Alaska inkl. Rocky Mountaineer-toget
Download katalog over rejsen

15 dage fra 57.990 kr.

Bestil rejse
Skip to main content

Canada og Alaska Alaska inkl. Rocky Mountaineer-toget

Krydstogt med dansk rejseleder 15 dage fra 57.990 kr.

4.3   (13 anmeldelser)
canada - banff national park_moraine lake_03

Togrejse med Rocky Mountaineer og krydstogt med Celebrity Millennium på én og samme rundrejse

Dette er en meget komfortabel rejse til Canada og Alaska, der byder på store oplevelser i naturen til lands og til vands. Vi begynder på land i den canadiske del af Rocky Mountains, og her skal vores øjne forkæles i Banff National Park, en af verdens smukkeste nationalparker med høje bjergtinder og blågrønne søer.

canada - banff_bow river_01
celebrity soltice_skib udvendigt_hf

Hvorfor vælge denne rejse:

 • En uge til lands i Rocky Mountains, Canada
 • Legendarisk togrejse med Rocky Mountaineer
 • Samtlige udflugter inkluderet
 • All Inclusive på Celebrity-skibet
 • Sejlads gennem Inside Passage
 • Hubbardgletsjeren med isbjerge så store som 10-etagers bygninger
 • Hvaler og guldgraverstemning langs British Colombia
canada - rocky mountaineer_tog_05

Det bedste af det nordvestlige Amerika

Vi kører den smukkeste strækning gennem nationalparken fra Banff til Lake Louise, og her står vi på det legendariske Rocky Mountaineer-tog.

Vi har en 2-dages rejse med Rocky Mountaineer - en klassisk togrejse på linje med Orientekspressen i Europa og Rovos Rail i Sydamerika. Det er en enestående oplevelse og den ultimative måde at opleve den storslåede natur i de canadiske Rocky Mountains. Vi benytter SilverLeaf-klassen (dog med mulighed for at opgradere til GoldLeaf-klassen), og vi forkæles med gode måltider og nyder det høje serviceniveau ombord.

Togturen slutter i Vancouver, en skøn storby der gang på gang havner på listen over mest attraktive byer at bo i, og her har vi god tid til at opleve byens højdepunkter, inden vi går ombord på krydstogtskibet Celebrity Solstice, som skal være vores hjem de næste otte dage.

Foran os har vi et dejligt krydstogt langs British Columbia og Alaskas kyst med alt, hvad det indebærer af naturoplevelser og besøg i hyggelige og smukt beliggende småbyer.

På vores sejlads gennem Inside Passage og andre smukke steder skal vi holde øje med 40 tons tunge spækhuggere og andre hvaler, der boltrer sig i havet, over vores hovedet spreder ørnene deres vinger, og inde på land er bjørnene på laksejagt – det er en god idé at have en kikkert med på denne rejse.

Vi sejler turen med Celebrity Cruises som har særligt fokus på de gode service- og gourmetoplevelser, og som byder på masser af skønne faciliteter, som f.eks. indendørs og udendørs pools, filmlærred på dækket, teatersal, spa og ikke mindst restauranter af meget høj kvalitet.

Og når du rejser med på en Stjernegaard gruppe med Celebrity-skibene er der altid inkluderet "All inclusive" der udover måltider, drikkepenge og de mange faciliteter og underholdning ombord, også inkluderer en Classic drikkepakke, Wifi og havneudgifter. Derudover har vi inkluderet samtlige udflugter før og efter krydstogtet samt byvandringer i Icy Strait Point, Juneau og Ketchikan.

Glæd jer til en enestående togrejse, drømmekrydstogt og fantastisk naturoplevelse i selskab med en kyndig rejseleder, der holder oplæg ombord på skibet og leder de udflugter på land, som vi har arrangeret.

Krydstogter Alaska Inkl Rocky Mountaineer 2024

Rute og højdepunkter

Sted Nætter Højdepunkter
Banff 2 Nætter: Banff 2

Oplevelser i Rocky Mountains, bl.a. gondol til Sulphor Mountain og vandretur ved Johnston Canyon.

Lake Louise 1 Nætter: Lake Louise 1

Canadas smukke skovsøer og højdepunkter i Banff National Park.

Kamloops, Rocky Mountaineer 1 Nætter: Kamloops, Rocky Mountaineer 1

To dages luksus togrejse gennem smuk natur med det legendariske Rocky Mountaineer-tog og overnatning på hotel i Kamloops.

