Ubud og Sanur
Download katalog over rejsen

17 dage fra 17.215 kr.

Bestil tilbud
Skip to main content

Bali Ubud og Sanur

Individuel rejse 17 dage fra 17.215 kr.

4.7   (1.323 anmeldelser)
bali - sanur_strand_baad_17

Afslapning og oplevelser - ganske enkelt

Denne rejse byder to af Balis højdepunkter, den hyggelige strandby Sanur og kunstnerbyen Ubud i det frodige højland. I begynder i Sanur, som er en af vores favoritter på Bali, fordi byen udover at have en skøn strand også har et lokalt liv og en god blanding af aktiviteter for både turister og lokale.

bali - bali_ceremoni_02_HF
bali - bali_ceremoni_15

Hvorfor vælge denne rejse

 • Inkl. alle transporter
 • Stort udvalg af tilkøbsudflugter
 • Inkl. rafting i gummibåd
 • Gode, velvalgte hoteller
 • Stjernegaards Bali-team i ryggen
 • Kombinér strand og højland
bali - bali_ceremoni_27_HF

Kulturelle oplevelser og afslapning

Nyd livet på stranden, og tag evt. nogle udflugter ud på havet - der er mange muligheder.

Ubud ligger smukt mellem irgrønne rismarker i Balis højland. Herfra kan I cykle eller vandre i rismarkerne, besøge byens mange gallerier, kigge på byens farverige optog og ceremonier og ikke mindst slappe af på det skønne hotel. I har også mulighed for at deltage i forskellige udflugter, f.eks. en tidlig morgenvandring op ad Batur-vulkanen for at se solen stå op.

Efter fem nætter i Ubud, bliver I kørt til Sanur, som ligger dejligt placeret på en strand på øens sydøstlige kyst. Inden I når frem til Sanur tilbringer I det meste af en dag i Payungan Village, hvor I udover at få et indtryk af dagligdagen i en balinesisk landsby også deltager i en række spændende aktiviteter for børn og voksne. Frokosten indtager I sammen med landsbyens beboerne.

De sidste 9 nætter på rejsen tilbringer I på et skønt hotel i Sanur.

Om aftenen kan I vælge mellem en lang række restauranter i strandkanten eller i Sanurs hyggelige hovedgade.

Bali Sanur Ubud Payungan

Turen i overblik

By nætter Overnatning
Ubud 5 nætter: Ubud 5 Green Field Hotel +
Sanur 9 nætter: Sanur 9 Segara Village

Ring til os, hvis du ønsker andre hoteller. Du kan opgradere ét eller flere steder.

Her skal i bo

Ring til os, hvis du ønsker andre hoteller. Du kan opgradere ét eller flere steder.

Project Green Field 112 Inkluderet i prisen
Ubud

Green Field Hotel

+

Pragtfuldt resort med den mest betagende udsigt ud over neongrønne rismarker med skræppende ænder og kvækkende frøer.

Se hotel
bali - sanur - sanur_segara village_beach_front_2022_hero_image Inkluderet i prisen
Sanur

Segara Village

Se hotel

Vi inviterer til gratis rejse foredrag

Vi holder en lang række spændende foredrag året rundt i København og to gange om året i Aarhus. Se listen her og tilmeld dig.

bali - ubud_rismark_02
bali - sanur_pavilion_01

Fantastisk rejse, kan kun anbefale at rejse med Stjernegaard til Bali. Det har været en helt fantastisk oplevelse for os alle. Vi håber at gøre det igen.

Yoo
4.7   (1.412 anmeldelser)
Læs hvad tidligere gæster siger om Bali
bali - bali_tempel_statur_06

Dagsprogram

Dag 1

Afrejse fra Danmark

I forlader Danmark i løbet af dagen. På turen derud kan I nyde en god service ombord med mad og drikke og et omfattende underholdningsprogram med tv-skærme i alle sæder.

Bali Sanur Ubud Payungan
bali - bali_ceremoni_21 bali - ubud_rismark_06

Dag 2

Ankomst til Bali og videre til Ubud

I bliver mødt i lufthavnen af vores guide og sammen kører I til Ubud

Atmosfæren er afslappet, og her er heldigvis fortsat en god blanding af turister og balinesere, endnu et håndgribeligt bevis på balinesernes unikke evne til at leve i samhørighed med turismen - og ikke kun af den.

I får I udleveret et omfattende informationsmateriale om Bali med praktiske oplysninger, forslag til udflugter, restauranter mv.

