usa - arizona_grand canyon_04

Rejser til USA

Unikke eventyr fra øst til vest

Rejser til USA

USA er mulighedernes og mangfoldighedens land, og der er mange måder at opleve landet på. I kan tage på en USA rundrejse med dansk rejseleder, eller I kan vælge at køre selv og opleve USA i jeres helt eget tempo.

Stjernegaard har flere rundrejser med dansk rejseleder til USA og alle rundrejser er tilrettelagt, så de har en god rytme, så I får flest mulige oplevelser.

Kontakt os
Jessica Roda Tolentino
Tlf. 4526 0000
jess_hvid

Rejser til USA

usa - arizona_antelope canyon_the wave_06

Om USA

Historie
USA's uafhængighedserklæring underskrives den 4. juli 1776. Borgerkrigen raser fra 1861-65.

Geografi
USA har 50 stater, der strækker sig 4500 km fra øst til vest og 2700 km fra nord til syd. Her er 4 tidszoner. Det 4. største landareal i verden og 310 mio. indbyggere.

Klima
Polarklima i det nordlige Alaska, subtropisk klima i det sydlige Florida og Hawaii. Det mest almindelige klima er kontinentalt klima, som betyder store temperaturforskelle mellem sommer og vinter.

Nationalparker
USA har 58 nationalparker. Yellowstone var den første nationalpark, der kom på listen i 1872, efterfulgt af Sequoia og Yosemite i 1890.

usa - new york times square

Stjernegaard Rejsers USA-univers

Stjernegaard Rejser arrangerer alle typer rejser til USA, lige fra storbyophold, kør-selv ferier og rundrejser med dansk rejseleder. Vores dygtige USA eksperter kan hjælpe med det hele, og er altid opdaterede med de sidste nyheder.

Vi har udvalgt en bred vifte af kør-selv ferier til USA, som du i samarbejde med vores eksperter kan justere, så de passer præcis til dine rejseønsker. Vi har også forskellige rejseforslag til Florida, både med og uden Key West.

Vores rundrejser med dansk rejseleder i USA gennemføres i mindre grupper end normalt i USA for at gøre rejserne ekstra interessante. Der er virkelig værdi for pengene og rejserne er gennemtænkt med en god rytme, der gør rejserne i USA til en behagelig oplevelse, hvor der er tid til at fordøje de mange store oplevelser, der er indlagt på rundrejsen. 

USA / Amerikas Forenede Stater - danskernes foretrukne rejseland

USA ligger helt i top på listen over danskernes foretrukne rejselande. USA kan i den grad opfylde ethvert behov for rejser - uanset om du er en familie med store eller små børn, i din bedste alder eller rejser med venner. 

Vil du på kør-selv ferie, rundrejse med dansk rejseleder eller en storbyferie med krav til alt fra shopping til restauranter og kultur, så findes mulighederne i USA - mangfoldighedernes land!

USA har plads til de helt store armbevægelser, og klinger steder som Grand Canyon, Yosemite Nationalpark, Monument Valley, Las Vegas, New York, New England, Florida, Stillehavet, bounty strande, nationalparker og overvældende storbyer som New York, San Francisco, Miami eller Seattle, så er det bare af sted. 

Fleksibilitet i rejsen

Som altid, når I køber rejser hos Stjernegaard, kan I ændre i turforslagene, så de passer lige netop til jeres ønsker. Disse ture for den store familie skal dog bygges op omkring Embassy Suites-hotellerne for at sikre udbuddet af store værelser til gode priser. Ring til vores rejsekonsulenter og få et tilbud. Familieturene kan naturligvis arrangeres over hele USA.

Er kommet hjem fra Florida, en SUPER tur, helt fantastisk. Tak for din hjælp, Maria! Jeg kan fortælle at vi alle havde en oplevelse for livet.

usa - florida pensacola beach

De mange spektakulære strande

Stephen Leatherman, også kendt som Doktor Beach og professor og leder af Florida International University's afdeling for kystforskning, udpeger hvert år en top 10 over de bedste strande i USA.

Han har siden 1989 udviklet en liste med bedømmelseskriterier, såsom vejrforhold, vandtemperatur, understrøm, sandets beskaffenhed, adgangsforhold, forurening, udsigt og bebyggelse, og siden 1991 har han årligt kåret de 10 bedste strande i USA.