Vancouver 2 Nætter: Vancouver 2

Stanley Park, First Nations-kunst, Gastown og andre højdepunkter

Krydstogt - Celebrity Solstice 7 Nætter: Krydstogt - Celebrity Solstice 7

Inside Passage: Sejlads gennem den canadiske del af Inside Passage med hvaler som følgesvende.

Icy Strait Point, Akaska: Byvandring og mulighed for at deltage i skibets tilkøbsudflugter, fx hvalsafari.

Hubbardgletsjeren: Et storslået syn venter os, når vi sejler til Nordamerikas største gletsjer, som er kendt for at kælve isklumper på størrelse med huse.

Juneau, Alaska: Byvandring i Alaskas hovedstad med historier fra guldgraver- og pionertiden. Tilkøb en udflugt, eller tag med tovbanen for at nyde udsigten 600 meter oppe fra Mount Roberts.

Ketchikan, Alaska: Byvandring i hyggelige Ketchikan, også kaldet laksens hovedstad, med kig til totempæle og de restaurerede gader fra guldgraverperioden.

Inside Passage: Sidste chance for at se hvaler og søløver, mens vi sejler gennem fjorde og bugter langs British Columbia.

Vancouver: Vi er tilbage i Vancouver og flyver hjem til Danmark, med ankomst næste dag.

Skal vi hjælpe dig med din drømmerejse?

Skriv eller ring til os og få et konkret tilbud på rejsen. Vi sidder klar til at hjælpe dig. Du kan altid:

 • Ringe til os og få mere information om rejsen
 • Forespørge på forlængelse af rejsen
 • Tilmelde dig vores rejseforedrag og få mere viden om rejsen
Tinne Dejgaard Madsen 218

Tinne Dejgaard Madsen

Ring på 4526 0000 eller skriv til os.

Mogens er en fantastisk dejlig og kompetent rejseleder og et meget behageligt menneske at være sammen med. God ambassadør for Stjernegaard rejser.

Christian, Holte
4.3   (13 anmeldelser)

Dag 1

Danmark – Banff, Canada

Vi sætter os til rette i flyet og krydser Atlanten efter et skift i en europæisk lufthavn.

Flyet lander i Calgary, der ligger i provinsen Alberta i det vestlige Canada, og herfra kører vi omkring 1½ time til Banff, der ligger smukt lige midt i den canadiske del af de berømte Rocky Mountains. Byen ligger midt i storslået natur og tiltrækker de aktive turister året rundt. Om vinteren er det skiløjperne, der trækker, og om sommeren er vandring på programmet sammen med kanosejlads, fiskeri, whitewater rafting og mange andre mere eller mindre hæsblæsende aktiviteter.

Vi har haft en lang dag og går formentligt tidligt i seng, så vi er klar til en tur i nationalparken i morgen.

 • Morgenmad

Her skal i bo

canada - banff national park_moraine lake_kano_01 Inkluderet i prisen
Banff

Banff Ptarmigan Inn

Krydstogter Alaska Inkl Rocky Mountaineer 2024
canada - rocky mountaineer_10 alaska_ketchikan_bjoern_01

Dag 2

Banff, oplevelser i Rocky Mountains

Dagen i dag skal tilbringes i den spektakulære Banff National Park.

Parken er af UNESCO udpeget som verdensarv og er fyldt til bristepunktet med sneklædte bjergtinder, gletsjere og dybe, blå søer.

Vi tager gondolen op ad Sulphor Mountain, hvis vejret tillader det, og lægger også vejen forbi Tunnel Mountain, som knejser over byen. Vi følger Bow River, den løber hele vejen gennem Banff National Park. Det var Canadas såkaldte First Nations - de oprindelige folk eller indianerne - der navngav floden efter de douglas-grantræer, der vokser ved floden, som de brugte til at fremstille buer (bows) af.

I løbet af dagen ser vi de spøjse såkaldte "hoodoos", som er sylespidse klippesøjler dannet af vind og vejr gennem tusinder af år. Der er sat tid af til at vandre i den smukke natur – bl.a. i Johnston Canyon, hvor vi følger en sti ud til de smukke vandfald langs Johnston Creek. Det er vigtigt at have gode vandresko på en dag som denne.

Om aftenen spiser vi en velkomstmiddag sammen på en god restaurant i centrum af hyggelige Banff.

 • Morgenmad
 • Frokost

Her skal i bo

canada - banff national park_moraine lake_kano_01 Inkluderet i prisen
Banff

Banff Ptarmigan Inn

canada - banff_bow river_01
canada - banff national park_bjerg_03 alaska_bjoern_03

Dag 3

Banff – Lake Louise

Vi bevæger os nu længere vest på og dybere ind i Canadian Rockies.

