ginkakuji Templet 485245843 Yanaka Village 509664844

Dag 8

Kyoto, dagen er på egen hånd eller tilkøb udflugter

Start eventuelt dagen ud i Arashiyama-området, der ligger ved foden af de vestlige bjerge.

Her kan I på en spadseretur nyde synet af bambusskove og kirsebærtræer. I dette smukke skovklædte villa- og bjergområde ligger en række fine templer og haver. I kan besøge et par af dem: Tenryu, hovedtemplet for den vigtige Rinzai-buddhistiske sekt med en pragtfuld 1300-tals zen-have, og Adashino Nembutsu-templet. Her kan man opleve det særegne syn af en have med over 8.000 tætpakkede, udhuggede sten, der er rejst for afdødes sjæle.

Besøg derefter Nijo-borgen. I kejsertidens Japan var shogunen den militære øverstkommanderende, og i længere perioder af landets historie var han også den mest magtfulde mand i landet. Kejserens rolle var mere tilbagetrukket og af symbolsk karakter. Men for at have en solid magtbase nær kejserhoffet lod Tokugawa-shogun-slægten Nijo-borgen opføre i 1603.

Borgen, der er Japans bedst bevarede, er af høj kvalitet. De bedste håndværkere byggede borgens mange afdelinger, og datidens bedste kunstnere udsmykkede den. En helt speciel konstruktion er "nattergalegulvet", der blev lagt, så det knirker, når man træder på det.

Så kunne eventuelle snigmordere ikke nærme sig uden at blive hørt. Træskærerarbejdet og de mange malerier, der smykker vægge og lofter, er originale.

I kan slutte dagens program i en af Kyotos fine te-butikker. Her vil I opleve og få forklaret de vigtigste elementer i den berømte japanske teceremoni - og der er naturligvis også mulighed for at smage på teen.

Der er mulighed for at booke en teceremoni hjemmefra.

Al transport til dagens foreslåede udflugter er inkluderet. Der er mulighed for at tilkøbe øvrige udflugter.

Her skal i bo

Værelse2 Inkluderet i prisen
Kyoto

The Royal Park Sanjo

Kyoto Nohga Hotel Kiyomizu 230485 Opgradering
Kyoto

Nogha Hotel Kiyomizu

japan - kyoto_arashiyama_bambus skov_02

Snyd ikke jer selv for et besøg i det smukke Arashiyama-området, hvor I er omringet af de høje bambustræer. Læg også vejen forbi nogle af de omrkingliggende temper og haver, som er her i området. 

Dag 9

Kyoto, dagen er på egen hånd eller tilkøb udflugter

Dagens spændende forslag til en udflugt er et besøg i shinto-helligdommen Fushimi Inari-taisha.

Gå en tur gennem templets lange arkade af orangerøde såkaldte torii-porte, der i hundredevis står tæt efter hinanden og former vejen op ad bjergskråningen. Herfra er der udsigt over hele Kyoto. De orangerøde porte står i en smuk kontrast til den omkringliggende grønne skov.

I kan også tage på en dagstur til Nara, cirka en times kørsel i tog fra Kyoto. Jeres inkluderede transportkort Kansai Area Pass gælder til rejsen mellem Kyoto og Nara. I kan også vælge at tilkøbe en dagstur til Nara med engelsktalende guide.

Alternativt kan vi anbefale at tage på en dagstur udenfor Kyoto til bjerglandsbyen Takao, mindre end en times kørsel i bus fra Kyoto.

Her kan man tage en pause fra det myldrende byliv og i stedet få et pust af frisk luft langs krystalklare vandløb midt i uberørt natur.

I kan tage turen på egen hånd eller tilkøbe en udflugt til Takao med engelsktalende guide.

Al transport til dagens foreslåede udflugter er inkluderet. Der er mulighed for at tilkøbe øvrige udflugter.

Her skal i bo

Værelse2 Inkluderet i prisen
Kyoto

The Royal Park Sanjo

Kyoto Nohga Hotel Kiyomizu 230485 Opgradering
Kyoto

Nogha Hotel Kiyomizu

Kyoto Fushimi Tempel 733630336
Nara 577260163

I Kyoto kan I besøge Fushimi Inari-taisha, som er kendt for sine orangerøde torii-porte, som følger jer hele vejen op ad bjergskråningen. I kan også vælge at tage på en dagstur til  naturskønne Nara, som rummer både buddha-statuer og hellige skove. 

