Storbyeventyr i Tokyo
Download katalog over rejsen

9 dage fra 14.790 kr.

Bestil tilbud
Skip to main content

Japan Storbyeventyr i Tokyo

Individuel rejse 9 dage fra 14.790 kr.

På opdagelse i verdens største by

Denne rejse giver jer god tid til at opleve højdepunkterne i Japans hovedstad Tokyo i et afslappet tempo.

Lige nu er Japan meget oppe i tiden og et populært rejsemål for alle generationer, og på denne rejse er der virkelig sat tid af til at udforske alle Tokyos nicher, hvad enten det er Manga-tegneserier, mode i alle afskygninger, sumobrydning, ikebana-blomsterbinding eller shopping. Der findes mere end 1000 togstationer i Tokyo, og der ligger helt sikkert også en i nærheden af den attraktion, som I gerne vil opleve. 

japan - japan_befolkning_piger_01
japan - japan_gade_01

Hvorfor vælge denne rejse:

  • Centralt beliggende hotel
  • Oplev Tokyo i stressfrit tempo
  • Transport på rejsen inkluderet
  • Mulighed for dagsudflugter både i og udenfor Tokyo
  • Nyd kontrasten mellem hypermoderne storby og gamle templer
japan - tokyo_red light district_02

Store oplevelser i Japans hovedstad

I Tokyo kan I opleve det mest moderne inden for kulturliv, design, arkitektur, mode, museer, elektronik, ungdomskultur og forbrugsvarer.

Alt dette trives side om side med en ældgammel og forfinet kultur, hvor sans for høflighed og udstrakt service er helt naturlige og indlysende omgangsformer.

Tokyo var engang en lille fiskerby, men er i dag en af verdens største storbyer og en smeltedigel af kultur, historie og innovation. Og Tokyos mange kvarterer har deres egne lokale særpræg. Fra det storslåede Asakusa Kannon-tempel til den fredfyldte Meiji-helligdom, får du alle steder et fascinerende og fyldigt indblik i Japans rige kulturarv. 

I Tokyos futuristiske kvarterer, hvor teknologi og innovation mødes på spændende vis, oplever I det ikoniske tårn, Tokyo Sky Tree, der strækker sig ind i himlen og giver en utrolig udsigt over byen, eller I kan udforske Akihabara, epicentret af japansk popkultur og elektronik.

For de kunstinteresserede byder Tokyo på et væld af gallerier og museer, der fejrer både traditionel og moderne kunst. Gå på opdagelse i det ultramoderne Tokyo National Art Center eller tag en tur til det funky Harajuku, hvor gadekunst og avantgarde møder hinanden.

Tokyos kulinariske scene er også et kapitel for sig, hvor Michelin-restauranter, livlige markeder og hyggelige gadeboder frister med en overflod af delikatesser. Prøv autentisk sushi, snup en skål dampende ramen i en af byens hyggelige ramen-ya'er eller udforsk spændende streetfood på gaderne i Shinjuku-distriktet.

Når solen går ned, vågner nattelivet, og I kan udforske de trendy barer og klubber i Shibuya-distriktet, spise og drikke på en traditionel izakaya eller kaste jer ud i en omgang karaoke i det sjove og livlige Roppongi-distrikt.

Tokyo opleves bedst og mest effektivt til fods og ved at bruge offentlig transport. Byens omfattende metrosystem er ekstremt velfungerende, sikkert, rent og billigt! Og på den måde oplever I den japanske dagligdag helt tæt på.

 

Japan Tokyo

Turen i overblik

By nætter Inkluderet Opgradering
Tokyo 7 nætter: Tokyo 7 OMO3 Tokyo Akasaka Metropolitan Ikebukuro

Ring til os, hvis du ønsker andre hoteller. 

Der tages forbehold for valg af hoteller på den konkrete afrejsedato, men de vil altid være af minimum samme standard som beskrevet.

