japan - hiroshima_miyajima gate_01

Rundrejser til Japan

Oplev Japan med dansk rejseleder

Hvorfor rejse til Japan med dansk rejseleder?

Japan er noget ganske særligt, og det er ikke lige sådan et land, hvor tingene altid giver sig selv. Derfor kan det være en stor fordel at rejse på rundrejse eller krydstogt med en dygtig dansk rejseleder, der tager oplevelsen et spadestik dybere.

En grupperejse hvor grupperne er små og oplevelserne er store. 

Ring eller skriv til os
Louise Holm Nielsen
Tlf. 4526 0000

Mandag - fredag 10 - 15

LHN
japan - duo

Hvad gør Stjernegaards rejseledere til noget særligt?

Vi har håndplukket vores rejseledere, fordi de kan noget særligt. Stjernegaards rejseledere har en passion og et stort kendskab til Japan, der gør dem i stand til at formidle landets mange facetter på en indlevende måde. Det sikrer dig en større og mere nuanceret forståelse af landet, og du får oplevelser med, du med stor sandsynlighed ville have overset på egen hånd.

Krydstogt eller rundrejse – hvad skal jeg vælge

Hver rejseform sin charme. Hvad enten du rejser på krydstogt eller rundrejse har du alle fordelene ved at rejse med en dansk rejseleder, men de to rejseformer har alligevel deres forskellige styrker. 

Rundrejse

En rundrejse på land giver dig en helt særlig kontakt til Japan, da du befinder dig i landet og kulturen 24 timer i døgnet. Du spiser alle dine måltider i Japan og oplever derigennem den japanske kultur og du får ligeledes mulighed for at opleve Japan by night – med alt hvad det indebærer af karaoke og øl på en lokal izakaya.

Krydstogt

Mens en rundrejse tager dig ”ind” i landet, tager et krydstogt dig ”omkring” i landet. Når du sejler får du mulighed for at komme ud til afsidesliggende øer og opleve, hvor varieret Japan er – både hvad klima og kultur angår. En af krydstogtets absolutte fordele er, at du har en fast, luksuriøs base, når du bevæger dig rundt, hvilket tilbyder en komfort, som en rundrejse på land ikke kan hamle op med.

japan - japan_befolkning_pige_kimono_01 3

3 fordele ved at rejse med en lille gruppe

Små grupper

I en gruppe af max 25 deltagere lærer du hurtigt de andre at kende, og venskaber opstår på baggrund af en fælles interesse.

Den gode dialog

Alle bliver hørt og kan stille spørgsmål, og der opstår hurtigt en god dialog mellem deltagere og rejseleder.

Små busser

Små grupper – små busser, der gør det nemmere at komme omkring.

Hvad kan jeg forvente at opleve?

Japan byder på et væld af oplevelser. Storbyerne Kyoto og Tokyo er absolut obligatoriske på en rejse til Japan. Hertil kan du bl.a. opleve Hiroshima, Mt. Fuji og en tur med Shinkansen.

Kirsebær

Kirsebærsæsonen i Japan er måske den allermest eftertragtede og med god grund. For hvad er smukkere end et helt land, der står i fuldt, lyserødt flor. Ikke mindst betyder sakurasæsonen, der falder i foråret, milde temperaturer og solskin. 

Tokyo

Japans gigant af en by med ca. 39 millioner mennesker i Tokyo og oplandet. Her er højteknologi, plastic og skyskrabere, traditioner og historie. En aldeles spændende by, der bliver lidt nemmere at navigere i med en rejseleder, der kender byen.

Kyoto

Mens Tokyo er hypermoderne er Kyoto mere traditionel og historisk med stærke referencer til det gamle kejserrige og tidligere tiders shoguner. I Kyoto kan du bl.a. opleve geishaer i Gion-kvarteret, landskabshaver, templer, tebutikker og borge.

Hiroshima

Byen har en trist historie bag sig, da omtrent 100.000 mennesker mistede livet til atombomben i 1946, men ikke desto mindre er et besøg i Hiroshima en uforglemmelig oplevelse. Foruden mindeparken og Fredsmuseet er Hiroshima igen blomstret op som en smuk by.

