Rejser til Caribien

Caribien – strand, sand og vand

”Aruba, Jamaica, ooh I wanna take ya, Bermuda, Bahama, come on pretty mama”

De legendariske toner fra Beach Boys om Caribiens skønne øer hensætter os straks i en stemning, hvor man mærker sand under fødderne og ser drinks med paraplyer. Der er bare en særlig eksotisk klang over Caribien – det smager af strand, sand og vand og frem for alt af ferie!

Vi arrangerer masser af rejser til Caribien, herunder rejser til De Vestindiske øer og til Cuba og ikke mindst krydstogter i Caribien med stop ved en lang række skønne øer. Herudover arrangerer vi badeferier til  caribiske øer som forlængelser til rejser i Sydamerika.

Hvorfor rejse med Stjernegaard til Caribien?

Stjernegaard har arbejdet i Caribien, så længe bureauet har eksisteret, og vi har derfor en stor forståelse for, hvad der skal til, for at du får en dejlig ferie i Caribien. Der hersker en laid-back-stemning i Caribien, som man skal navigere i – også som rejsearrangør – og det kræver mange års erfaring. Den erfaring har vi i Stjernegaard Rejser.

Gratis foredrag om Vestindien og krydstogter i Caribien
Tilmeld dig her >
Tak for din tilmelding

Vi har modtaget din tilmelding, og vender tilbage med en endelig bekræftelse indenfor 1 hverdag.

Tilmelding til gratis foredrag om Vestindien og krydstogter i Caribien

Vi behandler de personoplysninger du har afgivet i forbindelse med din tilmelding til foredrag. Dine oplysninger bliver opbevaret betryggende og ud fra principperne i vores privatlivspolitik.

Alle foredrag afholdes på vores kontor på adressen:
Lyngby Hovedgade 60, 1. sal, 2800 Kgs. Lyngby.
(Medmindre andet er anført)
granada_strand_01

Rejseform – hvordan kan jeg rejse i Caribien?

Rejser du med Stjernegaard, kan du opleve Caribien på flere måder. Du kan sejle på vores krydstogter med eller uden dansk rejseleder med stop ved en perlerække af caribiske øer, du kan rejse på rundrejser med dansk rejseleder i Cuba, eller du kan rejse på egen hånd, men med Stjernegaard i ryggen, til Cuba og til De Vestindiske Øer.

Sidst men ikke mindst kan du, hvis du rejser i Sydamerika med fokus på kultur og oplevelser, forlænge en sådan rejse med badeferie på en af de skønne øer i Caribien.

Egne medarbejdere i Caribien

Vi har egne medarbejdere og faste samarbejdspartnere på flere af de caribiske øer. På De Vestindiske Øer har vi danske medarbejdere, som har boet der fast i mange år, og for nogles vedkommende er vokset op på øerne. Det betyder, at de har et stort netværk, og at de er kendte ansigter for hoteller, myndigheder og lokalbefolkningen.

Tilsvarende har vi vores egne medarbejdere i Cuba, både danske og cubanske, som sørger for, at det hele glider nemt i et land, hvor det ellers kan være en udfordring at få tingene til at ske, som man ønsker det.

Derfor: Når du rejser til Caribien med Stjernegaard, får du glæde af vores mange års erfaring og – hvis du rejser til De Vestindiske Øer eller Cuba – også af vores danske medarbejdere.

Caribiens geografi

Caribien består af 13 selvstændige lande, ni territorier og to franske departementer, og flere af landene er blandt de mindste i verden. Geografisk set spreder Caribien sig i havet mellem Nord- og Sydamerika – fra Bahamas i nord til Trinidad og Tobago i syd og fra Cuba i vest til Barbados i øst.

Castries_st lucia_skole_01

Krydstogter i Caribien

Caribien egner sig fantastisk som krydstogtdestination. Når man først har lagt fra land i f.eks. Miami, Florida, eller fra San Juan på Puerto Rico, er der ikke langt mellem øerne, og selvom de alle hører under den geografiske betegnelse Caribien, kan der være stor forskel på både naturen og de oplevelser, som de hver især byder på. Du kan rejse afsted på egen hånd, eller du kan deltage i et krydstogt med dansk rejseleder.