Her skal I bo

Ring til os, hvis I ønsker andre hoteller. 

Metropolitan Ikebukuro Tokyo Room Opgradering
Tokyo

Metropolitan Ikebukuro

Ideelt beliggende i et af Tokyos største knudepunkter har Metropolitan Ikebukuro direkte adgang til og fra både Narita- og Haneda-lufthavnene.

Se hotel
Twin Guest Room 2 Inkluderet i prisen
Tokyo

OMO3 Tokyo Akasaka

Se hotel

Vi inviterer til gratis foredrag

Kom til et spændende foredrag om rejser til Japan. Vi holder mange foredrag året rundt på vores kontor i København og to gange om året i Aarhus. Foredraget er gratis, men tilmelding nødvendig.

Nara Kvinder Klædt I Kimono
Matcha Te Ceremoni
japan - tokyo_befolkning_01

Dagsprogram

Dag 1

Danmark – Tokyo

I forlader Københavns Lufthavn og flyver østover mod Japan. I ankommer til Tokyo den efterfølgende dag.

Japan Tokyo
Mosekonen Brygger For Foden Af Mt Fuji japan - tokyo_shinjuku_neon_03

Dag 2

Ankomst til Tokyo, shuttlebus til hotellet

I lander i enten Narita eller Haneda lufthavn og møder en lufthavnsassistent, der hjælper jer til rette.

Her får I også udleveret diverse billetter samt Pocket Wi-Fi, så I altid har internet med jer rundt i Tokyo, og så hjælper assistenten jer igennem første etape fra lufthavnen til jeres hotelværelse. En shuttlebus kører jer igennem Tokyos pulserende byliv til jeres centralt placerede hotel. Herefter er der rig mulighed for at udforske lokalområdet eller bare slappe af og lade op til de kommende dages oplevelser.

I nærheden af hotellet finder I et stort udvalg af restauranter, hvor I kan nyde jeres første aftensmåltid på japansk manér.

Her skal i bo

Twin Guest Room 2 Inkluderet i prisen
Tokyo

OMO3 Tokyo Akasaka

Metropolitan Ikebukuro Tokyo Room Opgradering
Tokyo

Metropolitan Ikebukuro

japan - tokyo_skyline_04
Tokyo Asakusa japan - japan_befolkning

I vil hurtigt opdage, at Tokyo er en fascinerende blanding af hypermoderne kæmpe-storby og spiritualitet med masser af templer - og en venlig og nysgerrig befolkning.

Dag 3

Tokyo, dagen er på egen hånd. Aftentur med lokalguide rundt i Shinjuku-distriktet

Vores forslag til, hvad I kan se under jeres ophold i Tokyo, er udformet med henblik på, at I får alle de vigtige dele med: Historien og kulturen, det supermoderne og det hippe!

Begynd for eksempel med at smage på Tokyos kulturelle essens i form af nogle af byens mest ikoniske nabolag. I Harajuku og ikke mindst på den travle gågade Takeshita-Dori finder I hjertet af den japanske ungdoms overdådigt farverige og unikt kreative modekultur. Her kan I gå på jagt efter souvenirs eller prøve nogle af de mange kunstneriske søde sager, der tilbydes i caféer og boder langs gaden.

Tæt ved Harajuku finder man også den storslåede og historiske Meiji Jingu-helligdom, gemt væk i en skov lige på den anden side af vejen. Templet er bygget til ære for kejser Meiji, og her kan I nyde en fredelig plet midt i storbyen samtidig med, at I lærer lidt om de tidlige japanske kejseres historie.

En helt anden side af Tokyo kommer jer i møde på Omotesando og i Shibuya-kvarteret. Her oplever I byen som den pulserende metropol, de fleste kender Tokyo som - ikke mindst, når I står overfor det ikoniske Shibuya-kryds, hvor umindelige folkemængder krydser vejen i flere fodgænger-felter i et nærmest kunstfærdigt kaos. Her er også rig mulighed for at besøge alverdens trendy caféer og butikker.

