bali - bali team_02

Udflugter på Bali

Udflugter på Bali - unikke oplevelser med vores Bali-team

Bali kan noget helt særligt, for der findes ikke noget sted i verden, der er præcis som Bali. Derfor mener vi, at Gudernes Ø bør opleves i selskab med en lokalguide, der lever og ånder for at formidle sin kultur og sin hjemstavn. 

Når du rejser med Stjernegaard til Bali, oplever du øen i selskab med vores dygtige team af lokalguider, som er særligt udvalgt til at gøre oplevelsen ekstra speciel for vores gæster. Alle vores guider taler godt engelsk, og flere kan sågar formidle oplevelsen på dansk - men vigtigst af alt er, at oplevelsen går et spadestik dybere og viser dig en side af Bali, der er de færreste forundt. 

Bali bugner med oplevelser! Tag med på cykeltur i Ubuds landlige idyl eller oplev sublim snorkling ved Lembongan Island. Nyd solopgangen på toppen af Mt. Batur på en morgentrekking eller tag turen til Barat National Park og oplev en uspoleret side af Balis forunderlige natur. Der er vandfald og rismarker, adventure og sejlture - så glæd dig.

Alle udflugter kan bestilles hjemmefra ved bestilling af rejsen. Alle cykeludflugter foregår i selskab med mindst en professionel og autoriseret lokalguide - uanset sværhedsgraden på turen. Med på cykelturene er der også følgebil, såfremt der skulle være behov for assistance. Din sikkerhed er vores højeste prioritet - uanset om vi er på cykel langs rismarkerne eller på vandretur i junglen i jagten på vandfald.

De fleste udflugter er som udgangspunkt baseret på en udflugt ved minimum 2 personer - og prisen er pr. person. 

bali - candidasa_baad_solnedgang
Candi Dasa

Se 4 udflugter

bali - jimbaran_strand_04
Jimbaran

Se 13 udflugter

bali - nusa dua_strand_02
Nusa Dua

Se 8 udflugter

bali - seminyak_strand_07
Seminyak

Se 15 udflugter

bali - sidemen_rismark_01
Sidemen

Se 2 udflugter

bali - sadara resort_04
Tanjung Benoa

Se 6 udflugter

Udflugter

Payungan Village, blød rafting vandretur i landsby og rismarker

495 kr. pr. person
420 kr. pr.barn u/ 12 år

I øens centrale højland er landskabet lidt smukkere, de grønne risterrasser springer lidt mere i øjnene, og landsbylivet er lidt mere autentisk – bl.a. i den lille landsby Payungan, der byder på vaskeægte, uspoleret balinesisk landsbyliv.

Vi har de seneste mange år haft et tæt samarbejdet med landsbyen, Payungan Village, hvor vores gæster kan få et unikt indblik i den landlige idyl og fantastiske natur uden for Ubud. 

Efter en god times køretur nordpå kommer I til Telaga Waja, hvor kompetente folk giver jer en introduktion samt udstyr til raftingturen.

I sidder solidt placeret i gummibåden på vej ned ad floden, alt imens noget af Balis smukkeste natur glider forbi. I stopper fra tid til anden, og undervejs kan I få et sug i maven, når lattermusklerne bliver rørt, men det bliver alligevel ikke vildere, end at børn ned til 8 år kan være med.

Raftingturen strækker sig over 18 kilometer og tager ca. 2,5 time, og bagefter glider I ind til bredden. Her vil der være mulighed for at skifte tøj, inden I kører den korte tur til Payungan Village, hvor en god og velfortjent balinesisk frokost venter jer. Herefter vil Kadek vise jer rundt i landsbyen. I får mulighed for at opleve landsbylivet, kigge indenfor hos familierne og få smagsprøver fra deres frodige køkkenhaver.

I bevæger jer ud i rismarken, og introduceres til det fine vandingssystem, som er hele Balis livsnerve. Stjernegaard har i tæt samarbejde med Kadek og hans landsby Payungan udviklet et bæredygtigt koncept, hvor størsteparten af indtægterne kommer landsbyens beboere til gavn.

Glæd jer til en dag fyldt med unikke oplevelser fjernt fra de områder, hvor turister normalt færdes. Turen er inkl. frokost, engelsktalende guide, transport fra og til jeres hotel.

Husk: Badetøj til raftingturen samt godt fodtøj med skridsikker sål til gåturen til floden. Vær opmærksom på at der er 80 trappetrin op fra floden, når I er færdig med rafting turen. Medbring tørt tøj.

Facts om udflugten/inkluderet i prisen

 • Engelsktalende guide
 • Transport t/r
 • Varighed ca. 7 timer
 • Afgang fra Jimbaran, Nusa Dua eller Seminyak kl. 08:00
 • Afgang fra Sanur og Ubud kl. 08:30
 • Børn fra 8 år
 • Frokost
 • Husk badetøj og godt fodtøj

Morgencykeltur i Sanur

150 kr. pr. person
90 kr. pr.barn u/ 12 år

Sanur skal opleves på cykel, og der er ingen bedre måde end at deltage i denne hyggelige tur, hvor I bliver introduceret til Sanur i adstadigt tempo. I hopper på cyklerne før solopgang, og begiver jer ud i byen, der langsomt vågner.

I kører ad de små veje videre til det ægte lokale marked i Sanur, hvor der købes ind til dagens måltider, og hvor der er rig mulighed for at få fingre i balinesiske krydderier og nyde de mange eksotiske dufte. I besøger den lokale skole og stopper ved en warung (lille lokal restaurant), hvor I smager en pandekage sammen med en tiltrængt kop te eller kaffe.

Herefter cykler I langs strandpromenaden og besøger et tempel, der ligger smukt ved mangroveskoven. I kører til Mertasaristranden, hvor der er mulighed for at tage en morgendukkert eller nyde de store drager, der kunstfærdigt hænger over jeres hoveder.

Facts om udflugten/inkluderet i prisen

 • Engelsktalende guide
 • Varighed ca. 3,5 timer
 • Transport t/r
 • Afhentning før solopgang
 • Morgenmad

En sejltur med katamaran Aristocat til Bali Hai Beach Club

960 kr. pr. person
745 kr. pr.barn u/ 12 år

På denne heldagsudflugt fyldes timerne ud med skønne sejlture, god mad og masser af sjove aktiviteter. I lægger ud fra morgenstunden med at gå ombord på den katamaran, der skal sejle jer til øen Lembongan et stykke ud fra Balis østkyst. På skibet bliver I budt velkommen med friskbrygget te og lidt bagværk, inden I sætter sejl mod dagens destination. Sejlturen tager et par timer, så I har god tid til at nyde solens stråler på dækket udenfor eller slappe af indendørs.

Fremme på Lembongan bliver I kørt til en nærtliggende Bali Hai Beach Club, hvor I ankommer om formiddagen med en hel dag foran jer til at deltage i spændende aktiviteter. I kan tage ud at sejle i kajak på havet, træne balancen med en tur på paddle board eller blot slappe af ved swimmingpoolen efter de friske dukkerter. Det er også en sjov gruppeaktivitet at hoppe ombord på de store, oppustelige bananbåde for at blive trukket afsted på havet af en speedbåd, mens man holder godt fast i bådens håndtag. Dagen er med andre ord spækket med oplevelser og ultimativ nydelse på Lembongans kyst!

