Mageløse oplevelser på det Vestlige Bali og Lembongan
Download katalog over rejsen

17 dage fra 16.475 kr.

Bestil rejse
Skip to main content

Mageløse oplevelser på det Vestlige Bali og Lembongan Dagsprogram

Tilkøb udflugter m/ dansktalende rejseleder 17 dage fra 16.475 kr.

4.6   (1.266 anmeldelser)
bali - bali_befolkning_boern_06

Dag 1

Afrejse fra Danmark

Rejsen starter med et brag!

Det er nu blevet tid til at i skal afsted mod de tropiske himmelstrøg. Undervejs på rejsen har i en mellemlanding, hvor i skifter til flyet til Bali. Hertil ankommer I dagen efter.

bali - bali_mageloese det vestlige bali og lembongan
bali - bali_dykning_koral_05 bali - bali_ubud_landsby_01

Dag 2

Ankomst til Bali og videre til Pekutatan i det vestlige Bali

I Balis lufthavn modtages I af vores dansktalende balinesiske guide.

Sammen begiver I jer ud på en smuk køretur vestpå til det uspolerede Bali, hvor kun få turister finder vej, og hvor det i høj grad er den lokale befolkning, der sætter dagsordenen. Køreturen tager ca. 3 timer.

I er fremme henad eftermiddagen og indlogeres i jeres dejlige værelser på Puri Dajuma Beach Eco Resort, hvor I har tre overnatninger. I kan godt glæde jer – det er en skøn oase med hundredvis af palmetræer og en dejlig strand, der er farvet sort af vulkansk aske. Hotellet har hele to pools, en yogalounge og en restaurant, der har ry for at være den bedste i det vestlige Bali. Det kan I selv bedømme, når I indtager et dejligt måltid mad med fødderne i sandet og bølgeskvulp i øregangen.
Jeres oplevelsesferie er i gang!

Her skal i bo

Pool Bendega Bridge 2 Inkluderet i prisen
Det vestlige Bali

Puri Dajuma Beach Eco Resort

+
bali - pekutatan_fiskerbaaad_04
bali - puri dajuma_14 bali - puri dajuma_pool_07

I det smukke og uspolerede vestlige Bali indlogeres I på skønne Puri Dajuma Beach Eco Resort, hvor I har tre overnatninger.

Dag 3

Pekutatan, på udflugt i lokalområdet (tilkøb)

Hvis I har tilkøbt udflugtspakken, venter der i dag spændende oplevelser i lokalområdet med jeres dansktalende guide.

Efter morgenmad med udsigt til havet er I klar til at besøge det største tempel i området omkring Jembrana.

Det smukt beliggende Pura Rambut Siwi-tempel dominerer dele af den vestlige kyst med majestætisk balinesisk arkitektur og en fængslende havudsigt. Templet blev bygget i midten af det 16. århundrede, da den javanesiske hinduistiske præst Dang Hyang Nirartha stødte på det under sine rejser, og ifølge de lokale overleveringer gennem tiderne, knytter der sig noget af en historie til templet.

 Ifølge overleveringerne gjorde Nirartha holdt her for at bede og meditere. Hans bønner var så intense, at væggene omkring ham rystede hårdere og hårdere, indtil hele tempelkomplekset kollapsede omkring ham - men midt i ruinerne sad Nirartha – og der var ikke krummet et hår på hans hoved.

Vagten, der havde ansvaret for at beskytte templet, var fortvivlet over ødelæggelserne og tiggede og bad præsten om at bruge sin magt til at genskabe det. Præsten gav derpå vagten en tot af sit hår og bad ham plante det i midten af tempelområdet og derefter bede om, at templet skulle blive genskabt meget stærkere end det oprindelige.