Om aftenen tager I sammen med en lokalguide hen til Japans største forlystelseskvarter, Kabukicho og Golden Gai. Her er et utal af barer, restauranter, butikker, de såkaldte love hotels, vært/værtinde-lounger, robot-restauranter og meget andet. Gaderne vrimler med underholdningshungrende bysbørn og nysgerrige turister, og meterhøje neonreklamer blinker om kap med billeder af områdets mest populære værter og værtinder, der hyldes for deres evne til at sælge drinks til sagesløse ”ofre”.

Mødet med den japanske forlystelseskultur er på mange måder en speciel, fascinerende  - og med garanti meget anderledes oplevelse.

Efterfølgende får I gode råd og vejledning til, hvor I kan indtage aftensmaden.

Al transport til dagens foreslåede udflugter er inkluderet. Aftentur med lokalguide rundt i Shinjuku-distriktet er inkluderet. Der er mulighed for at tilkøbe øvrige udflugter.

Her skal i bo

Twin Guest Room 2 Inkluderet i prisen
Tokyo

OMO3 Tokyo Akasaka

Metropolitan Ikebukuro Tokyo Room Opgradering
Tokyo

Metropolitan Ikebukuro

Meiji Jingu Shrine
japan - japan_befolkning_piger_02

Tokyo er modsætningernes by, hvor I på samme dag kan opleve lækker streetfood, århundredegamle helligdomme som Meiji Jingu (øverst) og en moderne ungdomskultur, som I ikke finder ret mange andre steder i verden (nederst tv).

Dag 4

Tokyo, dagen er på egen hånd eller tilkøb udflugter

I dag kan I næsten bogstaveligt talt tage på rundtur i Tokyo.

I kommer vidt omkring og vil se både ny og gammel arkitektur, gamle templer og stilfulde japanske haver – et intimt kig ind i de voldsomme kontraster, der karakteriserer denne mega-metropol.

Som det første gør I stop ved byens hovedbanegård, Shinjuku-stationen, en smuk monolitisk bygning, der blandt andet huser de ikoniske Shinkansen-højhastighedstoge, der skærer igennem Japan mellem de største af landets byer. Lidt herfra ligger Tokyos uptown, Ginza-distriktet, hvor man finder byens flotteste biler, dyreste butikker og mest eksklusive spisesteder. Om I så vil lege med eller bare se på, er helt op til jer selv.

Herefter går turen sydpå til det gamle marked ved Tsukiji, hvor byens restauratører hver morgen plejede at samles til den hektiske fiskeauktion. Nu om dage er auktionen flyttet herfra, men man kan stadig finde noget af verdens bedste sushi.

Herefter smutter I over til Hamarikyu, en omfangsrig japansk have med udsigt over Tokyo-bugten. Et lille pust frisk luft vil uden tvivl gavne jer, inden I hopper på en pram, der sejler jer op ad Sumida-floden til Asakusa og Senso-ji-templet. Dette er muligvis Tokyos mest ikoniske religiøse område - I kender måske til den imponerende Kaminarimon, Tordenporten, på forhånd. Indsnus røgelsen og træk eventuelt en spådom oppe ved templet, men pas på, spådommene her er kendt for at være uheldige.

Til sidst kan I tage en tur med de hurtigtkørende elevatorer op i Tokyo Sky Tree, byens højeste punkt, og få mulighed for at se dens ufattelige størrelse oppefra.

Næsten uendelig beton, lys og bevægelse så langt øjet rækker – heroppe fra får man virkelig øjnene op for hvor massiv en skala, Tokyo opererer på.

Al transport til dagens foreslåede udflugter er inkluderet. Der er mulighed for at tilkøbe øvrige udflugter.

