Skip to main content

Rundrejser til Japan

Oplev Japan med dansk rejseleder

4.8   (220 anmeldelser)
Find din rejse
japan - hiroshima_miyajima gate_01

Hvorfor rejse til Japan med dansk rejseleder?

Japan er noget ganske særligt, og det er ikke lige sådan et land, hvor tingene altid giver sig selv. Derfor kan det være en stor fordel at rejse på rundrejse eller krydstogt med en dygtig og vidende dansk rejseleder, der tager oplevelsen et spadestik dybere.

En grupperejse hvor grupperne er små, og oplevelserne er store.

Hvorfor Japan med dansk rejseleder?

 • Vi sikrer dig en rejseplan, der kommer omkring højdepunkterne og japansk dagligdag.
 • Vores rejser løber af stablen, når Japan er allersmukkest.
 • Undgå sprogbarrierer og få fuld forståelse for landet og alle dets seværdigheder.
japan - japan_gade_01 japan - japan_sakura_kisebaertrae_02

Find din drømmerejse

Måske ved du allerede, hvor du vil rejse hen – men har du også tænkt over hvordan? Måden du er afsted på, kan være lige netop dét, der forvandler den gode rejse til den perfekte rejse. Med Stjernegaard kan du vælge, om du vil afsted på en individuelt tilpasset rejse til Japan eller opleve landet fra et krydstogtskib eller med en gruppe på rundrejse - begge dele sammen med en vidende dansk rejseleder.

NYHED! japan - kyoto silver pavillion_03

Det klassiske Japan Japan Individuel rejse

Japans klassiske højdepunkter med futuristiske Tokyo, den smukke Izu-halvø, det naturskønne Hakone-område, Hiroshima og den gamle kejserby Kyoto.

Tokyo (4 nætter) Izu-halvøen (1) Hakone (1) Hiroshima (2) Kyoto (4)
NYHED! Shibuya Crossing Tokyo

Storbyeventyr i Tokyo Japan Individuel rejse

Gå på opdagelse i og omkring Japans hovedstad, Tokyo - verdens største megaby. Mærk stemningen i det funky Shinjuku-distrikt, besøg det hellige Asakusa Kannon-tempel og oplev den bjergtagende udsigt til Mt. Fuji fra Hakone-området. 

Tokyo (7 nætter)
japan - mount fuji_lake kawaguchi_01

Solgudens ø-rige Japan Rundrejse med dansk rejseleder

Oplev kejsernes Kyoto, hippe Tokyo og Hiroshima og kør med Shinkansen. En fascinerende kultur og historie!

4.8   (173 anmeldelser)
15-25 deltagere
Afrejsedato
06. nov. 2024 kr. 36.590
18. nov. 2024 kr. 35.990
15. mar. 2025 kr. 37.990
29. mar. 2025 kr. 37.990
12. apr. 2025 kr. 37.990
Se rejse
japan - kobe_himejo jo_de hvide traners borg_06

Japan rundt - med et smut til Sydkorea Japan og Sydkorea Krydstogt med dansk rejseleder

Oplev Tokyo, Mt. Fuji og Kyoto, kør med lynets hast ombord på Shinkansen, og nyd livet ombord på Celebrity Millennium.

4.7   (23 anmeldelser)
15-25 deltagere
Afrejsedato
09. sep. 2024 kr. 36.990 Indvendig kahyt
09. sep. 2024 kr. 41.090 Udvendig kahyt
09. sep. 2024 kr. 45.590 Kahyt med balkon
09. sep. 2024 kr. 53.990 Aquakahyt med balkon
21. sep. 2024 kr. 36.990 Indvendig kahyt
21. sep. 2024 kr. 41.091 Udvendig kahyt
21. sep. 2024 kr. 45.590 Kahyt med balkon
21. sep. 2024 kr. 53.990 Aquakahyt med balkon
03. okt. 2024 kr. 39.990 Indvendig kahyt
03. okt. 2024 kr. 44.090 Udvendig kahyt
03. okt. 2024 kr. 48.590 Kahyt med balkon
03. okt. 2024 kr. 56.990 Aquakahyt med balkon
12. mar. 2025 Afvent pris/program
24. mar. 2025 Afvent pris/program
17. apr. 2025 Afvent pris/program
Se rejse
NYHED! Mount Takao Udsigt GI 1445273599

Tokyo og smuk natur i Nikko og Hakone Japan Rundrejse med dansk rejseleder

Hold vinterferie i temperamentsfulde og magiske Tokyo via direkte fly med SAS t/r. Vi udforsker kontrasterne imellem den hypermoderne storby og århundreders gamle templer, historie og kultur. Vi nyder også naturskønne Nikko og Hakone.

