Krydstogt med øhop i Hawaii
Download katalog over rejsen

12 dage fra 49.990 kr.

Bestil rejse
Skip to main content

Hawaii Krydstogt med øhop i Hawaii

Krydstogt med dansk rejseleder 12 dage fra 49.990 kr.

ØHOP BLANDT HAWAIIS FIRE FANTASTISKE HOVEDØER

Dette er et polynesisk øhop med lutter højdepunkter, når vi på et krydstogt udforsker det bedste af øgruppen Hawaii langt ude i Stillehavet. Her kommer vi tæt på den helt fantastiske tropiske natur på de fire hovedøer i øgruppen, Oahu, Maui, Big Island og Kauai - og vi oplever ovenikøbet også øerne fra søsiden, hvor de grønne og frodige betagende kyster gør sig allerbedst.

Ncl Pofa Aerial At Sea 06
maui_havskildpadde_02

Hvorfor vælge denne rejse:

  • Krydstogt til Kauai, Oahu, Maui og Big Island
  • Store naturoplevelser, sublim service og afslappet stemning
  • Inkl. fly samt 2 nætter på 4-stjernet hotel ved Waikiki Beach, Honolulu
  • Inkl. 7 private udflugter med vores danske rejseleder
  • Alle måltider, drikkepakke og drikkepenge inkl. ombord
Hana Highway Maui 04

NYD ET KRYDSTOGT PÅ DET 4-STJERNEDE SKIB PRIDE OF AMERICA

Den engelske søfarer, James Cook, opdagede øerne som den første europæer tilbage i 1778 og funderede i sin skibslog over, om han skulle kalde dem for Paradis-øerne, for så betaget var han af deres skønhed.

Vi har det på samme måde, og vi er sikre på, at du vil dele vores begejstring på denne 11-dages rejse med to overnatninger i Honolulu, inden vi tjekker ind på skibet de næste syv nætter. Servicestandarden på skibet er høj, og atmosfæren tilbagelænet. Vi kan klæde os uformelt og hver dag stå op med udsigt til nye oplevelser. Vi har inkluderet 7 private udflugter i rejsens pris med vores egen danske rejseleder til de største seværdigheder.

Vi sejler med det nyrenoverede krydstogtskib, Norwegian Pride of America, fra Norwegian Cruise Line. Det er et 4-stjernet skib med gode faciliteter, underholdning og mange aktiviteter ombord. Her er flere swimmingpools, natklub, spa, basketball- og sportsbaner. Pride of America har hele 11 restauranter ombord, hvoraf seks er specialrestauranter. Så om I elsker sushi, italiensk, de amerikanske klassikere, fusionsgastronomi eller møre bøffer på grillen, kan I glæde jer. Vi indtager middagene sammen hver aften i en af restauranterne, men har man lyst, er det naturligvis muligt at benytte det populære "freestyle"-koncept, hvor man kan spise, hvor og hvornår man vil.

Vi starter rejsen i Honolulu, hvor vi bor på et 4-stjernet hotel ved Waikiki Beach og har en smuk heldagsudflugt til nogle af Oahus mest interessante seværdigheder. Vi ser bl.a. det kæmpestore krater Diamond Head og de billedskønne surfstrande langs med nordkysten. Her er også tid på egen hånd, inden vi tjekker ind på skibet og begynder vores krydstogt. I den næste uges tid står oplevelserne i kø, når vi kommer rundt til de største, smukkeste og mest kendte af alle øerne i den hawaiianske øgruppe. På Maui kører vi ad verdens smukkeste landevej, Hana Highway, der snor sig helt ude ved kysten med masser af høje vandfald, eviggrøn regnskov på stejle bakker, bambusjungler og frodige dybe dale på landsiden i et barsk landskab, hvor naturen hersker.

På Big Island skal vi danse på vulkaner, når vi udforsker UNESCO-verdensarv i Hawaii Volcanoes National Park med to af de mest aktive vulkaner i verden: Kilauea og Mauna Loa. Ved Kilauea ser man ofte lavaen flyde ned i havet eller lyse op i det enorme krater her. Fra Big Island stævner vi imod nord til øen Kauai med sine smukke strande, dramatiske kystlinjer med forrevne klipper, der stiger dramatisk op ad havet og dybe kløfter med buldrende vandfald. Her oplever vi også den dramatiske Waimea Canyon – også kaldet ”Stillehavets Grand Canyon” - en imponerende kløft i hjertet af Kauai, der er øens mest imponerende seværdighed med sine barske tinder, dybe dalslugter og en palet af changerende farver.