Vagten skyndte sig at plante Nirarthas hår i jorden og begyndte at bede. Ikke længe efter begyndte tempelvæggene under hans bønner at vokse op og ud af den lille bunke jord, der dækkede Nirarthas begravede hårtot. Væggene fortsatte med at kravle ud af hullet, indtil hele tempelkomplekset var fuldstændig genskabt. Og sådan står det stadig den dag i dag, stort set urørt af tidens hærgen, præcis som præsten lovede.

Næste stop er ved den lokale fiskerlandsby, Perancak, hvor I måske som nordboer kommer til at føle jer overraskende hjemme. På stranden ser I nemlig fiskernes både, der ligger trukket op i sandet, og de ligner grangiveligt vikingeskibe, selvom der vist ikke er noget, der tyder på, at vores forfædre kom helt herud.

I ser, hvordan den lokale bådebygger arbejder med at skabe de store, flotte både i det lille, improviserede skibsværft i sandet og får måske – via jeres guide – en snak med ham.

Sidste punkt, inden I kan hoppe i poolen hjemme på hotellet, er ved det lokale tempel, der også ligger ved stranden. Her vil jeres guide introducere jer til det religiøse liv, der indebærer masser af ceremonier med ofringer af blomster, lækkerier og røgelse til de allestedsnærværende guder.

Måske er der en ceremoni på stranden i løbet af jeres ophold i Pekutatan.

Nu har I fortjent en frokost, og den indtages på hotellet og er inkluderet, hvis I har tilkøbt udflugtsprogrammet. Resten af dagen kan I boltre jer i poolen, nyde solen og læse en god bog i skyggen af en palme.

 • Morgenmad
 • Frokost

Her skal i bo

Pool Bendega Bridge 2 Inkluderet i prisen
Det vestlige Bali

Puri Dajuma Beach Eco Resort

+
bali - bali_ceremoni_50
bali - bali_farmer_okse_03 bali - bali_havskildpadde_09

Udflugtsprogrammet i det vestlige Bali byder på mange oplevelser. I besøger bl.a. en lokal farm, og et lokalt skildpaddecenter.

Dag 4

Pekutatan, på udflugt til en lokal farm og frokost i rismarken

Dagens udflugt er en del af udflugtspakken og kræver tilkøb

Dagens udflugt går i første omgang til Banut Bolong, et helligt og unikt træ, der er så stort, at det danner en bro over vejen ved indgangen til det kuperede landskab.

Praktiske hoveder ville måske nok have fældet træet, da vejen i sin tid skulle bygges, men da træet er fyldt med stædige ånder, har det simpelthen ikke været muligt for balineserne at fælde træet. Og således står det nu i al sin magt og vælde og byder velkommen til lille samling huse.

I fortsætter til landsbyen Medewi, der ligger få kilometer fra Dajuma. Her kigger I indenfor i skolen og hilser måske på eleverne, hvis det er skoletid. I går en kort tur ud til rismarkerne, og her får I mulighed for at deltage i arbejdet med at plante ris og pløje de våde marker med en okse spændt for ploven - det er en meget autentisk oplevelse. 

Ude i rismarken står en pavillon, hvor markarbejderne søger skygge i løbet af dagen, og her har en lokal familie lavet en dejlig frokost til jer, som I indtager med udsigt til den landlige idyl 

Først på eftermiddagen er I tilbage på hotellet, og I har resten af dagen har I fri til egne gøremål. I kan eventuelt melde jer til en yogatime i hotellets yogalounge, hvor man ikke behøver forkundskaber for at deltage. Muskler og led kan være forbavsende smidige i det varme klima.

Glæd jer til en sidste aften på Dajuma, hvor stemningen bliver magisk, når mørket sænker sig, og lamperne tændes.

De lokale fiskere har helt sikkert leveret råvarer til køkkenet i dagens løb – prøv en grillet fisk stænket med limesaft og gode krydderier og hertil en dejlig kold balinesisk øl, der får glasset til at dugge.

 • Morgenmad
 • Frokost

Her skal i bo

Pool Bendega Bridge 2 Inkluderet i prisen
Det vestlige Bali

Puri Dajuma Beach Eco Resort

+
bali - pekutatan_banyantrae_03

Banyantræet, Bunut Bolong, der idyllisk vokser henover vejen.

