Skip to main content

Miami og New York - springbræt til De Vestindiske Øer

usa - new york_central park_01

Miami og New York - springbræt til De Vestindiske Øer

Miami

Af nogle kaldet en metropol og af andre en smeltedigel. Miami er en blanding af moderne skyskrabere og historie og byen er kendt for sine farverige indbyggere, bestående af amerikanere, franskmænd, skandinaver og ikke mindst cubanere og puertoricanere - der tales næsten mere spansk end engelsk i gaderne. Alle medvirker de til den konstante udvikling, som byen gennemgår. Hvis du bor i downtown Miami, kan vi anbefale en tur til Bayside Market Place, hvor du kan opleve levende udendørs musik hver aften. Her er gode restauranter, hyggelige cafeer, spændende forretninger og barer. Bayside Market Place, er placeret ned til vandet lige ved krydstogthavnen og flere hoteller.

Miami Beach

Miami Beach, som er forbundet til Miami via adskillige broer, er en farverig og pulserende by - en legeplads for de rige og berømte. Byen har dog meget andet at byde på. Mest kendt er nok de lange hvide sandstrande langs det turkisblå hav. Her er der plads til afslapning, solbadning, leg og badning i det lune vand. Helt ned til stranden ligger Ocean Drive - gaden med den smukke Art Deco arkitektur, som byen er så berømt for. Derudover finder du designerbutikker, trendy cafeer og restauranter, afdøde Versaces berømte hjem og et pulserende natteliv, hvor jetsetters, lokale og turister fester side om side.

Hotellerne ligger på række langs stranden, tæt på Lincoln Road - en gågade med hundredvis af forretninger, cafeer, restauranter og gallerier. Spis frokost under en parasol midt på gågaden, gå på opdagelse i de små gallerier eller nyd en drink, mens du oplever Miami Beachs farverige befolkning og mange turister.

New York - byen der aldrig sover

Tag en overnatning eller tre i storbyen over alle storbyer på din vej til Dansk Vestindien. I New York kan du opleve en af verdens flotteste skylines og alle verdens nationaliteter samlet på få kvadratkilometer. Byen har et væld af seværdigheder, som f.eks. Empire State Building, Statue of Liberty, Ground Zero, Central Park og Museum of Modern Art, men den største attraktion af dem alle er det pulserende liv i gaderne. En slentretur i SoHo, shopping på 5th Avenue, bohemeliv i Greenwich Village - det bliver ikke bedre, hvis man kan lide storbyer. En tur på Broadway for at se musical eller et teaterstykke er også en mulighed. ¨

Vores hoteller ligger centralt på Manhattan, så du kan nå at indsnuse storbylivet, selvom opholdet er kort. Byen har en god infrastruktur og kollektiv trafik, som gør det nemt at komme rundt på kort tid. Slå dig ned på en cafe og kig på mennesker, kør i Yellow Cab til Chinatown og Little Italy og oplev det New York, som vi har set så mange gange på film. Vi har valgt at præsentere seks forskellige hoteller i hver sin kategori, der alle ligger på Manhattan.

Gældende for dem alle er, at de er meget populære hoteller indenfor hver sin klasse, og derfor ofte er fuldt bookede. Det er derfor altid anbefalelsesværdigt at bestille sit ophold i New York i god tiden inden afrejse, hvis man skal have værelse på det foretrukne hotel. Byen byder dog på et utal af hoteller, og vi vil altid bestræbe os på at finde det bedst mulige alternativ, hvis jeres foretrukne hotel er udsolgt.

usa - florida_miami_south beach_12_hf
usa - new york_empire state building_01_hf usa - florida_miami beach_hus_08

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)