usa - mississippi river_pelikan_02

Rundrejser til USA

Oplev USA med dansk rejseleder

Hvordan foregår en rundrejse med dansk rejseleder?

Tager du på rundrejse til USA med Stjernegaard, rejser du i selskab med en lille gruppe på 15-25 deltagere og en erfaren dansk rejseleder med et stort kendskab til USA. Grupperejsen er fordelt over en række forskellige steder i en del af USA, og turen er tilrettelagt med henblik på mindst mulig kørsel og flest mulige oplevelser.

Vi har strikket vores rundrejser sammen, så der både er tid til fordybelse og fordøjelse af de mange indtryk, der byder sig undervejs. Ikke mindst har vi inkluderet det meste, så du bare skal fokusere på at nyde rejsen og de store oplevelser, der byder sig på vejen, i land og i by.

Ring eller skriv til os
Line Milland Aminsam
Tlf. 4526 0000

Åbent hverdage kl. 10-17

Line Milland Aminsam - rejsekonsulent
Oplev vores nordøstlige USA rundrejse på 2 min.

Hvem kan få glæde af en rundrejse?

Rundrejseformen er til dig, der vil beriges med de helt store oplevelser og få den fulde forståelse for det område af USA, du rejser igennem. En rundrejse med dansk rejseleder går et spadestik dybere, og mens oplevelserne er mange, er bekymringerne få. På en rundrejse er rute, oplevelser og hoteller nemlig timet og tilrettelagt, så du kan bruge al din energi på at suge indtrykkene til dig.  

Mestrer du ikke det engelske sprog til perfektion, kan du også glæde dig over, at rejselederen formidler oplevelserne på dansk – og skulle du være i tvivl om noget, har du rejselederen lige ved hånden.

5 grunde til at vælge en rundrejse med Stjernegaard

  • Erfaren og passioneret dansk rejseleder med et dybdegående kendskab til USA.
  • Små grupper af 15-25 deltagere.
  • Mindre busser, der fx giver mulighed for kørsel hele vejen ad Highway 1 i Californien.
  • Meget inkluderet – færre overraskelser i budgettet.
  • Nøje tilrettelagte ruter, der sikrer en spændende rejse med store oplevelser.
usa - monument valley_arizona_04

Hvad er inkluderet i en rundrejse?

Antallet af oplevelser og inkluderede måltider kan variere, men som oftest kan du forvente, at følgende er inkluderet i prisen på en rundrejse med dansk rejseleder.

Fly

Fly fra Danmark til USA tur/retur samt lufthavnsskatter og afgifter.

Transport

Alle transporter i forbindelse med det daglige program.

Hoteller

Gode turistklassehoteller.

Måltider

Morgenmad hver dag.

Rejseleder

Erfaren dansk rejseleder.

Udflugter

Udflugter og entréer i forbindelse med det daglige program.

Drikkepenge

Drikkepenge til chauffører.

Hvad kan Stjernegaards rejseledere, som andre ikke kan?

At blive rejseleder for Stjernegaard er ikke for hvem som helst. Vi har udvalgt vores rejseledere på baggrund af deres erfaring, passion og deres unikke evne til at formidle deres respektive rejsemål på en spændende og levende måde, så du får den fulde oplevelse af det USA, du vælger at opleve på en rundrejse.

Vores rejseledere brænder for USA har fordybet sig i den amerikanske kultur, og det kan mærkes, når de trygt og vidende fører dig gennem landets mange facetter.

Se vores dygtige rejseledere i USA

Er det dyrt at rejse på rundrejse til USA?

Hos Stjernegaard vægter vi kvalitet højere end pris, når vi udvikler rundrejser til USA. Vi tilbyder måske ikke markedets billigste rundrejser, men til gengæld tør vi godt sige, at vores rundrejser er alle pengene værd.

