japan - kyoto_geisha_02_hf
Japan - Solgudens ø-rige

Rejseledere

Rejseledere i Japan

Peter Porskjær og Christian Simonsen

På vores Japan-ture vil I få fornøjelsen af at blive guidet af både en af vores danske rejseledere Peter Porskjær eller Christian Simonsen - samt af vores lokalguide Morita Hiromi fra Tokyo. Vores danske og japanske rejseledere har samarbejdet i mange år om at give vores gæster et indblik i japanernes kultur, historie og dagligliv.

Peter er en af Danmarks mest erfarne og vidende Japan-rejseledere, der de sidste 10 år har arrangeret og ledet rejser rundt i Japan, og Christian har mere end 20 års erfaring som rejseleder - fra Japan og stort set hele kloden.

Morita Himori er autoriseret japansk guide og har stor interesse for og viden om traditionel japansk kultur, hvilket giver vores gæster nogle kig ind i en fascinerende verden, som man ellers sjældent får mulighed for. 

En fælles glæde er mad!

Vi tilbyder vores gæster at spise aftensmåltider på gode lokale restauranter sammen med rejselederen og lokalguiden. Morita Himori vil sammen med Peter eller Christian udvælge restauranter, der viser bredden af det spændende og sunde japanske køkken. Det vil primært være gode folkelige spisesteder, enkelte "fine" og et par restauranter med udenlandske køkkener. Frokost er inkluderet i prisen, men ikke de fleste aftenmåltider. Prisen på ca. kr. 2.700 betales i yen til rejselederen ved ankomsten til Japan.

morita hiromi
Morita Hiromi
christian simonsen_1

Christian Simonsen

Rejseleder

Christian er en af Stjernegaards mest erfarne og længst ansatte rejseledere og en formidabel formidler, som med stort indblik, kendskab og respekt i over tyve år har ført sine gæster tæt på lokale kulturer og levevis. Mange udlandsophold siden 1980'erne og en broget universitetsbaggrund i Asienstudier i København, Paris, Jakarta, Peking og Bangkok har givet indgående kendskab til adskillige sprog og kulturer. Interesseområder er først og fremmest mad, historie, sprog og traditionel kultur. Planter, havekunst og botanik indgår ofte i hans mange historier - takket være en fjern fortid som hortonomstuderende på Landbohøjskolen.

Christian har som rejseleder fungeret i både Asien og Sydamerika. Han kan klare sig på ca. et dusin sprog og har f.eks. siden begyndelsen af 1990'erne nydt at vise gæster rundt i Vietnam, Laos og Cambodia, hvis sprog han har studeret sideløbende med kinesisk, thai, malaj/indonesisk. Christian har desuden gennem årene rejst og arbejdet meget i bl.a. Latinamerika, herunder Peru, samt i Japan, Myanmar, Indien, Sri Lanka, Mongoliet, Sibirien, Rusland, Georgien og det meste af Europa. Og ikke mindst i Nordatlanten hvor Christian selv har rejst og været rejseleder på både Færøerne og Island 

Mød et særdeles engageret menneske med stor og alsidig rejseledererfaring og et smittende humør!


Peter Porskjaer_02

Peter Porskjær

Rejseleder

At Peters konfirmationspenge blev brugt til en rejse rundt i Israel, og at Europa et par år senere kunne opdages via Interrail, vidner om, at kursen i retning af rejseoplevelser blev udstukket for mere end fyrre år siden.

Det blev dog i første omgang til en ”civilkarriere” som institutionsleder, underviser, foredragsholder, skribent og konsulent samtidig med mange rejser især i Østen. Og den ballast er med, hvilket mærkes tydeligt, når man deltager i Peters ture.

I dag har han over 20 års erfaring med rejseledelse: specialrejser og ekspeditioner, krydstogter på floder og verdenshave, bus- og fly-rundture i mere end 60 lande indtil nu.

Og der har især været rigtig mange ture til favoritlandene: Japan, USA, Canada, Kina, Peru, Vietnam og Rusland. Også i disse lande har Peter både tilrettelagt og ledet mange rejser og han er derfor en af de mest erfarne rejseledere inden for branchen.


like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.663 anmeldelser)