Her skal i bo

Twin Guest Room 2 Inkluderet i prisen
Tokyo

OMO3 Tokyo Akasaka

Metropolitan Ikebukuro Tokyo Room Opgradering
Tokyo

Metropolitan Ikebukuro

japan - tokyo_sky tree_01_hf
Sensoji Tempel japan - tokyo_tsukiji fishmarket_07

Også i dag byder på mange forskelligtartede oplevelser. I ser bl.a. det gamle fiskemarked ved Tsukiji (nederst th) og det smukke tempelkompleks Sensō-ji med den ikoniske Kaminarimon - Tordenporten (øverst th). Sidst på dagen får I overblikket over det hele i Tokyo Sky Tree, byens højeste punkt.

Dag 5

Tokyo, dagen er på egen hånd eller tilkøb udflugter

I dag kan I opleve nogle dele af byen, der giver et glimt af Tokyos fortid - og måske endda dens fremtid.

I starter i Yanaka, som er en del af byen, der på bemærkelsesværdig vis har formået at bevare ikke blot sin centrale 50’er-markedsgade, men også mange oprindelige træbygninger og templer, der andre steder i stor stil er ødelagt af jordskælv eller under kampene i Anden Verdenskrig.

Herefter kommer I forbi Ueno, der er tæt forbundet med historien om Japans overgang fra samuraistyre til kejserrige, og som i dag er hjemsted for en smuk park fyldt med kirsebærtræer, en zoologisk have samt ikke mindst flere af Japans største og bedste historie- og kunstmuseer.

Lidt længere ude i fremtiden finder I Akihabara, der i gamle dage fungerede som markedsplads for alverdens elektronik, men som nu om dage er kendt som det ”hellige land” for manga- og animé-kultur. Prøv at kigge indenfor i en af de mange etager høje forretninger fyldt med alverdens subkultur-varer, der ligger side om side langs hovedgaden.

Til slut på dagen tager I ud på Odaiba, en futuristisk kunstig ø midt i Tokyo-bugten.

Her finder man fantastiske udsigter over byen og den smukke såkaldte regnbuebro, der fører trafikken til og fra øen samt forlystelsesparker, næsten rumskibslignende arkitektur og en ikke mindre end 20 m høj statue af en kamprobot. Hvis vejret er godt nok, er der måske endda mulighed for at hoppe i vandet nede ved stranden.

Al transport til dagens foreslåede udflugter er inkluderet. Der er mulighed for at tilkøbe øvrige udflugter.

Her skal i bo

Twin Guest Room 2 Inkluderet i prisen
Tokyo

OMO3 Tokyo Akasaka

Metropolitan Ikebukuro Tokyo Room Opgradering
Tokyo

Metropolitan Ikebukuro

Ueno Park Toshogu Shrine

Dag 6

Tokyo, dagen er på egen hånd eller tilkøb udflugter

Prøvesmag noget sushi eller ramen, tag på et af byens utallige museer eller rejs lidt udenfor byen, måske til Yokohamas Chinatown eller til den gamle by i Kawagoe. I kan også glemme planerne og kortet og i stedet fare vild i Tokyos gader og gå lokallivet i møde – man kan næsten ikke gå galt i byen her.

Alternativt kan I for eksempel tilkøbe en sushi workshop, et sjovt og nemt kursus, hvor I lærer alt om tilberedelse af den lækre og populære spise. Således har I også frokosten i dag på plads!

Al transport til dagens foreslåede udflugter er inkluderet. Der er mulighed for at tilkøbe øvrige udflugter.

Her skal i bo

Twin Guest Room 2 Inkluderet i prisen
Tokyo

OMO3 Tokyo Akasaka

Metropolitan Ikebukuro Tokyo Room Opgradering
Tokyo

Metropolitan Ikebukuro

Kristian_Knub_310

Kristian Krogh Knub

Tlf. 4526 0000
Mandag - fredag 10 - 15

japan - yokohama_china town_01 Sushi Workshop

Dag 7

Tokyo, dagen er på egen hånd eller tilkøb udflugter

Tag for eksempel en tur i en af Tokyos forlystelsesparker, som er en klassiker blandt de lokale tokoyitter på deres fridage.