Når vores rundrejser koster lidt mere end andre rundrejser, skyldes det flere faktorer. Vi vil ikke gå på kompromis med oplevelserne og kvaliteten af disse, og derfor har vi inkluderet udflugter og entréer i rejsens pris, ligesom det kun er branchens bedste rejseledere, vi sender afsted på vores rundrejser. Frem for at fylde en stor bus, mener vi du får den bedste oplevelse med en mindre gruppe, hvorfor vi har valgt at gennemføre rundrejserne i grupper af 15-25 deltagere.

USA / Amerikas Forenede Stater

Danskernes foretrukne rejseland 

USA ligger helt i top på listen over danskernes foretrukne rejselande. USA kan i den grad opfylde ethvert behov for rejser - uanset om du er en familie med store eller små børn, i din bedste alder eller rejser med venner. Vil du rundrejse med dansk rejseleder, krydstogt eller en storbyferie med krav til alt fra shopping til restauranter og kultur, så findes mulighederne i USA - mangfoldighedernes land!

USA har plads til de helt store armbevægelser, og klinger steder som Grand Canyon, Yosemite Nationalpark, Monument Valley, Las Vegas, New York, New England, Florida, Stillehavet, bounty strande, nationalparker og overvældende storbyer som New York, San Francisco, Miami eller Seattle, så er det bare af sted. 

Stjernegaards USA-univers

Stjernegaard Rejser arrangerer alle typer rejser til USA, lige fra storbyophold, krydstogter og rundrejser med dansk rejseleder. Vores dygtige USA eksperter kan hjælpe med det hele, og er altid opdaterede med de sidste nyheder.

Vores rundrejser med dansk rejseleder i USA gennemføres i mindre grupper end normalt i USA for at gøre rejserne ekstra interessante. Der er virkelig værdi for pengene og rejserne er gennemtænkt med en god rytme, der gør rejserne i USA til en behagelig oplevelse, hvor der er tid til at fordøje de mange store oplevelser, der er indlagt på rundrejsen. 

Spektakulære strande

Stephen Leatherman, også kendt som Doktor Beach og professor og leder af Florida International University's afdeling for kystforskning, udpeger hvert år en top 10 over de bedste strande i USA.

Han har siden 1989 udviklet en liste med bedømmelseskriterier, såsom vejrforhold, vandtemperatur, understrøm, sandets beskaffenhed, adgangsforhold, forurening, udsigt og bebyggelse, og siden 1991 har han årligt kåret de 10 bedste strande i USA.

Strandene på førstepladsen gennem årene er spredt over hele USA, lige fra Florida til Hawaii, Long Island i New York, Californien og North Carolina.

Vores rundrejse På eventyr i det vestlige USA har naturligvis også kyststrækninger med på rundrejsen, og på en kør-selv ferie er du frit stillet til at prøve dem alle.

fantastiske formidling af USAs historie, hans rolige og imødekommende facon var i høj grad med til at gøre rejsen til en god oplevelse. En meget flexibel planlægning, for at udnytte tiden bedst muligt og dermed størst mulig udbytte af rejsen for os.

4,7 (212 Anmeldelser)

Kan man rejse alene på rundrejse?

Har du ikke en rejsemakker på hånden? Fortvivl ikke. Rundrejseformen er særdeles velegnet til solorejsende, som gerne vil have nogen at dele de helt store oplevelser med. Du indlogeres på dit eget værelse og har mulighed for at trække dig tilbage, som det behager dig. Samtidigt får du også muligheden for at lære en række spændende mennesker at kende – alle med samme interesse for netop denne rejse.

Når du rejser med en mindre gruppe, lærer du hurtigt dine medrejsende at kende, og der går som regel ikke lang tid før samtalen flyder. Med rundrejsen får du altså muligheden for at tage af sted på din drømmerejse, uden du skal frygte at føle dig ensom.

Indkvartering – hvordan skal jeg bo?

På en rundrejse er det oplevelserne, der fylder mest. Med det sagt skal du selvfølgelig også sove godt og have mulighed for at trække dig tilbage i behagelige rammer efter en lang og indtryksrig dag.