Krydstogtet ender tilbage i Honolulu, hvor vi slutter af med at besøge mindesmærket for japanernes angreb på Pearl Harbor i 1941, hvor 2.400 amerikanere blev dræbt. Vi ser bl.a. USS Arizona Memorial, der er bygget på tværs af vraget af slagskibet USS Arizona, der som det eneste aldrig blev hævet til overfladen efter angrebet – og den dag i dag er det sidste hvilested for 1.100 søfolk, som aldrig slap ud, da skibet gik ned.

Det er en bevægende oplevelse at besøge mindesmærket, men også at se, hvordan amerikanerne den dag i dag er berørt af denne nationale katastrofe.

Hawaii Oehop I Hawaii (1)

Rute og højdepunkter

Sted Nætter Højdepunkter
Honolulu (Oahu) 2 Nætter: Honolulu (Oahu) 2

Vi bor to nætter i Honolulu på det 4-stjernede Queen Kapiolani Hotel, som ligger næsten ud til Waikiki Beach. Privat heldags-øtur inkl. frokost og transporter, hvor vi besøger nogle af Oahus mest interessante seværdigheder, såsom udsigtspunktet Diamond Head, surfstrande langs nordkysten, Dole ananasplantage samt Polynesian Cultural Center, hvor vi får indblik i hele Polynesiens rige kulturarv og smukke traditioner. Vi besøger enten Pearl Harbor før eller efter krydstogtet, da det afhænger af vores flyafgange.

Krydstogt 7 Nætter: Krydstogt 7

Norwegian Cruise Line, Pride of America – 7 nætter:

 

Kahului (Maui): Første dag her tager vi på en privat heldagsudflugt på Maui, hvor vi kører ad den legendariske Hana Highway med flere stop undervejs med fantastiske udsigter, og vi smager også på lokale specialiteter. Dagen efter tager vi på byvandring i Kahului og besøger byens smukke Botaniske Have. Eftermiddagen er fri til f.eks. at nyde skibet eller tilkøbe en af skibets udflugter, hvis I har lyst til flere oplevelser.

 

Hilo (Big Island): Vi er på Østkysten af Big Island. Vi tager på en privat halvdagsudflugt, hvor vi oplever nogle af de mest aktive vulkaner i verden, Kilauea og Mauna Loa, som ligger i den betagende Hawaii Volcanoes nationalpark. Glæd dig til en helt særlig oplevelse her.

 

Kona (Big Island): Vi er nu nået frem til vestkysten af Big island. Vi tager på privat udflugt med byvandring i hyggelige Kona og spadserer bl.a. langs den hyggelige strandpromenade. Eftermiddagen er fri til f.eks. at nyde skibet eller tilkøbe en af skibets udflugter, hvis I har lyst til flere oplevelser.

 

Nawiliwili (Kauai): Den første dag på Kauai tager vi på en privat halvdagsudflugt på den nordligste af de hawaiianske øer, Kauai, hvor vi besøger Waimea Canyon, også kaldet Stillehavets Grand Canyon. Et fantastisk skue venter os, når vi kigger ud over det vidunderlige landskab her. Dagen efter er der ikke nogen planlagte private udflugter, så dagen er på egen hånd. Nyd alle skibets skønne faciliteter eller tilkøb en af skibets mange udflugter. Vi foreslår f.eks. en køretur nordpå langs med den smukke kyst til den hyggelige by Hanalei - og med flere stop undervejs.

Skal vi hjælpe dig med din drømmerejse?

Skriv eller ring til os og få et konkret tilbud på rejsen. Vi sidder klar til at hjælpe dig. Du kan altid:

  • Ringe til os og få mere information om rejsen
  • Forespørge på forlængelse af rejsen
  • Tilmelde dig vores rejseforedrag og få mere viden om rejsen
LHN

Louise Holm Nielsen

Ring på 4526 0000 eller skriv til os.

Vi inviterer til gratis foredrag

Kom til et spændende foredrag om krydstogter med dansk rejseleder. Vi holder mange foredrag året rundt på vores kontor i København og to gange om året i Aarhus. Foredraget er gratis, men tilmelding nødvendig.

hawaii_kauai_01
hawaii_dansere_luau_01

Det siger vores gæster ...