Selve køreturen i dag er en oplevelse i sig selv. Vi kører langs Bow Valley Parkway, som forbinder Banff med Lake Louise, og vejen går gennem bjerge og dale og byder på den ene panoramaudsigt efter den anden, f.eks. ved Eisenhower Tower og Castle Cliffs.

Fra Bow Valley Parkway er der gode chancer for at se vilde dyr, som bjørne og elge, der krydser vejen, eller de sjove tykhornsfår, der, som navnet antyder, kan fremvise et imponerende hovedsæt. Tykhornsfårene holder sammen med hjorte og andre dyr til på skråningerne langs vejen.

Inden vi kommer til Lake Louise, besøger vi en af Canadas smukkeste søer, og det siger jo ikke så lidt. Moraine Lake er omkranset af 10 bjergtinder og er meget betagende. Søen ligger i 1.885 meters højde og fødes af vand fra de omkringliggende gletsjere, og den dybblå farve er et resultat af aflejringer i det smeltede vand fra gletsjerne. Kun klicheer passer til beskrivelsen af denne sø: den er et syn for guder, og kameraet kommer virkelig på overarbejde her.

Vi spiser frokost med udsigt til Lake Louise – en ikonisk udsigt, som er et must på en rejse til Canadas Rocky Mountains og som af mange anses for at være højdepunktet i Banff National Park.

Lake Louise er 2,5 km lang og op mod 90 meter dyb og kendt for sit smaragdgrønne vand.

Når sulten er stillet, fortsætter vi ad Icefield Parkway mod Bow Summit, hvorfra vi har en fabelagtig udsigt over Peyto Lake, endnu en af Banff National Parks smukke søer, og sidst på eftermiddagen er vi fremme på vores hotel, der ligger inde i selve nationalparken. Mon ikke vi falder i søvn med smuk natur på nethinden og frisk bjergluft i lungerne.

 • Morgenmad
 • Frokost

Her skal i bo

canada - banff national park_moraine lake_kano_01 Inkluderet i prisen
Banff

Banff Ptarmigan Inn

canada - banff_lake louise fairmont_01

Dag 4

Lake Louise – Kamloops, ombord på Rocky Mountaineer-toget

Et af rejsens absolutte højdepunkter begynder i dag, hvor vi skal ombord på Rocky Mountaineer-toget.

Vi skal følge den historiske rute, First Passage to the West, som blev anlagt for at forbinde Canada fra øst til vest. Vi skal undervejs passere det såkaldte Continental Divide, det vandskel i Rocky Mountains, der adskiller vestvendte og østvendte floder.

Vi går ombord på toget i Lake Louise og finder vores pladser på SilverLeaf-klassen, som er inkluderet i rejsens pris. Det er dog muligt at opgradere til GoldLeaf-klassen – se prislisten for flere oplysninger. Togrejsen varer to dage, og undervejs forkæles vi med 2 gange morgenmad og 2 gange frokost, dvs. at vi kan vente med at spise morgenmad, til vi kommer ombord på toget.

Den kulinariske kvalitet er god på begge klasser – kokkene har sågar udgivet kogebøger om deres kogekunst, og servicen mangler heller ikke noget. Måltiderne serveres på siddepladserne, når man rejser på SilverLeaf, og i restaurantvognen, hvis man rejser på GoldLeaf.

Der fløjtes til afgang, og vi har nu en afslappende dag foran os, hvor oplevelserne kommer til os, mens vi sidder behageligt i toget.

I dag kører toget igennem de berømte spiraltunneller ved Kicking Horse Pass, der ligger 1627 meter over havets overflade.

Spiraltunnellerne blev bygget i begyndelsen af 1900-tallet for at muliggøre kørsel med tog i stejlt terræn.

Vi kører også igennem den lille by Craigellachie, et meget symbolsk sted, hvor jernbanen, der blev anlagt fra henholdsvis øst og vest, mødtes, og skinnerne blev samlet med "The Last Spike". Således blev Canada forenet i fysisk forstand den 7. november 1885.

Sidst på eftermiddagen triller toget ind på stationen i Kamloops, og her venter en bus på at køre os til det hotel, som Rocky Mountaineer har udvalgt til os. Vi har herefter aftenen på egen hånd.

