argentina - beagle channel_11
Chile og Argentina - Krydstogt med dansk rejseleder

Drømmekrydstogt rundt om Kap Horn

4,6 (27 Anmeldelser)
20 dage fra 43.990 kr.

Drømmekrydstogt rundt om Kap Horn

Ombord på Celebrity Silhouette

Dette krydstogt er en drømmerejse, og en af de klassiske rejser, som en ægte globetrotter gerne vil sætte hak ved: en rejse rundt om Kap Horn, Sydamerikas spids, fra Argentina i øst til Chile i vest.

Inden vi går ombord på Celebrity Silhouette, som er renoveret i 2020, skal vi opleve tangoens hjemby, Buenos Aires, og herfra sejler vi ned langs kysten til  velhaverparadiset Punta del Este i Uruguay og til pingvinerne ved Punta og Puerto Madryn, inden vi runder legendariske Kap Horn. 

Vi sejler til Ildlandet og eksotiske Ushuaia og gennem Magellanstrædet til "verdens ende" ved Punto Arenas, og på vej op langs Sydamerikas vestkyst sejler vi ind i de eventyrlige chilenske fjorde, inden vi slutter i San Antonio i Chile. Efter togtet besøger vi maleriske Valparaiso, og vi slutter med en spændende dag i Santiago de Chile. 

Som et tilkøb til rejsen har vi har sammensat en udflugtspakke bestående af fem private udflugter med vores danske rejseleder. Udflugterne er arrangeret i samarbejde med vores agenter på land - ikke af skibet - og er således tilpasset vores særlige ønsker og kun til vores egen gruppe. Udflugterne på vores to dage i Buenos Aires, en dag i Valparaiso og en dag i Santiago de Chile er inkluderet i rejsens pris.

Rejsen smager af eventyr med blåt hav, bjergtagende fjordlandskaber, grønne og golde nationalparker og et dyreliv, som slår det meste. Selve krydstogtet er også en kæmpe oplevelse: Vi sejler med det dejlige skib Celebrity Silhouette, og vi forkæles med et højt gastronomisk niveau på skibets mange restauranter, både hvad angår mad og vin og velindrettede kahytter.

Skibet har et stort udvalg af faciliteter som f.eks. et fitnesscenter med havudsigt og en velduftende spa, og på Rooftop Terrace kan vi se film på det store udendørs lærred, hvis vejret tillader det, mens vi slænger os i behagelige loungemøbler. Pak kufferten med vandrestøvler og regnjakker, pænt tøj sammen med badetøj og tag med på jeres livs rejse til søs!  

Små grupper 12-24 deltagere
Afrejse: København, Billund, Aalborg
Vores gæster siger ...
Ring eller skriv til os
Jessica Roda Tolentino
Tlf. 4526 0000

Åbent hverdage kl. 10-17

jess_hvid

Turen i overblik

By
Nætter
Overnatning

Buenos Aires 1 nætter i Buenos Aires
1
Overnatning
Recoleta Grand ★★★★

Krydstogt 14 nætter i Krydstogt
14
Overnatning

Valparaiso 1 nætter i Valparaiso
1
Overnatning

Santiago de Chile 1 nætter i Santiago de Chile
1
Overnatning
Solace Providencia ★★★★