Gode priser og eget kontor

Vi kan give god service med vores eget kontor på Bali. Vores direkte aftaler med udsøgte hoteller betyder kvalitet til rigtig gode priser for dig.

Vores rejseledere på Bali er noget helt for sig! De er alle balinesere, som har lært at tale dansk, og det er ingen overdrivelse at sige, at vores gæster elsker dem - og det gør vi også! De er utroligt glade for, at de har mulighed for at vise deres fødeø frem til vores danske gæster - og de er gode til det!

bali - puri dajuma_udsigt_01

Dag 5

Pekutatan – Ubud, ad snoede veje fyldt med oplevelser (tilkøb)

Dagens udflugt er en del af udflugtspakken og kræver tilkøb

Jeres rejse går videre til Ubud i dag, men hvis I har tilkøbt udflugtspakken, kører I en omvej og får lejlighed til at se en masse undervejs.

Hvis I ikke tilkøber udflugtspakken, bliver I kørt den direkte vej fra Pekutatan til Ubud – en tur på omkring 2,5 time.

Udflugten går via de kurveformede risterrasser ved Belimbing – måske de allersmukkeste på hele Bali. Sammen med guiden går I en tur langs rismarkerne og nyder synet af de grønne trappetrin med genskær fra vandspejlet, som risene er plantet i. I baggrunden knejser vulkanerne – det kan vist ikke blive mere spektakulært. På gåturen kommer I forbi en warung, som de lokale caféer kaldes, og her nyder I en dejlig kop kaffe med udsigt.

I kører længere op i terrænet og ankommer til Munduk i det centrale Bali, endnu et bjergtagende sceneri, hvor man må snappe efter vejret. I spiser frokost på en bjergtop, mens I skuer ud over herlighederne.

Herefter går turen videre til Munduk-vandfaldet, hvor luften er tung af vandperler og stenene dækket af irgrøn mos. Bliv ikke overrasket, hvis chaufføren eller nogle af de balinesiske besøgende bøjer hovedet i bøn foran vandfaldet. Det har nemlig direkte forbindelse til guderne.

Sidste stop, inden I ankommer til Ubud, er ved et helt særligt tempel, Ulun Danu, der ligger idyllisk i midten af en sø. Dette tempel er bygget til ære for vandets gudinde, som sørger for vandforsyningen til rismarkerne, og hun tilbedes derfor dagligt.

Fremme i Ubud bliver I indlogeret på det skønne Jati Cottage, der ligger en kort gåtur fra hovedgaden Monkey Forest Road.

Her er der masser af atmosfære og en hjertelig og personlig betjening.

 • Morgenmad
 • Frokost

Her skal i bo

Pool Område Inkluderet i prisen
Ubud

Jati Cottage

bali - ubud_rismark_17

Dag 6

Ubud, introduktion til byens kunst og gennem byens gader (tilkøb)

Dagens udflugt er en del af udflugtspakken og kræver tilkøb

Jer, der har tilkøbt udflugtspakken, forlader hotellet efter morgenmaden for at gå på opdagelse i byen. 

I begynder med et besøg i maleren Gusti Nyoman Lempads atelier. Lempad, der døde i 1978, var en af Indonesiens største malere og kendt for billeder med en helt enorm detaljerigdom – man ser nærmest hver eneste riskorn på hans smukke billeder.

Herefter får I en kort introduktion til Ubud marked, hvor I gør ophold ved et lille tempel til ære for gudinden for forretninger. Templet ligger ved indgangen til markedet, og her begynder alle sælgere dagen med et lille ritual for at sikre optimale omstændigheder for dagens omsætning.

I besøger byens kongepalads i Ubud centrum og fortsætter til Puri Saraswati, Ubud Water Palace, med de mange smukke lotusblomster. Entréen koster 35.000 rupier (svarer til små 20 kroner). Bemærk: Her er altid lang kø om morgenen, hvis I er her på det tidspunkt.