 • Morgenmad
 • Frokost

Her skal i bo

canada - banff national park_moraine lake_kano_01 Inkluderet i prisen
Canada

Hotel valgt af Rocky Mountaineer

video_canada - rocky mountaineer_tog_05

Dag 5

Kamloops – Vancouver, med Rocky Mountaineer-toget

Efter en nat på hotel stiger vi igen ombord på Rocky Mountaineer og nyder en god morgenmad.

Ruten i dag går mod vest ud til Stillehavet og den skønne by Vancouver og byder på meget forskellige scenerier, lige fra nærmest ørkenlignende landskaber, kringlede slugter og uberørte skove til Coast- og Cascade Mountains og de saftigt grønne sletter ved Fraser River Valley.

I Fraser Canyon ser vi bl.a. Hell's Gate, hvor den ellers brede Fraser River skal passere gennem en åbning på kun 35 meter. Det giver naturligvis et voldsomt pres på vandet. I dag har vi gode chancer for at se dyreliv uden for vinduerne. Er vi rigtigt heldige, spotter vi sorte bjørne, om end det kræver en kraftig kikkert.

Vi triller ind på stationen i Vancouver sidst på eftermiddagen og bliver kørt til vores centralt beliggende hotel. Aftenen er til fri disposition, men rejselederen hjælper gerne med restaurantanbefalinger.

 • Morgenmad

Her skal i bo

canada - banff national park_moraine lake_kano_01 Inkluderet i prisen
Vancouver

Pinnacle Harbourfront

canada - rocky mountaineer_tog_18
canada - vancouver_granville island canada - vancouver_skyline_01

Dag 6

Vancouver, byvandring med bl.a. Stanley Park og Chinatown

Vancouver, den største by i British Columbia, er en by, som man nemt forelsker sig i, ikke mindst på grund af dens smukke beliggenhed med vand til nærmest alle sider.

Det er også en by, som gang på gang havner i den absolutte top på listen over attraktive byer at bo i. Her bor omkring 2,3 mio. indbyggere, hvis man tæller oplandet med, og den er bl.a. kendt for sin store asiatiske befolkningsgruppe.

Vi har god tid til at kigge os omkring i skønne Vancouver på dagens udflugt. Vi kører til Stanley Park, byens store åndehul, hvor både de lokale og byens turister kommer for at cykle på skovstierne og langs vandet og for at se den fine samling af totempæle og andet First Nations-kunst. Vi besøger også Gastown, Vancouvers historiske centrum, som er genskabt, som byen så ud i 1860'erne.

Et besøg i Chinatown er et must i Vancouver, der som nævnt har en meget stor asiatisk og især kinesisk befolkningsgruppe, som kom hertil i forbindelse med den store guldfeber, der herskede i sidste halvdel af 1800-tallet, efter at man havde fundet guld i området.

 • Morgenmad

Her skal i bo

canada - banff national park_moraine lake_kano_01 Inkluderet i prisen
Vancouver

Pinnacle Harbourfront

canada - vancouver skyline

Dag 7

Vancouver og ombord på Celebrity Solstice

Ved 13-tiden ruller vores bus op på kajen, og vi tjekker ind på skibet, hvilket godt kan tage lidt tid, så vi må være tålmodige.

Herefter finder vi vores kahytter hver især og kan nå at spise en sen frokost, inden der blæses til afgang sidst på eftermiddagen. Måske mødes vi på dækket til en drink – det er en festlig begivenhed, når skibet stævner ud fra Vancouvers havn.

Lidt senere mødes vi igen i hovedrestauranten for at indtage vores første middag ombord på skibet. Måske har vi også lyst til en drink i en af de mange barer, inden vi trækker os tilbage og lader os vugge i søvn denne første nat på havet.

 • Morgenmad
 • Middag

Her skal i bo

celebrity soltice_skib udvendigt_04 Inkluderet i prisen
Krydstogt

Celebrity Solstice

+
celebrity soltice_skib udvendigt_hf
celebrity soltice_restaurant_08 celebrity soltice_pool_02

Velkommen ombord på det indbydende skib Celebrity Solstice.

Dag 9

Icy Strait Point, byvandring med rejselederen

Skibet er nu i amerikansk farvand, og i løbet af dagen lægger skibet til ved Icy Strait Point, der ligger mellem havet og vildmarken.

Selve Icy Strait Point er en krydstogthavn, som ejes og drives af Huna Totem Corporation, en sammenslutning af de oprindelige folk, som i 1973 fik overdraget retten til jorden.