Du kan blandt andet  vælge imellem Disneyland, Ghibli-museet, det funky teamLab Planets, Warner Bros. Studios og Hello Kitty Park, som alle er populære muligheder.

Det er også muligt at tage ud på egen hånd, måske med en dagsudflugt til den gamle hovedstad Kamakura. Her bor blandt andet den UNESCO-fredede store Buddhafigur ved Kotokuin-templet, der helt klart er et besøg værd.

Al transport til dagens foreslåede udflugter er inkluderet. Der er mulighed for at tilkøbe øvrige udflugter.

Her skal i bo

Twin Guest Room 2 Inkluderet i prisen
Tokyo

OMO3 Tokyo Akasaka

Metropolitan Ikebukuro Tokyo Room Opgradering
Tokyo

Metropolitan Ikebukuro

Odaiba Kamprobot
japan - kamakura_buddha_04 japan - kamakura_hasedera_01

Besøg UNESCO-arv i den gamle hovedstad Kamakura med den store buddha-figur ved Kotokui-templet eller se en helt anden verden på Odaiba, et højteknologisk underholdningsområde på en kunstig ø i Tokyo-bugten, hvor I bl.a. finder en 20 m høj kamprobot.

Dag 8

Tokyo, dagen er på egen hånd eller tilkøb udflugter

Vi anbefaler at søge udenfor byen med en dagstur fra Tokyo til Hakone-området i det vulkanske bjergområde mod sydvest.

Her venter jer storslåede natur- og kulturoplevelser i form af Hakones friluftsmuseum, der har en imponerende samling af skulpturer fra verdens førende kunstnere. I kan tage med en bjerg-kabelbane og gondolbane op til et termisk aktivt område, hvorfra man i klart vejr kan se det hellige Mt. Fujis perfekte kegleformede, snedækkede top.

I kører frem og tilbage mellem Tokyo og Hakone med lyntoget Shinkansen, som er en stor oplevelse i sig selv. I kan enten vælge at  opleve Hakone og Fuji-bjerget på egen hånd eller få en engelsktalende guide til at servere det hele for jer.

Alternativt kan I bruge dagen på at tage til højlandet omkring Nikko, hvor man dybt oppe i bjergene finder blandt andet den overdådige Toshogu-helligdom, der blev bygget som gravsted for shogunerne, eller måske til Kawaguchiko og Fujis fem søer, hvis man vil endnu tættere på det mægtige bjerg.

Al transport til dagens foreslåede udflugter er inkluderet. Der er mulighed for at tilkøbe øvrige udflugter.

Her skal i bo

Twin Guest Room 2 Inkluderet i prisen
Tokyo

OMO3 Tokyo Akasaka

Metropolitan Ikebukuro Tokyo Room Opgradering
Tokyo

Metropolitan Ikebukuro

japan - japan_hakone_kabel bane_mt fuji_01_hf
japan - japan_hakone_soe_kvinde_01 japan - tokyo_shinkansen_01

Dagen er på egen hånd. Tag evt. hurtigtoget Shinkansen og oplev storslået natur  på en dagstur til Hakone, et vulkansk bjergområde vest for Tokyo.

Dag 9

Tokyo - Danmark

I tager shuttle-bussen til Narita eller Haneda lufthavn. Herfra flyver I tilbage til Danmark og grundet tidsforskellen lander I typisk i Danmark samme dag.

Nikko Toshogu Shrine 01

En anden dagstur sidst på rejsen kunne være til højlandet omkring Nikko, hvor man dybt oppe i bjergene finder den overdådige Toshogu-helligdom.

Skal vi hjælpe dig med din drømmerejse?

