Japans natur og traditioner
Download katalog over rejsen

15 dage fra 21.590 kr.

Bestil tilbud
Skip to main content

Japan Japans natur og traditioner

Individuel rejse 15 dage fra 21.590 kr.

FORTAB JER I ET JAPAN INDHYLLET I GAMMELT OG NYT

Træd ind i et eventyrligt univers, hvor tradition møder innovation og hvor ældgamle templer og højteknologiske vidundere mødes i smuk symbiose.

Denne rejse kombinerer Japans klassiske seværdigheder med fantastiske naturlandskaber væk fra den slagne vej. Oplev blandt andet futuristiske Tokyo, højhastighedstoget Shinkansen, den betagende gamle kejserby Kyoto og det naturskønne bjergområde Nikko med sine varme kilder, historiske templer og helligdomme.

Kvinde I Higashiyama Distrikt I Kyoto
Osaka Castle Spring

Hvorfor vælge denne rejse:

 • Oplev futuristiske Tokyo og kejserlige Kyoto
 • Frodig skov og varme kilder i det naturskønne bjergområde Nikko
 • Hellige hjorte og Japans ældste templer i Nara
 • Fjorde, øhav og dyb skov i byen Ise ved Stillehavet
 • Nyd at overnatte i traditionel ryokan
 • Centralt beliggende hoteller
japan - tokyo_befolkning_01

EN RUNDREJSE MED GARANT FOR STORE OPLEVELSER

I begynder rejsen i Tokyo, hvor I sikkert vil blive overvældet af den futuristiske skyline, de neonbelyste gader, menneskemængderne og den vibrerende energi i byen, der aldrig sover.

Herfra fortsætter I ind i Japans smukke landskaber og det fredelige naturområde omkring Nikko, hvor I oplever en anden side af Japan, domineret af frodig skov og majestætiske templer, der ligger skjult i skovens dyb.

I den gamle kejserby Kyoto finder I Japans traditionelle og kulturelle hjerte, hvor historiens vingesus fylder de gamle gader. Lad jer fortrylle af de farverige templer, traditionelle tehuse og den unikke atmosfære. Her kan I være heldige at løbe ind i en geisha på vej til en værtindeopgave.

Der er fortsat fokus på landets gamle traditioner, når I rejser videre til Nara, som var Japans første permanente hovedstad. Her stifter I blandt andet bekendtskab med byens hellige hjorte, der vandrer frit rundt i byens parker og tempelområder. Nara er fyldt med historie og åndelighed og nogle af byens templer hører til blandt Japans ældste.

I begiver jer videre til byen Ise på sydsiden af bugten af samme navn. På vej i toget vil I opleve det autentiske japanske landskab glide forbi, hvor rismarker strækker sig så langt øjet rækker, og traditionelle landsbyer vidner om fortidige shoguners magt og ære i det gamle Japans feudaltid. Vel ankommet kan I nyde Ise på kanten af Stillehavet. Byen er indbegrebet af japansk spiritualitet med ældgamle og majestætiske helligdomme omgivet af et utrolig skønt landskab med skov, fjorde og øhav.

I slutter rejsen i Osaka, byen med den legendariske gastronomi og den uovertrufne livsglæde.

Udforsk de kulinariske lækkerier, byens farverige markeder og lad jer rive med af byens pulserende atmosfære.

Japan Japans Natur Og Traditioner

Turen i overblik

By nætter Inkluderet Opgradering
Tokyo 3 nætter: Tokyo 3 OMO3 Tokyo Akasaka Metropolitan Ikebukuro
Nikko 1 nætter: Nikko 1 Kozuchi no Yado Tsurakame Daikichi Nikko Kanaya Hotel
Kyoto 5 nætter: Kyoto 5 The Royal Park Kyoto Sanjo Nogha Hotel Kiyomizu
Nara 1 nætter: Nara 1 Miroku Kankaso
Ise/Toba 2 nætter: Ise/Toba 2 Oishiya Ryokan Isegekusando Ise Shinsen
Osaka 1 nætter: Osaka 1 Intergate Osaka Umeda Royal Classic Osaka

Ring til os, hvis du ønsker andre hoteller. 