Rute og højdepunkter

Dag 1.
Danmark - Buenos Aires, Argentina
Vi forlader Danmark (København eller Billund) i løbet af dagen og har et skift undervejs på rejsen.
Dag 2.
Buenos Aires, Argentina
Ankomst til Buenos Aires tidligt om morgenen. Vi besøger Plaza de Mayo med Casa Rosada, de farverige kvarterer San Telmo og La Boca, inden vi tjekker ind på vores hotel i det fornemme Recoleta-kvarter. Frokost er inkluderet, og om aftenen er der velkomstmiddag og et forrygende tangoshow - så er vi i gang!
Dag 3.
Buenos Aires, Argentina
Byrundtur i Palermo og Recoleta, bl.a. med den fornemme kirkegård, hvor Evita er begravet. Om eftermiddagen tjekker vi ind på skibet, som bliver i byen natten over.
Dag 4.
Buenos Aires, Argentina og ud på havet
Vi skal på besøg på en farm ude på pampassen, hvor gauchoer viser deres færdigheder til hest. Herefter tilbage til skibet og afgang ud på havet.
Dag 5.
Montevideo, Uruguay
Vi tager på privat udflugt (tilkøb) rundt i Montevideo, Uruguays hovedstad, til smukke regeringsbygninger, parker og andre seværdigheder.
Dag 6.
Punta del Este, Uruguay
Punta del Este i Uruguay er et in-sted for jetsettere fra hele Sydamerika. De kommer hertil for at nyde det behagelige klima ved de smukke strande.
Dag 7.
På havet
En hel dag på havet, hvor vi kan lære skibet bedre at kende.
Dag 8.
Puerto Madryn, Argentina
I dag sejler vi gennem Golfo Nuevo ved halvøen Peninsula Valdes til den lille havneby, Puerto Madryn. Vi har vi en særlig udflugt (tilkøb) på land til Punta Ninfas, hvor vi skal besøge en koloni af nysgerrige pingviner ved El Pedral.
Dag 9.
På havet
Vi slapper af i behagelige omgivelser. Læser bøger, dyrker motion, spiser dejlig mad, og hvad vi nu kan finde på.
Dag 10.
Kap Horn, Chile
Vi runder Kap Horn i dag, og dermed bliver det nok en dag, man vil huske altid. Der er et meget rigt dyreliv i farvandet, og skibet har eksperter ombord, der kan hjælpe med at spotte de spændende ting for os.
Dag 11.
Ushuaia, Argentina
Vi er i løbet af natten kommet til eksotiske Ushuaia i Argentina og tager på privat udflugt (tilkøb) ind i Ildlandet og nationalparken, som byder på floder, bjerge, løvskove og forvredne klippekyster.
Dag 12.
Punto Arenas, Chile
Punto Arenas kaldes ”porten til verdens ende” og er en af verdens sydligste byer. Herfra udgår meget af trafikken til Antarktis med deraf følgende eventyrstemning. Vi kigger på byens seværdigheder og terrænet udenfor på en privat udflugt (tilkøb).
Dag 13.
Magellanstrædet, Chile
På denne dag passerer vi gennem Magellanstrædet, som adskiller fastlandet og øen Tierra del Fuego, eller Ildlandet, som det kaldes på dansk.
Dag 14.
Fjordsejlads i Chile
Tag en dyb indånding og nyd det storslåede fjordlandskab, vi sejler igennem i dag. Hold øje med fugle i luften og hvaler i havet.
Dag 15.
Puerto Montt, Chile
Puerto Montt er porten til det fascinerende Patagonien, og vi kører på privat udflugt (tilkøb) ad Panamerican Highway til de smukke Petrohue-vandfald, som er dannet af lavastrømmene fra de bagvedliggende Osorno- og Calbuco-vulkaner.
Dag 16.
På havet
Endnu en dag på havet på vej mod varmere himmelstrøg.
Dag 17.
San Antonio - Valparaiso, Chile
Vi forlader skibet og kører til Valparaiso, Chiles ældste havneby. Her besøger vi det maleriske, UNESCO-beskyttede centrum og tjekker ind på et hotel.
Dag 18.
Valparaiso - Santiago de Chile
På vej til Santiago de Chile besøger vi en vingård, hvor vi får smagsprøver på landets gode vine. Fremme i hovestadet besøger vi bl.a. regeringsbygningen og det koloniale centrum.
Dag 19.
Santiago de Chile og hjemrejse
Vi kører til lufthavnen og tjekker ind på flyet mod Europa og Danmark.
Dag 20.
Ankomst Danmark

Andre spændende krydstogter

Panamakanalen

Gennem Panamakanalen

Krydstogt med dansk rejseleder
Japan og Sydkorea

Japan rundt - med et smut til Sydkorea

Krydstogt med dansk rejseleder
Canada og Alaska

Alaska inkl. Rocky Mountaineer-toget - A

Krydstogt med dansk rejseleder
like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.478 anmeldelser)