Skip to main content

Om Gili øerne

bali - gili_baad_05

De tre fantastiske Gili øer

Gili øerne eller Gili Islands består af tre øer, der ligger i det indonesiske øhav.

Det er ikke særlig svært at komme til Gili øerne. Gili Trawangan, Gili Meno og Gili Air ligger en time væk i båd fra Bali, med afrejse fra Lombok. Gili øerne ligger i et tropisk klimabælte, som betyder, at der er varmt hele året. Året rundt er dagtemperaturen omkring 30 grader.

Gili øerne er kendt for deres mange strande med krystalklart vand og pudderhvide sand. De er omgivet af koralrev, og der er derfor rig mulighed for at snorkle fra Gili øernes kyster, her er der mulighed for at se utallige fiskearter. Koralrev er et af de økosystemer, hvor biodiversiteten er højest, og det er helt sikkert værd at udforske. Snorkling og dykning er derfor en god beskæftigelse, når man er på Gili-øerne.

bali - gili-øerne - trawangan dive_lounge_01

Gili Trawangan

Gili Trawangan er den største af Gili-øerne. Turister i alle aldre og aldersgrupper besøger Gili Trawangan, og der er oplevelser for hele familien, her finder man alt fra oplevelser i naturen, barer, restauranter og dykning i det flotte hav.

Øens hoteller er spredt over øen, og der er noget at finde for enhver, uanset om man er til aktiviteter lige om hjørnet eller søger nogle dage med ro og afslapning, se mere om vores rejser til Gili Trawangan her.

bali - gili-øerne - seri resort_strand_01

Gili Meno

Gili Meno er den mindste af de tre Gili-øer. Her foregår alt i et roligt tempo, og det er en god afveksling, hvis man f.eks. har haft nogle oplevelsesrige dage på Bali eller Gili Trawangan med masser af aktiviteter.

Der er mindre larm og færre turister på Gili Meno, så man har god mulighed for at nyde en dag på stranden eller gå en tur på øen uden at blive forstyrret. Netop her, er der også mulighed for at se to forskellige slags havskildpadder, og hvis man er heldig, bare få meter væk fra stranden. Er du også til barfodsparadis og strande i særklasse, så se mere om vores rejser til Gili Meno her.

bali - gili-øerne - dolcemare gili air_pool_03

Gili Air

Gili Air er en god blanding af både Gili Trawangan og Gili Meno. Man har både mulighed for at tage på restauranter og ud i nattelivet, men man kan også tilbringe dagen på stranden eller gøre begge dele. Gili Air har alt, hvad hjertet begærer, ro af afslapning eller masser af aktiviteter.

Gili Air har også nogle fantastiske strande med krystalklart vand og gode muligheder for dykning ved koralrev. Vil du også opleve alt det Gili Air har at tilbyde? Se mere om vores rejser her til Gili Air her.

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)