Mt. Fuji

Hakone-området og Mt. Fuji-vulkanen er blandt Japans populæreste rejsemål. Det skyldes ikke mindst den fortryllende natur, der omgiver den 3.376 meter høje vulkan. Omkring Fuji finder du et hav af fine haveanlæg og et utal af mineralske bade.

Shinkansen

Hurtigtoget når op på en hastighed på 320 km/t og Shinkansen er således et godt valg, når du rejser mellem byerne. Togrejsen er en oplevelse i sig selv, og vi har valgt at tilrettelægge vores krydstogter og rundrejser så du også får et sug af japansk højteknologi med på rejsen. 

celebrity millenium_skib_udvendigt_01

Hvordan er indkvarteringen?

På en rundrejse er det oplevelserne, der er i fokus. Med det sagt skal du selvfølgelig bo godt og trygt. Vi har således udvalgt en række gode turistklassehoteller, der byder på gode, bekvemme værelser, så du kan få en god nats søvn og nyde godt af alle almindelige faciliteter. Bemærk, at hotelværelser i Japan, særligt i Tokyo, er noget mindre end gennemsnittet.

Rejser du på krydstogt, rejser du med Celebrity Cruises’ skibe i kategorien 4+. Her har du mulighed for at opgradere til udvendig kahyt eller en kahyt med balkon. Skibene byder på et væld af faciliteter, forkælelse og gastronomiske tilbud, hvilket gør tiden på skibet til en oplevelse i sig selv.

Kan man rejse alene på rundrejse eller krydstogt?

Drømmer du om at opleve Japan, men har du ikke lige en rejsemakker? Fortvivl ej. Rundrejser og krydstogter er intet mindre end ideelle rejseformer til dig, der gerne vil rejse alene men samtidigt også gerne vil nyde godt af et ligesindet selskab.

Du indlogeres på dit eget værelse eller i egen kahyt, men da store dele af rejsen er baseret på fællesudflugter eller måltider, er du helt naturligt i selskab med resten af gruppen en stor del af tiden. Hertil oplever mange, at fællesskaber opstår og gruppen også er social ud over de planlagte aktiviteter. I øvrigt skal du ikke blive overrasket, hvis ikke du er den eneste, der rejser alene.

Ring eller skriv til os
Maria Madsen
Tlf. 4526 0000

Mandag - fredag 10 - 15

Maria_Madsen__frit blaa

Kataloger om Japan

Savner du inspiration til din rejse til Japan, kan du gratis bestille op til 5 kataloger. Hvis du er interesseret i andre destinationer, kan du se alle vores kataloger her.

  • Japan_rundrejse

    Japan

    Solgudens ø-rige
    Rundrejse m/ dansk rejseleder - 16 sider

Oplev Japan på 2 min

Hvem kan nyde godt af denne rejseform?

Et krydstogt eller en rundrejse med dansk rejseleder til Japan er for dig, der gerne vil have en kvalitetsrejse med fokus på de store oplevelser. Til dig, der vil beriges og til dig, der vil dykke ned i historien for at forstå den moderne japanske kultur med alle de finurligheder, den nu engang byder på.

Med rejselederen ved din side bliver det nemt og spændende at rejse til Japan. Du er i trygge hænder og alt er timet og tilrettelagt, så du bare skal fokusere på at suge til dig og nyde alt det, rejsen byder på.

Er det muligt at forlænge rejsen?

Du kan altid forlænge dit krydstogt eller din rundrejse, og alt er i princippet muligt. Går rejsen til Japan kan det være, du har lyst til at forlænge med nogle ekstra dage i Tokyo – eller måske du drømmer om et stop i Hong Kong, inden du rejser retur til Danmark. Vi anbefaler dig at tale med din rejsekonsulent om mulighederne, når du bestiller rejsen.   

japan - kyoto_geisha_03

Læs mere og bliv inspireret

Guide: Kend din krydstogttype

Vi kigger nærmere på 4 krydstogttyper, deres drømme og behov, og guider til et krydstogt der falder i din smag.

Rejsetrends 2021: Her er vores bucket list

21 rejsedrømme vi håber på at indfri i 2021 - fra offline travel til fart over feltet. Fra Grønland til det indonesiske øhav!

Rejs i april, maj og juni - her skal du hen!

Timing is everything! Vi kigger nærmere på 14 rejsemål, der kickstarter din sommer.
like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.663 anmeldelser)