Fra Bali Hai Beach Club er det også muligt at tage på udflugter for at opleve mere af det skønne Lembongan. Her besøger I autentiske landsbyer, mangroven langs kysten, ligesom I kan vælge at tage med båden på en snorkeltur i selskab med lokale guider. I løbet af dagen får I serveret en god barbecuefrokost. Det er mellem klokken 12:30 og 14, at I kan tage for jer af retterne, så husk at holde øje med tiden mellem oplevelserne!

Hen ad eftermiddagen hører I den traditionelle balinesiske klokke, en kulkul, ringe, og dermed meldes der afgang tilbage til katamaranen. Her får I serveret en kop te eller kaffe, inden der er afgang kl. 16 tilbage mod havnen i Benoa, hvor I ankommer ved 18-tiden.

Bemærk: Ønsker I at deltage på ø-rundtur eller snorketur, skal I tilmelde jer disse ved ankomst til Lembongan.

Facts om udflugten/inkluderet i prisen

 • Engelsktalende guide
 • Varighed ca. 8-9 timer
 • Transport t/r
 • Afhentning kl. 08.00 - 08.15
 • Frokost: BBQ-frokost mellem 12:30-14:00
 • Forfriskninger: Sodavand og snacks
 • Ø-rundtur i bil (afgang 13:30 og 14:30)
 • Snorkeltur med alt udstyr (3 afgange i løbet af dagen)
 • Håndklæde
 • Afgang: Dagligt

Lembongan Island, snorkel- og strandtur

650 kr. pr. person
535 kr. pr.barn u/ 12 år

Fra den lille havn i Sanur går turen med hurtigbåden mod Lembongan Island, hvor en hel dag med oplevelser på og under vandet venter. Efter en lille forfriskning i Warung Paradise tager I med båd på snorkel- og strandtur til Manta Point (afhængig af vejret), hvor I har god mulighed for at se djævlerokker, de såkaldte manta rays - men der er ingen garanti, det er vilde dyr!

De smukke koraller og farverige fisk tør vi dog godt garantere, og de venter jer lige under overfladen. Efter en overvældende undervandsoplevelse går sejlturen gennem mangroveskoven, inden I vender næsen hjemad igen.

Facts om udflugten/inkluderet i prisen

 • Engelsktalende guide
 • Varighed ca. 8,5 timer
 • Transport t/r
 • Afhentning kl. 08:00 - 08:30
 • Forfriskninger

Vandfald, havskildpadder og orkidéer

375 kr. pr. person
250 kr. pr.barn u/ 12 år

Besøg ved Saba-skildpaddecenteret på Balis østkyst som arbejder målrettet med rehabilitering og bevarelse af de truede havskildpaddearter. Centeret er bl.a. støttet af Verdensnaturfonden, WWF. I ser, hvordan havskildpaddernes æg ligger beskyttet i sandet, og hvordan personalet behandler de skildpadder, som er syge, for at bevare standen.

Hvis man ønsker at ”adoptere” en skildpadde, er man med til at sætte den fri i havet – adoptionen af babyskildpadderne er også inkluderet i turens pris. Det er som oftest kun muligt fra april til oktober. Vi besøger det smukke Tegenungan-vandfald og den imponerende orkidépark. Mulighed for frokost når vi kommer til orkideparken (for egen regning). Glæd jer til duften af mos og vilde orkideer og til at nyde udsigten over floden, mens I bevæger jer ned ad trapperne til det brusende vandfald. I er tilbage på jeres hotel midt på eftermiddagen.

Facts om udflugten/inkluderet i prisen

 • Engelsktalende guide
 • Varighed ca. 5 timer
 • Transport t/r
 • Afhentning kl. 09:00
 • Frokost

Kokkeskole i landsbyen Bali Budaya

345 kr. pr. person
300 kr. pr.barn u/ 12 år

Dagen begynder tidligt med indkøb på det lokale marked, hvor I sammen med professionelle kokke håndplukker råvarerne og krydderierne til dagens arbejde. I køkkenet lærer I de grundlæggende tips om traditionelle balinesiske retter og er med til at tænde op i det træfyrede komfur. I tilbereder traditionelle retter helt fra bunden, og turen er inkl. frokost.

I er tilbage på hotellet sidst efter frokost med maven fyldt med god mad og hovedet fyldt af sjove oplevelser

Facts om udflugten/inkluderet i prisen

 • Engelsktalende guide
 • Transport t/r
 • Afhentning kl. 08:00 - 09:00
 • Frokost

Menjangan Island koraller og frokost på Nusa Bay

995 kr. pr. person
560 kr. pr.barn u/ 12 år

Vi forlader hotellet i Lovina tidligt om morgenen og kører en times tid til den lille havn, hvorfra vi sejler 30 min. til Menjangan Island, hvor der venter jer en stor oplevelse i det krystalklare vand. I kan snorkle direkte fra stranden og se hundredvis af sære skabninger; en havskildpadde, der basker forbi, en kuffertfisk, der blæser sig op, mens søhesten ridder videre forbi en farverig dragefisk.

Her er alle farvepalettens nuancer taget i brug og koraller kappes om de mest sære formationer og figurer. Øen har ry for at være et af Indonesiens absolut bedste snorkel- og dykker steder.

Efter snorkelturen tager I båden til fastlandet, hvor I spiser en god frokost på strandrestauranten, inden I tager på en kort vandretur ind i naturparken sammen med jeres lokalguide.

Landskabet i Barat nationalpark kan bedst sammenlignes med en afrikansk savanne med spredt og varieret vegetation i et kuperet område. Vandreturen varer ca. en halvtimes tid og undervejs fortæller guiden om parkens planter og deres medicinske og kosmetiske anvendelse i lokalsamfundet. Måske er I heldige at spotte en menjangan-hjort, en flok aber der trækker ned til havet og snupper sig en svalende dukkert.

I sejler retur til havnen, hvor jeres bil venter og kører jer retur til hotellet.

Turen er inkl. snorkeludstyr, frokost, engelsktalende guide, private båd, transport i minibus fra og til jeres hotel. Husk: Badetøj til raftingturen samt godt fodtøj med skridsikker sål til gåturen i nationalparken.

Facts om udflugten/inkluderet i prisen

 • Engelsktalende guide
 • Inkl. snorkeludstyr
 • Privat båd
 • Transport t/r
 • Afhentning om morgenen
 • Frokost

Blød rafting udenfor Ubud

425 kr. pr. person
375 kr. pr.barn u/ 12 år

I bliver hentet på jeres hotel og kørt til en landsby ca. to timer derfra. I går ned til floden og hopper ombord i gummibåden, der herefter langsomt glider ned af floden gennem Balis mest betagende landskab.