Skibet arrangerer mange udflugter fra Icy Strait Point, f.eks. kajakture og helikopterture, og igen gælder det, at man skal booke hjemmefra gennem rederiets hjemmeside for at være sikker på plads. Vi går tur med rejselederen på kajen, hvor man kan købe souvenirs i de små butikker indrettet i en tidligere konservesfabrik og spise en skaldyrssnack.

Fra skibets store udflugtsprogram kan vi nævne en hvalsafari, hvor man sejler i mindre både ud til Point Adolphus for at se pukkelhvaler og spækhuggere. Det er en bekostelig affære, men en oplevelse for livet.

Celebrity Solstice stævner ud igen om aftenen, og igen kan vi forkæle os selv med god mad og vin til middagen.

Selvom vi har fast bord i hovedrestauranten, kan man naturligvis vælge at spise på egen hånd på en af skibets specialrestauranter, hvor man mod et ekstra gebyr på ca. 40-50 USD får ekstra meget luksus.

 • Helpension

Her skal i bo

celebrity soltice_skib udvendigt_04 Inkluderet i prisen
Krydstogt

Celebrity Solstice

+
icy strait pont_hav_01
canada - victoria_hval_spring_01 canada - tadoussac_hval_04

Et minde for livet.

Dag 10

På havet, udsigt til Hubbardgletsjeren

I dag får vi brug for både en varm jakke, hue og handsker, når vi sejler forbi de største kælvende gletsjere på det nordamerikanske kontinent.

Hubbardgletsjeren kælver regelmæssigt og sender isbjerge så store som 10-etagers bygninger ned i havet. Vi kan naturligvis ikke garantere, at vi ser gletsjeren kælve, men chancerne er gode, hvis man har lidt tålmodighed.

Uanset, så vil den smukke natur med de isblå gletsjere bjergtage os – det er virkelig et syn for guder og en uforglemmelig oplevelse. Når vi har passeret de store gletsjere, sætter skibet kurs mod Seward, som vi ankommer til tidligt næste morgen.

Her på falderebet er det tid til at tage en runde på skibet og prøve de ting, man endnu ikke har prøvet. Måske er der en restaurant, hvis menu man endnu ikke har stiftet bekendtskab med, eller en bar, hvis drink man ikke har nydt endnu.

Der er også mulighed for at løbe en tur på løbebåndet med udsigt til havet eller at få en behagelig massage i spaen.

Måske er der en bog, der skal læses færdig, og helt sikkert nogle billeder i kameraet, der skal sorteres.

 • Helpension

Her skal i bo

celebrity soltice_skib udvendigt_04 Inkluderet i prisen
Krydstogt

Celebrity Solstice

+
alaska_hubbard glacier_02
alaska_seward_exit gletsjer_01 alaska_hubbard glacier_befolkning_01

Dag 11

Juneau, byvandring med rejselederen

Skibet lægger til kaj i Juneau, hvor tilstrømningen af guldgravere var helt enorm omkring 1880, og byen voksede nærmest eksplosionsagtigt.

I år 1900 blev den Alaskas hovedstad, og den er fortsat den eneste af de amerikanske staters hovedbyer, som man kun kan komme til med skib eller fly.

Vi går en tur i byen med rejselederen – mon ikke vi kigger indenfor i Red Dog Saloon og smager den lokale øl, som siges at være brygget helt efter de gamle pionerers opskrifter. Bag bardisken kan man se forskellige udstillede genstande, bl.a. Wyatt Earps pistoler.

Skibet udbyder forskellige udflugter, f.eks. riverrafting på Mendenhallfloden, en tur med helikopter over Mendenhallgletsjeren, hvilket er et ganske betagende syn, eller en tur med tovbanen for at nyde udsigten 600 meter oppe fra Mount Roberts. Book udflugterne hjemmefra for at være sikker på plads.

 • Helpension

Her skal i bo

celebrity soltice_skib udvendigt_04 Inkluderet i prisen
Krydstogt

Celebrity Solstice

+

Always included = alt inklusive på Celebrity skibene

Alle gæster nyder godt af "Always Included"-konceptet på krydsstogt med Celebrity.

Det betyder, at måltider, drikkepenge, faciliteter, underholdning ombord samt Classic drikkepakke og Wifi altid er inkluderet i rejsens pris, uanset hvilken kahyttype man vælger

celebrity eclipse_mad_kokke_01

Dag 12

Ketchikan, byvandring med rejselederen

Efter frokost anløber vi Ketchikan, der er kendt som Alaskas første rigtige by.

Her vil man hurtigt bemærke de mange totempæle, ofte med udskårne og bemalede dyrefigurer i træ, der især er kendt fra indianerne her i det nordvestlige hjørne af USA.

