Gæsternes vurdering
★★★★★
★★★★★
4.5 (567 anmeldelser)

Rejseledere på De Vestindiske Øer

I selskab med vores lokale danske rejseledere har I en unik mulighed for at få indsigt i øernes kultur og spændende historie og samtidig se den smukke natur. Gennem mange år har vores rejseledere arrangeret oplevelsesrige halvdags- og heldagsudflugter på St. Croix, St. Thomas og St. John hver uge, og denne erfaring og viden vil I få stor glæde af.

Fordi de har boet med deres familier på øerne i så mange år, giver de jer også en enestående mulighed for at komme bag facaden, og udflugterne er både fornøjelige og rigtig interessante.

I kommer hjem lidt klogere på De Vestindiske Øer og en hel del oplevelser rigere. Uanset om I er på rundrejsen ”Det tabte paradis” eller rejser individuelt, kan I tilmelde jer udflugterne hjemmefra (begrænset antal pladser).

Assistance fra rejselederne på øerne
Selvom I ikke køber udflugterne, har I mulighed for at kontakte vores rejseledere, hvis I har brug for hjælp eller et godt råd.

Vores fantastiske rejseledere har boet på øerne i 10-15 år
Vi tør godt kalde vores danske rejseledere på De Vestindiske Øer - fantastiske. De er voksne og skønne personligheder, som gennem mange år har givet Stjernegaards gæster nogle unikke oplevelser og ikke mindst en stor indsigt i vores gamle koloni.

Rejselederne har boet på De Vestindiske Øer i mere end 10 - 15 år sammen med deres familier. De har haft deres liv på øerne i alle disse år og kender øerne bedre end nogen anden dansker. De ved, hvad det vil sige, at have sin hverdag på øerne, og de kender selvfølgelig den spændende historie rigtig godt.

/media/18260/anna-monica-villa.jpg
Anna Monica Villa Rejseleder
  • De Vestindiske Øer
Se profil
/media/18261/birgit-holloway.jpg
Birgit Holloway Rejseleder
  • De Vestindiske Øer
Se profil
/media/27651/troy-holloway.jpg
Troy Holloway Rejseleder
  • De Vestindiske Øer
Se profil
/media/39328/martin.jpg
Martin Sørensen Rejseleder
  • De Vestindiske Øer
Se profil