Dag 10

Kyoto – Danmark

Tiden er nu kommet til at påbegynde rejsen hjem mod Danmark.

I tager shuttlebussen til Osaka lufthavn (Kansai International Airport). Herfra flyver I tilbage til Danmark og lander typisk i Danmark samme dag.

Skal vi hjælpe dig med din drømmerejse?

Tag de første skridt mod drømmerejsen, og kontakt os for en uforpligtende snak om dine muligheder.

Vi kan skræddersy rejsen fra ende til anden, så den passer til dine ønsker og behov, eller du kan få tilpasset en af vores eksisterende rejseforslag – det koster ingenting, og du binder dig ikke til noget. Vi glæder os til at høre fra dig.

Katja Kelstrup Hansen - rejsekonsulent

Katja Kelstrup Hansen

Ring på 4526 0000 eller skriv til os.

Det siger vores gæster ...

Rejser til Japan

NYHED! japan - kyoto silver pavillion_03

Det klassiske Japan Japan Individuel rejse

Japans klassiske højdepunkter med futuristiske Tokyo, den smukke Izu-halvø, det naturskønne Hakone-område, Hiroshima og den gamle kejserby Kyoto.

Tokyo (4 nætter) Izu-halvøen (1) Hakone (1) Hiroshima (2) Kyoto (4)
NYHED! Shibuya Crossing Tokyo

Storbyeventyr i Tokyo Japan Individuel rejse

Gå på opdagelse i og omkring Japans hovedstad, Tokyo - verdens største megaby. Mærk stemningen i det funky Shinjuku-distrikt, besøg det hellige Asakusa Kannon-tempel og oplev den bjergtagende udsigt til Mt. Fuji fra Hakone-området. 

Tokyo (7 nætter)
japan - mount fuji_lake kawaguchi_01

Solgudens ø-rige Japan Rundrejse med dansk rejseleder

Oplev kejsernes Kyoto, hippe Tokyo og Hiroshima og kør med Shinkansen. En fascinerende kultur og historie!

4.8   (173 anmeldelser)
15-25 deltagere
Afrejsedato
06. nov. 2024 kr. 36.590
18. nov. 2024 kr. 35.990
15. mar. 2025 kr. 37.990
29. mar. 2025 kr. 37.990
12. apr. 2025 kr. 37.990
Se rejse
japan - kobe_himejo jo_de hvide traners borg_06

Japan rundt - med et smut til Sydkorea Japan og Sydkorea Krydstogt med dansk rejseleder

Oplev Tokyo, Mt. Fuji og Kyoto, kør med lynets hast ombord på Shinkansen, og nyd livet ombord på Celebrity Millennium.

4.7   (23 anmeldelser)
15-25 deltagere
Afrejsedato
09. sep. 2024 kr. 36.990 Indvendig kahyt
09. sep. 2024 kr. 41.090 Udvendig kahyt
09. sep. 2024 kr. 45.590 Kahyt med balkon
09. sep. 2024 kr. 53.990 Aquakahyt med balkon
21. sep. 2024 kr. 36.990 Indvendig kahyt
21. sep. 2024 kr. 41.091 Udvendig kahyt
21. sep. 2024 kr. 45.590 Kahyt med balkon
21. sep. 2024 kr. 53.990 Aquakahyt med balkon
03. okt. 2024 kr. 39.990 Indvendig kahyt
03. okt. 2024 kr. 44.090 Udvendig kahyt
03. okt. 2024 kr. 48.590 Kahyt med balkon
03. okt. 2024 kr. 56.990 Aquakahyt med balkon
12. mar. 2025 Afvent pris/program
24. mar. 2025 Afvent pris/program
17. apr. 2025 Afvent pris/program
Se rejse
NYHED! Mount Takao Udsigt GI 1445273599

Tokyo og smuk natur i Nikko og Hakone Japan Rundrejse med dansk rejseleder

Hold vinterferie i temperamentsfulde og magiske Tokyo via direkte fly med SAS t/r. Vi udforsker kontrasterne imellem den hypermoderne storby og århundreders gamle templer, historie og kultur. Vi nyder også naturskønne Nikko og Hakone.

15-25 deltagere
Afrejsedato
08. feb. 2025 kr. 32.990
Se rejse

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)