new zealand - milford sound_27_slider

Rejseledere

birgit holloway

Birgit er rejseleder på:

På De Vestindiske Øer får du glæde af vores danske rejseledere, som har boet der fast i mange år – ingen kender øerne bedre end dem!

birgit holloway

Birgit Holloway

Rejseleder

Birgit kommer oprindeligt fra Skive-egnen og arbejdede oprindeligt som pædagogmedhjælper.

Hun havde dog en drøm om at opleve verden og tog derfor ud med skibet Elinor som kok. Da Elinor lagde til kaj på St. Croix i det tidligere Dansk Vestindien i 1988, gik Birgit på land og løb ind i amerikanske Troy, som ikke var længe om at overbevise hende om, at hendes fremtid lå på øen sammen med ham. Birgit og Troy har i dag to voksne børn.

Der er ingen tvivl om, at Birgit nyder stor respekt på St. Croix. Hun kender stort set alle og hilser hjerteligt til højre og venstre, når hun viser øen frem for Stjernegaards gæster. 

Til dagligt fungerer Birgit som rejseleder på vores udflugter i Christiansted og vores to ø-rundture på St. Croix. Hun ved alt, hvad der er værd at vide om den danske historie på St. Croix, og eftersom hun er blevet en ægte Cruzian (indbygger på St. Croix), så kender hun også til nutidens forhold og kan fortælle om dagligdagen på øen og livet generelt på en tropeø i Caribien.

Ud over sin rejselederrolle har Birgit en række praktiske og administrative opgaver for Stjernegaard på De Vestindiske Øer.

Birgit på St. Croix var fuldstændig fantastisk, hun gjorde så meget for os gæster. Vores børn taler stadig om Birgit.

De Vestindiske Øer • Gitte • Hinnerup

like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.663 anmeldelser)