15-25 deltagere
Afrejsedato
08. feb. 2025 kr. 32.990
Se rejse

Det siger vores gæster ...

Vi inviterer til gratis foredrag

Kom til et spændende foredrag om rejser til Borneo. Vi holder mange foredrag året rundt på vores kontor i København og to gange om året i Aarhus. Foredraget er gratis, men tilmelding nødvendig.

japan - yokohama_china town_01_hf
Foredrag 01
japan - kyoto silver pavillion_02

Rundrejse, krydstogt eller individuel rejse – hvad skal jeg vælge?

Hver rejseform sin charme. Hvad enten du rejser på egen hånd på en individuel rejse eller på krydstogt eller rundrejse med en dansk rejseleder, har alle rejseformer deres unikke forskellige styrker.

Rundrejse

En rundrejse på land giver dig en helt særlig kontakt til Japan, da du befinder dig i landet og kulturen 24 timer i døgnet. Du spiser alle dine måltider i Japan og oplever derigennem den japanske kultur og du får ligeledes mulighed for at opleve Japan by night – med alt hvad det indebærer af karaoke og øl på en lokal izakaya.

Krydstogt

Mens en rundrejse tager dig ”ind” i landet, tager et krydstogt dig ”omkring” i landet. Når du sejler får du mulighed for at komme ud til afsidesliggende øer og opleve, hvor varieret Japan er – både hvad klima og kultur angår. En af krydstogtets absolutte fordele er, at du har en fast, luksuriøs base, når du bevæger dig rundt, hvilket tilbyder en komfort, som en rundrejse på land ikke kan hamle op med.

Individuel rejse

På en individuel rejse til Japan rejser du rundt i landet på egen hånd, men alligevel er du langt fra overladt til dig selv på rejsen. Vi har sat en række spændende rejseforslag sammen til dig, der gerne vil opleve Japan på egen hånd – med din rejsepartner, din familie eller måske endda som solorejsende. Vi skræddesyr transporter, hotellerer og eventuelle udflugter, så alt er tilrettelagt for dig, præcis som du ønsker det på din rejse tuiil Japan. Rejsen er skabt til dit temperament og du får også en følelse af at være på helt egen hånd – men husk, du har altid Stjernegaard i ryggen på hele rejsen, hvis du får problemer, og vores rejseagent i Japan står også klar til at assistere dig om nødvendigt.

japan - kyoto_golden pavillion_02_hf japan - kyoto_geisha_01_hf

Hvad gør Stjernegaards rejseledere til noget særligt?

Vi har håndplukket vores rejseledere, fordi de kan noget særligt. Stjernegaards rejseledere har en passion og et stort kendskab til Japan, der gør dem i stand til at formidle landets mange facetter på en indlevende måde. Det sikrer dig en større og mere nuanceret forståelse af landet, og du får oplevelser med, du med stor sandsynlighed ville have overset på egen hånd.

Oplev Japan på 2 minutter

3 fordele ved at rejse med en lille gruppe

Små grupper

I en gruppe af max 25 deltagere lærer du hurtigt de andre at kende, og venskaber opstår på baggrund af en fælles interesse.

Den gode dialog

Alle bliver hørt og kan stille spørgsmål, og der opstår hurtigt en god dialog mellem deltagere og rejseleder.

Små busser

Små grupper – små busser, der gør det nemmere at komme omkring.

Kristian_Knub_310

Kristian Krogh Knub

Tlf. 4526 0000
Mandag - fredag 10 - 15

japan - tokyo_red light district_02 japan - yokohama_madbod_01

Hvad kan jeg forvente at opleve?

