Skip to main content

Rejser til Ubud på Bali

Bali

bali - ubud_rismark_05

Chic bohemeby blandt risterrasser og templer

Ubud er Balis kunstneriske hjerte, omgivet af betagende natur, floder, kløfter og grønne risterrasser.

På gader og i templer udspilles traditioner, religion og ceremonielle optog helhjertet, og uanset hvornår I besøger byen, er der næsten altid en god undskyldning for at fejre en højtidelighed med et optog.

Om ikke andet kan I næsten ikke undgå at falde over de mange små offergaver, der ligger som små blomstrende pakker midt på fortov og gader.

Man kan hurtigt få flere timer til at gå i byens små butikker, og er det ikke keramik, I forelsker jer i, er det måske tasker, sko eller velduftende olier, der fanger jeres opmærksomhed.

Har I hang til det udsøgte, byder Ubud på et væld af glimrende restauranter, hvoraf flere har speciale i økologi, mens en del har udsigt over de ikoniske risterrasser.

Blot et stenkast uden for Ubud åbner sig en helt ny verden af frodig natur, der gemmer på templer, huler og små traditionelle landsbyer. Det anbefales at bruge minimum 3-4 dage i området, så I både når at mærke kulturen, naturen og byens stemning, såvel som I får tid og ro til at synke helt ned i en tilstand af zen.

Hos Stjernegaard har vi håndplukket en række charmerende små hoteller og resorts, der emmer af sjæl og komplimenterer stemningen i området.

Det er oplagt at kombinere en ferie i Ubud med nogle dage ved en af Balis smukke strande - og I kan rejse dertil året rundt. Klimaet i Ubud byder på en gennemsnitstemperatur omkring de 28 grader, og eftersom I befinder jer i højlandet, skal I regne med en forfriskende byge i ny og næ. Det er med til at understøtte det irgrønne paradis, der venter jer på en rejse til Ubud på Bali.

Derfor skal I rejse til Ubud

  • Omgivet af Balis grønne højland
  • Skønne hoteller i smuk stil
  • Ceremonier og religiøse optog
bali - ubud_rismark_01_HF bali - ubud_gade_05

Rejser til Ubud

Fyld rejsen med oplevelser

bali - ubud_ceremoni_kremering_61

En helt fantastisk ferie hvor alt bare spillede fra afrejse til hjemkomst. Gili T er som at være i paradis, at se havskildpadder var en unik oplevelse. Raftingturen i Ubud var sjov og alle burde vælge denne.

Marianne
4.7   (1.412 anmeldelser)
Læs hvad andre gæster siger

Hoteller i Ubud

Det siger vores gæster ...

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)