bali - bali_ceremoni_slider_79
Bali - Tilkøb udflugter m/ dansktalende guide

Det vestlige Bali og Lembongan

4,7 (110 Anmeldelser)
17 dage fra 11.935 kr.

Mageløse oplevelser på det vestlige Bali og Lembongan

En kombi af klassikere og det uudforskede Bali

Selvom Bali er en forholdsvis lille ø – mindre end Sjælland men større end Fyn – så skal man lede længe efter en ø, der har så meget at byde på, som Bali har. Øen er udforsket på kryds og tværs, men af uransagelige årsager er den vestlige del stadig relativt uberørt og i høj grad forbeholdt den lokale befolkning. Det er en af de ting, der gør denne rejse ekstra interessant.

Vi har nemlig fundet en masse spændende oplevelser i det vestlige Bali og herudover også omkring Ubud og på Lembongan Island, som vi gerne vil dele med jer. I får i første omgang base på et virkeligt dejligt hotel i det vestlige Bali med skønne faciliteter og en restaurant, der har ry for at være den bedste i miles omkreds.

Sammen med vores balinesiske, dansktalende guide skal I f.eks. besøge øens ældste skildpaddecenter, der sørger for, at omkring 1.000 små unger hvert år får en sikker start i livet. I skal besøge en gummiplantage, og ikke mindst skal I hilse på nogle skibsbyggere på stranden, som lader til at være inspirerede af vikingerne.

Efter denne gode begyndelse kører I med guiden til Ubud, en af Balis klassikere, men vi sender jer på omveje, så I kan opleve noget undervejs. I ser Balis smukkeste risterrasser og besøger prangende templer, hvor der er gode chancer for at se farverige ceremonier, som er en del af dagligdagen på Bali. Og I vandrer rundt i Munduk i den smukkeste natur, man overhovedet kan opleve på Bali, inden kursen sættes mod Ubud.

I Ubud venter også mange oplevelser. Byen er Balis kunstneriske hjerte, og I skal besøge en berømt malers atelier og opleve en banjar – et socialt fællesskab, der drives af en række familier. Her får I indsigt i den spændende og komplicerede balinesiske samfundsstruktur, hvor ingen er ladt alene.

Næste stop på rejsen er koraløen Lembongan. Igen sender vi jer på en omvej, hvor I oplever en lokal og meget traditionel landsby, som er kendt for at hænge moderkager op i træerne – ja, det er eksotisk og ikke noget, der er mange forundt at opleve, men det synes vi, at I skal. I kommer også på en smuk vandretur langs de irgrønne risterrasser, inden I sættes af ved færgen, der sejler jer til Lembongan Island.

Her venter skønne dage og måske en tur under havets overflade for at kigge på fisk og koraller i alle regnbuens farver. I slutter ferien på stranden i hyggelige Sanur tilbage på Bali, men er I friske på flere oplevelser, kan I plukke fra vores omfattende udflugtsprogram.

Rejsen er individuel, men transporten og de udflugter, som kan tilkøbes, foregår i grupper af 10-20 personer. Over alt på rejsen indkvarteres I på skønne hoteller, og I kan naturligvis undlade at tilkøbe udflugtspakken, men bemærk, at dagsprogrammet, som I kan læse i her, er baseret på tilkøb af udflugtspakken.

Rute og højdepunkter

bali - bali_mageloese det vestlige bali og lembongan Klik og se stort kort

Se dagsprogram og billeder

Ring eller skriv til os
Katja Kelstrup Hansen
Tlf. 4526 0000

Åbent hverdage kl. 10-17

Katja Kelstrup Hansen - rejsekonsulent
Sted
Nætter
Højdepunkter

3 nætter i Pekutatan, vestlige Bali Pekutatan, vestlige Bali
3
Højdepunkter
I bor dejligt ved den mørke vulkanstrand og tager på udflugter med jeres dansktalende, balinesiske guide (tilkøb). Bl.a. besøg hos havskildpadder, i lokal landsby og mulighed for at hjælpe til med plantning af ris.

4 nætter i Ubud Ubud
4
Højdepunkter
Vandretur ved smukke rismarker, hindutempler, besøg hos lokal kunstner, cykeltur om meget mere med jeres lokale guide (tilkøb). God tid til at nyde omgivelserne.

3 nætter i Lembongan Island Lembongan Island
3
Højdepunkter
Ørundtur eller snorkling med lokal guide (tilkøb) og masser af tid til at nyde stranden på den dejlige og rolige ø, som er meget anderledes end Bali.

4 nætter i Sanur Sanur
4
Højdepunkter
5 dage ved stranden i hyggelige Sanur. I har tre gode hoteller at vælge mellem. Mulighed for ekstra udflugter ud i Balis smukke natur.

Gratis foredrag om Bali

Gratis foredrag om Bali

Kom til et spændende foredrag om rejser til Bali. Vi holder mange foredrag året rundt på vores kontor i København og to gange om året i Aarhus.

Tilmeld dig her

Vi havde en rigtig dejlig rejse til Bali - alt var perfekt: rejsen, hoteller, lokale guider m.m.

4,7 (110 Anmeldelser)
Bali magelose vest bali magelose katalog forside bali_lombok og gili katalog forside

Bestil Bali kataloger

Søger du inspiration til din Bali rejse - bestil vores kataloger

Se kataloger

Andre spændende rejser

Bali

Mageløse oplevelser på Bali, Flores og Komodo

Tilkøb udflugter m/ dansktalende guide
Thailand

Mageløse oplevelser i Sydthailand - sommer

Inkl. udflugter m/ engelsktalende guide
sommerrejse
Vietnam

Mageløse oplevelser, kultur og badeferie

Inkl. udflugter m/ engelsktalende guide
like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.480 anmeldelser)