Der er passager på floden, hvor det kilder i maven, men turen er kategoriseret som 1-3, hvilket betyder, at børn ned til 8 år kan deltage. Dygtige guider i båden sørger for at også lattermusklerne bliver rørt. Sikkerheden er naturligvis i højsæde, og alle har hjelm og redningsvest på.

Der er lækker frokost i landsbyen Payungan efter raftingturen og mulighed for tørt tøj på. Husk badetøj til raftingturen samt tørt tøj og godt fodtøj med skridsikker sål til gåturen til floden.

Facts om udflugten/inkluderet i prisen

 • Engelsktalende guide
 • Transport t/r
 • Varighed ca. 6 timer
 • Afhentning kl. 08:00 - 08:30
 • Børn fra 8 år
 • Frokost
 • Udstyr

På cykeltur udenfor Ubud

260 kr. pr. person
260 kr. pr.barn u/ 12 år

Cyklen er det helt rigtige transportmiddel, når I skal opleve øens landlige idyl. Vores samarbejdspartner har gode cykler og hjelme til alle - og turen er på ingen måde strabadserende. I bliver hentet på hotellet og kører ud i Ubuds landlige idyl, hvor I stiger på cyklen, og herfra går turen ad snørklede småveje gennem rismarker, hvor der er rig mulighed for at betragte de klassiske motiver.

Solidt placeret i sadlen kommer I gennem rismarker og passerer et tempel, hvor gamelan-musikken gjalder ud fra de hellige haller.

I landsbyerne bliver I mødt af hujende børn og vinkende koner, mens I holder godt øje med vejen foran jer, hvor ænder, høns, hunde og andre cykler krydser ureglementeret mellem hinanden.

I er for alvor kommet på landet og har god tid til at nyde turen, indsnuse de mange dufte og forevige de massive indtryk på kameraets digitale kort. I spiser en veltilberedt frokost - man bliver sulten efter en aktiv formiddag. Hvorefter I transporteres tilbage til jeres hotel efter frokost.

Facts om udflugten/inkluderet i prisen

 • Engelsktalende guide
 • Transport t/r
 • Afhentning kl. 08:00 - 08:30
 • Frokost
 • Udstyr

Seminyak og Jimbaran: Shopping, strand og middag

310 kr. pr. person
180 kr. pr.barn u/ 12 år

En halvdagsudflugt med start om eftermiddagen og kørsel til Balis mest berømte og fashionable strand ved Seminyak. Her finder I et godt sted på stranden, som bliver jeres base for udflugten.

Der er mulighed for at bade, slappe af i solen, kigge på surfere eller måske selv leje et bræt og prøve kræfter med de store bølger.

De, som har lyst til at shoppe, går op i byen og besøger de mange små butikker med brugskunst, modetøj, gallerier mv. produceret af både lokale og udenlandske designere og kunstnere, der har slået sig ned i byen.

Der er også mange hyggelige cafeer og restauranter, når I trænger til en forfriskning.

Det er naturligvis også muligt at blive på stranden og måske tage sig en drink i en af de trendy barer, som der findes mange af i Seminyak. Aftenens middag indtages på nabostranden Jimbaran, hvor grillen tændes efter mørkets frembrud i de mange hyggelige restauranter med parasoller og borde og stole direkte i sandet.

Dagens fangst og andre lækkerier tilberedes med de gode balinesiske krydderier, og det hele passer fortrinligt til en kølig Bintang-øl. I kører tilbage til Sanur ud på aftenen.

Facts om udflugten/inkluderet i prisen

 • Engelsktalende guide
 • Transport t/r
 • Varighed ca. 8 timer
 • Afhentning kl. 14:00
 • Middag

En kulturel dag på cykel

600 kr. pr. person
445 kr. pr.barn u/ 12 år

Stig ombord på cyklen til en skøn dag i Balis kulturelle åndedræt – og en afkølende dukkert ved Dedari-vandfaldet. I bliver hentet på jeres hotel og kører et stykke uden for Ubud i nordøstlig retning til en hel dag med landlig idyl og charmerende landsbyer. Glæd jer til at møde det lokale liv, som det ser ud, langt fra de største turiststrømme, når I cykler i roligt tempo gennem Balis uspolerede terræn. Vi har naturligvis styr på sikkerheden, gode cykler, hjelme og ikke mindst erfarne guider. Så er det ellers bare op til jer at træde i pedalerne!

Vi begynder turen ved bambusskoven med intet mindre end 14 forskellige typer af bambus. Herfra ruller I videre til landsbyen Penglipuran, hvor synet af de traditionelle huse springer i øjnene. I bliver inviteret indenfor, hvor I kigger nærmere på de traditioner, der er særligt kendetegnende for kulturen i denne krog af Bali, hvorefter I cykler videre til en skole, hvor børnene undervises efter et særligt hindukoncept. Måske I vælger at fortælle de nysgerrige skolebørn lidt om forholdene i Danmark.

I kører videre til et af Balis ældste templer, Kehen-templet fra det 13. århundrede, som gennem tiden har været brugt i forbindelse med edsaflæggelse af de kongelige. Her får I fortællingen om de ceremonier, der har fundet sted, og ikke mindst de konsekvenser og forbandelser, der har fulgt med, hvis man ikke har levet retsmæssigt efter sin tro.

Efter dagens første etape, spiser I en lokal frokost i byen Bangli, inden I cykler videre til en lille, grøn oase ved Dedari-vandfaldet. Her er der mulighed for en forfriskende dukkert i den idylliske kulisse, inden I kører tilbage hotellet.

Facts om udflugten/inkluderet i prisen

 • Engelsktalende guide
 • Transport t/r
 • Cykel og hjelm
 • Afhentning: Sanur: 7:30, Ubud: 8:00
 • Varighed ca. 9 timer
 • Frokost og vand undervejs
 • Husk badetøj

Trekking til Mount Batur

535 kr. pr. person
340 kr. pr.barn u/ 12 år

Godt nok begynder vandreturen mod vulkanen midt om natten, men når I når toppen, i 1.717 meter, erstattes den manglende nattesøvn hurtigt af et sug i maven og ren lykke over at overvære solen, der langsomt stiger i horisonten. Det er muligt at bestille morgenmad med fra hotellet.

Udsigten fra toppen af Batur er spektakulær, og på en god dag, kan I se så langt som til Mount Rinjani på naboøen Lombok. Som disen letter, tager landskabet form, og turen går nu rundt om krateret, der sidst var i udbrud i 1994. En smuk morgentur, I sent vil glemme. De sidste 800 meter er strabadserende og kræver god kondition og viljestyrke. Turen er inkl. en let morgenmad. Husk godt fodtøj og en ekstra trøje!

