Skip to main content

Rejser til Sumba ved Bali

Bali

bali - sumba_bakker_01

Ikke som de andre

Med et areal der er større end både Bali og Sjælland skulle man ikke tro, at Sumba var sådan lige til at overse.

Men i turistøjemed er den indonesiske ø ret overset, og således får dens unikke herligheder lov til at skrige lidt højere i landskabet. Sumba ligger en kort flyvetur fra Bali, og det er oplagt at kombinere en ferie på Sumba med flere oplevelser på Bali.

Sumba er ikke som de andre øer. Husene ser lidt anderledes ud med tage, der til forveksling kunne ligne heksehatte, og befolkningen formår også at skille sig ud med hovedbeklædning og sarong.

Gamle stammekulturer lever i bedste velgående og udfører til stadighed ’pasola’ – en spydkamp på hesteryg, og begravelsesceremonierne for prominente personligheder er også en historie for sig.

Naturen er sprælsk og pudsig med turkisblå laguner og vandfald, bølgede sletter og mystiske mangroveskove – og bedst af alt, kan du glæde dig til at have den næsten for dig selv.

Læg bl.a. vejen forbi tidevandslagunen Weekuri Lake, Lapopuvandfaldet, der i folkemunde omtales som Indonesiens Niagara og det bedårende lille Waimarang-vandfald.

Her er et dejligt klima, og I kan således rejse til Sumba året rundt.

Vejret på Sumba er mest tørt og solrigt i det danske sommerhalvår. Til gengæld står de rullende bakkelandskaber smukkest og grønnest i regntiden fra november til maj.

Derfor skal I rejse til Sumba

  • Uberørt og unik
  • Stammekulturer og kulturmøder
  • Vandfald, laguner og smukke landskaber
bali - sumba_weekuri_lake_01 bali - sumba_mangrove_01

Rejser til Sumba

Fyld rejsen med oplevelser

Krydr rejsen med udflugter, og få autentiske oplevelser, du aldrig glemmer. Vi håndplukker udflugterne i tæt samarbejde med vores udvalgte samarbejdspartnere, der har indgående kendskab til destinationen.

bali - sumba_bakker_02

De har gode materialer om destinationen, var gode til at besvare spørgsmål, hvis man ringede til dem, oplyste om ændringer i god tid samt havde alletiders dansktalende guide. Mere charmerende fyr findes næppe.

Povl, Varde
4.7   (1.412 anmeldelser)
Læs hvad andre gæster siger

Hoteller på Sumba

Det siger vores gæster ...

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)