Skip to main content

Krydstogter i Caribien

Find din rejse
royal caribbean_skib_udvendigt_solnedgang_01

Oplev Caribien på et krydstogt

Caribien egner sig fantastisk som krydstogtdestination. Når man først har lagt fra land i f.eks. Miami, Florida, eller fra San Juan på Puerto Rico, er der ikke langt mellem øerne, og selvom de alle hører under den geografiske betegnelse Caribien, kan der være stor forskel på både naturen og de oplevelser, som de hver især byder på. Du kan rejse afsted på egen hånd, eller du kan deltage i et krydstogt med dansk rejseleder.

Hvorfor tage på krydstogt i Caribien?

 • Vi benytter de mest erfarne rederier
 • Du oplever mange destinationer på én rejse
 • Vi kender Caribien og ved, hvad du skal opleve
 • Der er så meget at opleve på øerne i Caribien
dansk vestindien - st thomas_befolkning_domino_02_HF royal caribbean_st thomas_krydstogt_udsigt_01

Find din drømmerejse

Det siger vores gæster ...

Værd at vide når du rejser på krydstogt

 • Når du rejser på krydstogt, får du en række store oplevelser serveret dag for dag, alt imens du sejler fra sted til sted i ro og mag. Krydstogter er for alle, uanset alder, interesser og drømme.

 • Alt afhængigt af hvor krydstogtet tager dig hen, kan du se frem til storslåede naturoplevelser, fortryllende strande, historiske oplevelser, snorkeludflugter, storbyliv og mødet med de lokale.

 • Sæt dig ind i, hvad du skal opleve på rejsen. Måske du får brug for gode vandresko og andet gear til et par aktive dage i naturen – måske du primært får brug for badetøj og solcreme, hvis fx du skal på cruise til Caribien.

  Hertil bør du sætte dig ind i skibets dresscode, så du ikke kommer afsted uden den rette middagspåklædning. Skulle du komme til at glemme noget, kan du heldigvis glæde dig over, at de veludrustede skibe med et væld af butikker kan levere lige det, du står og mangler.

 • Det er en kliché, at du skal pakke det store gallaskrud til krydstogtet. Alligevel bør du dog undersøge hvilke standarder for påklædning, der gør sig gældende for de enkelte rederier i forbindelse med krydstogtet.

  Rederierne vil ofte benytte sig af kategorierne casual, informal og formal, når de beskriver hvilken påklædning, der forventes til aftenmåltiderne, men i enkelte tilfælde kan du også støde på begreber som ”smart casual” og ”resort casual”, som er mere sofistikerede udgaver af casual-begrebet.

  Er det første gang, du rejser på krydstogt, kan det være lidt af en jungle at navigere i garderobereglerne, så helgarder dig, når du pakker, og lur de andre gæster af.

  Casual
  Afslappet tøj, f.eks. skjorte, sommerkjole, bukser og pæne shorts. Bemærk at jeans og t-shirts i nogle tilfælde opfattes som ”lidt for afslappet”, og at badesandaler og strandtøj ikke går an i middagslokalet.

  Informal
  Mænd supplerer skjorten med en jakke, og pæne shorts skiftes ud med pæne bukser. Hos nogle rederier omfatter denne kategori også slips.

  Formal
  Aftenkjole til kvinder, smoking eller mørkt jakkesæt med slips til mænd.

 • Selv om skibet sejler afsted, og du har en hel dag til søs, kommer du ikke til at kede dig. Dette er din chance for at slappe af og nyde skibets mange faciliteter – eller trække dig tilbage i skibets loungeområde eller på din private balkon med en god bog.

  Afhængig af hvilket skib og hvilket rederi, du rejser med, kan du se frem til faciliteter som pool, fitness- og wellness-center, klatrevæg, biograf, teater, parker, shopping, skøjtering, mv. I løbet af dagen afholdes der ofte workshops, vinsmagning eller foredrag, og der er desuden rig mulighed for at gå på opdagelse i skibets forskellige gastronomiske tilbud.

barbados_havn_01

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)