Japan byder på et væld af oplevelser. Storbyerne Kyoto og Tokyo er absolut obligatoriske på en rejse til Japan. Hertil kan du bl.a. opleve Hiroshima, Mt. Fuji og en tur med Shinkansen.

japan - kansai_himeji castle_02

Kirsebær

Kirsebærsæsonen i Japan er måske den allermest eftertragtede og med god grund. For hvad er smukkere end et helt land, der står i fuldt, lyserødt flor. Ikke mindst betyder sakurasæsonen, der falder i foråret, milde temperaturer og solskin.

japan - tokyo_red light district_02

Tokyo

Japans gigant af en by med ca. 39 millioner mennesker i Tokyo og oplandet. Her er højteknologi, plastic og skyskrabere, traditioner og historie. En aldeles spændende by, der bliver lidt nemmere at navigere i med en rejseleder, der kender byen.

japan - kyoto_geisha_05

Kyoto

Mens Tokyo er hypermoderne er Kyoto mere traditionel og historisk med stærke referencer til det gamle kejserrige og tidligere tiders shoguner. I Kyoto kan du bl.a. opleve geishaer i Gion-kvarteret, landskabshaver, templer, tebutikker og borge.

japan - hiroshima_ground zero_03

Hiroshima

Byen har en trist historie bag sig, da omtrent 100.000 mennesker mistede livet til atombomben i 1946, men ikke desto mindre er et besøg i Hiroshima en uforglemmelig oplevelse. Foruden mindeparken og Fredsmuseet er Hiroshima igen blomstret op som en smuk by.

japan - mount fuji_chf

Mt. Fuji

Hakone-området og Mt. Fuji-vulkanen er blandt Japans populæreste rejsemål. Det skyldes ikke mindst den fortryllende natur, der omgiver den 3.376 meter høje vulkan. Omkring Fuji finder du et hav af fine haveanlæg og et utal af mineralske bade.

japan - tokyo_shinkansen_01

Shinkansen

Hurtigtoget når op på en hastighed på 320 km/t og Shinkansen er således et godt valg, når du rejser mellem byerne. Togrejsen er en oplevelse i sig selv, og vi har valgt at tilrettelægge vores krydstogter og rundrejser så du også får et sug af japansk højteknologi med på rejsen.

Hvem kan nyde godt af denne rejseform?

Et krydstogt eller en rundrejse med dansk rejseleder til Japan er for dig, der gerne vil have en kvalitetsrejse med fokus på de store oplevelser.

Til dig, der vil beriges og til dig, der vil dykke ned i historien for at forstå den moderne japanske kultur med alle de finurligheder, den nu engang byder på.

Med rejselederen ved din side bliver det nemt og spændende at rejse til Japan. Du er i trygge hænder og alt er timet og tilrettelagt, så du bare skal fokusere på at suge til dig og nyde alt det, rejsen byder på.

japan - tokyo ginza_01

Kan man rejse alene på rundrejse eller krydstogt?

Drømmer du om at opleve Japan, men har du ikke lige en rejsemakker?

Fortvivl ej. Rundrejser og krydstogter er intet mindre end ideelle rejseformer til dig, der gerne vil rejse alene men samtidigt også gerne vil nyde godt af et ligesindet selskab.

Du indlogeres på dit eget værelse eller i egen kahyt, men da store dele af rejsen er baseret på fællesudflugter eller måltider, er du helt naturligt i selskab med resten af gruppen en stor del af tiden. Hertil oplever mange, at fællesskaber opstår og gruppen også er social ud over de planlagte aktiviteter.

I øvrigt skal du ikke blive overrasket, hvis ikke du er den eneste, der rejser alene.

Alt fungerer bare, når vi rejser med jer. Vores rejseleder Christian Simonsen er en perfekt rejseleder og han ved rigtig, rigtig meget om rejsemålet. En at de andre årsager til at vi vælger jer, er at vi kan tilkøbe aftensmad, så vi ikke selv skal ud og finde et sted efter en lang dag. Desuden så får vi prøvet de lokale restauranter.

