Gæsternes vurdering
★★★★★
★★★★★
4.5 (567 anmeldelser)

Praktisk info

Praktiske oplysninger ved bestilling af rejsen

De praktiske oplysninger på hjemmesiden, er begrænset til de informationer, der kan være relevant for at beslutte sig for en rejse. Når du har bestilt rejsen, vil du modtage mere materiale med gode råd og vejledninger.

Almindelige rejsebetingelser og betaling

Se vores Almindelige rejsebetingelser og muligheder for betaling

Ansvarlig rejseform

Det ligger os meget på sinde at involvere os, og gøre hvad vi kan for at vise stor respekt for de lande og de kulturer, vi rejser til. Det gør vores rejser mere interessante, og betyder at vi også er velkomne næste gang.

Som rejsende kan du gøre en stor forskel ved at være opmærksom. Små ting som fx at respektere de enkelte landes skikke og helligdomme, spørge pænt inden man blot tager et billede af en person, aldrig kaste affald fra sig hverken i naturen eller i byen selvom der måske er beskidt i forvejen og i det hele taget være åben og imødekommende og behandle dine værter som ligeværdige.

Vi gør vores ture interessante ved at komme ind bag facaden, men vi overtræder ikke grænsen. Hvis man udviser respekt for det samfund og de personer man besøger, kommer man i dialog og bliver mødt med venlighed og smil. Rejsen bliver meget mere spændende og berigende.

Akut assistance

I Stjernegaard Rejsers åbningstider: +45 4526 0000
Åbningstider: Mandag - fredag 10:00 - 17:00
Nødtelefon udenfor vores åbningstider: +45 5199 0059

Gouda Rejseforsikring
Salgsafdeling +45 7025 6060 
Alarmcentral + 45 3315 6060

Det danske konsulat i Charlotte Amalie, St. Thomas

Den danske ambassade i Washington D.C.

Tidsforskel

De Vestindiske Øer er 5 timer efter Danmark (6 timer ved sommertid).

Vejr og klima

Se information om vejr og klima på De Vestindiske Øer her

Sprog

Det officielle sprog på De Vestindiske Øer er engelsk.

Visum og ESTA

Det er obligatorisk for danske statsborgere med dansk pas, der rejser til USA at ansøge elektronisk om rejseautorisation (ESTA) senest 72 timer før afrejsen. Vi anbefaler, at I gør det snarest efter at rejsen er arrangeret. 

Der opkræves et samlet gebyr på 14 USD pr. ESTA ansøgning - 4 USD ved afgivelsen af selve ansøgningen, og yderligere 10 USD, når ansøgningen er blevet godkendt. Der kan ikke skrives Ø, Æ eller Å i ansøgningsfelterne - brug i stedet ae for(æ), oe for (ø) og aa for (å). Man skal sikre sig, at det navn, som tastes i ESTA-ansøgningen, er 100% identisk med navnet, som det står i stregkoden nederst i passet. ESTA ansøgningen er gyldig i 2 år.

Du kan søge om ESTA indrejsetilladelsen på den officielle side her

Der findes andre godkendte agenter, som også forhandler salget af ESTA-godkendelser, men hvor prisen er væsentligt højere. Det er derfor vigtigt at sikre sig, at man anvender ovennævnte officielle hjemmeside, og ikke søger ESTA-hjemmesider via Google eller lignende. Det er den rejsendes eget ansvar at opnå samt betale ESTA-godkendelsen.

Skærpede indrejseregler til USA pr. 25. januar 2016

Rejsende der har været i Irak, Syrien, Iran eller Sudan på eller efter 1. marts 2011, skal muligvis søge om visum til USA ved personlig fremmøde på ambassaden i København.

Også borgere, der har dobbelt statsborgerskab i Danmark og Irak, Syrien, Iran eller Sudan skal ved rejser til USA søge om visum til USA ved personlig fremmøde på ambassaden. Dette gælder også, når man er i transit i en amerikansk lufthavn.

Det skal understreges, at de nye regler ikke forbyder indrejse eller transit i USA, de betyder blot, at visser personer nu skal søge visum i stedet for at benytte ESTA.

Forsikringer

Det Gule Sygesikringskort dækker IKKE på De Vestindiske Øer. Stjernegaard Rejser har valgt at samarbejde med Gouda Rejseforsikring, som har et bredt udbud af forsikringstyper, der passer til de flestes behov.

Der findes billigere rejseforsikringer end Gouda, men vores erfaring er, at de sidste penge er givet godt ud. Gouda har nemlig specialiseret sig i rejseforsikringer og dækningerne er bedre end de fleste andre rejseforsikringer. Når skaden opstår, har Gouda sin styrke med deres mange års erfaring, service, lokale samarbejdspartnere og ikke mindst deres velfungerende alarmcentral.

Se Goudas dækninger sammenlignet med andre forsikringer her

Rabat ved køb igennem Stjernegaard Rejser

I kan med fordel købe rejseforsikring og afbestillingsforsikring samlet til følgende reducerede priser hos Stjernegaard:

  • Gouda årsrejseforsikring hele verden inkl. afbestillingsforsikring kr. 1.145 per person
  • Over 70 år - tillæg på kr. 360
  • Tillæg for bagage kr. 230
  • Gouda afbestillingsforsikring uden køb af Gouda årsrejseforsikring - 6% af rejsens pris

Ring og tal med en af vores rejsekonsulenter om priser og muligheder på 4526 0000. 

Vaccination og helbred

Stjernegaard Rejser arbejder sammen med flere vaccinationsklinikker i landet, hvor vores gæster kan få gode råd og vejledning samt en rabat på 10%. Se klinikkerne nedenfor.

Nedenstående overordnede anbefalinger omkring vaccinationer er fra Odense Lægeklinik. Den enkelte klinik har behov for en række ekstra oplysninger om rejsen, for at kunne vurdere præcis hvilke vacciner og evt. medicin, der er behov for.

Vi anbefaler altid, at man kontakter egen læge for personlige forhold.

På alle vores rejser anbefaler vi, at man er grundig med håndhygiejne, da manglende håndhygiejne ofte er årsagen til eventuelle maveproblemer.

Vaccinationer:

  • Difteri/stivkrampe
  • Hepatitis A

Vaccinationsklinikker:

Mod forevisning af Stjernegaard Rejser ordrebekræftelse, ydes der 10% rabat på følgende klinikker:

Rejseklinikken
Ordrupvej 60, 4.sal
2920 Charlottenlund
Telefon: 39 63 01 15
www.rejseklinikken.dk
(10% pånær japansk hjernehindebetændelsesvaccine)

Odense Lægeklinik
Skibhusvej 52B
5000 Odense C
Telefon: 66 14 90 00
www.vaccinationer.dk

Medicinsk Speciallægeklinik
Jens Baggesens Vej 90 B
8200 Århus N
Telefon: 86 75 29 09
www.mslk.dk
(10% pånær japansk hjernehindebetændelsesvaccine)

Rejsevaccination på apoteket
Rejsevaccination på apoteket tilbyder Stjernegaards gæster 10% i rabat på alle vaccinationer. Apoteker i bl.a. følgende byer foretager vaccination: København, Frederiksberg, Aarhus, Aalborg, Kongens Lyngby, Horsens, Herning, Glostrup og Roskilde.  Se den komplette liste på www.sikkervaccination.dk