I fortsætter ned af Jl. Kajeng, der er Balis bud på ”Walk of Fame”. Her er det dog ikke Hollywoods stjerner, der har sat deres aftryk, men kunstnere og beboere i den lokale banjar, der har udsmykket vejen. En banjar er betegnelsen for et religiøst og socialt fællesskab blandt en række familier, som bidrager til templet og forsamlingshusets drift i byen.

I kigger indenfor i banjar’en, og jeres guide vil ved denne lejlighed fortælle mere om den spændende men også komplekse samfundsstruktur, der gør Bali til et ganske særligt sted på denne jord.

Næste stop er hos den lokale maler, Pak Mangku, der arbejder efter samme principper som den berømte Gusti Nyoman Lempad. Det tager mange måneder at gøre et billede færdig, og man forstår hvorfor, når man ser de indviklede motiver og den dygtighed, det kræver at male så fint et billede.

Sulten begynder så småt at melde sig, og I fortsætter derfor ud af byen og gennem rismarkerne til restauranten. Måske bliver et af dagens højdepunkter frokosten på Sweet Orange - en hyggelig restaurant, hvor I skal smage nogle af de bedste råvarer fra området.

Resten af dagen er til fri disposition, og I kan vælge at fortsætte udforskningen af Ubud på egen hånd eller køre med tilbage til hotellet. Hvis I vil opleve mere, kan vi anbefale et besøg på af Balis mange kunstmuseer. Siden 1930'erne har byen været Balis kulturelle centrum.

Her har kunstnere fra hele verden fundet et fristed, og de smukke omgivelser har været en uudtømmelig inspirationskilde for bl.a. malere, skulptører og træskærere.

 • Morgenmad
 • Frokost

Her skal i bo

Pool Område Inkluderet i prisen
Ubud

Jati Cottage

bali - ubud_gade_09
bali - ubud_monkey forrest_09 bali - ubud_ceremoni_07
Ubud er en skøn by med masser af aktivitet i gaderne og stilhed i templerne. Midt i byen ligger oasen Monkey Forest.

Dag 7

Ubud, på cykeltur i landlig idyl (tilkøb)

Dagens udflugt er en del af udflugtspakken og kræver tilkøb

På dagens udflugt skal I ud og opleve den landlige idyl, som stortrives i landsbyerne omkring Ubud.

Vi har valgt en samarbejdspartner med gode cykler og hjelme til alle – turen er på ingen måde strabadserende, og alle kan deltage.

I begiver jer afsted ud af byen af de snørklede veje og kører langs rismarkerne, der kan høstes to til tre gange årligt. I betragter det klassiske motiv af flittige arbejdere - mænd og kvinder, der alle bærer de karakteristiske bredskyggede stråhatte, der beskytter hovedet mod den skarpe sol.

Høsten foregår ved håndkraft, og de kegleformede hatte dykker op og ned i takt med, at seglkniven skærer sig gennem planterne. I fortsætter cykelturen under palmeblade videre ad snævre junglestier.

I passerer et tempel, hvor galangmusikken gjalder ud fra de hellige haller. I landsbyerne bliver I mødt af hujende børn og vinkende koner, mens I holder godt øje med vejen foran jer, hvor ænder, høns, hunde og andre cykler krydser ureglementeret mellem hinanden. Her er I for alvor kommet på landet, og I tager jer god tid til at indsnuse de mange dufte og forevige de massive indtryk på kameraets digitale kort.

I stopper ved et lokalt hus, hvor der fremstilles traditionelle riskager (bemærk: kun stop her når der er sæson for det), der ofres til guderne, inden I spiser frokost i en landsby, lækkert veltilberedt bondemad – man bliver sulten efter en aktiv formiddag.

Dagen afsluttes i Ubuds centrum og her venter flere oplevelser i byen smalle gader og hektiske marked.