Facts om udflugten/inkluderet i prisen

 • Varighed ca. 8 timer
 • Transport t/r
 • Engelsktalende guide
 • Afhentning kl. 02:00 - 02:30
 • Morgenmad

Med 4-hjulstrækker gennem Balis smukke natur

495 kr. pr. person
495 kr. pr.barn u/ 12 år

En heldagsudflugt, hvor I kører med 4-hjulstrækker gennem det østlige Balis smukke natur på veje, hvor 4-hjulstrækkeren får mulighed for at vise sit værd. I besøger lokale landsbyer, kører gennem landlig idyl og lægger vejen forbi et sted, hvor der fremstilles arak – den lokale snaps lavet af saft fra palmetræer. Her får I en smagsprøve og følger vejen videre til Balis største plantage med slangeskindsfrugter, inden I når til toppen af en bakke, hvorfra I har en fabelagtig udsigt til Agungbjerget – Balis højeste vulkan.

 

Der er stop i et privat hjem med mulighed for en hyggelig sludder, og her serveres der kaffe og traditionel kage lavet af søde kartofler. I plukker et par slangeskindsfrugter, inden I slutter på toppen af en bakke med endnu en bjergtagende udsigt, der kan nydes sammen med den inkluderede frokost.

En enestående udflugt som giver jer det bedste af Bali.

Facts om udflugten/inkluderet i prisen

 • Engelsktalende guide
 • Transport t/r
 • Heldagsudflugt
 • Afhentning kl. 07:45 - 08.00
 • Varighed ca. 8 timer
 • Frokost

Balis højdepunkter

495 kr. pr. person
385 kr. pr.barn u/ 12 år

I kører ad margueritruten med flere fotostops gennem det fantastiske landskab og charmerende landsbyer omkring Sidemen. I landsbyen Sidemen skal vi spadsere en times tid gennem jordnødde-, bønne-, chili-, majs- og slangefrugtplantager og med risterrasser på alle sider, som er et rent postkortmotiv. I spiser frokost ved en lokal restaurant i Sidemen landsby i smukke og rolige omgivelser.

I kører hernæst til Balis højeste vulkan (3.142 m) og oplever Balis helligste tempel Besakih for foden af Mount Agung. Turen fortsætter mod Kintamani, hvor I ser Balis mest aktive vulkan, Batur. Sidste stop på turen er ved Tegalalang, nogle af de smukkeste risterrasser på Bali.

Denne skønne tur tager jer til øens største højdepunkter, og dagen slutter hen på eftermiddagen på jeres hotel.

Facts om udflugten/inkluderet i prisen

 • Engelsktalende guide
 • Transport t/r
 • Afhentning kl. 09:00
 • Frokost

Vandring i rismarkerne ved Jatiluwih, tempelbesøg og kokkeskole

585 kr. pr. person
460 kr. pr.barn u/ 12 år

Udflugten begynder med en vandring i de berømte rismarker ved Jatiluhwi, som UNESCO har udråbt til verdensnaturarv. Undervejs fortæller guiden om det såkaldte Subak-system, der har sørget for vanding af rismarkerne siden det 9. århundrede, og I ser de traditionelle arbejdsmetoder, der anvendes her, hvor man dyrker en type ris, som vokser i seks måneder, før den høstes.

Vandreturen varer omkring et par timer og slutter ved et gammelt tempel, Besi Kalung, og herfra kører I til et traditionelt balinesisk hus, hvor I er med til at lave frokost efter traditionelle balinesiske opskrifter. Frokosten indtages i landsbyen i skønne omgivelser.

Facts om udflugten/inkluderet i prisen

 • Engelsktalende guide
 • Transport t/r
 • Afhentning kl. 08:00
 • Frokost

Vandring til landsbyen Sidemen og besøg Kamasan Art Village

375 kr. pr. person
300 kr. pr.barn u/ 12 år

Den lille landsby Sidemen ligger i en dal omgivet af grønne rismarker og tropisk bevoksning. For at komme til landsbyen vandrer I ca. to timer gennem den smukke natur og krydser bl.a. Balis længste flod, Tukad Unda.

Fremme i Sidemen introduceres I til et af Balis skønneste områder og et spændende landsbyliv. I passerer den tyske maler Walter Spis’ hus. Han slog sig ned i landsbyen i 1920’erne og lod sig inspirere af den smukke omkringliggende natur.

Herefter besøges områdets stolthed, hvor vævenes taktfaste klik klak-lyde udmønter sig i de smukkeste stoffer med guld- og sølvtråde, der bruges til traditionelle ceremonier som f.eks. bryllupper.

I kører herefter til Kamasan Art Village, hvor I skal kigge nærmere på den såkaldte wayang-stil, en maleteknik, som oprindeligt stammer fra denne landsby, og som er inspireret af det traditionelle dukketeater, der bruges i religiøse ceremonier.

I samme landsby arbejder man med en gammel tradition, hvor man præger kinesiske mønter af guld, sølv, kobber, jern og messing. I spiser frokost på en skønt beliggende restaurant for foden af Agungvulkanen.

Facts om udflugten/inkluderet i prisen

 • Engelsktalende guide
 • Transport t/r
 • Afhentning kl. 09:00
 • Varighed ca. 7 timer
 • Frokost

Vandring på højderyggen Tjampuhan ved Ubud og besøg på Blanco Museum

390 kr. pr. person
300 kr. pr.barn u/ 12 år

En vandretur i bakket og frodigt landskab til Pura Gunung Lebah-templet, der ligger smukt ned til en flod. Templet, der blev bygget af en javanesisk hindupræst i det 8. århundrede, er et af de helligste i Ubud-området og tilbedes som Ubuds fødested. Templet er et meget spirituelt sted, som har inspireret mange lokale kunstnere.

Efter templet besøger I den berømte maler Antonio Blancos hjem, der ligger uendeligt smukt på en bakketop. Maleren nåede at indrette sit atelier som museum, inden han døde i 1999, og museet drives i dag af hans søn, som også er maler. Udflugten inkluderer en frokost, der indtages i Rondji Café.

Facts om udflugten/inkluderet i prisen

 • Engelsktalende guide
 • Transport t/r
 • Afhentning kl. 08:00
 • Afhentning Sanur kl. 09:00, m. tillæg kr. 50 pr. person
 • Frokost

Vandring i junglen

295 kr. pr. person
280 kr. pr.barn u/ 12 år

I bliver hentet på jeres hotel og kørt ca. 1 time ud til begyndelsesstedet for dagens vandring gennem junglen. I befinder jer ved et udsigtspunkt, hvor I kigger ud over to af Balis helligste søer, Buyan og Tamblingan, begge med smukke og fredfyldte templer på bredden til ære for vandets gudinde.

Herfra går I nedad, forbi et af templerne og gennem saftiggrøn, tæt jungle – noget af Balis mest uspolerede natur med majestætiske, høje træer og masser af vilde orkideer, der har taget bolig på stammerne.

 

Efter et par timers vandring når I frem til søbredden, og her tager I plads i kanoer og lader jer fragte ud på søen, hvor I kan trække den helt dugfriske luft ned i lungerne og nyde et bjergtagende sceneri.

I bliver sat af på den modsatte side af søen og kører herefter til en lokal, velbeliggende restaurant, hvor I plejer den appetit, I har opbygget efter et par timers vandring i junglen. Herefter går turen tilbage til hotellet.

