Skip to main content

Anna Monica Villa

anna monica villa dansk vestindien - dansk vestindien_strand_05

Mød rejselederen Anna Monica Villa

Anna Monica har den ideelle baggrund for at være rejseleder for Stjernegaards gæster på De Vestindiske Øer. Hun er nemlig vokset op på St. Thomas og flyttede først som voksen til Danmark, hvor hun har lært at tale flydende dansk.  

Anna Monica er personligt glad for at kunne byde vores gæster velkommen til de smukke, forunderlige og enestående øer, der engang var danske.

Hun deler sin tid mellem Danmark og De Vestindiske Øer. I højsæsonen fra december til april bor hun fast fortrinsvis på St. Thomas, hvor hun er rejseleder på vores udflugter i Charlotte Amalie, rundt på St. Thomas og på heldagsudflugten til St. John

Anna Monica er også rejseleder på St. Croix for skræddersyede ture til specialgrupper. Hver ø er charmerende på sin egen helt enestående måde.

Anna Monica er født på St. Croix og har via sin opvækst et stort lokalt kendskab til øerne og et stort netværk, som vores gæster nyder godt af. Den begejstring Anna Monica har for vores fælleshistorie er smittende, og det hele serveres med uimodståelig dansk-caribisk charme.

Anna Monica er bare vores topfavorit rejseleder. Så sød, så nærværende og så fantastisk til at formidle om øerne. Hun spreder bare super dejlig stemning.

Per, Hjørring

Anna Monica Villa er rejseleder på følgende rundrejser

Læs hvad gæsterne siger om Anna Monica Villa

Vi havde en fantastisk tur

Vi havde en fantastisk tur alene med Anna Monica, det siger vi mange tak for. Hun er et meget empatisk menneske. Vil i gerne hilse hende og sige tusind tak?

Destination:
Krydstogt
Gæst:
Poul Erik, Frederiksberg

Bedre fås det ikke

Var mest sammen med Anna Monica på turen til St John, hun var bare utrolig sød og vidende om næsten alt. Bare en god oplevelse!

Samlet var rejsen en god oplevelse. Skibet var perfekt. Vores værelse med balkon på dæk 9 var super, og udvalget af restauranter, barer, teater samt øvrige faciliteter helt i top. Betjeningen var overalt imødekommende og stemningen meget positiv. Og All Inclusive konceptet kan vi kun anbefale til alle.

Emerald Beach hotel på St Thomas havde en super beliggenhed helt ned til vandet og tæt på byen, og standard på værelset samt øvrige faciliteter var OK. Eneste minus var støj fra lufthavnen, når man befandt sig på hotellet. Buccaner hotel var bare suverænt, både hvad angår beliggenhed samt faciliteter og service. Bedre fås det ikke.

Destination:
Krydstogt
Gæst:
Jan, Dragør

Personlig vinkel

Vi var afsted for ca. 14 år siden. Dejligt at gense Birgit og Simon. Det var blandt andet pga. dem, at vi igen valgte Stjernegaard. Anna Monica var fantastisk som guide og gav det hele en endnu større personlig vinkel. En stor tak til hende og selvfølgelig også Birgit og Simon.

Denne destination har sammenlagt fået:
4.5   (253 anmeldelser)
Destination:
De Vestindiske Øer
Gæst:
Kim

Paradis på jord

Selve destinationen er jo paradis på jord. Guiderne har alle som én været fantastiske med deres indgående kendskab til øerne. Utroligt behagelige, vidende og servicemindede, og så talte de dansk. Inden afrejse har min rejsekonsulent Birgitte været super til at besvare mine spørgsmål. Så jeg har følt mig sikker.

Jeg var dybt imponeret over alle rejseledere. Hvor er det fantastisk at møde 4 så engagerede, vidende og glade guider. Det største rygklap for deres indsats. Alle guider burde være som disse!

Jamen, hvor skal jeg starte, når jeg skal vælge de største oplevelser...

Dyre- og naturlivet. Så mange flotte planter og dyr, som jeg aldrig har set før.
Havet. Så rent og flot. Wauw.
Befolkningen. Særligt på St. Croix. Alle snakkede med alle og smilede. Det smittede så også af på vores rejsegruppe, hvor der blev et dejligt sammenhold både blandt rejsende og guider.
Maden. Frisk fisk og lækre råvarer.
Den sidste er næsten for nem, men: vejret!
Jeg kender flere, der har rejst med Stjernegaard - og I har klart levet op til det positive ry. Rejserne er lidt dyrere end de sædvanlige charterture, men turen til De Vestindiske Øer er i hvert fald blevet en oplevelse for livet og var alle pengene værd. Jeg håber meget, at det ikke er sidste gang, jeg kommer til at rejse med Stjernegaard.

Denne destination har sammenlagt fået:
4.5   (253 anmeldelser)
Destination:
De Vestindiske Øer
Gæst:
Karin Antonsen, Søborg

Vores bedste anbefalinger

Der kan ikke sættes en finger på Birgit og Anna Monica. Vi har aldrig følt os så set og hørt som med de to på henholdsvis St. Croix og St. Thomas. De får vores bedste anbefalinger, og de har været med til at give os vores livs rejse.

Turen til St. John med de fantastisk flotte strande samt en lokal koncert, vi blev taget med til af Anna Monica, var en stor oplevelse. Vi snorklede med skildpadder og mødte et fantastisk værtspar på St. Thomas. På St. Croix står tiden nærmest stille og historien om danskerne springer nærmest i hovedet på en.

Denne destination har sammenlagt fået:
4.5   (253 anmeldelser)
Destination:
De Vestindiske Øer
Gæst:
Marlene, Nykøbing Falster

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)