Der tages forbehold for valg af hoteller på den konkrete afrejsedato, men de vil altid være af minimum samme standard som beskrevet.

Bemærk venligst, at grundet særlige forhold gældende på vores rejser til Japan, er det kun muligt at opgradere på HELE rejsen, dvs. alle hoteller skal opgraderes. Det er ikke muligt kun at vælge opgradering på et enkelt hotel.

Her skal I bo

Ring til os, hvis I ønsker andre hoteller. 

Metropolitan Ikebukuro Tokyo Room Opgradering
Tokyo

Metropolitan Ikebukuro

Metropolitan Ikebukuro har direkte adgang til og fra Narita- og Haneda-lufthavnene, og er dermed ideelt beliggende i et af Tokyos største knudepunkter.

Se hotel
Twin Guest Room 2 Inkluderet i prisen
Tokyo

OMO3 Tokyo Akasaka

Se hotel
Kozuchi No Yado Tsurukame Daikichi Nikko Exterior Inkluderet i prisen
Nikko

Kozuchi no Yado Tsurakame Daikichi

Se hotel
Nikko Kanaya Hotel Bygning Opgradering
Nikko

Nikko Kanaya Hotel

Se hotel
Værelse2 Inkluderet i prisen
Kyoto

The Royal Park Sanjo

Se hotel
Kyoto Nohga Hotel Kiyomizu 230485 Opgradering
Kyoto

Nogha Hotel Kiyomizu

Se hotel
Room2 Inkluderet i prisen
Nara

Miroku

Se hotel
Building Opgradering
Nara

Kankaso

Her i den hellige by Nara, åbnede Kankaso Ryokan officielt i 1954, omend stedet har en historie, der går meget længere tilbage. Ryokan-hotellet var nemlig for længe siden et "under-tempel" for det berømte Todaiji-tempel.

Se hotel
Oishiya Room Inkluderet i prisen
Ise

Oishiya Ryokan

Se hotel
Isegekusando Ise Shinsen Badeværelse Opgradering
Ise

Isegekusando Ise Shinsen

Se hotel
Entrance Inkluderet i prisen
Osaka

Intergate Osaka Umeda

Det centralt beliggende Hotel Intergate Osaka i Umeda-distriktet ligger i gåafstand fra den store Osaka Station.

Se hotel
Exterior Night Opgradering
Osaka

Royal Classic Osaka

Se hotel

Vi inviterer til gratis foredrag

Kom til et spændende foredrag om rejser til Japan. Vi holder mange foredrag året rundt på vores kontor i København og to gange om året i Aarhus. Foredraget er gratis, men tilmelding nødvendig.

japan - tokyo ginza_01
japan - kyoto_geisha_05

Den japanske orden og renholdelse er en stor glæde at se. Og selvfølgelig de mange templer, som er en stor glæde at se.

Annette, Aarhus
4.8   (220 anmeldelser)
Udtalelser
Machiya Huse Ved Gion I Kyoto

Dagsprogram

Dag 1

Danmark – Tokyo

I rejser østpå fra Danmark og ankommer næste dag i enten Narita eller Haneda lufthavn nær Tokyo.

Japan Japans Natur Og Traditioner
Tokyo With Mount Fuji By Ise Meoto Iwa Close

Dag 2

Ankomst til Tokyo, shuttlebus til hotellet

I lander i enten Narita eller Haneda lufthavn og møder en lufthavnsassistent, der hjælper jer til rette.

Her får I også udleveret diverse billetter samt Pocket Wi-Fi, så I altid har internet med jer rundt i Tokyo, og så hjælper assistenten jer igennem første etape fra lufthavnen til jeres hotelværelse. En shuttlebus kører jer igennem Tokyos pulserende byliv til jeres centralt placerede hotel. Herefter er der rig mulighed for at udforske lokalområdet eller bare slappe af og lade op til de kommende dages oplevelser.