Strandene på førstepladsen gennem årene er spredt over hele USA, lige fra Florida til Hawaii, Long Island i New York, Californien og North Carolina.

Vores rundrejse På eventyr i det vestlige USA har naturligvis også kyststrækninger med på rundrejsen, og på en kør-selv ferie er du frit stillet til at prøve dem alle.

Læs mere og bliv inspireret

Trin for trin: 9 tips til den gode ferie med børn

Er det muligt at strikke et familieeventyr sammen, der tilgodeser både mor, far og børn? Svaret er JA! Vi giver dig 9 tips til den gode familie med børn og ser nærmere på alt fra drøm og flyvetur til de mange store oplevelser, der venter på rejsemålet.

Eksotisk sommer? Her skal du hen i juni, juli og august

Der er meget mere til sommerferie end tætpakkede strande og overrendte turistmål. Vi kigger nærmere på 7 eksotiske rejsemål, der brillierer i juni, juli og august, så du kan få et sommerferieeventyr, du aldrig glemmer.

Rejsetrends 2019 – her skal du hen!

Skal 2019 være året, du udlever alle dine store rejsedrømme? Vi tager et kig på 10 rejsetrends, du skal holde øje med i det nye år – uanset om det er smagsløgene, din indre strandløve eller budgettet, der skal tilgodeses. Godt nytår og glædeligt 2019.

Rundrejser i USA med dansk rejseleder

Hører I til dem, der sætter pris på at få et lands seværdigheder præsenteret af en rejseleder, som kan sit kram og er en dygtig formidler, og hører I ydermere til dem, som nødigt vil gå glip af noget, så er vores rundrejser til USA med dansk rejseleder noget for jer.

Vi har forskellige rejser til USA med dansk rejseleder i både den vestlige, sydlige og nordøstlige del af det store land. Fælles for vores rundrejser til USA er, at de er spækket med oplevelser, og at vi har gjort os umage for at lægge en rute, så man får flest mulige oplevelser på den mest komfortable vis. Det gør vi blandt andet ved at rejse ud til en by og hjem fra en anden - derved sparer vi en lang, kedelig køretur til sidst.

Vi ved, at vores rejser til USA ligger i den dyre ende, men vi har valgt ikke at gå på kompromis med kvaliteten - og det koster jo altid lidt ekstra. Derudover rejser vi altid i små grupper med 15-25 deltagere, og det betyder, at vi kan køre på strækninger som f.eks. Highway 1 i Californien, hvor store busser ikke må køre.

Vores rejseledere i USA er blandt Danmarks absolut mest erfarne - I kan se nogle af vores gæsters udtalelser her

Vi rejser i mindre grupper

En rejse med Stjernegaard Rejser er også en rejse i mindre grupper, lig med mere fleksibilitet og mulighed for at køre steder, hvor større grupper og større busser ikke har lov til at køre. Derfor vil I på en rejse med Stjernegaard Rejser også komme til at køre ad Highway 1, den legendariske kystvej langs Californiens stillehavskyst, der uden overdrivelse hører til en af de smukkeste køreture i denne verden.

Hvornår er det bedst at rejse til USA?

USA's klima varierer fra polarklima i det nordlige Alaska og subtropisk klima i det sydlige Florida og Hawaii. Det mest almindelige klima i USA er dog kontinentalt klima, altså store temperaturforskelle mellem sommer og vinter. Voldsomme vejrforhold er ikke usædvanligt i USA og forekommer oftest forår og sommer, når der er store temperaturforskelle mellem det nordlige og sydlige.

Vestkysten, især Californien har typisk Middelhavsklima, og her oplever man varme og tørre somre og milde, regnfulde vintre. I det vestlige USA finder man også ørkenklima, og her kan temperaturen i den varmeste periode let snige sig op på 50 grader i skyggen.

Se alle vejrkort i USA

New York

Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
Temperatur
Nedbør i mm.
Dagtemperatur
3° C
4° C
9° C
15° C
21° C
25° C
29° C
28° C
24° C
18° C
12° C
6° C
Nedbør i mm.
77 mm
73 mm
91 mm
96 mm
97 mm
91 mm
103 mm
95 mm
86 mm
77 mm
97 mm
86 mm
like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.123 anmeldelser)