Tag de første skridt mod drømmerejsen, og kontakt os for en uforpligtende snak om dine muligheder.

Vi kan skræddersy rejsen fra ende til anden, så den passer til dine ønsker og behov, eller du kan få tilpasset en af vores eksisterende rejseforslag – det koster ingenting, og du binder dig ikke til noget. Vi glæder os til at høre fra dig.

Kristian_Knub_310

Kristian Krogh Knub

Ring på 4526 0000 eller skriv til os.

Det siger vores gæster ...

Rejser til Japan

NYHED! japan - kyoto silver pavillion_03

Det klassiske Japan Japan Individuel rejse

Japans klassiske højdepunkter med futuristiske Tokyo, den smukke Izu-halvø, det naturskønne Hakone-område, Hiroshima og den gamle kejserby Kyoto.

Tokyo (4 nætter) Izu-halvøen (1) Hakone (1) Hiroshima (2) Kyoto (4)
NYHED! Shibuya Crossing Tokyo

Storbyeventyr i Tokyo Japan Individuel rejse

Gå på opdagelse i og omkring Japans hovedstad, Tokyo - verdens største megaby. Mærk stemningen i det funky Shinjuku-distrikt, besøg det hellige Asakusa Kannon-tempel og oplev den bjergtagende udsigt til Mt. Fuji fra Hakone-området. 

Tokyo (7 nætter)
japan - mount fuji_lake kawaguchi_01

Solgudens ø-rige Japan Rundrejse med dansk rejseleder

Oplev kejsernes Kyoto, hippe Tokyo og Hiroshima og kør med Shinkansen. En fascinerende kultur og historie!

4.8   (173 anmeldelser)
15-25 deltagere
Afrejsedato
06. nov. 2024 kr. 36.590
18. nov. 2024 kr. 35.990
15. mar. 2025 kr. 37.990
29. mar. 2025 kr. 37.990
12. apr. 2025 kr. 37.990
Se rejse
japan - kobe_himejo jo_de hvide traners borg_06

Japan rundt - med et smut til Sydkorea Japan og Sydkorea Krydstogt med dansk rejseleder

Oplev Tokyo, Mt. Fuji og Kyoto, kør med lynets hast ombord på Shinkansen, og nyd livet ombord på Celebrity Millennium.

4.7   (23 anmeldelser)
15-25 deltagere
Afrejsedato
09. sep. 2024 kr. 36.990 Indvendig kahyt
09. sep. 2024 kr. 41.090 Udvendig kahyt
09. sep. 2024 kr. 45.590 Kahyt med balkon
09. sep. 2024 kr. 53.990 Aquakahyt med balkon
21. sep. 2024 kr. 36.990 Indvendig kahyt
21. sep. 2024 kr. 41.091 Udvendig kahyt
21. sep. 2024 kr. 45.590 Kahyt med balkon
21. sep. 2024 kr. 53.990 Aquakahyt med balkon
03. okt. 2024 kr. 39.990 Indvendig kahyt
03. okt. 2024 kr. 44.090 Udvendig kahyt
03. okt. 2024 kr. 48.590 Kahyt med balkon
03. okt. 2024 kr. 56.990 Aquakahyt med balkon
12. mar. 2025 Afvent pris/program
24. mar. 2025 Afvent pris/program
17. apr. 2025 Afvent pris/program
Se rejse
NYHED! Mount Takao Udsigt GI 1445273599

Tokyo og smuk natur i Nikko og Hakone Japan Rundrejse med dansk rejseleder

Hold vinterferie i temperamentsfulde og magiske Tokyo via direkte fly med SAS t/r. Vi udforsker kontrasterne imellem den hypermoderne storby og århundreders gamle templer, historie og kultur. Vi nyder også naturskønne Nikko og Hakone.

15-25 deltagere
Afrejsedato
08. feb. 2025 kr. 32.990
Se rejse

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)