I nærheden af hotellet finder I et stort udvalg af restauranter, hvor I kan nyde jeres første aftensmåltid på japansk manér.

Her skal i bo

Twin Guest Room 2 Inkluderet i prisen
Tokyo

OMO3 Tokyo Akasaka

Metropolitan Ikebukuro Tokyo Room Opgradering
Tokyo

Metropolitan Ikebukuro

japan - tokyo_red light district_01_hf
japan - tokyo_skyline_01 japan - japan_sake_01_hf

I ankommer til Tokyo og har nu mulighed for at mærke byens stemning og pulserende aftenliv på egen hånd, inden I for alvor tager fat på de næste mange dages oplevelser. 

Dag 3

Tokyo, dagen er på egen hånd eller tilkøb udflugter

Vi har sammensat en rute, så I får alle aspekter med: historie og kultur, det supermoderne og det hippe!

På jeres første dag i Tokyo kan I passende udforske byens vestlige del, som er centrum for det moderne Tokyo. I kan vælge at udforske området på egen hånd eller tage med en engelsktalende guide.

Start dagen i Harajuku og gå en tur ned ad gågaden Takeshita-Dori. Her oplever I essensen af Japans unikke mode- og ungdomskultur – et farverigt og livligt univers.

Lige overfor Harajukus travle gader finder I Meiji Jingu-helligdommen, en fredfyldt oase midt i en tæt skov. Helligdommen er en af hovedstadens mest imponerende og er dedikeret til Meiji-kejseren, som spillede en central rolle i Japans overgang til en moderne nation – en historie, I kan fordybe jer i her.

Næste stop er Shibuya og det berømte Shibuya-kryds, som ofte ses i film. Fra en udsigtsplatform kan I betragte menneskemængden ovenfra og virkelig fornemme byens energi.

På vej mod Shibuya kan I gå igennem shoppingparadiset Omotesando Avenue. Området her kaldes med rette Tokyos centrum og huser blandt andet Shibuya Station, verdens travleste togstation.

Afslut dagen i Shinjuku, hvor I finder nattelivsområderne Kabukicho og Golden Gai, fyldt med neonlys, restauranter og barer. Her kan I nyde aftensmaden og opleve, hvordan Tokyos indbyggere går i byen – måske I også får lyst til at deltage.

Udforsk Shinjuku-distriktet på egen hånd eller med en engelsktalende guide, der kan vise jer alle højdepunkterne.

Her skal i bo

Twin Guest Room 2 Inkluderet i prisen
Tokyo

OMO3 Tokyo Akasaka

Metropolitan Ikebukuro Tokyo Room Opgradering
Tokyo

Metropolitan Ikebukuro

Oplev det fascinerende Shibuya-kryds, verdens mest travle fodgængerfelt. Fra en udsigtsplatform kan man observere det hele oppe fra og virkelig få et indtryk af det imponerende strukturerede virvar af mennesker, der krydser vejene.

Dag 4

Tokyo, dagen er på egen hånd eller tilkøb udflugter

Begynd eksempelvis dagen ved Tokyos imponerende hovedbanegård, der blandt andet huser de berømte Shinkansen-højhastighedstog, som I vil benytte senere på turen.

Derefter kan I tage videre til Ginza, en bydel kendt for Japans dyreste butikker, mest eksklusive restauranter og hurtigste biler. Ginza er et symbol på Tokyos genopbygning efter krigens ødelæggelser og er hjemsted for adskillige luksuriøse stormagasiner.

Efter at have udforsket Ginza, kan I tage videre til Hamarikyu, en traditionel japansk have. Haven var engang en pragtfuld oase for kejserfamilien, men er nu åben for offentligheden. Herfra er der også en smuk udsigt over Tokyo-bugten og den futuristiske kunstige ø Odaiba.

