usa - washington capitol solnedgang
USA - Rundrejse med dansk rejseleder

På eventyr i det nordøstlige USA

4,6 (25 Anmeldelser)
13 dage fra 30.990 kr.

På eventyr i det nordøstlige USA

Det svære valg mellem kvalitet og pris: Vores rejse koster en smule mere end de fleste, men vi tør godt sige, at den er alle pengene værd!

Det nordøstlige USA har enorm betydning for vores del af verden, uanset om det drejer sig om politik, økonomi eller kultur. Det var her, supermagten USA opstod oven på en årelang uafhængighedskrig mod kolonimagten England, og en rejse rundt i dette område giver et fascinerende indblik i USA's historie og kultur.

På denne rundrejse i det nordøstlige USA, som er en del af vores samlede program for rundrejser til USA, besøger vi magtens højborge - den politiske i hovedstaden Washington D.C. og den økonomiske og kulturelle i New York. Endvidere går rejsen til de historisk afgørende steder, hvor tanken og ideen om Amerikas Forenede Stater opstod og tog form, nemlig Philadelphia og Boston. Herefter vender vi fokus mod USA’s smukke natur, når vi besøger de hyggelige kystbyer Newport og ikke mindst Cape Cod med idylliske, gamle hvalfangerbyer og spændende dyreliv. Vil man hellere opleve den eksklusive ø Martha's Vineyard, hvor bl.a. Obama-familien holder ferie, så kan man vælge at tage færgen derover på egen hånd.

Rejsen slutter med en naturoplevelse af de helt store ved Niagara Falls, et af verdens største vandfald, hvor svimlende mængder vand vælter ud over kanten på grænsen mellem USA og Canada. Vi oplever vandfaldet fra den canadiske side og har en sidste nat i metropolen Toronto. Ved at rejse hjem fra Toronto undgår vi den meget lange køretur tilbage til udgangspunktet i Washington D.C. 

På vores vej rundt møder vi et bredt udsnit af de mange befolkningsgrupper, som USA består af: den politiske elite i Washington, det asketiske amish-folk i Lancaster, de italienske, kinesiske, afroamerikanske og jødiske grupper i New York og den irske højborg, Boston.

Vi kommer forbi nogle af verdens bedste museer på vores vej og forbi spændende arkitektur, som sammen med andre kulturtilbud spiller en væsentlig rolle på turen. Og naturligvis kigger vi på det brogede og spændende hverdagsliv og får tid til indkøb i USA's shopping-mekka. Muligheden for at prøve både det amerikanske og alverdens andre køkkener hører også med.

Vi bestræber os på at få det hele med på denne spændende rundrejse i det nordøstlige USA. Har du lyst til at opleve andre dele af USA sammen med en dansk rejseleder, så se vores store program for rundrejser til USA, som dækker det meste af landet.

Rute og højdepunkter

usa - USA_paa eventyr i det nordoestlige usa Klik og se stort kort

Se dagsprogram og billeder

Ring eller skriv til os
Line Milland Aminsam
Tlf. 4526 0000

Mandag - fredag 10 - 15

Line Milland Aminsam - rejsekonsulent
Sted
Nætter
Højdepunkter

2 nætter i Washington D.C./Alexandria Washington D.C./Alexandria
2
Højdepunkter
Besøg hos heltene på Arlington-kirkegården og historiens vingesus ved bl.a. Kongressen, Repræsentanternes Hus, monumenterne for tidligere præsidenter og mindesmærker for bl.a. Martin Luther King.

1 nætter i Lancaster Lancaster
1
Højdepunkter
Besøg i Philadelphia, hvor Uafhængighedserklæringen blev forfattet og helt ud på landet til amish-folket, som lever et asketisk liv uden moderne bekvemmeligheder.

2 nætter i New York New York
2
Højdepunkter
Den storslåede Grand Central Station, Central Park og Naturhistorisk Museum. Times Square og Brooklyn, 9-11 Memorial og op til 102. etage af One World Tower. Højbaneparken og det hippe Meatpacking District.

2 nætter i Hyannis (Cape Cod) Hyannis (Cape Cod)
2
Højdepunkter
Stop i Newport med fine palæer, besøg på Vanderbilt-familiens sommerresidens og Hyannis på Cape Cod, hvor Kennedy-familien bor. Gåture i smuk natur og mulighed for at besøge den eksklusive ø Martha’s Vineyard.

2 nætter i Boston-området Boston-området
2
Højdepunkter
Plimoth Plantation-museet og John F. Kennedy Library samt et shoppingcenter. Til fods i Bostons glorværdige historie med Faneuil Hall og brostensbelagte Beacon Hill. Besøg ved det prestigefyldte Harvard-universitet.

1 nætter i Niagara Falls, Canada Niagara Falls, Canada
1
Højdepunkter
Et af verdens største vandfald fra den amerikanske og fra den canadiske side. Sejltur med The Hornblower, som sejler helt tæt på vandmasserne.

1 nætter i Toronto Toronto
1
Højdepunkter
Vinsmagning på en fremragende vingård vej til Toronto, hvor vi sejler en tur på Lake Ontario. Evt. til vejrs i CN Tower for at få et sidste kig fra oven.

Vi inviterer til gratis foredrag

Vi inviterer til gratis foredrag

Vi holder en lang række spændende foredrag året rundt i København og to gange om året i Aarhus. Se listen her og tilmeld dig.

Se alle foredrag

Det bliver svært at finde en lige så entusiastisk rejseleder, der er i besiddelse af en lige så stor viden, som Peter Porskjær.

4,6 (25 Anmeldelser)
usa_nordostlige_RR katalog forside

Bestil USA kataloger

Søger du inspiration til din USA rejse - bestil vores kataloger

Se kataloger

Andre spændende rundrejser

Argentina og Chile

En rejse til verdens ende

Rundrejse med dansk rejseleder
Canada

På eventyr i Rocky Mountains med toget Rocky Mountaineer

Rundrejse med dansk rejseleder
Australien

På eventyr i Australien

Rundrejse med dansk rejseleder
like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.663 anmeldelser)