Facts om udflugten/inkluderet i prisen

 • Engelsktalende guide
 • Transport t/r
 • Afhentning Ubud kl. 08:00
 • Afhentning Lovina kl. 09:00
 • Frokost

Lembongan Island, ørundtur (uden snorkling)

525 kr. pr. person
525 kr. pr.barn u/ 12 år

I går ombord på færgen, der sejler fra stranden i Sanur til Lembongan Island. Vær forberedt på, at I skal gå gennem vandet for at komme om bord og gå fra borde, når I ankommer til Jungut Batur på Lembongan.

I tager plads i en åben bil og kører afsted på øens bumlede veje for at besøge de forskellige strande og lokale landsbyer på den lille ø, der kun er ca. 8 km2 stor. De første turister, der kom til øen, var surferne, da øen er kendt for sine store bølger, men i dag er den besøgt af et bredt udsnit af turister, som naturligvis er samlet omkring strandområderne.

På den nordlige del af øen tager I plads i smalle kanoer og får en meditativ sejltur i mangroveområdet, hvor I glider langsomt og lydløst afsted i kanoer, mens I holder et vågent øje med dyrelivet. I kører videre til Devil’s Tears, hvor I ser, hvordan bølgerne slår hårdt mod kysten, og herefter slapper I af ved Dream Beach, der, som navnet antyder, er smuk som en drøm.

Til sidst går I en tur ud på den berømte gule hængebro, der forbinder Lembongan med naboøen Ceningan – et rigtigt godt motiv til kameraet. Broen er for smal til biler, som der i øvrigt heller ikke er mange af her på øen, men der er hver dag en livlig trafik af fodgængere, cyklister og ikke mindst scootere på broen.

Sidst på eftermiddagen forlader I Lembongan og sejler de ca. 30 min retur til Sanur.

Facts om udflugten/inkluderet i prisen

 • Engelsktalende guide
 • Transport t/r
 • Afhentning Sanur kl. 08:30
 • Afhentning Jimbaran, Seminyak og Ubud kl. 08:00
 • Frokost

Vandfald, templer og en helt særlig landsby

475 kr. pr. person
290 kr. pr.barn u/ 12 år

En hel dag i Balis smukke natur og spændende kultur. I forlader Ubud og nyder synet af de store vulkaner, mens I kører mod det mægtige Git Git-vandfald. I går ud til vandfaldet gennem frodig natur forbi mosbeklædte sten, bregner, vilde orkideer og mange andre smukke planter.  Samme smukke scenarie finder I senere ved Munduk-vandfaldet.

I løbet af dagen besøger I Bayung  Gede, en helt særlig landsby, der ikke lader sig mærke af moderne tendenser. Befolkningen lever meget traditionelt og er bl.a. kendt for at hænge moderkager op i træerne, en praksis som har mange hundrede år på bagen. I runder af med et besøg ved det imponerende Beji-tempel samt ved Ulun Danu-templet, der ligger ude i en sø og er dedikeret til vandets gudinde.

Facts om udflugten/inkluderet i prisen

 • Afhentning Sanur kl. 08.00 og Ubud kl. 09:00
 • Heldagsudflugt
 • Inkl. frokost
 • Engelsktalende guide
 • Privat udflugt

Balis største vandfald

540 kr. pr. person
360 kr. pr.barn u/ 12 år

Landsbyen Sudaji er en grøn perle gemt i det nordlige Bali ikke langt fra Lovina. En landsby, der stadig værner om de gamle traditioner og er hjemsted for Balis tropiske baghave, hvor der høstes nelliker, kaffe, vanilje, kakao og østens sødmefulde frugter. Beliggende 500 meter over havets overflade, omgivet af grønne bjerge og utallige vandfald, floder og skov. Kort sagt, I er trådt ind i Edens have - og vi har lavet et dagsprogram, hvor I får en tåre i øjnene og vand i håret.

I bliver hentet på jeres hotel og kørt til dagens første og største oplevelse - de imponerende 7 vandfald omkring Sekumpul, som er intet mindre end spektakulære. Sekumpul er et dobbelt vandfald, og Fiji består af hele tre vand-slør, og man føler sig særligt lille ved synet af deres højde og skønhed. På sit højeste fosser vandet ned fra 80 meter for at slå mod klipperne med en tordnende kraft, så luften dækkes af en tyk tåge. De modige kan snuppe en forfriskende dukkert i den naturlige lagune.

Ad snævre stier krydser vi grønne risterrasser, indtil vi når frem til Lemukih-vandfaldet, hvor vi tager en pause og nyder en lokaldyrket kop kaffe. Lemukih er en naturskabt vandrutsjebane – en sjov og vild oplevelse, der absolut er værd at prøve. Naturligvis får vi det rette udstyr og sikkerhedsinstruktioner fra lokalguiden.

Vi runder dagen af med at besøge en ‘warung’, som er et lille familiedrevet spisested. Her nyder vi en typisk balinesisk frokost, inden udflugten slutter, og I bliver kørt til jeres hotel.

Medbring: Vandresko, badesko (eller Teva-sandaler med skridsikre såler), badetøj, håndklæde, myggespray, solcreme, hat eller kasket.

Facts om udflugten/inkluderet i prisen

 • Engelsktalende guide
 • Transport t/r
 • Frokost
 • Afhentning: Sanur/Ubud: 7:30-8:00
 • Afhentning: Candi Dasa/Amed/Sidemen: 8:00-08:30
 • Varighed: 8 timer
 • Alle entréer til nationalpark/vandfald

Trekking i Ubuds ikoniske risterrasser

425 kr. pr. person
330 kr. pr.barn u/ 12 år

Hvordan ser dit Bali ud? Tankerne ledes oftest mod risterrasserne i en verden af grønt – og på denne trekkingtur til rismarkerne ud for Ubud, kan du gøre idéen til virkelighed og knipse dit eget postkort. Vi har fundet et sted, hvor risterrasserne står som i fantasiens verden. Designeren bag er naturen selv, der har sørget for, at landskabet falder i den helt rigtige hældning, som tryllebinder enhver, der er heldige nok til at se det.

Trekkingturen går dybt ind i rismarkerne – langt forbi det udsigtspunkt, hvor de fleste turister ellers stopper. Vi har selskab af lokalkendte guider hele vejen, der har tilladelse til at gå gennem bakkerne og de grønne horisonter.

Vi når frem til landsbyen Tumbak Kasa, hvor vi bliver inviteret inden for til det autentiske Bali af en lokal beboer, der byder på en lille forfriskning i varmen. Efter det korte hvil i det private hjem, runder vi udflugten af med en velfortjent, balinesisk frokost på et lokalt spisested på vejen hjem mod Ubud.

Facts om udflugten/inkluderet i prisen

 • Engelsktalende guide
 • Transport t/r
 • Frokost
 • Varighed: 6 timer
 • Afhentning: 08:00

Skønneste Sidemen på cykel og på vandretur

640 kr. pr. person
530 kr. pr.barn u/ 12 år

Sidemen ligger i Balis østlige højland godt en times kørsel fra Ubud eller Sanur. Langt hen ad vejen minder Sidemen om Ubud med irgrønne risterrasser, bjerge og gudeskøn natur, men området er noget mere uberørt og har langt færre turister end Ubud. Man fristes derfor til at kalde Sidemen for ’Det ægte Bali’. Når vi så krydrer Sidemens skønhed med en 3 kilometer høj vulkan, som troner op og agerer bagtæppe for rismarkerne, ja så får vi det perfekte postkortmotiv.

