Skip to main content

Lad romantikken blomstre

For nogle par kan ferierejsen blive den helt store test, men for langt de fleste er et getaway et tiltrængt pusterum i et levende parforhold.

Et frikvarter fra hverdagen hvor madpakker, indkøb, tøjvask og andre hverdagssysler erstattes af nye oplevelser og fri leg. En rejse, hvad enten den varer 3 dage eller 3 uger, er et brud på rutinen, der kan sætte gang i en lavine af lykke. Men tro ikke alt, hvad I hører. Den lykkelige parrejse er ikke nødvendigvis indbegrebet af lyserøde solnedgange og 5-stjernede hoteller.

Måske det er blandt drager og rygende vulkaner i Indonesien, midt i Saigons trafikale virvar, eller måske i Patagoniens vildnis, forelskelsen blomstrer på ny. Vi giver jer 3 trin til at få succes med rejsen.

villaer solnedgang_02

1. Vær tro mod jeres drømme

Tag ikke til Maldiverne, bare fordi I har hørt, at det er romantisk. Tag til Maldiverne, hvis I vil snorkle, dase og nyde livet i ro og mag.

Men find på noget helt andet, hvis I har det sjovest, når I suser gennem regnskoven på en metalwire, eller når I befinder jer midt i storbyens magiske mylder.

Stil jer selv følgende spørgsmål, inden I booker jeres rejse:
Hvilke oplevelser vækker lykke hos jer hver især og kan disse drømme forenes i én rejse? Vil I bo på luksushotel, i telt eller til søs  - og drømmer I om afslapning, naturoplevelser, storbyliv, kulturoplevelser eller aktiv ferie?

Når I har forventningsafstemt, kan I begynde at strikke rejsen sammen, men vær opmærksom på, det kan være en kringlet affære at få det hele til at gå i opfyldelse. Så gør jer selv den tjeneste at planlægge rejsen i samarbejde med en ekspert, der kan få jeres puslespil til at gå op i en højere enhed.

God planlægning sparer jer en masse tid og diskussioner, så I kan fokusere på rejsens store og små oplevelser – og på hinanden.

Når I har forventningsafstemt, kan I begynde at strikke rejsen sammen, men vær opmærksom på, det kan være en kringlet affære at få det hele til at gå i opfyldelse

usa - hawaii_maui_strand_par_01
wire_par_01 cykel_par_01

2. Nye oplevelser – nye samtaler

Feriens succes kan ofte måles under middagen. Ingen drømmer om at være det par, der ikke har noget at tale om, når middagen serveres.

Om I udfordrer jer selv med offentlig transport i Myanmar, sejler i kajak gennem en kringlet mangroveskov eller tester de lokale gadekøkkener i Bangkok, kommer sig ikke så nøje. Det vigtige er, at I skaber nye minder sammen.

3 tips til at knække vanen:

- Gør en dyd ud af at overraske hinanden. Fx ved skiftevis at planlægge dagens oplevelser og agere ”turguide” for hinanden.

- Udforsk området til fods eller på cykel og få et indtryk af hverdagen.

- Tag en snak med de lokale – om alt mellem himmel og jord. Det er ofte de skæve oplevelser og smugkig til de lokales liv, der huskes bedst.

mangrove_par_01

Gør en dyd ud af at overraske hinanden. Fx ved skiftevis at planlægge dagens oplevelser og agere ”turguide” for hinanden

3. Krydderi til tosomheden

Hvem siger at en parrejse skal være ren romantik og tosomhed? Der findes introverte par, der nyder at være i eget selskab, og så findes der ekstroverte par, der foretrækker at socialisere. Samtidigt findes der mennesker, der har brug for alenestunder og mennesker, der foretrækker fuld smæk på oplevelserne – dagen lang.

Sådan kan man også holde parferie:

- Gør ting hver for sig i løbet af dagen. Det giver jer mulighed for at gøre lige det, I hver især har lyst til – og ikke mindst får I noget nyt at tale om.

- Tag på grupperejse og del oplevelserne med din partner såvel som en gruppe af ligesindede.

- Skift ”to lys på et bord” ud med en middag med nye venner.

- Brug gruppeudflugter som en mulighed for at screene nye bekendtskaber.

- Rejs med venner eller familie – og vælg tosomheden til og fra.

MirihiBeachCouple

Andre læste også

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)