Skip to main content

Udflugter på De Vestindiske Øer

dansk vestindien - dansk vestindien_sunset_02

Udflugter på De Vestindiske Øer - oplevelser med dansk rejseleder

Du kan tilbringe mange dage på de smukke strande på St. Thomas, St. Croix og St. John - men du vil sikkert også gerne opleve den danske historie, den sprudlende kultur og den smukke natur, nu du er på disse kanter.

For at give dig den bedste oplevelse af de tre øer, som på sin vis både har noget dansk, caribisk og amerikansk over sig, har vi gennem mange år haft et unikt team af danske eller dansktalende rejseledere, der er bosat på øerne. Det giver dig en helt unik chance for at få et nuanceret og autentisk indblik i den verden, du oplever på De Vestindiske Øer. 

Du har mulighed for at tilkøbe enkelte udflugter til din rejse til De Vestindiske Øer - eller du kan tilkøbe udflugtspakker til rejserne Det Tabte Paradis, Caribisk stemning , Tre skønne perler og St. Croix og St. John, som alle er baseret på, at man ankommer til De Vestindiske Øer en fredag. Alle udflugter ledes af vores dygtige danske rejseledere, der har boet på øerne i mange år. De kender historien ud og ind og fortæller også om livet på øerne i dag.

Udflugterne kan også købes enkeltvis på destinationen, dog med forbehold for plads, idet vores udflugter er begrænset til maksimalt 24 gæster. Derfor anbefaler vi, at du køber udflugtspakkerne hjemmefra - så er du sikker på plads. 

Der tages forbehold for hvilke ugedage udflugterne gennemføres.  

BEMÆRK: Ingen dansk rejseleder på St. Thomas i maj, første halvdel af juni, samt september. Ingen dansk rejseleder på St. Croix i maj, sidste halvdel af august, samt september.

Det er dog muligt at købe udflugter med engelsktalende guider (bestilles og betales lokalt).

Bemærk:
Rejser du på en skræddersyet rejse eller på en af vores andre rejser (end nævnt ovenfor), kan du købe en af vores udflugtspakker hjemmefra, såfremt de passer til de dage, du er på øerne. Tal med din rejsekonsultent om mulighederne. Hvis du kun ønsker at købe enkelte udflugter, skal du gøre det hos vores rejseledere, når du er på øerne - dog med forbehold for plads. 

Find din udflugt på De Vestindiske Øer

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)