På denne heldagstur har vi taget det bedste fra to verdener. I skal cykel gennem landsbyer, nyde de ikoniske rismarker og gøre ophold ved de små værksteder, når vi passerer gennem landsbyerne og bliver budt indenfor. Mød træskæren, stenhuggeren og følg arbejdet i risterrasserne.
Herefter tager vi på en to timers vandretur, hvor I skal se og smage Salak-frugt, som vokser i netop dette område af Bali. Vi gør ophold på et bakkedrag og spejder ud over landskabet og kan skimte kysten ved Candi Dasa.

Vi spiser en god frokost hos bondefamilien, hvor hovedingredienserne er dyrket i baghaven. Vi går også en tur på ”farmen” og ser alt fra kaffe, mango, papaya til et utal af eksotiske grønsager.
Sidemen er indgangen til balinesernes hverdag, så hæft jer ved de små detaljer og glæd jer over alt det unikke, der udspiller sig for øjnene af jer.

Facts om udflugten/inkluderet i prisen

 • Engelsktalende guide
 • Transport t/r
 • Cykel og hjelm
 • Frokost og vand
 • Afhentning: Nusa Dua, Kuta, Sanur, Ubud: 7:30-8:00
 • Afhentning: Candi Dasa, Amed, Sidemen: 8:00-08:30
 • Varighed: 9 timer
 • Husk: Solcreme og sko med skridsikre såler

Laguner og vandfald – Det hemmelige Nordbali

430 kr. pr. person
335 kr. pr.barn u/ 12 år

Det hemmelige haveeventyr ved Sambangan udspiller sig i Nordbalis tropiske jungle, hvor enhver adrenalinjægers største drøm findes. Her fosser vandet fra vandfaldene mellem et tæt tæppe af træer, planter og blomster. Og det udgør tilsammen ét stort naturskabt vandland.

I bliver hentet på hotellet og kørt til eventyrets første kapitel, en let vandring ad stierne midt i rismarkerne. Stjernegaard har gennem mange år knyttet venskaber med de lokale bønder, og det drager vi fordel af, når vi besøger en familie i deres private hjem. Her bliver vi budt på en kop lokaldyrket kaffe fra de omkringliggende plantager og et møde med det autentiske Bali.

Turen går videre til Blue Lagoon – en naturskabt pool med slående blåt vand, der strømmer langs floden. Godt skjult finder vi en hule og et endnu større vandfald under poolen. Det er oplagt at hoppe i dammen, som nærmest er taget ud af et eventyr!

Ikke langt herfra findes det højeste af vandfaldene i Aling-Aling-området, et imponerende eksemplar med 35 meters højde i dobbeltstrøm. Vandet styrtdykker ned ad klipperne og havner i den lyseblå pool, hvor det skaber en dramatisk tågeeffekt ved det frodige løv. De lokale betragter vandfaldet som et helligt sted, så her har man ikke lov til at svømme, hvilket nok er meget fornuftigt med tanke på den stærke strøm.

Få minutters gang langs floden fører os frem til den næste ring af vandfald - Kroya, Kembar og Pucuk. Disse vandfald er et paradis for adrenalinjunkier og er naturens svar på et vandland. Her kan vi rutsje fra toppen af Kroya eller lave udspring fra den anden side af vandfaldene. Her er sågar en mindre vandrutsjebane til børn, som vandet strømmer gennem en glat sprække. Selvom den 12 meter lange tur ved første øjekast kan virke uoverskuelig, er det ganske sikkert og en rigtig sjov oplevelse. Der er naturligvis styr på sikkerheden, og vi følger lokalguidens retningslinjer og sikkerhedsvejledning til punkt og prikke.

Vi runder udflugten af med at spise frokost i en lokal restaurant, inden vi vender tilbage til hotellet sidst på eftermiddagen.

Medbring: Vandresko, badesko, svømmetøj, håndklæde, myggespray, solhat, solcreme, drikkedunk

Facts om udflugten/inkluderet i prisen

 • Engelsktalende guide
 • Frokost
 • Transport t/r
 • Adgang til og aktiviteter ved vandfaldene
 • Afhentning: Fra 07:30 fra Nusa Dua, Jimbaran
 • Afhentning: Fra 08:00 fra Sanur, Kuta, Ubud, Lovina, Munduk
 • Varighed: 8 timer

Sejltur på Tamblingan-søen og vandreture til vandfald

460 kr. pr. person
250 kr. pr.barn u/ 12 år

Denne eventyrfyldte udflugt udspiller sig omkring landsbyen Wanagiri på Nordbali, der er berømt for sine enestående vandfald. Køreturen fra sydkysten tager ca. halvanden time, hvor vi besøger Banyu Wana Amertha, et fantastisk sted, der er kendt for sine mange vandfald. Området er uden sammenligning et af Balis absolut smukkeste, og vi kommer helt tæt på den uberørte natur i dag.

I regnsæsonen er her op til fire vandfald at udforske. Banyuwana er det største af slagsen, og her ser vi, hvordan vandet falder blidt mod de røde klipper og mod bambusskovens frodige løv. Vandets skvulp og de unikke tropiske planter gør området så fredfyldt – og klart værd at udforske.

Alle aldersgrupper kan være med på turen ud til vandfaldene. Der er ikke meget stigning på ruten, og trinene er velholdte. Det første vandfald finder man efter et kvarters gang gennem plantager omgivet af tropiske blomster og bambusrør. De to næste vandfald ligger bare yderligere 10 minutters gang væk.

Efter besøget ved Banyu Wana Amertha forsætter vi til Banyumalas tvillingevandfald, der ligger godt en halv times kørsel væk. De sløragtige gardiner dækker klipperne og afslører et naturligt bassin, der er oplagt til en dukkert i det friske vand fra bjergene. Omgivelserne er i sig selv nok til at aflægge dette vandfald et besøg.

Selve vandreturen hertil kan de fleste også klare, selv om den er en smule mere anstrengende end den forrige. Trapperne er en smule mere stejle, så et par gode vandresko er at anbefale, når vi i god ro og orden går mod det helt specielle vandfald, er det dog klart turen værd!

Efter vandreturen til vandfaldet nyder vi en lokal frokost i den hyggelige landsby Munduk, hvor markedspladsen er omgivet af rismarker. Herefter fortsætter vi til den idylliske Tamblingan-sø, hvor vores lokalguide Ibu Made står klar med sin traditionelle kano, som vi skal krydse søen i. Gennem generationer har landsbyens indbyggere padlet over søen, der er flankeret af Balis største tropeskov, og vi får en god introduktion til livet i landsbyen gennem sejlturen.

Efter kanoturen har vi ca. 2 timers kørsel tilbage til sydkysten, hvor vi regner med at være fremme sidst på eftermiddagen.