Andre spændende rejser

NYHED! Pofa Aerial

Krydstogt med øhop i Hawaii Hawaii Krydstogt med dansk rejseleder

På dette polynesiske krydstogt udforsker vi det bedste af øgruppen Hawaii med fantastisk natur på de fire hovedøer: Oahu, Maui, Big Island og Kauai. Inkl. 7 udflugter samt NCL's Free at Sea-pakke.

15-24 deltagere
Afrejsedato
27. feb. 2025 kr. 49.990 Indvendig kahyt
27. feb. 2025 kr. 56.790 Kahyt med balkon
Se rejse
NYHED! Antarktis Landing Pa Isen Antarktis HGR 141642 Foto Andrea Klaussn 12176433 Photo Andrea Klaussner Cc

Ekspeditionskrydstogt til Antarktis med HX Hurtigruten Expeditions Antarktis Krydstogt med dansk rejseleder

Oplev et ekspeditionskrydstogt til Antarktis med naturoplevelser fra øverste hylde. Rejsen er fyldt med indtryk fra isbjerge, hvaler, og pingviner. På rejsen ser vi også charmerende Buenos Aires i Argentina.

15-25 deltagere
Afrejsedato
14. feb. 2025 kr. 69.990 Polar Outside kahyt til 2 personer (Forespørg om enekahyt)
14. feb. 2025 kr. 77.990 Arctic Superior kahyt til 2 personer (Forespørg om enekahyt)
Se rejse
Alaska Bjoern 03 Cc

Alaska inkl. Rocky Mountaineer-toget Canada og Alaska Krydstogt med dansk rejseleder

Storslået natur fra Banff til Vancouver, en togrejse med Rocky Mountaineer og storslået Alaska-krydstogt 

4.3   (13 anmeldelser)
15-25 deltagere
Afrejsedato
02. sep. 2024 kr. 57.990 Indvendig kahyt
02. sep. 2024 kr. 60.590 Udvendig kahyt
02. sep. 2024 kr. 65.190 Kahyt med balkon
02. sep. 2024 kr. 72.791 Aqua kahyt med balkon
18. aug. 2025 kr. 62.990 Indvendig kahyt
18. aug. 2025 kr. 65.190 Udvendig kahy
18. aug. 2025 kr. 70.790 Kahyt med balkon
18. aug. 2025 kr. 81.390 Aqua kahyt med balkon
Se rejse
antarktis_isbjerg_05

Argentina, Kap Horn & Antarktis Argentina og Antarktis Krydstogt med dansk rejseleder

Oplev en unik sørejse, som en ægte globetrotter gerne vil sætte hak ved. Du runder Antarktis fra søsiden, verdens mest uberørte sted. Du udforsker også  Ildlandet, besøger Falklandsøerne og tangoens by, Buenos Aires, i Argentina.

15-25 deltagere
Afrejsedato
15. jan. 2026 Afventer program og priser
Se rejse
Australien Ayers Rock 15

Australien og New Zealand Australien og New Zealand Krydstogt med dansk rejseleder

Unik rundrejse kombineret med krydstogt. Oplev Great Barrier Reef, Uluru, Sydney samt krydstogt i New Zealand.

4.6   (33 anmeldelser)
15-24 deltagere
Afrejsedato
09. nov. 2024 kr. 70.990
09. nov. 2024 kr. 72.690
09. nov. 2024 kr. 73.690
09. nov. 2024 kr. 82.790
18. jan. 2025 kr. 70.990 Indvendig kahyt
18. jan. 2025 kr. 73.490 Udvendig kahyt
18. jan. 2025 kr. 75.190 Kahyt med balkon (infinite veranda)
18. jan. 2025 kr. 81.390 Aqua kahyt (infinite veranda)
27. mar. 2025 kr. 70.990
27. mar. 2025 kr. 73.490
27. mar. 2025 kr. 75.190
27. mar. 2025 kr. 80.990
Se rejse
Leonardo_5

Cykling og krydstogt i Adriaterhavet Kroatien Krydstogt med dansk rejseleder

Krydstogt i Kroatien på lille skib med daglige cykelture på de skønne øer. Byvandring i Korcula, Hvar og Split.