Pælene, som traditionelt var anbragt foran indianernes boliger, har mytiske funktioner og hentyder til begivenheder i slægtens historie og har formentligt også beskyttende virkning.

Vi går med rejselederen ud i byen for at kigge på de mange opstillede totempæle, som er nøjagtige kopier af den ægte vare. Dem kan man se et fornemt udvalg af i Totem Heritage Center i Deermount Street (entre er ikke inkluderet), hvor man kan blive klogere på denne indianske kunst. Her findes USA’s største samling autentiske totempæle.

Vi går også en tur i de restaurerede gader fra guldgraverperioden og kigger indenfor i det berømte Dolly’s House (entre for egen regning), hvor man helt frem til 1954 udøvede ”verdens ældste erhverv”.

Det gjorde Dolly Arthur også i nogle hektiske år, og i hendes velbevarede hus i Creek Street nr. 24 kan man få et unikt og fascinerende indblik i livet på stedet.

Hvis man har en passion for laksefiskeri, så har man i Ketchikan, også kaldet laksens hovedstad, muligheden for at komme på fisketur ved Knudson Cove eller længere ude i vildmarken arrangeret af skibet. Bemærk dog, at sådanne udflugter er eftertragtede (og dyre), og man bør derfor bestille oplevelsen hjemmefra gennem rederiets hjemmeside for at være sikker på plads.

 • Helpension

Her skal i bo

celebrity soltice_skib udvendigt_04 Inkluderet i prisen
Krydstogt

Celebrity Solstice

+
alaska_ketchikan_udsigt_03_hf
usa - alaska_ketchikan_bjoern_01 alaska_ketchikan_totem pael_02

Bliv klogere på et hjørne af amerikansk historie i Ketchikan, hvor der står totempæle i de historiske gader, og hvor guldgravere, indfødte amerikanere og laksefiskere har haft hjemme.

Dag 13

På havet, gennem Inside Passage, British Columbia

I dag skal vi sejle en meget smuk strækning gennem den canadiske del af Inside Passage.

Det er med at holde godt øje med havet – vi har første parket til det dyreliv, som vælger at vise sig frem i dag, og som togtet lakke rmod enden, er det ved at være sidste chance for at tage det smukke natursceneri ind.

I sommermånederne søger bl.a. hvaler og søløver ind i den komplekse labyrint af fjorde og bugter, og det er ikke usædvanligt at se dem boltre sig i havet tæt på skibet.

Her på falderebet er det måske også tid til at tage en runde på skibet og prøve de ting, du endnu ikke har prøvet. Måske er der en restaurant, hvis menu du endnu har til gode, eller en bar, hvor du skal nå at nyde en drink.

Der er også mulighed for at løbe en tur på løbebåndet med udsigt til havet eller at få en behagelig massage i spaen. Måske er der en bog, der skal læses færdig, og helt sikkert nogle billeder i kameraet, der skal sorteres.

Morgenmad og frokost indtages, når det passer den enkelte, men middagen indtager vi sammen ved vores bord i hovedrestauranten.

 • Helpension

Her skal i bo

celebrity soltice_skib udvendigt_04 Inkluderet i prisen
Krydstogt

Celebrity Solstice

+
alaska_inside passage cruise passenger_01
alaska_inside_alaska_passage_02 alaska hvalsafari

Nyd den flotte sejlads langs British Colombia gennem Inside Passage. 

Dag 14

Vancouver og hjemrejse

Vi ankommer tidligt om morgenen og efter morgenmaden er det tid til at forlade skibet. Afhængig af de endelige flytider, ser vi nærmere på denne skønne by inden vi kører til lufthavnen og påbegynder vores hjemrejse.

 • Morgenmad

Dag 15

canada - vancouver_skyline_02

Oplev Celebrity Solstice på 10 minutter

Vi inviterer til foredrag

Mangler du inspiration til din næste rejse? Vi holder mange spændende foredrag, hvor dedikerede medarbejdere fortæller om vores mange eventyrlige destinationer og hvordan du bedst oplever dem.

Foredragene er gratis og foregår året rundt i København samt to gange årligt i Aarhus.

Gå til alle foredrag
canada - banff national park_lake louise_01
canada - vancouver_skyline_nat_01

Det siger vores gæster ...