Medbring: Sandaler eller badesko (der kan være skarpe og glatte klipper), badetøj, snacks og drikkevand, håndklæder, myggespray, solcreme, hat eller kasket

Facts om udflugten/inkluderet i prisen

 • Engelsktalende guide
 • Transport t/r
 • Frokost
 • Entré til vandfaldene
 • Kanotur
 • Afhentning: Fra 07:30 fra Nusa Dua, Sanur, Katu, Seminyak, Canggu, Lovina, Munduk
 • Varighed: 9 timer

Balis autentiske landsbyer på 2-dages cykeltur

1.275 kr. pr. person
1.275 kr. pr.barn u/ 12 år

Kom dybt ind i den balinesiske virkelighed på denne 2-dages udflugt, der kombinerer vandring med cykelture, vandfald med nellikemarker og privat overnatning med Sudajis højdepunkter.

Sudaji er en perle af en balinesisk landsby, der ligger omkring 20 kilometer fra nordkysten og 50 kilometer fra Ubud. Området omkring Sudaji byder på saftiggrøn natur og autentiske oplevelser i det rige kulturliv, og udflugten er skræddersyet til at vise dig den ægte balinesiske livsstil. Jorden omkring landsbyen er yderst frugtbar, hvorfor der dyrkes mange tropiske afgrøder som nelliker, kaffe, kakao, vanilje og ris. I skovene er der vandfald fra øverste hylde, som vi besøger til fods.

Mange af landsbyens templer, der er udsmykket med stenudhugninger, er yderst velbevarede, hvilket er endnu en grund til at udforske området og indsnuse stemningen, mens vi nyder det uforglemmelige landskab og de lokales gæstfrihed. Måske møder vi endda en lokal kunsthåndværker, der beriger turen. På hele udflugten har I selskab af vores lokale cykelguider og en følgebil, såfremt der er behov assistance på turen.

Dag 1. Med kurs mod Sudajis eventyr

I bliver hentet tidligt om morgenen på jeres hotel, hvorefter vi sætter kursen mod Sudaji. Her begynder vi dagens eventyr med en kort vandretur omkring landsbyen for at se nærmere på kaffeplanterne og kakao- og nelliketræerne. Cykelturen er dagens absolutte højdepunkt.
Det foregår naturligvis i et adstadigt tempo gennem det spektakulære landskab, hvor vi gør ophold ved templer, ser nærmere på lokalt kunsthåndværk og indsnuser den unikke landsbystemning.

På et tidspunkt stiger vi af cyklen og fortsætter til fods. Vandreturen går lettere op ad bakke på et stisystem, der er omgivet af tropiske planter. Vi spiser en hjemmelavet frokost hos en af landsbyens indbyggere, der åbner sit hjem for os, så vi virkelig fornemmer lokallivet. Aftenen tilbringer vi i et privat hjem i landsbyen, hvor vi får en uforglemmelig oplevelse hjemme hos det ægte Bali.

Dag 2. Vandring til vandfaldenes verden

Efter morgenmaden i de uforstyrrede omgivelser går vi til fods ud på nye naturoplevelser. Vi har særligt et mål for øje i dag: Vandfald!

I nærheden af Sudaji ligger Sekumpul- og Fiji-vandfaldene, som ligger i en afsondret og grøn tropeskov. Vandreturen tager godt 4 timer, og det er en storslået oplevelse i sig selv at gå gennem naturen med tiden til at bemærke alle detaljer. Vi går ad stier og trapper, krydser en flod og det kuperede terræn, og det kræver, at man er i en vis form for at være med. Men det er alle anstrengelserne værd, når vi er fremme ved vandfaldene. Sekumpul er et dobbelt vandfald, og Fiji består af hele tre vand-slør, og man føler sig særligt lille ved synet af deres højde og skønhed. På sit højeste fosser vandet ned fra 80 meter for at slå mod klipperne med en sådan kraft, at luften dækkes af en tyk tåge. Man kan kun blive betaget af naturen, når den beriger os med sit ypperste.

Vi holder et hvil ved vandfaldene, hvor de friske kan snuppe en kold dukkert, inden turen går videre til endnu et vandfald fra en anden verden. Ad stejle trin krydser vi grønne og frodige risterrasser, indtil vi når frem til Lemukih-vandfaldet, hvor vi tager en pause og nyder en lokaldyrket kop kaffe. Lemukih er en naturskabt vandrutsjebane – en sjov og vild oplevelse, der absolut er værd at prøve. Naturligvis får vi det rette udstyr og sikkerhedsinstruktioner fra lokalguiden.

Vi runder dagen af med at besøge en ‘warung’, som er et lille familiedrevet spisested. Her nyder vi en typisk balinesisk frokost, inden udflugten slutter, og I bliver kørt til jeres næste hotel.

Medbring: Vandresko, badesko, (eller Tava sandaler med skridsikre såler) badetøj, håndklæde, myggespray, solcreme, hat eller kasket, drikkedunk

Facts om udflugten/inkluderet i prisen

 • Engelsktalende guider
 • Transport t/r
 • Følgevogn
 • Frokost x 2
 • Overnatning hos Esa Di Kubu Home Stay
 • Alle entréer og udflugter
 • Afhentning fra 07:00 fra Lovina, Amed, Munduk
 • Afhentning fra 08:00 fra Ubud, Sanur, Candi Dasa, Sidemen
 • Udflugten kan gennemføres for 2 personer eller som gruppeudflugt

Balis gamle stier – Vandring og cykling gennem historien

895 kr. pr. person
725 kr. pr.barn u/ 12 år

Bali er kendt sin perlerække af templer. Traditionerne stammer fra Kina og den hinduistiske tro og er gået i arv helt indtil i dag, hvor religion spiller en vigtig rolle på Bali. De gamle stier, som vi skal følge i dag, vil føre os forbi flere helligdomme, så vi kan beundre Balis hinduistiske kongedømme med egne øjne og få et indblik i historiens vingesus.

Turen begynder ved floden Campuhan, som betyder ’stedet, hvor strømmen af to floder mødes’ – nogle navne siger det hele. I den balinesiske hindutro er Campuhan et helligt sted, hvor balineserne ofte udfører rensningsritualer, de såkaldte melukat-ritualer. Vi skal krydse floden og begynde vores vandring gennem et fantastisk skovområde, spektakulære risterrasser og en traditionel landsby. Her mærker vi landsbyens morgenstemning og møder den venlige befolkning på deres præmisser. Vi kommer til at opleve landmændenes morgenaktiviteter, når vi vandrer gennem landsbyens risterrasser for at nå frem til en floddal. Her krydser vi de små floder for at nå udflugtens første hellige sted.

Stedet kaldes Candi 10 og er en del af det vigtigste og ældste arkæologiske område, Gunung Kawi. Gunung Kawi består af 10 gamle helligdomme, der er hugget ind i klipperne, og er beliggende langs bredden af ​​Pakerisan-floden. Helligdommene er opført til ære for det populære Udayana-dynasti. Når man færdes på stedet, fyldes man med ro og stilhed, og vibrationerne fra 1.000 års religiøs udøvelse kan nærmest mærkes. Fem helligdomme er opført til ære for Kong Udayana, hans hustru og deres tre sønner, andre er dedikerede til kongens konkubiner.