Det bedste af Caribien – Caribien på egen hånd

Vi tilbyder krydstogter, der kombinerer sejladsen med et ophold på land på De Vestindiske Øer. Disse krydstogter kalder vi Det bedste af Caribien. Vi benytter de bedste skibe fra henholdsvis Royal Caribbean og Celebrity Cruises, og ruten varierer fra år til år.

Typisk begynder rejsen med en overnatning i Miami, Florida, og selve krydstogtet tager typisk sin begyndelse i San Juan på Puerto Rico. Herfra sejles til en række skønne øer, som man kan opleve på egen hånd eller på udflugter, som skibet arrangerer.

Efter en uges sejlads kommer du på land på St. Thomas og/eller St. Croix, to af de tidligere Dansk Vestindiske Øer, hvor du har yderligere en uges tid. Vores danske rejseledere tager dig med på udflugter på øerne, hvor den danske historie er allestedsnærværende.

Krydstogter i Caribien med dansk rejseleder

Du kan også komme med Stjernegaard på krydstogt med dansk rejseleder i Caribien. Her følges du med en lille gruppe på 15-24 personer, og sammen udforsker I de skønne øer, I besøger undervejs på krydstogtet.

Caribien med dansk rejseleder: rejser til Cuba

Vil du have fast grund under fødderne, når du rejser til Caribien, og vil du gerne have en dansk rejseleder med, så er det Cuba, du skal kigge på.

Vi har flere rundrejser til Cuba. Fælles for dem er, at vi har udviklet dem over mange år og stadig udvikler dem, så vi sørger for, at du får de rigtige oplevelser med hjem. Rejserne giver en grundig indføring i Cubas historie og de vilkår, som cubanerne lever under i dag, og ikke mindst stifter du bekendtskab med de gode rytmer, cigarerne og de smukke gamle amerikanerbiler, som er synonyme med Cuba.

Flere af rundrejserne kan kombineres med noget tid ved en af Cubas fantastiske, caribiske strande.

Caribien på egen hånd: rejser til De Vestindiske Øer og til Cuba

Tag med Stjernegaard til De Vestindiske Øer. Vi er Danmarks største arrangør af individuelle rejser hertil, og vi kender øerne ud og ind. Når du rejser med Stjernegaard til De Vestindiske Øer er du i princippet på egen hånd, med du har glæde af vores fastboende rejseledere, som står til rådighed med stort og småt.

Vores medarbejdere, der bor fast på St. Thomas og St. Croix, arrangerer også udflugter, hvor du introduceres til den spændende danske historie, som har sat spor overalt på øerne.

Vi arrangerer også individuelle rejser til Cuba, der dækker hele Cuba eller dele af den skønne ø, og vi har et omfattende program af udflugter med engelsktalende guider, som du kan plukke fra, når du rejser med os til Cuba.

Vores forslag til rejser både på De Vestindiske Øer og i Cuba skal ses netop som forslag – du kan naturligvis også få en rejse til Caribien, der er skræddersyet, så den passer nøjagtigt til dit behov.

pasture beach_05

Hvor skal jeg rejse hen?

De Vestindiske Øer, St. Thomas, St. Croix og St. John

St. Thomas, St. Croix og St. John, tilsammen De Amerikanske Jomfruøer eller US Virgin Islands, er tre perler i Caribien, som vi har et ganske særligt forhold til her i Danmark. Det er naturligvis fordi, øerne var danske besiddelser fra 1755 og frem til 1917, hvor øerne blev solgt til USA for 25 mio. dollars. 

I denne periode hev man store summer hjem til Danmark baseret på sukkerproduktion og slavehandel. Det er en periode i danmarkshistorien, som vi ikke kan være stolte af, men det ændrer ikke på, at det er interessant at opleve sporene fra vores forfædre på øerne i dag.