Her venter et imponerende syn af duftranker, offerkurve og store opsatser, alle møjsommeligt pyntet til ære for de allestedsnærværende guder.

Resten af dagen er til fri disposition. Man kan vælge at blive i byen og f.eks. gå en tur på markedet eller i butikker, eller man kan køre med bilen tilbage til hotellet, hvor poolen venter.

 • Morgenmad
 • Frokost

Her skal i bo

Pool Område Inkluderet i prisen
Ubud

Jati Cottage

Camilla_Flindt_176

Camilla Flindt

Tlf. 4526 0000
Mandag - fredag 10 - 15

bali - bali_ubud_cykeltur_01 bali - ubud_rismark_farmer_16

Dag 8

Ubud, en dag til fri disposition

Der er nok at opleve i Ubud og omegn, som betegnes som Balis kunstneriske og religiøse sjæl.

De religiøse ceremonier dyrkes med stor intensitet i det centrale Bali, og måske er I heldige, at der netop på jeres ”fridag” i byen foregår en ceremoni, som I kan deltage i. Alle er velkomne, blot man ifører sig en sarong.

Måske har I lyst til at ligge ved poolen og slappe af i dag, men hvis I har lyst til andre ting, så tal med jeres guide om mulighederne. I kan f.eks. rafte ned ad floden i gummibåd eller bestige vulkanen Mount Batur – Stjernegaard har eget kontor på Bali med et stort udflugtsprogram.

 • Morgenmad

Her skal i bo

Pool Område Inkluderet i prisen
Ubud

Jati Cottage

bali - payungan village_rafting_01

Dag 9

Ubud – Lembongan Island, oplevelser undervejs (tilkøb)

Dagens udflugt er en del af udflugtspakken og kræver tilkøb

I skal videre i dag, og igen har vi lagt nogle oplevelser ind på vejen til jer, der køber udflugtspakken.

Hvis I fravælger denne, bliver I kørt fra hotellet i Ubud over middag til færgen, der afgår fra Sanur mod Lembongan Island.

Udflugten på vej mod Lembongan går til via de smukke risterrasser ved Tegalalang – et mindre område, end de første I så, men ikke mindre imponerende. Terrasserne ejes ofte af flere familier, der driver dem i fællesskab, og jeres guide kan fortælle jer om vandingssystemet, og hvordan man sikrer, at der er vand nok til alle.

Ved Sebatutemplet flyder der hellig vand i bassinerne, og her vil I med stor sandsynlighed se lokale, der lader sig overskylle af vandet og beder ved statuer af guder, som i nogle tilfælde er hugget ud af klippesiden. Det findes en del lignende templer på Bali, men dette er et af dem, der har mange lokale gæster og langt færre turister – derfor har vi valgt netop dette tempel til jer.

Ved næste stop i landsbyen Bayung Gede ser I noget, som vi næsten kan garantere, at I ikke har set før. Denne landsby er meget traditionel og uberørt af turismen, og her holdes et helt særligt ritual i hævd: hver familie i landsbyen har et træ, hvorpå moderkagerne fra børnefødsler hænges, dækket med skallerne fra kokosnødder, og her bliver de hængende.

Moderkagen symboliserer barnets tvilling, og sådan er tankegangen faktisk på hele Bali, men de fleste andre steder begraves moderkagen i jorden. Hvor radikalt det end måtte lyde, er det faktisk en ganske smuk tradition og med garanti noget, I vil huske resten af livet. I går en tur i landsbyen og hører mere om denne tradition.

Frokosten indtages ved Kintamani, hvor I fra ca. 1.000 meters højde har fantastisk udsigt over et betagende landskab med den blanke kratersø Danau Batur og spektakulære vulkantoppe i baggrunden.

