usa - Yellowstone_grand prismatic spring_01
USA - Rundrejse med dansk rejseleder

På eventyr i Yellowstone og Rocky Mountains

16 dage fra 38.900 kr.

På eventyr i Yellowstone og Rocky Mountains

Det svære valg mellem kvalitet og pris: Vores rejse koster en smule mere end de fleste, men vi tør godt sige, at den er pengene værd!

”Det Vilde Vesten” er en mytisk periode i amerikansk historie, som ikke mindst Hollywood har været med til at dramatisere og fordreje gennem utallige cowboyfilm. Det var en periode i 1800-tallet, hvor USA ekspanderede vestpå. Et fuldstændigt ukendt land af enorme dimensioner skulle opdages, opdyrkes og civiliseres. For mange nybyggere – fx mormonerne – var det en tvungen opgave fra Gud, hvor man ikke måtte fejle.

På denne rundrejse, som udgør en af vores mange rundrejser til USA, er vi i det område, hvor prærieindianerne kæmpede for deres livsstil som nomader og jægere blandt millioner af bisoner. Hvor nybyggere i prærievogne og til fods fulgte Oregon Trail vestpå i jagten på et bedre liv. Hvor guldgravere og fredløse skabte lovløse tilstande - fx i en by som Deadwood.

Sporene efter general Custer, Crazy Horse, Sitting Bull, Buffalo Bill, Wild Bill Hickok, Sundance Kid og Calamity Jane møder vi på vores rejse gennem et af de mindst befolkede områder i USA. Her er en cowboyhat og en 4-hjulstrukket pickup den naturligste ting i verden, og vi møder hjertevarme og stolte amerikanere i deres rette element.

Sammen med dem skal vi opleve rodeo, cowboymusik, saloons og smage deres øl i de populære mikrobryggerier. Vi skal møde deres helte ved Mount Rushmore med de fire præsidenter. Men vi kommer også til at møde siouxindianere og deres helt Crazy Horse gennem verdens største skulpturprojekt.

Samtidig rejser vi i USA’s vildeste natur. Vi besøger seks nationalparker med vidt forskellige naturfænomener. Fra Yellowstones spruttende gejsere, dampende fumaroler, høje vandfald og et overdådigt dyreliv til Arches’ røde ørken med tusindvis af buer og naturbroer.

Som på alle vores rundrejser til USA har vi god tid til at opleve det hele. Der er ganske vist lange køreture med bus, men gennem vinduerne oplever vi den bedste roadmovie, vi endnu har set. Det er stadig Det vilde Vesten.

Rute og højdepunkter

usa - USA_paa eventyr i yellowstone og rocky mountains Klik og se stort kort

Se dagsprogram og billeder

Ring eller skriv til os
Maria Madsen
Tlf. 4526 0000

Mandag - fredag 10 - 15

Maria_Madsen__frit blaa
Sted
Nætter
Højdepunkter

1 nætter i Salt Lake City Salt Lake City
1
Højdepunkter
Afrejse fra Danmark til Salt Lake City

2 nætter i Moab Moab
2
Højdepunkter
Canyonland og Arches National Park med udsigt til de naturligt formede buer. Dead Horse Point med røde landskaber og Colorado River.

1 nætter i Denver Denver
1
Højdepunkter
Flot køretur tværs gennem Rocky Mountains til Colorados hovedstad Denver. Vi tager en kort orienteringstur i byen.

1 nætter i Estes Park ved Rocky Mountains Estes Park ved Rocky Mountains
1
Højdepunkter
Køretur over Continental Divide på USA’s højeste beliggende vej i nationalparken Rocky Mountains. Udsigt til vilde dyr og vild natur.

1 nætter i Hot Springs Hot Springs
1
Højdepunkter
Det vilde Vesten med cowboys og indianere. Vi passerer gennem det mindst befolkede område i USA og besøger et sensationelt fund af en mammut kirkegård.

1 nætter i Rapid City Rapid City
1
Højdepunkter
På vej til Rapid City har vi udsigt til bisonokser på vores køretur gennem Custer State Park.

1 nætter i Deadwood Deadwood
1
Højdepunkter
Mount Rushmore med de fire amerikanske præsidenter og Crazy Horse Memorial. Deadwood var en af de mest lovløse byer i Vesten - her blev Wild Bill Hickok skudt.

1 nætter i Sheridan Sheridan
1
Højdepunkter
Vi går rundt om det mystiske Devils Tower og kører til Sheridan tæt på Little Big Horn, skueplads for et legendarisk slag, som siouxindianerne vandt.

1 nætter i Cody ved Yellowstone Cody ved Yellowstone
1
Højdepunkter
I Buffalo Bills hjemby skal vi skal se et skydeshow på gaden med Cody Gunfighters. Også mulighed for til et ægte rodeoshow.

1 nætter i West Yellowstone West Yellowstone
1
Højdepunkter
På kamerajagt efter bjørne, bisoner og elge i supervulkanen Yellowstone, der er verdens mest aktive gejserområde og fyldt med talrige sære naturfænomener.

2 nætter i Jackson Hole Jackson Hole
2
Højdepunkter
Yellowstones darling, Old Faithfull Geyser, der har udbrud hver 92. minut, sejltur i nationalparken Grand Teton og måske en øl i sadlen hos Million Dollar Cowboy Bar.

1 nætter i Salt Lake City Salt Lake City
1
Højdepunkter
Mormonernes by med rundvisning i Temple Square og besøg i en pionérlandsby, så vi både oplever 1800-tallets og 2000-tallets Salt Lake City.

Vi inviterer til gratis foredrag

Vi inviterer til gratis foredrag

Vi holder en lang række spændende foredrag året rundt i København og to gange om året i Aarhus. Se listen her og tilmeld dig.

Se alle foredrag

USA_yellowstone og rocky mountains

Bestil USA kataloger

Søger du inspiration til din USA rejse - bestil vores kataloger

Se kataloger

Andre spændende rundrejser

USA

På eventyr i det nordøstlige USA

Rundrejse med dansk rejseleder
New Zealand

På eventyr i New Zealand

Rundrejse med dansk rejseleder
Canada

På eventyr i Rocky Mountains med toget Rocky Mountaineer

Rundrejse med dansk rejseleder
like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.663 anmeldelser)