Lars, Brøndby
4.8   (220 anmeldelser)
Udtalelser

Hvordan er indkvarteringen?

På en rundrejse er det oplevelserne, der er i fokus.

Med det sagt skal du selvfølgelig bo godt og trygt. Vi har således udvalgt en række gode turistklassehoteller, der byder på gode, bekvemme værelser, så du kan få en god nats søvn og nyde godt af alle almindelige faciliteter. Bemærk, at hotelværelser i Japan, særligt i Tokyo, er noget mindre end gennemsnittet.

Rejser du på krydstogt, rejser du med Celebrity Cruises’ skibe i kategorien 4+. Her har du mulighed for at opgradere til udvendig kahyt eller en kahyt med balkon. Skibene byder på et væld af faciliteter, forkælelse og gastronomiske tilbud, hvilket gør tiden på skibet til en oplevelse i sig selv.

Oplev Japan på 2 minutter

Find inspiration til din næste rejse

seychellerne - seychellerne_haengekoeje_01
Artikel

Rejs i april, maj og juni - her skal du hen!

Læs artikel

Værd at vide når du rejser til Japan

 • Mens vejret i sommermånederne sagtens kan komme over 30 grader, alt efter hvor i Japan, du befinder dig, kan vintermånederne være relativt kølige med dagstemperaturer omkring 10 grader i de større byer i det centrale Japan.
  Det mest oplagte tidspunkt at rejse til Japan på er således enten forår eller efterår. Når kirsebærblomsterne og de smukke haver står i fuldt flor – eller når efterårets farver stråler om kap.
  Udover at Japan tager sig ganske smukt ud i forårs- og efterårsklæder, er det også her, temperaturen er helt tilpas og nedbøren moderat.

  Se vejret i Japan

 • Når du besøger templer eller helligdomme, vil det ofte være kutyme at tage skoene af. Til gengæld er det velanset, hvis du tager et par pæne strømper på.

  Vil du vise yderligere respekt, kan du smide en mønt i donationskassen, bede en stille bøn og tænde røgelse, som du vifter mod dig selv. Denne røg skulle efter sigende have helende kræfter.

 • Der er mange regler omkring brugen af spisepinde. Undgå at pege med dem, flytte på tallerkenen med pindene, vifte med dem eller flytte mad fra en tallerken til en anden.

  Når du spiser, bør du holde på pindene i den bagerste tredjedel, og når du er færdig, bør du lægge dem foran dig med spidsen pegende mod venstre. Skal du smage noget fra naboens tallerken, bør du bruge pindenes bagende til dette formål.

 • Hæld kun den mængde soya op, som du agter at bruge og tilsæt ikke wasabi, da wasabi allerede er tilføjet de hapsere, som det passer til. Vil du tilføje wasabi til soyaen, så brug kun ganske lidt for ikke at fornærme kokken. Spis din sushi i én bid – og brug gerne fingrene.

  Spiser du nigiri er det ikke risen, men derimod selve fiskestykket, der skal dyppes i soya, og er der maki på menuen bør du hælde ganske lidt på dit stykke, frem for at drukne det i soya. Helt generelt bør du holde igen med soyaen!

 • I Japan er det god stil at sidde på gulvet med en rank ryg, og ofte serveres maden også ved et lavt bord. I formelle situationer er det normalt at sidde på benene, også kendt som seiza.

  Er det en mere afslappet situation kan mænd sidde i skrædderstilling, mens kvinder kan have bøjede ben ud til en side.

 • Tag aldrig en slurk før alle har noget i glasset og der skåles med et ”kampai”. Drikker du alkohol, er det høfligt at servere for andre og lade andre hælde op til dig, så hold godt øje med, at din borddame eller –herre ikke løber tør.

  På pæne restauranter er åbenlys fuldskab ikke velanset, men spiser du på en izakaya, kan du roligt tage for dig af de våde varer, så længe du ikke generer nogen.