Til rundrejserne har vi valgt en række gode turistklassehoteller, som vi mener tilgodeser de behov, du har på en rundrejse. Desuden ligger de godt placeret i forhold til de ting, du skal opleve på rejsen. Ikke mindst er du altid sikret morgenmad, når du rejser med Stjernegaard på rundrejse.

usa - grand canyon mand

Hvorfor rejse i en lille gruppe?

Når du booker din rejse, tænker du måske ikke over gruppens størrelse, men det kan mærkes, når du er afsted. Med Stjernegaard bliver du aldrig bare en i mængden.

Med grupper af max 25 deltagere lærer du hurtigt dine medrejsende at kende, og der er tid og plads til, at hver enkelt deltager får mulighed for at stille spørgsmål og blive hørt.

Med små grupper hører også muligheden for at køre i små busser, og det kan være en stor fordel på strækninger, hvor de større busser ikke kan køre. Fx på Highway 1 i Californien hvor dele af ruten kun kan køres i mindre køretøjer.

Stjernegaard er det eneste danske rejsebureau, der tilbyder grupperejser, som kører ad den mest kendte strækning på Highway 1.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

usa - alaska_bjoern_01

Hvornår kan jeg komme på rundrejse til USA?

Vi har lagt tilrettelagt vores rundrejser til USA, så du kan forvente tørt og solrigt vejr på din rejse. De fleste rejser ligger således enten i løbet af foråret eller efteråret. Fx kan du opleve de smukke efterårsfarver i det nordøstlige USA i september og oktober – eller det sydlige USA i foråret, inden det bliver varmt og fugtigt i højsommeren.

Se alle vejrkort i USA

San Francisco

Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
Temperatur
Nedbør i mm.
Dagtemperatur
13° C
15° C
16° C
18° C
19° C
21° C
22° C
22° C
23° C
21° C
17° C
13° C
Nedbør i mm.
111 mm
81 mm
78 mm
35 mm
5 mm
3 mm
1 mm
1 mm
5 mm
31 mm
73 mm
79 mm

Er der mulighed for at slappe af på en rundrejse?

Rundrejserne byder på utrolig mange oplevelser, og du kommer ikke på noget tidspunkt til at kede dig, når du rejser med Stjernegaard på rundrejse. Men de mange store indtryk kræver naturligvis også tid til fordøjelse. Derfor søger vi altid at skabe en balance og en god rytme, så programmet ikke bliver for tætpakket, og du får tid til at slappe lidt af undervejs.

Er det muligt at forlænge rundrejsen?

Fordi rundrejsen er spækket med store oplevelser, vil den for mange være nok i sig selv. Alligevel kan det være, du gerne vil have et par ekstra dage til at slappe af og lade de store indtryk rodfæste sig, efter programmet er slut. Vi anbefaler, du tager en snak med en af vores rejsekonsulenter, hvis du overvejer at forlænge din ferie før eller efter rundrejsen.

Ring eller skriv til os
Stine Solbjerg Sørensen
Tlf. 4526 0000

Åbent hverdage kl. 10-17

Stine Solbjerg Sørensen - Salgschef
usa_nordostlige_RR katalog forside USA_RR_sydlige rundrejse usa vest RR katalog forside

Bestil rejse kataloger

Søger du inspiration til din USA-rejse - bestil vores kataloger

Se kataloger

USA info

Historie

USA's uafhængighedserklæring underskrives den 4. juli 1776 i Philadelphia, af ikke mindre end 56 mennesker. Borgerkrigen raser fra 1861-65.

Geografi

USA har 50 stater, der strækker sig 4500 km fra øst til vest og 2700 km fra nord til syd. Her er 4 tidszoner. Det 4. største landareal i verden og 310 mio. indbyggere.

Klima

Polarklima i det nordlige Alaska, subtropisk klima i det sydlige Florida og Hawaii. Det mest almindelige klima er kontinentalt klima, som betyder store temperaturforskelle mellem sommer og vinter.

Nationalparker

USA har 58 nationalparker. Yellowstone var den første nationalpark, der kom på listen i 1872, efterfulgt af Sequoia og Yosemite i 1890.

like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.480 anmeldelser)