bali - bali_ceremoni_16

Rundrejser til Bali

4,7 (1142 Anmeldelser)

Oplev Bali med dansk rejseleder

Hvad er en rundrejse med dansktalende rejseleder?

En rundrejse til Bali med dansktalende rejseleder er en spændende, oplevelsesbaseret rejse, som er tilrettelagt ud fra vores erfaring og massive viden om Bali. Rejsen er fordelt over 5-6 indkvarteringssteder foruden de stop, vi gør undervejs. 

Når du rejser på rundrejse med dansktalende rejseleder, er du altid sammen med en lille gruppe af max 22 deltagere. Du får alle oplevelserne serveret af en af vores erfarne balinesiske rejseledere, som følger med gruppen på hele rundrejsen. Rejselederne ved, hvad de taler om, fordi de har rødder på øen – og så gør de det oven i købet på godt dansk, så du kan forstå hvert et ord.

Ring eller skriv til os
Louise Holm Nielsen
Tlf. 4526 0000

Mandag - torsdag 10 - 17,
Fredag 10 - 16.30

LHN

Hvem er en rundrejse med dansk rejseleder for?

Alle kan nyde godt af en rundrejse til Bali, for her vil du virkelig opleve at få det hele med. Du kommer godt bag om kulturen, kommer tæt på de lokale og får hele historien om, hvad den balinesiske kultur er bygget op omkring, og hvordan samfundet fungerer i dag.

En rundrejse er for dig, der gerne vil beriges med viden og oplevelser – og for dig, der gerne vil rejse med en lille gruppe af ligesindede, der også brænder for de store oplevelser. På rundrejse med dansktalende rejseleder er du ladt i trygge hænder, da alt er timet og tilrettelagt. Alt du skal gøre er at opleve og lade Bali gøre et indtryk på dig.

Hvilke typer af rundrejser til Bali tilbyder Stjernegaard?

Hos Stjernegaard tilbyder vi to former for rundrejser til Bali: Klassiske rundrejser med dansktalende rejseleder og "Mageløse oplevelser". Begge er typer af grupperejser, hvor du rejser med en mindre gruppe på faste afgange.

Små grupper – hvad er fordelene?

Med Stjernegaard foregår rundrejserne i små grupper af 6-22 deltagere samt rejselederen, der er med på hele rundrejsen, såfremt du vælger en rundrejse med dansk rejseleder.

Fordelen ved de små grupper er, at I kan køre i en lille bus, der kan komme rundt overalt. Hertil kan du være sikker på, at alle kan høre, hvad der bliver sagt, så intet guldkorn går din næse forbi, ligesom der er plads til, at alle kan stille spørgsmål. 

Sidst men ikke mindst giver de små grupper mulighed for, at deltagerne i gruppen nemmere lærer hinanden at kende.

Se alle vores rundrejser Over 50 rundrejser med dansk rejseleder
bali - bali_farmer_kvinde_02

Hvad gør Stjernegaards rejseledere på Bali til noget særligt?

Når du tager på rundrejse til Bali med dansk rejseleder eller med Stjernegaards mageløse oplevelser, har du selskab af en lokal, balinesisk rejseleder, der taler flydende dansk.

En god, unik kombination, der gør rejsen til noget helt særligt. Da rejselederen er født og opvokset på Bali eller har boet på øen gennem flere år, får du et helt særligt indblik i øens kultur og historie, som kun en balineser kan formidle den.

Du får mulighed for at stille indgående spørgsmål til livet på Bali og lærer om de små finurligheder, som måske var gået andres næser forbi.

Se alle vores rejseledere på Bali eller læs hvad vores gæster skriver om dem.

Stjernegaards team af rejseledere på Bali

SE BALIS HØJDEPUNKTER PÅ 2 MIN

Hvordan er indkvarteringen på rundrejser til Bali?

På vores rundrejser til Bali med dansk rejseleder er det oplevelserne, der er i fokus. Men hotellerne skal selvfølgelig også være i orden. Derfor har vi udvalgt en række gode, oftest 3-stjernede, hoteller, hvor af mange har pool. Her er pænt og rent, og du er sikret en god nattesøvn samt morgenmad, inden gruppen begiver sig ud på dagens oplevelsesspækkede program.

Da du rejser med en gruppe er indkvarteringen bestemt på forhånd, men vælger du forlængelse i fx Sanur, er det muligt at opgradere til 5-stjernet luksus eller et hyggeligt boutiquehotel, alt efter hvordan du ønsker at afslutte rejsen.

bali - the artini resort_pool_35
bali sansernes oe_RR katalog forside Bali_Mageløse_komodo flores bali magelose katalog forside

Bestil Bali kataloger

Søger du inspiration til din Bali rejse - bestil vores kataloger

Se kataloger

For os var det en speciel oplevelse at høre om de lokale traditioner og skikke fra Triska.

4,7 (1142 Anmeldelser)

Kan man forlænge rejsen med badeferie?

Vores rundrejser med dansk rejseleder er spækket med store oplevelser, der gør indtryk længe. Derfor kan det være rart at fordøje det hele med et par dage med afslapning på stranden, inden du igen rejser mod Danmark. Af samme grund har vi gjort det muligt at forlænge vores rundrejser med dansk rejseleder, fx med et par dage på stranden i Sanur, hvor der er lagt op til daseferie og strandliv fra morgen til aften.

Ring eller skriv til os
Tinne Dejgaard Madsen
Tlf. 4526 0000

Mandag - torsdag 10 - 17,
Fredag 10 - 16.30

Tinne_Dejgaard_Madsen_fritlagt

Læs mere og bliv inspireret

Rejsetrends 2022: Her skal du hen!

Udlev din rejsedrøm på individuel rejse eller rundrejse: aktive ferier til urskoven, langtidsferien i Spanien eller et smut til paradis.

Rejsetrends 2021: Her er vores bucket list

21 rejsedrømme vi håber på at indfri i 2021 - fra offline travel til fart over feltet. Fra Grønland til det indonesiske øhav!

Guide: Her er verdens smukkeste natur

Tag med til alle verdenshjørner og tag for dig af buffeten af øjenguf i alle afskygninger. Fra geotermiske vidundere til rustik klippekeramik.

Hvornår kan vi komme på rundrejse med Stjernegaard?

Med en beliggenhed mindre end 1000 kilometer fra ækvator holder Bali en skøn gennemsnitstemperatur på ca. 28 grader året rundt. Selv i regntiden fra november til april vil regnen oftest kun vise sig i form af kraftige eftermiddagsbyger, og der er derfor aldrig et dårligt tidspunkt at besøge Bali på.

Mens størstedelen af rundrejserne med dansk rejseleder ligger fra september til april, hvor der er færrest turister på Bali, har vi valgt at lægge størstedelen af de mageløse oplevelser i sommerhalvåret, hvor der er mindst regn.

Se vejret på Bali

Bali

Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
Temperatur
Nedbør i mm.
Dagtemperatur
33° C
33° C
34° C
34° C
33° C
31° C
30° C
30° C
31° C
34° C
33° C
33° C
Nedbør i mm.
345 mm
274 mm
234 mm
88 mm
93 mm
53 mm
55 mm
25 mm
47 mm
63 mm
179 mm
276 mm
bali - bali_dykning_havskildpadde_01_3
like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,7 af 5 (1.540 anmeldelser)