new zealand - milford sound_27_slider

Rejseledere

anna monica villa

Anna Monica er rejseleder på:

På De Vestindiske Øer får du glæde af vores danske rejseledere, som har boet der fast i mange år – ingen kender øerne bedre end dem!

anna monica villa

Anna Monica Villa

Rejseleder

Anna Monica har den ideelle baggrund for at være rejseleder for Stjernegaards gæster på De Vestindiske Øer. Hun er nemlig vokset op på St. Thomas og flyttede først som voksen til Danmark, hvor hun har lært at tale flydende dansk.  

Anna Monica er personligt glad for at kunne byde vores gæster velkommen til de smukke, forunderlige og enestående øer, der engang var danske.

Hun deler sin tid mellem Danmark og De Vestindiske Øer. I højsæsonen fra december til april bor hun fast fortrinsvis på St. Thomas, hvor hun er rejseleder på vores udflugter i Charlotte Amalie, rundt på St. Thomas og på heldagsudflugten til St. John. Anna Monica er også rejseleder på St. Croix for skræddersyede ture til specialgrupper. Hver ø er charmerende på sin egen helt enestående måde.

Anna Monica er født på St. Croix og har via sin opvækst et stort lokalt kendskab til øerne og et stort netværk, som vores gæster nyder godt af. Den begejstring Anna Monica har for vores fælleshistorie er smittende, og det hele serveres med uimodståelig dansk-caribisk charme.

Anna Monica er bare vores topfavorit rejseleder. Så sød, så nærværende og så fantastisk til at formidle om øerne. Hun spreder bare super dejlig stemning.

De Vestindiske Øer • Per • Hjørring

like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.663 anmeldelser)