Stjernegaards team på Bali består af flere dansktalende folk, og i det udleverede materiale kan I læse om, hvordan I kommer i kontakt med dem, hvis I får brug for hjælp på ferien.

Her skal i bo

bali - sanur - sanur_segara village_beach_front_2022_hero_image Inkluderet i prisen
Sanur

Segara Village

Tilkøb udflugter

bali - ubud_rismark_40

Dag 3-6

Ubud

I har fem dage i Ubud, byen der emmer af livskraft og hvor Balis kunstneriske hjerte banker.

Her har kunstnere fra hele verden fundet et fristed, hvor de smukke omgivelser har været en uudtømmelig inspirationskilde for bl.a. malere, skulptører og træskærere. Men faktisk er Ubuds fineste kunstværk det omkringliggende landskab, som bedst indfanges på en spadsere- eller cykeltur i det centrale højland.

Det er også her, traditioner og ceremonielle optog dyrkes helhjertet. Her i det centrale højland er der altid en højtidelighed, der kræver et optog. Området vrimler med små landsbyer, alle med pragtfulde templer, der frit kan besøges. Gæstfriheden er overvældende, og det er her I finder den atmosfære, som mange betegner som Balis sande sjæl.

Derfor er det heller ikke overraskende, at Ubud er vokset de seneste år. Det gamle marked i byen har fået konkurrence fra blomstrende specielforretninger: gallerier, smykkedesignere, tøjdesignere, samt butikker med et stort udvalg af tasker, tørklæder, kjoler, T-shirts og sko. Caféer og restauranter har også fået et løft. Hyggelige gårdhaver er blevet mondæne spisesteder, og caféer med udsigt over rismarkederne byder på friskpresset juice, god kaffe og lækre frokostanretninger.

Mens I opholder jer i Ubud, kan I tage på forskellige udflugter ud i højlandet.

En af vores favoritture er en trekkingtur tidligt om morgenen op ad Batur-vulkanen. Man bliver hentet midt om natten på sit hotel, og vandreturen, som naturligvis er med guide, begynder i mørke. Kanten af vulkankrateret nås, lige inden solen sender sine lyse stråler ud over det betagende landskab. I spiser en velfortjent morgenmad, inden turen nedad igen, og I kan såmænd også nå en ekstra morgenmad, når I kommer tilbage på hotellet først på morgenen.

Turen kan bestilles hjemmefra eller lokalt hos vores agent, mens I opholder jer på Bali.

 • Morgenmad

Her skal i bo

Project Green Field 112 Inkluderet i prisen
Ubud

Green Field Hotel

+

Tilkøb udflugter

bali - ubud_rismark_12
bali - bali_ubud_landsby_01 bali - ubud_monkey forrest_09

Ubud er omgivet af rismarker anlagt som terrasser.

Dag 7

Ubud - Sanur via Payungan Village

I bliver hentet på hotellet efter morgenmaden og kører nordpå mod øens centrale højland.

Det betagende landskab med brusende floder og lysegrønne rismarker kan tage pusten fra selv de mest garvede rejsende. 

For os i Stjernegaard Rejser er Payungan noget ganske særligt. Vi er kommet i landsbyen gennem mange år og har opbygget et tæt og nært forhold til de mennesker, der i generationer har levet her.

I får en helt særlig oplevelse, når I besøger vores medarbejder Kadeks landsby, hvor vi har fået lov til at invitere jer op til hans landsby hvor I får mulighed for at kigge indenfor og se, hvordan en bondefamilie lever. Her dyrkes ris, kaffe, kakao, vanilje, frugter og grøntsager i mange afskygninger. I spiser frokost og får også lov til at besøge byens tempel - kort sagt et unikt indblik i den landlige idyl.

Den primære årsag til besøget i Payungan Village, er dog en helt anden, I skal på en sejltur i gummibåd (rafting) ned ad floden gennem Balis smukke natur. I starter dagen med denne betagende og udramatisk måde at opleve landskabet på. Der er passager på floden, hvor det kilder i maven, men turen er kategoriseret som 2, hvilket betyder, at børn ned til 8-9 år kan deltage.

Dygtige guider i gummibåden sørger for, at også lattermusklerne bliver rørt.

Sikkerheden er naturligvis i højsæde, og alle har redningsvest og hjelme på.

