Skip to main content

Rejser til St. Thomas på De Vestindiske Øer

De Vestindiske Øer

dansk vestindien - st thomas_charlotte amalie_udsigt_02

St. Thomas - strande og historie i skøn forening

Den bjergrige ø St. Thomas har en vanvittig smuk natur, og dens kridhvide strande er blandt de bedste i verden.

Øen er en stor krydstogtdestination og har derfor væsentligt flere gæster end St. Croix og St. John. De store skiber lægger til i hovedbyen Charlotte Amalies smukke naturhavn og er med til at give liv og atmosfære i byen. 

Hyggelige Charlotte Amalie opført i samme stil som Christiansted på St. Croix men er noget større. De danske gadenavne er bevaret, og det er tankevækkende, at Charlotte Amalie i årene 1825-1850 var Danmarks næststørste by med 13.000 indbyggere. 

Hvad strandene angår, så er det oplagt at bo på den skønne Lindbergh Bay ca. 4 km uden for Charlotte Amalie. Den billedskønne Magens Bay kan besøges på en udflugt - her findes ingen hoteller. 

 

 

Seværdigheder på St. Thomas

Charlotte Amalie - hovedstad i US Virgin Islands

  • Byens snævre gader byder på masser af historiske bygninger, herunder Fort Christian, der blev bygget i 1672. Det fine røde fort er smukt istandsat og blev genåbnet til 100 års dagen for overdragelsen af øerne til USA.
  • De berømte 99 trin til Crown House bygget i 1736, hvor Peter von Scholten boede, mens han var toldinspektør, og helt op til Guvernørhuset, hvor de røde skilderhuse stadig står, men nu uden vagter.
  • French Town, den hyggelige bydel helt nede ved havnen. Her dufter der godt fra gryderne i de mange hyggelige restauranter
  • Shopping, St. Thomas er toldfrit område, en god sidegevinst ved at være krydstogthavn. Derfor kan du gøre en god handel i butikkerne, hvad enten du leder efter elektronik, smykker, ure eller kosmetik. Kig dig omkring i de krogede gader i centrum af byen eller i det udendørs Havensight Mall ved krydstogtterminalen.

Magens Bay - en af verdens smukkeste strande

  • Magens Bay er en perfekt U-formet bugt på St. Thomas’ nordlige kyst med en beskyttet natur og derfor ingen hoteller – og heldigvis for det! Den figurerer blandt andet på National Geographic’s liste og andre lignende lister over verdens smukkeste strande.

Derfor skal I rejse til St. Thomas

  • Masser af dansk kolonihistorie
  • Meget liv fra krydstogtskibe
  • Dejlige strande og smuk natur
dansk vestindien - st thomas_lindquist beach_02 dansk vestindien - st thomas_magens bay_01_HF

Rejser til St. Thomas

Fyld rejsen med oplevelser

Krydr rejsen med udflugter, og få autentiske oplevelser, du aldrig glemmer. Vi håndplukker udflugterne i tæt samarbejde med vores udvalgte samarbejdspartnere, der har indgående kendskab til destinationen.

dansk vestindien - st thomas_charlotte amalie_udsigt_02

Havet og strandene var helt klart de største oplevelser. De var fantastisk. Snorkling ved Buck Island var så fantastisk. Det var min første snorkling, og det skulle alle prøve.

Tina, Horslunde
4.5   (253 anmeldelser)
Læs hvad andre gæster siger

Hoteller på St. Thomas

Det siger vores gæster ...

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)