Gæsternes vurdering
★★★★★
★★★★★
4.7 (1346 anmeldelser)

Rejseledere på Bali

Ari Sparre

Rejseleder

/media/26470/ari_atri_01.jpg

Ari Sparre er født på Bali og har boet 25 år på øen. I dag bor hun dog i Skanderborg med sin danske mand, Henrik, som hun mødte på Bali for nogle år siden. Hun er i gang med at uddanne sig til sygeplejerske og fungerer derudover om sommeren som rejseleder for Stjernegaard.

Ari Sparre har en uddannelse som rejseleder på Bali med i bagagen og har mange års erfaring indenfor faget. Via sin opvækst på Bali kender hun alle de spændende facetter og hendes netværk gør, at I sammen med hende kan komme ind bag facaden og opleve det ægte Bali.

Ari Sparre taler naturligvis flydende dansk og er et livs stykke, som brænder for at vise jer det Bali, som hun dagligt savner.

Putu Eka

Rejseleder

/media/43276/puta-eka.jpg

Under jeres ophold i Sanur har I mulighed for møde Putu Eka, som er ansvarlig for Stjernegaards udflugtsprogram på Bali og hjælper vores gæster med stort og småt.

Putu Eka store viden om Bali og øerne omkring, er opbygget over de seneste 15 år hvor hun har guidet på gudernes ø. Hendes store viden bliver leveret på formfuldt engelsk, med et stort smil og et altid godt i humør.

Træffetidspunkter og kontaktinformation oplyses sammen med afrejsematerialet og når I ankommer til Bali.

Murjana -

Rejseleder

/media/41297/murjana.jpg

Murjana er en meget erfaren rejseleder som gennem mere end 20 år har guidet på Bali og de omkringliggende øer. Murjana bor med sin kone og tre store børn i det smukke nordøstlige Bali, qua hans gode sprogkundskaber har Murjana undervist i engelsk ved siden af hans professionelle virke som rejseleder.

Glæd jer til at opleve Bali sammen med Murjana, som vil tage jer med bag facaden og vise det autentiske Bali. Vi meget stolte over at vi har fået Murjana med i Stjerne-teamet på Bali.

Dewa -

Rejseleder

/media/51446/dewa.jpg

Dewa er en meget erfaren og dygtig rejseleder, som siden 1990 har vist gæster rundt på sin fødeø, Bali. Vi har haft æren at at arbejde sammen med Dewa siden 2016.

Han taler et godt og let forståeligt engelsk, og han glæder sig til at tage jer med bag facaden og vise jer det ægte Bali, som kun de lokale kender. 

Rocky -

Rejseleder

/media/51447/rocky.jpeg

Rocky begyndte sin guide-karriere tilbage i 1990, og han er derfor en meget erfaren og kompetent herre inden for sit fag. Han glæder sig til at vise jer det Bali, hvor han har sine rødder, og hvor han i dag bor med sin familie.

Rocky taler et godt og let forståeligt engelsk, og han viser jer Bali, som kun en lokal kan det. Han har været en del af Stjerne-teamet på Bali siden 2017.

Ayu Triska

Rejseleder

/media/18197/ayu-triska_02.jpg

Triska er født og opvokset på Bali, hvor hun også har taget sin 3-årige uddannelse som rejseleder. Triska er en erfaren rejseleder, der har arbejdet i rejsebranchen siden 2000 og har været Stjernegaard Rejsers rejseleder siden 2010, hvor vores gæster har haft stor fornøjelse af Triskas enorme viden og danske sprogfærdigheder.

Triska er gift med Ketut og sammen har de sammen to børn. I selskab med Triska føler man sig hjemme på Bali og får masser af unikke oplevelser, langt fra de turistområder, hvor andre færdes.

Desuden er Triska vores Destination Manager på Bali.

Ari Oka

Rejseleder

/media/29723/ari-oka_2.jpg

Ari Oka er født i 1983 og har arbejdet som dansktalende rejseleder siden 2008. Vi er utroligt glade for at have Ari Oka med på vores Bali-team - hans humør og meget behagelige personlighed og hans store viden om de indonesiske øer gør en rejse i selskab med Ari til en stor oplevelse.

Ari er ud af en præstefamilie, den højst rangerende kaste på Bali. En af hans mange specialer er netop de komplicerede familietraditioner og anderledes sociale forhold, der hersker på Bali og andre indonesiske øer, og derfor kan vi sammen med Ari blive klogere på disse interessante forhold.   

Made Kumbara Putra

Rejseleder

/media/33374/made-kumbara-putra.jpg

Made er født på Bali i 1983 og har arbejdet som rejseleder siden 2008. Han har gået til intensiv danskundervisning på Bali og er i dag i stand til at tale sproget og dermed arbejde som rejseleder for Stjernegaard. Made har et stort kendskab til forholdene både på Bali og på andre indonesiske øer som Sumatra, Sulawesi og Lombok. Han glæder sig til at vise jer rundt på Bali og bringe jer så tæt som muligt på Balis imødekommende befolkning og øens spændende kultur.

Made bor i Denpasar med sin kone og sin lille datter Danisha. Det er Mades glæde over at arbejde med danskere på Bali, der har inspireret ham til at vælge det fine navn Danisha til sin datter.

Rias Arsana

Rejseleder

/media/29722/rias.jpg

Rias er født i 1983 og har arbejdet som rejseleder de seneste 6 år og har været på intensiv sprogskole og lært dansk. Han er født på Bali, men har rejst en del i regionen og har boet i andre dele af det kæmpemæssige indonesiske rige. Vi er utrolig glade for, at vi har fået Rias med i teamet, hans meget behagelige personlighed og store viden om Bali har styrket vores team på Bali til stor glæde for vores gæster.

Han glæder sig meget til at vise jer sin ø og tage jer med bagfacaden og introducere jer til den spændende kultur. Rias har to sønner og bor i Sanur.

Wayan Karang

Rejseleder

/media/51328/wayan.jpg

Wayan Karang er født på Bali i 1972, hvor han også er opvokset, og hvor han i dag bor med sin kone og tre børn. Han er en temmelig erfaren herre, der har arbejdet som guide siden 2003, og gennem dette arbejde har han lært at meste det danske sprog i alle facetter, hvilket er en ganske imponerede bedrift.

Wayan viser jer det ægte Bali, som kun en rigtig lokal kan gøre det. Han tager jer med bag facaden og åbner døre til steder, hvor man som turist ikke ellers kommer. Glæd jer til spændende oplevelser i Wayans gode selskab, hvor humoren bliver flittigt brugt, når I guides rundt til Balis hemmeligheder og seværdigheder.

 

Wayan er rejseleder på...