Ønsker I ikke at rafte, kan I vælge at vandre ca. halvanden time gennem områdets landsbyer og natursceneri. Besøget afsluttes med flot frokost i landsbyen. Glæd jer til en enestående dag fyldt med unikke oplevelser for børn og voksne i alle aldre, fjernt fra de områder, hvor turister normalt færdes.

I er fremme ved jeres hotel i Sanur inden mørkets frembrud.

 • Morgenmad
 • Frokost

Her skal i bo

Project Green Field 112 Inkluderet i prisen
Ubud

Green Field Hotel

+

Tilkøb udflugter

bali - payungan village_rafting_01

Glæd jer til rafting, der kilder i maven!

Dag 8-15

Sanur, strandliv og mulighed for udflugter

Den fredelige hovedgade har et væld af spændende restauranter, hvor der er rig mulighed for at prøve eller genopdage de mange kulinariske specialiteter, Bali kan tilbyde.

Vi holder meget af Sanur, som er en af de hyggeligste strandbyer på Bali. Sanur er ikke kun en badestrand, men en landsby med templer, skoler, forretninger og et godt lokalt liv.

Den seks kilometer lange strand har de sidste par år undergået en forvandling og er i dag bedre end nogensinde. Nye bølgebrydere holder på sandet og et strandlaug sørger for, at stranden er rengjort. I aftenskumringen liver stranden og hovedgaden op på ny, når grillen tændes og dagens fangst og andre lækkerier tilberedes.

På jeres program står formentlig afslapning med en god bog, en svømmetur i havet, en slentretur i vandkanten og andre skønne ting. Der er også mange muligheder for at deltage i udflugter, mens I bor i Sanur. Tag f.eks. med Bali Hai Cruises på en dagstur til den nærliggende bountyø, Lembongan, hvor I kan snorkle og nyde en BBQ på stranden.

Er I dykkere, så tag evt. kontakt med danskejede Crystal Divers på hovedgaden, som vi har samarbejdet med i mange år.

Har man lyst til at lære at lave indonesisk mad, så deltag i en kokkeskole i den nærliggende by Benoa.

I kan evt. booke udflugterne hjemmefra - så er I sikker på plads.  

 • Morgenmad

Her skal i bo

bali - sanur - sanur_segara village_beach_front_2022_hero_image Inkluderet i prisen
Sanur

Segara Village

Tilkøb udflugter

bali - sanur_cykel_sunset_01

Dag 16

Sanur og hjemrejse

I har nogle timer om formiddagen og først på eftermiddagen til at vænne jer til tanken om, at I skal hjemad i dag. I bliver hentet i Ubud i løbet af eftermiddagen og kørt til lufthavnen, hvorfra I sidst på eftermiddagen flyver retur til Danmark.

 • Morgenmad
bali - sanur_cykel_01

I kan leje cykler i Sanur og køre ca. 6 km langs stranden.

Dag 17

Skal vi hjælpe dig med din drømmerejse?

Tag de første skridt mod drømmerejsen, og kontakt os for en uforpligtende snak om dine muligheder.

Vi kan skræddersy rejsen fra ende til anden, så den passer til dine ønsker og behov, eller du kan få tilpasset en af vores eksisterende rejseforslag – det koster ingenting, og du binder dig ikke til noget. Vi glæder os til at høre fra dig.

Jessica Roda Tolentino - rejsekonsulent

Jessica Roda Tolentino

Ring på 4526 0000 eller skriv til os.

Det siger vores gæster ...

Andre spændende rejser

Bali Ceremoni 43 Cc Copy

På sansernes ø Bali Rundrejse med dansk rejseleder

Et kig bag facaden til Balis skatte. Klassisk rundrejse med dansktalende, balinesisk rejseleder og lille gruppe, 6-20 deltagere.

4.8   (187 anmeldelser)
10-20 deltagere
Afrejsedato
08. sep. 2024 kr. 16.795 Udsolgt
06. okt. 2024 kr. 15.995 2 pladser tilbage
27. okt. 2024 kr. 16.795
10. nov. 2024 kr. 16.795 Garanteret
16. feb. 2025 kr. 15.795
02. mar. 2025 kr. 16.795
29. mar. 2025 kr. 16.795
06. apr. 2025 kr. 17.595
18. maj 2025 kr. 16.795
07. sep. 2025 kr. 16.795
05. okt. 2025 kr. 15.995
26. okt. 2025 kr. 16.795
09. nov. 2025 kr. 15.995
Se rejse
bali - ubud_ceremoni_42

Mageløse oplevelser Bali Tilkøb udflugter m/ dansktalende rejseleder

Udforsk naturen, kom tæt på befolkningen og slap af på stranden. Rejs på faste afgange til en rigtig god pris.