I skal være fremme på Sanurstranden kl. 16, hvor I tjekker ind på færgen til Lembongan Island. Nu kunne det måske lyde, som om der er tale om en større terminal, men det er altså bare en hytte på stranden med et par overdækkede områder, hvor man sidder med fødderne begravet i sandet, og hvor man går barfodet ombord på båden.

Efter ca. 45 minutters sejlads er båden fremme ved Jungut Batu på den lille ø Lembongan, og her venter vores samarbejdspartner på øen. Han sørger for, at I kommer frem til jeres hotel, der ligger i den nærliggende Mushroom Bay.

I skal bo på et hyggeligt lille hotel, der ligger ca. 100 meter fra stranden, og mon ikke I finder badetøjet frem og tager en dukkert i havet, så snart I har stillet kufferten.  

Der ligger flere hyggelige restauranter og cafeer i området, og I vil med garanti få en hyggelig aften, hvor I måske spiser friskfanget fisk ledsaget af en kølig friskpresset limejuice. Det kan også være, at I tager et slag billard på en af barerne, inden I går til ro.

 • Morgenmad
 • Frokost

Her skal i bo

Pool By Night Inkluderet i prisen
Lembongan

Palm Grove Villas

bali - taman ayun_01_HF
bali - bali_kulturchok_moderkage_03_hf bali - tampak_siring_ceremoni_02

I landsbyen Bayung Gede har hver familie et træ hvorpå de hænger moderkagen fra børnefødsler. Nederst tv: Balineserne sørger for altid at holde sig på god fod med guderne. Den altoverskyggende religion på Bali er hinduismen.

Dag 10

Lembongan Island, snorkling eller ørundtur (tilkøb)

Dagens udflugt er en del af udflugtspakken og kræver tilkøb

I dag har I, hvis I har tilkøbt udflugtspakken, to valgmuligheder: en ørundtur eller en snorkeltur.

Har I ikke tilkøbt udflugter, kan I nyde en dag på stranden i jeres eget tempo.

På ørundturen kører I afsted på øens bumlede veje og besøger de forskellige strande og lokale landsbyer på den lille ø, der kun er ca. 8 km2 stor. De første turister, der kom til øen, var surferne, da øen er kendt for sine store bølger, men i dag er den besøgt af et bredt udsnit af turister, som naturligvis er samlet omkring strandområderne. 

I går en tur ud på den berømte gule hængebro, der forbinder Lembongan med naboøen Ceningan. Broen, der kollapsede i 2016 men nu er genopbygget, er for smal til biler, som der i øvrigt heller ikke er mange af her, men der er hver dag en livlig trafik af fodgængere, cyklister og ikke mindst scootere på broen. I besøger Devil's Tears, hvor bølgerne slår hårdt ind mod kysten, og den lille hemmelige Dream Beach, der, som navnet antyder, er smuk som en drøm.

Ørundturen slutter med en meditativ sejltur i mangroveområdet, hvor I glider langsomt og lydløst afsted i kanoer, mens I holder et vågent øje med dyrelivet. I er tilbage på hotellet i løbet af eftermiddagen.

Hvis I har valgt at deltage i snorkelturen, bliver I kørt til Mangrove Point. I bliver udstyret med maske, snorkel og svømmefødder i beach club’en, hvorefter I tager plads i båden og sejler ud til Cystral Bay og Manta Bay (eller et andet sted, afhængig af vejr- og strømforhold).

Her hopper I i vandet og følger en guide ud på eventyr under havoverfladen. Som navnet antyder, kan man være heldig at se de store, elegante rokker (mantarays) sammen med mange andre fisk i alle farver og former og måske havskildpadder.

Også koralrevet er smukt og uberørt her omkring Lembongan. I er tilbage på hotellet sidst på eftermiddagen.

 • Morgenmad
 • Frokost

Her skal i bo

Pool By Night Inkluderet i prisen
Lembongan

Palm Grove Villas

bali - gili_dykning_01
bali - bali_dykning_koral_03 bali - lembongan_strand_surfer_solnedgang_01

Lembongan Island er omgivet af krystalklart vand, der giver gode muligheder for snorkling. Surfing er også stort på Lembongan. Det var surfter-turister, der først "opdagede" øen.