Et udvalg af vores Krydstogts rejser

NYHED! Pofa Aerial

Krydstogt med øhop i Hawaii Hawaii Krydstogt med dansk rejseleder

Dette er et polynesisk øhop med lutter højdepunkter, når vi på et krydstogt udforsker det bedste af øgruppen Hawaii med fantastisk natur på de fire hovedøer: Oahu, Maui, Big Island og Kauai. Inkl. 7 udflugter samt NCL's Free at Sea-pakke hvor du får glæde af alle fordele, så længe kampagnen varer!

15-24 deltagere
Afrejsedato
27. feb. 2025 kr. 49.990 Indvendig kahyt
27. feb. 2025 kr. 56.790 Kahyt med balkon
Se rejse
NYHED! Antarktis Landing Pa Isen Antarktis HGR 141642 Foto Andrea Klaussn 12176433 Photo Andrea Klaussner Cc

Ekspeditionskrydstogt til Antarktis med HX Hurtigruten Expeditions Antarktis Krydstogt med dansk rejseleder

Oplev et ekspeditionskrydstogt til det majestætiske Antarktis med naturoplevelser fra øverste hylde. Her står de rå indtryk fra natur og dyreliv i kø i en poetisk blanding af isbjerge, hvaler, og pingviner. På rejsen ser vi også charmerende Buenos Aires i Argentina.

15-25 deltagere
Afrejsedato
14. feb. 2025 kr. 65.990 Polar Outside kahyt til 2 personer (Forespørg om enekahyt)
14. feb. 2025 kr. 73.990 Arctic Superior kahyt til 2 personer (Forespørg om enekahyt)
Se rejse
Groenland TED GATLIN 20220718 VAIGATSOUND LANDINGBOATCATCHERS 3154 TEDGATLIN 18507014 Photo Ted Gatlin Cc

Ekspeditionskrydstogt til Grønland med HX Hurtigruten Expeditions Grønland Krydstogt med dansk rejseleder

Unikt ekspeditionskrydstogt fra Island til Grønlands barske og smukke vestkyst. Vi sejler med nyeste generation af ekspeditionsskib med et ekspeditionsteam samt masser af komfort og specialudstyr. 

15-25 deltagere
Afrejsedato
08. jun. 2024 kr. 63.990 Polar Outside kahyt
08. jun. 2024 kr. 74.590 Arctic Superior kahyt
Se rejse
Alaska Bjoern 03 Cc

Alaska inkl. Rocky Mountaineer-toget Canada og Alaska Krydstogt med dansk rejseleder

Storslået natur fra Banff til Vancouver, en togrejse med Rocky Mountaineer og storslået Alaska-krydstogt 

4.3   (13 anmeldelser)
15-25 deltagere
Afrejsedato
02. sep. 2024 kr. 57.990 Indvendig kahyt
02. sep. 2024 kr. 60.590 Udvendig kahyt
02. sep. 2024 kr. 65.190 Kahyt med balkon
02. sep. 2024 kr. 72.791 Aqua kahyt med balko
Se rejse
antarktis_isbjerg_05

Argentina, Kap Horn & Antarktis Argentina og Antarktis Krydstogt med dansk rejseleder

Oplev Antarktis fra søsiden, udforsk Ildlandet, besøg Falklandsøerne og tangoens by. 

15-25 deltagere
Afrejsedato
15. jan. 2026 Afventer program og priser
Se rejse
Australien Ayers Rock 15

Australien og New Zealand Australien og New Zealand Krydstogt med dansk rejseleder

Unik rundrejse kombineret med krydstogt. Oplev Great Barrier Reef, Uluru, Sydney samt krydstogt i New Zealand.

4.6   (33 anmeldelser)
15-24 deltagere
Afrejsedato
09. nov. 2024 kr. 70.990 Indvendig kahyt
09. nov. 2024 kr. 72.690 Udvendig kahyt
09. nov. 2024 kr. 73.690 Kahyt med balkon (infinite veranda)
09. nov. 2024 kr. 82.790 Aqua kahyt (infinite veranda)
18. jan. 2025 kr. 70.990 Indvendig kahyt
18. jan. 2025 kr. 73.490 Udvendig kahyt
18. jan. 2025 kr. 75.190 Kahyt med balkon (infinite veranda)
18. jan. 2025 kr. 81.390 Aqua kahyt (infinite veranda)
28. mar. 2025 kr. 70.990 Indvendig kahyt
28. mar. 2025 kr. 73.490 Udvendig kahyt
28. mar. 2025 kr. 75.190 Kahyt med balkon (infinite veranda)
28. mar. 2025 kr. 80.990 Aqua kahyt (infinite veranda)
Se rejse
Leonardo_5

Cykling og krydstogt i Adriaterhavet Kroatien Krydstogt med dansk rejseleder

Krydstogt i Kroatien på lille skib med daglige cykelture på de skønne øer. Byvandring i Korcula, Hvar og Split.