4.9   (23 anmeldelser)
15-25 deltagere
Afrejsedato
05. okt. 2024 kr. 13.990 Kahyt på Lower Deck inkluderet
05. okt. 2024 kr. 15.090 Kahyt på Main Deck inkluderet
Se rejse
Caribien Strand Solnedgang 539268933 Cc

Det bedste af Caribien Caribien og De Vestindiske Øer Individuelt krydstogt

Kombiner en uges krydstogt til en række caribiske perler med en uges ferie på De Vestindiske Øer. 

4.4   (392 anmeldelser)
10-25 deltagere
Afrejsedato
18. jan. 2025 kr. 36.990 Indvendig kahyt
18. jan. 2025 kr. 40.990 Kahyt med balkon
25. jan. 2025 kr. 34.990 Indvendig kahyt / NB: Særskilt dagsprogram - anden sejlrute
25. jan. 2025 kr. 37.990 Kahyt med balkon / NB: Særskilt dagsprogram - anden sejlrute
08. feb. 2025 kr. 36.990 Indvendig kahyt
08. feb. 2025 kr. 41.990 Kahyt med balkon
01. mar. 2025 kr. 35.990 Indvendig kahyt
01. mar. 2025 kr. 39.990 Kahyt med balkon
Se rejse
alaska_inside_alaska_passage_02

Det ægte Alaska Alaska og Canada Krydstogt med dansk rejseleder

Unik rundrejse i Alaska kombineret med krydstogt. Inklusive alle udflugter! Oplev gråbjørne, elge, spækhuggere og kælvende gletsjere på en kombineret rundrejse og krydstogt i den rå natur.

15-25 deltagere
Afrejsedato
03. aug. 2025 kr. 49.990 Indvendig kahyt
03. aug. 2025 kr. 53.790 Udvendig kahyt
03. aug. 2025 kr. 60.490 Balkon kahyt
03. aug. 2025 kr. 69.890 Aqua kahyt m/balkon
Se rejse
argentina - argentina_magellanpingviner_01

Drømmekrydstogt rundt om Kap Horn Chile og Argentina Krydstogt med dansk rejseleder

Langs Sydamerikas kyst fra Buenos Aires, Argentina rundt om Kap Horn til Santiago de Chile.

4.5   (54 anmeldelser)
15-25 deltagere
Afrejsedato
11. feb. 2026 Afvent priser og nyt program
Se rejse
panama_kanal_udsigt_03

Gennem Panamakanalen med Celebrity Cruises USA, Colombia, Panama, Costa Rica og Mexico Krydstogt med dansk rejseleder

Sejl gennem Panamakanalen og stift bekendtskab med Colombia, Costa Rica, Panama, Mexico og USA. 

15-25 deltagere
Afrejsedato
16. apr. 2025 kr. 40.990 Fort Lauderdale-Los Angeles
16. apr. 2025 kr. 44.190 Udsolgt
16. apr. 2025 kr. 49.690 Fort Lauderdale-Los Angeles
16. apr. 2025 kr. 61.090 Fort Lauderdale-Los Angeles
18. sep. 2025
Se rejse
japan - kobe_himejo jo_de hvide traners borg_06

Japan rundt - med et smut til Sydkorea Japan og Sydkorea Krydstogt med dansk rejseleder

Oplev Tokyo, Mt. Fuji og Kyoto, kør med lynets hast ombord på Shinkansen, og nyd livet ombord på Celebrity Millennium.

4.7   (23 anmeldelser)
15-25 deltagere
Afrejsedato
09. sep. 2024 kr. 36.990 Indvendig kahyt
09. sep. 2024 kr. 41.090 Udvendig kahyt
09. sep. 2024 kr. 45.590 Kahyt med balkon
09. sep. 2024 kr. 53.990 Aquakahyt med balkon
21. sep. 2024 kr. 36.990 Indvendig kahyt
21. sep. 2024 kr. 41.091 Udvendig kahyt
21. sep. 2024 kr. 45.590 Kahyt med balkon
21. sep. 2024 kr. 53.990 Aquakahyt med balkon
03. okt. 2024 kr. 39.990 Indvendig kahyt
03. okt. 2024 kr. 44.090 Udvendig kahyt
03. okt. 2024 kr. 48.590 Kahyt med balkon
03. okt. 2024 kr. 56.990 Aquakahyt med balkon
12. mar. 2025 Afvent pris/program
24. mar. 2025 Afvent pris/program
17. apr. 2025 Afvent pris/program
Se rejse

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)