japan - japan_sakura_kisebaertrae_geisha_02
Japan - Rundrejse med dansk rejseleder

Solgudens ø-rige

4,9 (68 Anmeldelser)
12 dage fra 33.990 kr.

Solgudens ø-rige

Et betagende kulturchok

Denne rejse indeholder højdepunkterne i Japan med ophold i Japans gamle kejserby Kyoto og i hovedstaden Tokyo. Kyoto, Japans gamle kulturcenter, byder på et sandt overflødighedshorn af fine templer, smukke haver og et spændende kulturliv. Tre dage er reserveret til byen.

Fra Kyoto er der en udflugt til Miho-museet, en af verdens store museumsoplevelser både arkitektonisk og udstillingsmæssigt, og til Nara. Denne by, der i nogle årtier var Japans hovedstad, blev ikke bombet under krigen, og den rummer nogle af de fineste arkitektoniske anlæg i Japan, vigtige museer og smukke parker.

I Hiroshima vil en af verdenshistoriens mest betydningsfulde hændelser blive nærværende, når vi besøger stedet, hvor den første atombombe blev kastet i 1945. Syd for byen ligger Shinto-religionens helligste ø, den smukke skovklædte bjergø Miyajima. Vi besøger her den berømte helligdom, som ved højvande står over vandet på pæle. Den store Tori, der markerer helligdommen, står i vand, men når det er lavvande, kan man gå tørskoet ud til den.

I Tokyo oplever vi det moderne Japan. Byen er af alverdens mode- og designtidsskrifter kåret som en af verdens mest "hippe" storbyer. Under vores ophold i Tokyo ser vi spændende arkitektur, fremragende museer, fashionable bolig- og indkøbskvarterer og verdens største fiskemarked. Men vi dykker også ned i hverdagens Japan, tager bad på japansk og meget mere!

Målet med vores rejse er, at vi får et bredt billede af såvel det moderne Japan som det historiske og ikke mindst af landets fabelagtige natur. Udflugtsprogrammet er omfattende, og der kan forekomme ændringer undervejs, hvis noget spændende pludselig dukker op! Men det er naturligvis altid tilladt at springe noget over for at hvile, gå på indkøb eller for at se noget andet. For at holde udgifterne nede foregår mange udflugter med kollektiv transport, som i Japan er både lettilgængelig og præcis. Samtidig oplever vi Japan på en fin og anderledes måde.

Vi kommer til at gå en del på rejsen, så derfor er den ikke egnet for bevægelseshæmmede. Morgenmaden vil være en buffet med en blanding af japansk og vestlig morgenmad. De inkluderede frokoster vil være typiske japanske frokoster med vægt på grøntsager, nudler og ris, fisk - og næsten altid smukt anrettede. Vi varierer bestillingerne, så vi får mange forskellige smagsprøver fra det sunde og lækre japanske køkken.

Tilkøb en japansk "madpakke"

Rejselederen arrangerer et tilkøb bestående af syv fællesspisninger ud over de allerede inkluderede måltider. Rejselederen har fundet gode - og ikke for dyre restauranter, der giver et godt billede af, hvad Japan tilbyder madmæssigt. 

Vægten er naturligvis lagt på det japanske køkken, men da japanerne selv ynder at spise udenlandsk mad indimellem, har vi også valgt et par restauranter, der ikke er japanske for afvekslingens skyld.

Tilvælg madpakken ved bestilling af rejsen.

Rute og højdepunkter

japan - japan_solgudens oerige Klik og se stort kort

Se dagsprogram og billeder

Ring eller skriv til os
Katja Kelstrup Hansen
Tlf. 4526 0000

Mandag - fredag 10 - 15

Katja_Hansen_fritlagt3
Sted
Nætter
Højdepunkter

5 nætter i Kyoto Kyoto
5
Højdepunkter
Fuldt program i Kyoto med besøg i bl.a. Higashi Honganji-templet, gåtur på Filosoffens Sti og i Gion-kvarteret, hvor geishaerne holder til. Guldpavillonen, shogonborge, zenhaver og meget mere.

5 nætter i Tokyo Tokyo
5
Højdepunkter
Vi tager shinkansen til Tokyo og ser byen fra oven. Vi udforsker de forskelige bydele - også de mindre kendte - og besøger fiskemarkedet og meget mere. Vi tager på en endagstur til Hakone, hvor vi nyder synet af Mt. Fuji.

Gratis foredrag om Japan

Gratis foredrag om Japan

Kom til et spændende foredrag om rejser til Japan. Vi holder mange foredrag året rundt på vores kontor i København og to gange om året i Aarhus.

Tilmeld dig her

Det var første gang, jeg rejste med en gruppe - og var imponeret over, hvor godt det egentlig fungerede. Jeg tror ikke, vi ville have oplevet helt så meget, hvis vi havde rejst på egen hånd.

4,9 (68 Anmeldelser)
Japan_rundrejse

Bestil Japan kataloger

Søger du inspiration til din Japan rejse - bestil vores kataloger

Se kataloger

Andre spændende rundrejser

Mexico

Eventyrlige Mexico

Rundrejse med dansk rejseleder
Argentina og Chile

En rejse til verdens ende

Rundrejse med dansk rejseleder
USA

På eventyr i det nordøstlige USA

Rundrejse med dansk rejseleder
like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.663 anmeldelser)