Dag 11

Lembongan Island, en dag på egen hånd

Nyd en dag på den skønne strand ved Mushroom Bay med en god bog, et par velsmagende måltider, en svømmetur og måske en middagslur. I sætter selv tempoet i dag efter mange oplevelser på Bali og Lembongan.

 • Morgenmad

Her skal i bo

Pool By Night Inkluderet i prisen
Lembongan

Palm Grove Villas

bali - lembongan_bro_03_hf

Den karakteristiske gule bro, der forbinder Lembongan med naboøen Ceningan.

Dag 12

Lembongan Island – Bali

Det er nu blevet tid til at komme tilbage til Bali.

Vores samarbejdspartner sørger for, at I kommer afsted med færgen, og på Bali venter vores medarbejder, Putu Eka, som sørger for, at I kommer frem til det hotel, som I har valgt til de sidste dage af jeres rejse.

I har valget mellem det 3-stjernede Tamukami Boutique Hotel (grundpakke) eller det 4+stjernede Segara Village (opgradering), som vi ikke tøver med at kalde Sanurstrandens bedste.

Glæd jer til at nyde nogle dage uden fast program og med friheden til lade dagsformen afgøre, hvad der skal ske.

 • Morgenmad

Her skal i bo

bali - sanur - tamukami boutique hotel_pool_03 Inkluderet i prisen
Sanur

Tamukami Boutique Hotel

bali - sanur - sanur_segara village_beach_front_2022_hero_image Opgradering
Sanur

Segara Village

bali - lembongan_strand_01

Dag 13-15

Sanur strand

Tamukami Boutique Hotel ligger i det centrale Sanur få minutters gang fra stranden og har et skønt poolområde i en frodig have, hvor I formentlig kommer til at bruge en del tid.

Hotellets restaurant er kendt for at lave god mad og får mange gæster udefra – også fordi der tre gange om ugen er levende musik.

Segara Village ligger direkte på stranden for enden af den 6 km lange strand, og i kort gåafstand til hovedgaden. Bor I her, vil I med stor sandsynlighed bruge tiden på stranden og omkring hotellets store pools. Segara Village er i en klasse for sig. Restauranterne er virkeligt gode, og hotellet drives meget professionelt af ejerfamilien. Det er opbygget som en balinesisk landsby med forskellige klynger og midt i det hele, ved det store banyantræ, ligger templet, hvortil personalet bringer ofre hver dag.

Hvis I ikke har fået dækket behovet for oplevelser på nuværende tidspunkt, så tal med Putu Eka om vores store udflugtsprogram.

Der er masser af muligheder for aktiviteter, f.eks. rafting på floden, en guidet cykeltur i Sanur mens byen vågner, en aftentur til fiskerestauranterne i Jimbaran eller noget helt andet.

 • Morgenmad

Her skal i bo

bali - sanur - tamukami boutique hotel_pool_03 Inkluderet i prisen
Sanur

Tamukami Boutique Hotel

bali - sanur - sanur_segara village_beach_front_2022_hero_image Opgradering
Sanur

Segara Village

bali - sanur - segara village_strand_05
bali - sanur - segara village_infinity pool.02 bali - sanur - sanur_segara village_beach_front_2022_beach_deck_lounge_01

Forkæl jer selv med en opgradering til Segara Village, mens I bor i Sanur.

Dag 16

Sanur og hjemrejse

I har det meste af dagen på stranden, inden I bliver kørt til lufthavnen for at påbegynde hjemrejsen, der igen indeholder en mellemlanding. Med kufferten fuld af oplevelser, ankommer i næste morgen i Københavns Lufthavn.

 • Morgenmad

Dag 17

Ankomst til Danmark

I ankommer til Danmark efter en behagelig flyrejse hjem fra Bali.

bali - sanur_strand_06

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)