Der findes mange smukke bygninger fra kolonitiden, herunder det smukke gule Fort Christiansværn i Christiansted og det røde Fort Frederik i Frederiksted, og gader og stræder bærer stadig danske navne. I dag har øerne status som amerikansk territorium. Se vores rejseforslag til De Vestindiske Øer.

Cuba

Cuba er noget helt for sig selv! Det politiske system med kommunistisk styre siden 1959 har sat udviklingen i stå i forhold til andre caribiske øer, og der er ingen tvivl om, at den cubanske befolkning er hårdt prøvet. Alligevel er det en stor oplevelse at besøge Cuba.

Naturen er meget smuk, byerne har flot arkitektur fra spaniernes tid, historien er interessant, musikken er fremragende og rommen smager godt. Frem for alt bidrager cubanerne selv med et fantastisk gåpåmod og en vilje til at få det bedste ud af livet.

Gennem de senere år er der åbnet en smule op for muligheden for at private kan drive forretning, hvilket har højnet standarden væsentligt. Se alle vores rejseforslag og rundrejser med dansk rejseleder til Cuba.

De Britiske Jomfruøer

British Virgin Islands, BVI, er et britisk territorium bestående af 36 øer og rev, hvoraf kun 16 er beboede. De fire store øer har eksotiske navne som Tortola, Anegada, Virgin Gouda og Jost Van Dyke. Hovedstaden ligger på Tortola og hedder Road Town, men det kendteste sted i territoriet er nok The Baths på Virgin Gourda, et smukt strandområde med kridhvidt sand, der danner en smuk kontrast til de mørke klipper.

Du kan besøge Tortola, Virgin Gourda, herunder The Baths, og Jost Van Dyke på en dagsudflugt fra St. Thomas eller fra St. John.

Puerto Rico

Puerto Rico er en af de store øer i Caribien og et amerikansk territorium. Hovedstaden hedder San Juan, og den er en meget stor krydstogtdestination. Mange krydstogter i Caribien har således start og slut i San Juan. Selve byen har et smukt, historisk centrum bygget af spanierne fra omkring 1500-tallet og et par hundrede år frem, og UNESCO har udpeget hele tre gange verdensarv i byen: La Fortaleza-fortet, El Morro-fortet og San Cristobal-fortet.

Du kan besøge Puerto Rico, hvis du rejser med på et af vores Det bedste af Caribien-krydstogter, som udgår fra San Juan, eller hvis du bestiller et individuelt krydstogt gennem Stjernegaard.

 • Dansk Vestindien2018
  De Vestindiske Øer - Rejseforslag
  Rejser m/ eller uden dansk rejseleder - 32 sider
 • Cuba_fit_katalog forside
  Cuba - Rejseforslag
  Individuelle rejser, evt. m/ udflugter - 36 sider
 • cuba autentisk RR katalog forside
  Autentiske Cuba
  Rundrejse m/ dansk rejseleder på minihoteller - 24 sider
 • Cuba_RR_katalog_050515
  Cuba - rundrejser
  Rundrejser m/ dansk rejseleder - 24 sider
 • krydstogt_florida caribean
  Krydstogt - Florida og Caribien
  Krydstogt m/ dansk rejseleder - 12 sider
 • krydstogter dbac katalog forside
  Krydstogt - Det bedste af Caribien
  Krydstogt m/ dansk rejseleder - 28 sider

Tak for din bestilling

Vi sender dig kataloget/katalogerne indenfor et par hverdage.

Bestil kataloger

Bestil vores specialkataloger i dag, så sender vi det gratis med posten indenfor et par hverdage.

Vælg venligst ét katalog. Du må højst vælge 3 kataloger

Vi behandler de personoplysninger du har afgivet i forbindelse med din bestilling af katalog. Dine oplysninger bliver opbevaret betryggende og ud fra principperne i vores privatlivspolitik.

Antigua & Barbuda

Her er der tale om en vidunderlig lille øgruppe i den nordøstlige del af Caribien med kyster ud mod Atlanterhavet. Den er præget af et frodigt vulkansk landskab og siges at have en strand for hver af årets dage – det lyder jo tiltalende.

