bali - triska5

Oplev Bali med de lokale

Rejs til Bali med eksperterne!

Vi serverer det ægte Bali på dansk

Vores rejseledere på Bali er noget helt for sig! De er alle balinesere, som har lært at tale dansk, og det er ingen overdrivelse at sige, at vores gæster elsker dem. De er livstykker med stor humor og viden, og hvis du ikke allerede kender destinationschef Triska, kan du lære hende og arbejdet at kende lige her.

Interview med Triska, Destinationschef på Bali. Derfor skal du rejse til Bali med os!

Her er mit hjem

”Mit arbejde er at gå på opdagelse. At finde en ny sti gennem en ukendt skov til et paradisvandfald, som andre ikke har fundet endnu. Her kan vi virkelig vise vores gæster det ægte Bali, og det er noget af det, jeg elsker! At dele ud af vores traditioner og mærkelige skikke, som stadigvæk præger livet i landsbyerne.”

Sådan fortæller Triska, Stjernegaards Destinationschef, om sit drømmearbejde på Bali. Siden 2010 har hun stolt vist sit hjem og sin fødeø frem – på dansk! En præstation og et arbejde, der både glæder Stjernegaards gæster og Triska selv:

”Vi tager gerne gæsterne med hjem til vores egne familier og deres landsbyer. Her oplever vi en enorm gæstfrihed, hvor selv de private døre står åbne. Det kommer sig af, at hele vores lille team er designere – altså rejsedesignere. Vi bestemmer indholdet på turene og kan rette til, hvis gæsten har andre interesser, eller der er ting, som ikke fungerer. Målet er altid den bedste tur og den gladeste gæst. Det er vores ansvar, og derfor har vi også frie hænder til at justere og forbedre vores ture. Det er noget af det, jeg værdsætter højest,” siger Triska.

”Triska er en fantastisk rejseleder, som Stjernegaard kun kan være stolte af at have i sin stab. Hun er nærværende og bidrager med mange personlige erfaringer, som giver en bedre forståelse for livet på Bali." - Rikke, Vodskov.

bali - padar island_triska_06
bali - bali_gitgit_vandfald_02
bali - bali_befolkning_mand_kurv_01_HF
Med Triska kan I glæde jer til at opleve alt fra Balis autentiske lokalliv til de største naturfænomener.

Opskriften på indblik

Stjernegaards team på Bali består foruden Triska af Putu Eka, Ari Oka, Rias, Kumbara og Ari. De er født på Bali og er nøglen til at komme helt tæt på øens spændende kultur, religiøse ceremonier og skjulte perler i den tropiske natur. De største oplevelser, mindeværdige øjeblikke og autentiske momenter går alt sammen gennem dem:  

”Det er nemmere for os at åbne døre og spontant deltage i det, vi ser. At besøge en lokal familie eller deltage i et ceremonielt optog. Vi taler naturligvis sproget, men vi ved også, hvordan man skal spørge om lov og reagere. Vi kender jo rent faktisk folk, og derfor ved vi gerne hvor og hvornår, der eksempelvis er bryllup i byen,” uddyber Triska.

Derfor går Stjernegaards gæster sjældent glip af de små men meningsfulde øjeblikke, og det er blandt andet den glæde, der driver Triska:

”Til vores madlavningskurser smager gæsterne rigtig, balinesisk mad. Noget, man rent faktisk kunne få serveret derhjemme. De møder mennesker, man ellers ikke gør, og så bliver jeg glad for mit arbejde. Når jeg gør en forskel for den enkelte og giver en god oplevelse.”

”Jeg vil give Triska 100 stjerner! Hun var bare så hjertelig og sød og havde en viden uden lige. Hun var fantastisk til at tale dansk og havde en god (dansk) humor!” - Kirsten, Ribe.

bali - ubud_ceremoni_07
bali - bali kokkeskole_02
bali - ubud_ceremoni_03
Balineserne har mange spændende ceremonier og religiøse ritualer, og også maden er en oplevelse i sig selv.

Udlev drømmen med os

Bali er et godt bud på destinationen, som aldrig skuffer. Øen og naboøerne er leveringsdygtige, uanset om det er magiske øjeblikke, store naturoplevelser, daseferie på sandstranden eller god mad med kolde drikke, der lokker. Holdet på Bali har toptunet programmet over den seneste tid, og formen er blevet pudset af på nye cykel- og vandreruter:

”Vi har fundet endnu flere steder langt fra turistmasserne, mens vi har holdt en ufrivillig pause på grund af rejsestoppet. Vi har virkelig haft vores sjov med at kombinere forskellige cykelruter og lave flerdages cykelture. Vi er selv med på alle turene og sørger selvfølgelig for, at jeres bagage står klar på hotellet, når vi kommer frem hen ad eftermiddagen,” siger Triska.

”Triska er guld værd for Stjernegaard. Hun var så dygtig og har givet os fabelagtige oplevelser på alle turene til de lokale, som hun kendte." - Finn, Vejen.

Det fasttømrede hold har også været på campingture, fordybet sig i nye områder og besøgt naboøer som Lombok, Sumba og Java i jagten på nye oplevelser. Hvis det lyder som noget for dig, kan du her se alle vores spændende udflugter. Udflugter, som Triska og resten af holdet selv er stolte af:

”Vi har jo heldigvis haft travlt de seneste mange år. Men pausen har givet os mulighed for at besøge steder, vi normalt ikke har tid til. Vi er selv blevet overraskede undervejs, og det har gjort, at vi på mange måder kender Bali endnu bedre i dag. Det har gjort os stærkere som team, og vi glæder os til at vise jer alt det, vi har arbejdet på. Så ja, jeg er meget stolt af vores program,” afslutter Triska.

Du kan møde Triska og resten af teamet på Bali på vores Mageløse Oplevelser. Her kan du fokusere på det kendte Bali i Sanur og Ubud eller det ukendte Bali mod vest, kombinere rejsen med naboøer som Gili og Komodo og samtidig fordybe dig i sandstranden ovenpå de mange oplagte udflugtsmuligheder.

bali - sanur_strand_06
bali - ubud_rismark_12
bali - gili_dykning_01
bali - Lombok_vandfald_04
Glæd jer til risterrasseæstetik, paradisstrande og kulturindblik med Stjernegaards fastboende Bali-team (nederst th.)
like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.663 anmeldelser)