 • Du kan altid forlænge dit krydstogt eller din rundrejse, og alt er i princippet muligt. Går rejsen til Japan kan det være, du har lyst til at forlænge med nogle ekstra dage i Tokyo – eller måske du drømmer om et stop i Hong Kong, inden du rejser retur til Danmark. Vi anbefaler dig at tale med din rejsekonsulent om mulighederne, når du bestiller rejsen.

japan - tokyo_skyline

Fyldt med gode oplevelser og en fremragende rejseleder, der ikke kunne gøres bedre.

Normann, Odder

Christian var fremragende fra start til slut, og lokalguiden Hiromi var den altid sikre og gode samspiller på det samlede hold af værter og gæster. Vi havde 12 gode dage sammen.

Jens & Birgitte, København

Den japanske orden og renholdelse er en stor glæde at se. Og selvfølgelig de mange templer, som er en stor glæde at se.

Annette, Aarhus
4.8   (220 anmeldelser)
Udtalelser

Rejser til Japan

NYHED! japan - kyoto silver pavillion_03

Det klassiske Japan Japan Individuel rejse

Japans klassiske højdepunkter med futuristiske Tokyo, den smukke Izu-halvø, det naturskønne Hakone-område, Hiroshima og den gamle kejserby Kyoto.

Tokyo (4 nætter) Izu-halvøen (1) Hakone (1) Hiroshima (2) Kyoto (4)
NYHED! Shibuya Crossing Tokyo

Storbyeventyr i Tokyo Japan Individuel rejse

Gå på opdagelse i og omkring Japans hovedstad, Tokyo - verdens største megaby. Mærk stemningen i det funky Shinjuku-distrikt, besøg det hellige Asakusa Kannon-tempel og oplev den bjergtagende udsigt til Mt. Fuji fra Hakone-området. 

Tokyo (7 nætter)
japan - mount fuji_lake kawaguchi_01

Solgudens ø-rige Japan Rundrejse med dansk rejseleder

Oplev kejsernes Kyoto, hippe Tokyo og Hiroshima og kør med Shinkansen. En fascinerende kultur og historie!

4.8   (173 anmeldelser)
15-25 deltagere
Afrejsedato
06. nov. 2024 kr. 36.590
18. nov. 2024 kr. 35.990
15. mar. 2025 kr. 37.990
29. mar. 2025 kr. 37.990
12. apr. 2025 kr. 37.990
Se rejse
japan - kobe_himejo jo_de hvide traners borg_06

Japan rundt - med et smut til Sydkorea Japan og Sydkorea Krydstogt med dansk rejseleder

Oplev Tokyo, Mt. Fuji og Kyoto, kør med lynets hast ombord på Shinkansen, og nyd livet ombord på Celebrity Millennium.

4.7   (23 anmeldelser)
15-25 deltagere
Afrejsedato
09. sep. 2024 kr. 36.990 Indvendig kahyt
09. sep. 2024 kr. 41.090 Udvendig kahyt
09. sep. 2024 kr. 45.590 Kahyt med balkon
09. sep. 2024 kr. 53.990 Aquakahyt med balkon
21. sep. 2024 kr. 36.990 Indvendig kahyt
21. sep. 2024 kr. 41.091 Udvendig kahyt
21. sep. 2024 kr. 45.590 Kahyt med balkon
21. sep. 2024 kr. 53.990 Aquakahyt med balkon
03. okt. 2024 kr. 39.990 Indvendig kahyt
03. okt. 2024 kr. 44.090 Udvendig kahyt
03. okt. 2024 kr. 48.590 Kahyt med balkon
03. okt. 2024 kr. 56.990 Aquakahyt med balkon
12. mar. 2025 Afvent pris/program
24. mar. 2025 Afvent pris/program
17. apr. 2025 Afvent pris/program
Se rejse
NYHED! Mount Takao Udsigt GI 1445273599

Tokyo og smuk natur i Nikko og Hakone Japan Rundrejse med dansk rejseleder

Hold vinterferie i temperamentsfulde og magiske Tokyo via direkte fly med SAS t/r. Vi udforsker kontrasterne imellem den hypermoderne storby og århundreders gamle templer, historie og kultur. Vi nyder også naturskønne Nikko og Hakone.

15-25 deltagere
Afrejsedato
08. feb. 2025 kr. 32.990
Se rejse

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)