4.9   (23 anmeldelser)
15-25 deltagere
Afrejsedato
27. apr. 2024 kr. 13.990 Kahyt på Lower Deck inkluderet
27. apr. 2024 kr. 15.090 Kahyt på Main Deck inkluderet
05. okt. 2024 kr. 13.990 Kahyt på Lower Deck inkluderet
05. okt. 2024 kr. 15.090 Kahyt på Main Deck inkluderet
Se rejse
Caribien Strand Solnedgang 539268933 Cc

Det bedste af Caribien Caribien og De Vestindiske Øer Individuelt krydstogt

Kombiner en uges krydstogt til en række caribiske perler med en uges ferie på De Vestindiske Øer. 

4.4   (392 anmeldelser)
10-25 deltagere
Afrejsedato
18. jan. 2025 kr. 36.990 Indvendig kahyt
18. jan. 2025 kr. 41.990 Kahyt med balkon
25. jan. 2025 kr. 36.990 Indvendig kahyt / NB: Særskilt dagsprogram - anden sejlrute
25. jan. 2025 kr. 41.990 Kahyt med balkon / NB: Særskilt dagsprogram - anden sejlrute
08. feb. 2025 kr. 36.990 Indvendig kahyt
08. feb. 2025 kr. 41.990 Kahyt med balkon
01. mar. 2025 kr. 36.990 Indvendig kahyt
01. mar. 2025 kr. 41.990 Kahyt med balkon
Se rejse
alaska_inside_alaska_passage_02

Det ægte Alaska Alaska og Canada Krydstogt med dansk rejseleder

Unik rundrejse i Alaska kombineret med krydstogt. Oplev gråbjørne, elge, spækhuggere og kælvende gletsjere på en kombineret rundrejse og krydstogt i den rå natur.

15-25 deltagere
Afrejsedato
02. aug. 2025 Afventer program og priser
Se rejse
argentina - argentina_magellanpingviner_01

Drømmekrydstogt rundt om Kap Horn Chile og Argentina Krydstogt med dansk rejseleder

Langs Sydamerikas kyst fra Buenos Aires, Argentina rundt om Kap Horn til Santiago de Chile.

4.5   (54 anmeldelser)
15-25 deltagere
Afrejsedato
11. feb. 2026 Afvent priser og nyt program
Se rejse
panama_kanal_udsigt_03

Gennem Panamakanalen med Celebrity Cruises USA, Colombia, Panama, Costa Rica og Mexico Krydstogt med dansk rejseleder

Sejl gennem Panamakanalen og stift bekendtskab med Colombia, Costa Rica, Panama, Mexico og USA. 

15-25 deltagere
Afrejsedato
19. apr. 2024
18. sep. 2024 kr. 39.990 Indvendig kahyt
18. sep. 2024 kr. 45.490 Udvendig kahyt
18. sep. 2024 kr. 50.990 Balkon kahyt
18. sep. 2024 kr. 54.890 Aqua kahyt m. balkon
Se rejse
japan - kobe_himejo jo_de hvide traners borg_06

Japan rundt - med et smut til Sydkorea Japan og Sydkorea Krydstogt med dansk rejseleder

Oplev Tokyo, Mt. Fuji og Kyoto, kør med lynets hast ombord på Shinkansen, og nyd livet ombord på Celebrity Millennium.

4.7   (23 anmeldelser)
15-25 deltagere
Afrejsedato
09. sep. 2024 kr. 36.990 Indvendig kahyt
09. sep. 2024 kr. 41.090 Udvendig kahyt
09. sep. 2024 kr. 45.590 Kahyt med balkon
09. sep. 2024 kr. 53.990 Aquakahyt med balkon
21. sep. 2024 kr. 36.990 Indvendig kahyt
21. sep. 2024 kr. 41.091 Udvendig kahyt
21. sep. 2024 kr. 45.590 Kahyt med balkon
21. sep. 2024 kr. 53.990 Aquakahyt med balkon
03. okt. 2024 kr. 39.990 Indvendig kahyt
03. okt. 2024 kr. 44.090 Udvendig kahyt
03. okt. 2024 kr. 48.590 Kahyt med balkon
03. okt. 2024 kr. 56.990 Aquakahyt med balkon
12. mar. 2025 Afvent pris/program
24. mar. 2025 Afvent pris/program
17. apr. 2025 Afvent pris/program
Se rejse

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)