Vi spiser en lokal frokost, inden vi sætter os til rette i cykelsadlen og begynder køreturen mod Goa Garba, der er sammensat af ordet Goa, som betyder hule, og Garba, som betyder i jordens mave. Goa Garba ligger under Pengukur Ukuran-templet, der tidligere blev brugt som en hinduistisk kostskole til adelen. Her beundrer vi udskæringerne i ​​klippevæggen, der er beregnet til spirituel fordybelse. Det var her den balinesiske militærleder, Kbo Iwa, mediterede, hvorefter han fortsatte sin stræben efter at blive leder for det gamle kongerige Bedahulu. Og det lykkedes!

På vej ned i grotten går vi ad en stentrappe, hvor man kan se fodaftryk fra selveste Kbo Iwas. Den spirituelle stemning er slående, mens lyden af dryppende kildevand omgiver os.

Fra Goa Garba fortsætter vi på cykel til Goa Gajah, en hule hvis oprindelse man ikke kender. Overleveringerne fortæller, at den blev skabt af kæmpen, Kebo Iwa, der gravede hulen ud med sin ene fingernegl. Byggestilen afslører imidlertid, at helligdommen sandsynligvis er fra det 11. århundrede. Komplekset blev genopdaget af hollandske arkæologer i 1923, men springvandene og badebassinerne fandt man først I 1954. Goa Gajah er sidste stop på turen ad Balis gamle stier, og vi kører stille og roligt tilbage til hotellet til en afslappende aften efter en dag med mange nye indtryk.

Sværhedsgrad: Let til moderat
Medbring: Vandresko, solcreme, hat eller kasket, drikkedunk

Facts om udflugten/inkluderet i prisen

 • Engelsktalende guide
 • Transport t/r
 • Frokost
 • Følgevogn
 • Alle entréer og udflugter
 • Afhentning fra 07:30 fra Nusa Dua, Sanur, Ubud, Kuta, Seminyak, Canggu
 • Afhentning fra 08:30 fra Lovina, Amed, Munduk
 • Varighed: 7 timer
 • Udflugten kan gennemføres for 2 personer eller som gruppeudflugt

På cykel i morgengryet – En introduktion til Ubud

Begynd opholdet i Ubud med en cykeltur i morgenstunden og lær området og landsbyen at kende på bedst tænkelig vis.

Man må ikke gå glip af Ubud på rejsen til Bali. Der hersker en afslappet atmosfære i den lille landsby, hvor alt foregår i langsomt tempo. Ubud er grønnere og køligere end resten af Balis sydlige kyststrækning, og det er et yndet mål for livsnydere, der søger yoga og wellness.

Landsbyen er også kendt for kunsthåndværk, frodige grønne skove, rismarker og hinduistiske templer og helligdomme. Her finder du det mest autentiske Bali, og på denne udflugt får du en introduktion til nogle af højdepunkterne og stedets små skjulte perler.

Vi begynder cykelturen tidligt om morgenen fra Green Field Hotel, der ligger tæt ved Abeskoven. Udflugten varer ca. 2 timer, hvor vi stille og roligt introducerer dig til Ubud.

Vi passerer Abeskoven og de små kunsthåndværkere, før vi tager en genvej til Bisma Street, hvor luksushoteller med fantastiske udsigter blander sig med små pensionater. Store palæer og villaer ligger side om side med restauranter og spa-steder, der er flankeret af floddale og grønne skove.

Undervejs stopper vi ved Lotussøen og det ikoniske vandtempel Pura Saraswati. Herfra fornemmer vi morgengryet over det stille område og lader os betage af skønheden. Efter pausen i idyllen, vender vi hjem mod landsbyen for at slå vejen forbi markedspladsen i selve Ubud, der emmer af liv og aktivitet på dette tidspunkt.

Efter sådan en cykeltur er du godt klædt på til opholdet i Ubud. Du kender nu landsbyen og kan vende tilbage til seværdighederne, du har fået en smagsprøve på her.

Medbring: Gummisko eller sneakers, hat eller kasket, drikkevand, myggespray, solcreme, drikkedunk

Facts om udflugten/inkluderet i prisen

 • Engelsktalende guide
 • Transport t/r
 • Gode cykler og hjelm
 • Afhentning: 06:00
 • Varighed: 2 timer

Vandring i Balis irgrønne terrasser

Balis rismarker er verdenskendte, fordi de er anlagt i terrasser op ad skråninger. Mange steder rummer fantastiske udsigter over rismarkerne, men flere og flere er tætpakkede med turister. Vi har til denne udflugt nøje udvalgt et område, der ligger væk fra alfarvej, så I vil opleve det uspolerede landskab i rolige omgivelser.

I selskab med lokalkendte guider begiver vi os ud på en tre timer lang vandretur, hvor vi får en grundig introduktion til det balinesiske landbrugssamfund. Vi dykker ned i traditionen omkring dyrkelsen af ris og de ritualer, der knytter sig til hinduismen og overleveres fra generation til generation. Hvert eneste skridt i dyrkningen af ris begynder med en ceremoni – lige fra såning til høst – og hvert eneste ritual har et formål. Det hører vi meget mere om på vandreturen i området Penatahan. Her finder vi et af Balis skønneste smilehuller med et 180-graders udsyn over et grønt hav af natur. De tågeklædte bjerge står i baggrunden, men vi nyder det utrolige syn fra vores udvalgte sted.

På vores vandretur følger vi de traditionelle vandingskanaler, som kaldes subak. Kanalerne er et bæredygtigt kunstvandingssystem med mere end 1.000 års historie, som binder landbrugssamfundet sammen med landsbyer og templer. Det er risbønderne selv, der vedligeholder vandingssystemet og sikrer forekomsten af vand til dyrkningen af ris. Det sindrige system af vandkanaler er nu optaget på UNESCO’s Verdensarvsliste.

Vi aflægger også et besøg i en lille landsby for at kigge nærmere på de lokale landbrug. Her vrimler det med geder og grise, høns og ænder. Vi besøger et lille landsted, hvor man straks mærker den hjertevarme, som balineserne er kendt for. Vi bliver budt velkommen indenfor og lærer helt naturligt nyt om det autentiske Bali. Vi runder udflugten af med en frokost på en lokal restaurant i landsbyen, inden I bliver kørt hjem til hotellet.

Sværhedsgrad: Let til moderat
Medbring: Vandresko, solcreme, hat eller kasket, drikkedunk

Facts om udflugten/inkluderet i prisen

 • Engelsktalende guide
 • Transport t/r
 • Frokost
 • Afhentning fra 07:00 fra Nusa Dua
 • Afhentning fra 07:30 fra Sanur, Kuta, Seminyak, Canggu, Lovina, Munduk
 • Varighed: 3,5 timer
like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.565 anmeldelser)