Skip to main content

Privatliv er luksusliv

bali - ubud_rismark_farmer_16

Privatliv er luksusliv

Lej jeres egen villa med stuepige, tropisk have, swimmingpool og plads til privatliv. Måske lyder det som en uopnåelig drøm, hvis man ikke er millionær. Men på Bali kan drømmen realiseres for et overkommeligt beløb.

På Bali er der skabt en underskov af villaer, der drives som små boutique-hoteller med fælles restaurant, poolområde mv. Villaerne lejes ud på dagsbasis, og der kan opnås rabat ved flere uger det samme sted. Mange villaer er opført på store naturgrunde i fredelige omgivelser og har et, to, tre eller flere soveværelser. Boligerne er smagfulde og luksuriøse og lokker med al tænkelig komfort. De fleste har egen swimmingpool i en skøn privat have, naturligvis med eget miniaturetempel og udendørs lounge eller pavillon til afslapning. Indendørs er der naturligvis aircondition, og interiøret er ofte det ypperste i design og smagfuldt kombineret med lokale møbler og kunst.

En privat villa er et godt alternativ til hotelindkvartering, når man er et romantiske par, en børnefamilie, en flok venner eller flere generationer, som ønsker at holde ferie sammen. Bali har ganske givet været trendsættende inden for private villaer, hvor filosofien er, at I ikke skal bo ringere ude, end I gør derhjemme.

Snyd ikke jer selv for et par luksuriøse dage på ferien, der for alvor vil brænde sig fast i erindringen.

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)