Skip to main content

Udflugter på Bali

bali - bali team_02

Udflugter på Bali - unikke oplevelser med vores Bali-team

Når du rejser med Stjernegaard til Bali, oplever du øen i selskab med vores dygtige team af lokalguider, som gør oplevelsen ekstra speciel for vores gæster.

Bali kan noget helt særligt, for der findes ikke noget sted i verden, der er præcis som Bali. Derfor mener vi til hver en tid, at Gudernes Ø bør opleves i selskab med en lokalguide, der lever og ånder for at formidle sin kultur og sin hjemstavn. 

Alle vores guider taler godt engelsk, og flere kan sågar formidle oplevelsen på dansk - men vigtigst af alt er, at oplevelsen går et spadestik dybere og viser dig en side af Bali, der er de færreste forundt. 

Bali bugner med oplevelser! Tag med på cykeltur i Ubuds landlige idyl eller oplev sublim snorkling ved Lembongan Island. Nyd solopgangen på toppen af Mt. Batur på en morgentrekking eller tag turen til Barat National Park og oplev en uspoleret side af Balis forunderlige natur. Der er vandfald og rismarker, adventure og sejlture - så glæd dig.

Alle udflugter kan bestilles hjemmefra ved bestilling af rejsen. Alle cykeludflugter foregår i selskab med mindst en professionel og autoriseret lokalguide - uanset sværhedsgraden på turen. Med på cykelturene er der også følgebil, såfremt der skulle være behov for assistance. Din sikkerhed er vores højeste prioritet - uanset om vi er på cykel langs rismarkerne eller på vandretur i junglen i jagten på vandfald.

De fleste udflugter er som udgangspunkt baseret på en udflugt ved minimum 2 personer - og prisen er pr. person. 

Find din udflugt på Bali

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)