Øgruppen har været et selvstændigt land siden 1981, og hovedstaden hedder St. Johns. Columbus gik i land allerede i 1493, og øerne blev koloniseret af England i 1632. Blandt øens seværdigheder er English Harbour og Falmouth Harbour, hvor sejlskibene ligger for svaj.

Flere af vores krydstogter i Caribien lægger til i Antigua & Barbuda

St. Lucia

Denne skønne ø levede en omskiftelig tilværelse gennem nogle hundrede år, efter at Columbus gik i land i 1502. Således skiftede man nationalflaget 14 gange, indtil briterne satte sig tungt på øen i 1814. Selvstændigheden kom i 1978.

Det mest kendte syn på øen er de to imponerende Piton-vulkaner, der også har fundet vej til UNESCOs liste over verdensarv. Her kan du få dig et velgørende mudderbad, mens du nyder en vidunderlig udsigt. Du kan besøge St. Lucia på et krydstogt til Caribien.

Barbados

13 grader nord for ækvator i den østligste del af Caribien ligger skønne Barbados – en selvstændig stat siden 1966. Øen er på størrelse med Bornholm og omgivet af smukke strande og turkisblåt hav. Hovedstaden Bridgetown har en charmerende gammel bydel, der kan udforskes til fods, hvor man bl.a. kan lægge vejen forbi den flotte katedral.

Barbados får besøg af mange krydstogtskibe – og du kan besøge øen på et af vores krydstogter i Caribien.

Grenada

I den sydligste del af Caribien finder vi Grenada, som har været en selvstændig stat siden 1974. Øen er af vulkansk oprindelse og er derfor frodig med grøn som den dominerende farve. Andre dominerende farver er hvid, sandets farve, og blå, havets farve - dermed er alt som det skal være på Grenada!
Muskatnødden har fundet vej til Grenadas flag – det er øens vigtigste eksportvare, og herudover bidrager turismen naturligvis også. Besøg Grenada på en af vores krydstogter i Caribien.

St. Vincent

St. Vincents fulde navn er St. Vincent og Grenadinerne, en østat bestående af 32 små paradisøer. Landet fik selvstændighed fra Storbritannien i 1979. Øerne byder på smuk natur med smukke strande og gode muligheder for vandreture. Er du heldig, kan du på en vandretur spotte kongeamazonen, en papegøje, som kun lever på St. Vincent.

På et krydstogt i Caribien kan du besøge det smukke ørige og gå i land på egen hånd.

St. Kitts & Nevis

Columbus gik i land på St. Kitts allerede i 1493 og mødte cariberne, og i de følgende århundreder sloges franskmænd, spaniere og briter om magten over denne caribiske perle. Det blev briterne, der løb med sejren, helt indtil øerne fik selvstændighed i 1983.

 • arawak hammock_04
 • aruba_havn_01
 • aruba_strand_02
 • st kitts_befolkning_01
 • caymanoerne_george town_dragefisk_01
 • barbados_strand_snorkel_01
 • caymanoerne_george town_strand_01
 • jamaica_befolkning_dans_02
 • krydstogt_drink_01
 • leverick bay_02
 • north sound_udsigt_01
 • leverick bay_01
 • labadee_krydstogt_09
 • pasture beach_05
 • san juan_udsigt_01
 • st lucia_strand_sunset_01
 • caymanoerne_george town_havskildpadde_02_hf
 • grenada_colibri_01
 • barbados_bridgetown_03
 • Castries_st lucia_skole_01

De Vestindiske Øer Fold ind Fold ud
 • De Vestindiske Øer
  • Jan
  • Feb
  • Mar
  • Apr
  • Maj
  • Jun
  • Jul
  • Aug
  • Sep
  • Okt
  • Nov
  • Dec
 • Temperatur
 • Nedbør i mm.
Dagtemperatur
Nattemperatur
Nedbør i mm.
26° C 26° C 27° C 28° C 29° C 30° C 30° C 30° C 30° C 30° C 28° C 26° C
16° C 16° C 17° C 18° C 19° C 20° C 20° C 20° C 20° C 19° C 18° C 16° C
70 mm 50 mm 58 mm 94 mm 143 mm 101 mm 112 mm 134 mm 133 mm 142 mm 148 mm 119 mm