Candi Dasa (3 nætter) Ubud (4) Sanur (7)
Afrejsedato
19. apr. 2024 kr. 11.955 Udsolgt
03. maj 2024 kr. 11.955 Udsolgt
17. maj 2024 kr. 11.955 Udsolgt
25. jun. 2024 kr. 13.990 2 pladser tilbage
28. jun. 2024 kr. 14.595 2 pladser tilbage
02. jul. 2024 kr. 14.950 Udsolgt
05. jul. 2024 kr. 14.875 Udsolgt
09. jul. 2024 kr. 14.950 Udsolgt
12. jul. 2024 kr. 14.875 1 plads tilbage
16. jul. 2024 kr. 14.950 Udsolgt
19. jul. 2024 kr. 14.875 4 pladser tilbage
23. jul. 2024 kr. 14.950 2 pladser tilbage
26. jul. 2024 kr. 14.875 8 pladser tilbage
30. jul. 2024 kr. 14.950
06. sep. 2024 kr. 13.750 1 plads tilbage
20. sep. 2024 kr. 13.750
04. okt. 2024 kr. 12.490 Udsolgt
18. okt. 2024 kr. 11.685
01. nov. 2024 kr. 11.885
18. dec. 2024 kr. 15.960
22. dec. 2024 kr. 15.910
17. jan. 2025 kr. 11.745
24. jan. 2025 kr. 11.945
31. jan. 2025 kr. 11.945
06. feb. 2025 kr. 11.945
13. feb. 2025 kr. 11.945
28. feb. 2025 kr. 11.945
07. mar. 2025 kr. 11.585
19. mar. 2025 kr. 11.585
05. apr. 2025 kr. 12.220
12. apr. 2025 kr. 11.945
02. maj 2025 kr. 10.860
24. maj 2025 kr. 10.860
20. jun. 2025 kr. 12.395
24. jun. 2025 kr. 12.755
27. jun. 2025 kr. 13.885
01. jul. 2025 kr. 14.325
04. jul. 2025 kr. 14.165
08. jul. 2025 kr. 14.325
11. jul. 2025 kr. 14.165
15. jul. 2025 kr. 14.325
18. jul. 2025 kr. 14.165
22. jul. 2025 kr. 14.325
25. jul. 2025 kr. 14.165
29. jul. 2025 kr. 14.325
05. sep. 2025 kr. 12.135
19. sep. 2025 kr. 12.135
03. okt. 2025 kr. 12.085
17. okt. 2025 kr. 11.885
03. nov. 2025 kr. 12.085
18. dec. 2025 kr. 15.175
22. dec. 2025 kr. 15.175
Se rejse
Bali Nusa Lembongan Strand Cc

Mageløse oplevelser på det vestlige Bali og Lembongan Bali Tilkøb udflugter m/ dansktalende rejseleder

Udforsk det uspolerede vestlige Bali og besøg skildpaddecenteret. Snorkel på Lembongan øens korelrav. Øens flotteste risterrasser.  

Pekutatan, vestlige Bali (3 nætter) Ubud (4) Lembongan Island (3) Sanur (4)
Afrejsedato
04. jul. 2024 kr. 18.775 Udsolgt
11. jul. 2024 kr. 18.775 1 plads
18. jul. 2024 kr. 18.775 Udsolgt
25. jul. 2024 kr. 18.775 5 pladser tilbage
12. sep. 2024 kr. 16.475
26. sep. 2024 kr. 16.475
10. okt. 2024 kr. 16.475
24. okt. 2024 kr. 17.160
05. apr. 2025 kr. 16.750
26. jun. 2025 kr. 18.375
03. jul. 2025 kr. 18.375
10. jul. 2025 kr. 18.375
17. jul. 2025 kr. 18.375
24. jul. 2025 kr. 18.375
11. sep. 2025 kr. 18.375
25. sep. 2025 kr. 16.750
09. okt. 2025 kr. 16.750
23. okt. 2025 kr. 17.790
Se rejse
bali - ubud_rismark_40

Mageløse oplevelser i Ubud, Lovina og Legian Bali Tilkøb udflugter m/ dansktalende rejseleder

Barat National Park, vulkaner, risterrasser og strand. I det nordlige Bali finder I øenst 7 største vandfald.
Det bedste af Bali i én rejse. 