Kilde: dmi / accuweather.com

 • Trinidad
  • Jan
  • Feb
  • Mar
  • Apr
  • Maj
  • Jun
  • Jul
  • Aug
  • Sep
  • Okt
  • Nov
  • Dec
 • Temperatur
 • Nedbør i mm.
Dagtemperatur
Nattemperatur
Nedbør i mm.
25° C 25° C 26° C 27° C 28° C 28° C 29° C 30° C 28° C 27° C 26° C 25° C
18° C 18° C 19° C 19° C 20° C 20° C 22° C 23° C 21° C 20° C 19° C 18° C
40 mm 45 mm 47 mm 49 mm 211 mm 289 mm 171 mm 176 mm 174 mm 184 mm 46 mm 42 mm

Kilde: dmi / accuweather.com

 • Havana
  • Jan
  • Feb
  • Mar
  • Apr
  • Maj
  • Jun
  • Jul
  • Aug
  • Sep
  • Okt
  • Nov
  • Dec
 • Temperatur
 • Nedbør i mm.
Dagtemperatur
Nattemperatur
Nedbør i mm.
26° C 26° C 28° C 29° C 30° C 31° C 31° C 32° C 31° C 29° C 28° C 27° C
19° C 19° C 20° C 21° C 22° C 23° C 24° C 24° C 24° C 23° C 21° C 20° C
64 mm 69 mm 46 mm 54 mm 98 mm 182 mm 106 mm 100 mm 144 mm 181 mm 88 mm 58 mm

Kilde: dmi / accuweather.com

Cayo Coco/Guillermo Fold ind Fold ud
 • Cayo Coco/Guillermo
  • Jan
  • Feb
  • Mar
  • Apr
  • Maj
  • Jun
  • Jul
  • Aug
  • Sep
  • Okt
  • Nov
  • Dec
 • Temperatur
 • Nedbør i mm.
Dagtemperatur
Nattemperatur
Nedbør i mm.
26° C 26° C 27° C 28° C 30° C 31° C 32° C 32° C 30° C 29° C 27° C 27° C
19° C 19° C 20° C 21° C 22° C 23° C 24° C 24° C 24° C 23° C 21° C 20° C
45 mm 51 mm 58 mm 62 mm 202 mm 267 mm 187 mm 196 mm 162 mm 153 mm 51 mm 42 mm

Kilde: dmi / accuweather.com

 • Varadero
  • Jan
  • Feb
  • Mar
  • Apr
  • Maj
  • Jun
  • Jul
  • Aug
  • Sep
  • Okt
  • Nov
  • Dec
 • Temperatur
 • Nedbør i mm.
Dagtemperatur
Nattemperatur
Nedbør i mm.
26° C 27° C 28° C 29° C 30° C 31° C 31° C 32° C 31° C 29° C 27° C 27° C
18° C 18° C 19° C 20° C 21° C 23° C 23° C 23° C 23° C 22° C 20° C 19° C
1 mm 3 mm 4 mm 6 mm 10 mm 25 mm 23 mm 49 mm 29 mm 44 mm 16 mm 7 mm

Kilde: dmi / accuweather.com

Santiago de Cuba Fold ind Fold ud
 • Santiago de Cuba
  • Jan
  • Feb
  • Mar
  • Apr
  • Maj
  • Jun
  • Jul
  • Aug
  • Sep
  • Okt
  • Nov
  • Dec
 • Temperatur
 • Nedbør i mm.
Dagtemperatur
Nattemperatur
Nedbør i mm.
30° C 30° C 30° C 31° C 32° C 33° C 33° C 33° C 33° C 32° C 31° C 31° C
20° C 20° C 21° C 22° C 23° C 24° C 25° C 25° C 24° C 24° C 23° C 21° C
27 mm 21 mm 41 mm 39 mm 105 mm 44 mm 44 mm 81 mm 123 mm 136 mm 76 mm 23 mm

Kilde: dmi / accuweather.com