Ubud (4 nætter) Lovina (5) Legian (5)
Afrejsedato
21. apr. 2024 kr. 13.810 Udsolgt
30. jun. 2024 kr. 16.965 3 pladser tilbage
07. jul. 2024 kr. 16.965 1 plads tilbage
14. jul. 2024 kr. 16.965 Udsolgt
21. jul. 2024 kr. 16.965 Udsolgt
28. jul. 2024 kr. 16.965 Udsolgt
15. sep. 2024 kr. 15.375 2 pladser tilbage
13. okt. 2024 kr. 13.410 1 plads tilbage
07. apr. 2025 kr. 13.645
16. apr. 2025 kr. 13.945
30. jun. 2025 kr. 16.955
07. jul. 2025 kr. 16.955
14. jul. 2025 kr. 16.955
21. jul. 2025 kr. 16.955
28. jul. 2025 kr. 16.955
14. sep. 2025 kr. 13.795
12. okt. 2025 kr. 13.645
Se rejse
bali - padar island_01

Mageløse oplevelser på Bali, Flores og Komodo Bali Tilkøb udflugter m/ dansktalende rejseleder

Mød komodovaranerne, udforsk Flores' natur og mød lokalbefolkningen på Bali. Faste afgange til attraktive priser.

Ubud, Bali (4 nætter) Labuan Bajo, Flores (3) Sanur, Bali (5) Singapore (2)
Afrejsedato
10. jul. 2024 kr. 20.805 1 plads tilbage
18. sep. 2024 kr. 19.280
25. okt. 2024 kr. 18.295
10. mar. 2025 kr. 18.955
09. jul. 2025 kr. 20.440
17. sep. 2025 kr. 20.440
22. okt. 2025 kr. 17.925
Se rejse
bali - gili meno_15

Mageløse oplevelser på Bali, Gili, Lombok & Legian i 2024 Bali Tilkøb udflugter m/ engelsktalende rejseleder

Kultur, natur og strand på Bali, Lombok, Gili og Legian. Tre indonesiske perler på faste afgange til attraktive priser.

Ubud, Bali (4 nætter) Gili Meno (5) Lombok (3) Legian (3)
Afrejsedato
29. jun. 2024 kr. 16.750 2 pladser tilbage
06. jul. 2024 kr. 17.750 Udsolgt
13. jul. 2024 kr. 17.750 Udsolgt
20. jul. 2024 kr. 17.750 Udsolgt
21. sep. 2024 kr. 15.995
11. okt. 2024 kr. 15.985
21. dec. 2024 kr. 18.485
Se rejse
bali - gili meno_15

Mageløse oplevelser på Bali, Gili, Lombok & Legian i 2025 Bali Tilkøb udflugter m/ engelsktalende rejseleder

Kultur, natur og strand på Bali, Lombok, Gili og Legian. Tre indonesiske perler på faste afgange til attraktive priser.

Ubud, Bali (4 nætter) Gili Trawangan (5) Lombok (3) Legian (2)
Afrejsedato
08. mar. 2025 kr. 14.615
10. apr. 2025 kr. 14.110
28. jun. 2025 kr. 16.260
05. jul. 2025 kr. 16.990
12. jul. 2025 kr. 16.990
19. jul. 2025 kr. 16.990
20. sep. 2025 kr. 14.800
11. okt. 2025 kr. 14.290
Se rejse
NYHED! bali - Bali_Uluwatu

Højland og havskildpadder Bali Individuel Rejse

Start rejsen i Ubud, Balis kulturelle centrum. Se suveræn natur i Bangli med vandfald og rismarker. Slut af med skønne tropestrande på både Gili Trawangan og Uluwatu i syd. 

Ubud (4 nætter) Bangli (3) Gili Trawangan (4) Uluwatu (3)
bali - sanur_befolkning_mand_01

Ubud og Sanur Bali Individuel rejse

Enkelt og eminent! Oplev landlig idyl, dyk ned i kulturen og afslut på stranden. En enkel rejse med udflugtsmuligheder. 

Ubud (5 nætter) Sanur (9)
bali - ubud_rismark_39

Bali i ro og mag Bali Individuel rejse

Vandfald og vulkaner, landsbyliv og strandliv. Udforsk Bali fra nord til syd i ro og mag og få oplevelser med på vejen. 

Sanur (4 nætter) Ubud (4) Lovina (4) Sanur (2)

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)