I nærheden af Hamarikyu kan I stige ombord på en flodpram, der sejler op ad Sumida-floden til Asakusa-distriktet. Sejlturen giver jer en unik og anderledes måde at opleve Tokyo på. I kan medbringe lidt frokost og nyde den undervejs.

I Asakusa finder I Senso-Ji-templet, en af Tokyos mest ikoniske seværdigheder, med sin imponerende tordenport og den gigantiske papirlanterne. Her kan I købe røgelse til ofringer, prøve en buddhistisk spådom eller blot nyde atmosfæren blandt pagoder og templer.

I kan afslutte dagen med et besøg i Tokyo Sky Tree, Japans højeste tårn, som I sikkert har kunnet se på afstand hele dagen.

Udsigten fra toppen er et næsten endeløst hav af bygninger og lys, der virkelig illustrerer, hvor stor Tokyo er.

Her skal i bo

Twin Guest Room 2 Inkluderet i prisen
Tokyo

OMO3 Tokyo Akasaka

Metropolitan Ikebukuro Tokyo Room Opgradering
Tokyo

Metropolitan Ikebukuro

Tilkøb udflugter

Store oplevelser, de største seværdigeder og uforstyret natur

Tokyo Ginza Gettyimages 1221733381
Sensoji Tempel Indvendigt Sensoji Tempel Området

Bydelen Ginza har Japans dyreste butikker, fineste restauranter og hurtigste biler. Her ligger også adskillige overdådige stormagasiner (øverst). I bydelen Asakusa finder I Tokyos nok mest ikoniske lokation, Senso-Ji-templet, og dets imponerende røde Tordenport (nederst).

Dag 5

Tokyo - Nikko, dagen er på egen hånd

Shinkansen kører i dag mellem de fleste større japanske byer med en fart på op til 320 km/t.

Det betyder, at strækningen fra Tokyo til det naturskønne bjergområde Nikko kan tilbagelægges på bare 1 ½ time. En oplevelsesrig måde at komme fra A til B på, som I nu skal stifte bekendtskab med. Og I kan vide jer sikre på, at toget går til tiden! Vi anbefaler at I sender jeres store bagage i forvejen med særlig kurerservice til hotellet i Kyoto, så I blot rejser med en let rejsetaske til Nikko.

Nikko er som by vokset op omkring tusind år gamle tempelkomplekser, og det er let at se hvorfor byen sidenhen blev en udsøgt pilgrimsdestination med sin blanding af natur og traditionel arkitektur. Klimaet heroppe i bjergene er også unikt for denne del af Japan – om efteråret og vinteren pryder tykke snelag templernes tagtoppe, og om sommeren tilbyder Nikko en kølig pause fra heden.

Nikko byder på adskillelige templer og helligdomme, der er på UNESCOs verdensarvsliste, hvoriblandt det mest pragtfulde må være Toshogu-templet, shogunens gravsted. Helligdommen står i kontrast til mange andre hellige steder i Japan, idet den er overdådigt dekoreret i sort og guld - og det dramatiske bjerglandskab i baggrunden bidrager kun til effekten.

Ud over Toshogu-templet er der også mulighed for at besøge de mange andre mange smukke helligdomme og templer i Nikko, for eksempel Futarasan-jinja og Rinno-ji, der bekvemt ligger i gåafstand fra hinanden.

Hen ad aften får I serveret et klassisk japansk aftensmåltid på jeres traditionelle ryokan-hotel, måske efterfulgt af en tur i de varme kilder, som området her er rigt på.

 • Middag

Her skal i bo

Kozuchi No Yado Tsurukame Daikichi Nikko Exterior Inkluderet i prisen
Nikko

Kozuchi no Yado Tsurakame Daikichi

Nikko Kanaya Hotel Bygning Opgradering
Nikko

Nikko Kanaya Hotel

japan - nikko_shinkyo bridge_03
japan - tokyo_shinkansen_01 Nikko Toshogu Shrine 01

Nikko er som by vokset op omkring de over tusinde år gamle tempelkomplekser, som den er kendt for - sammen med den omkringliggende smukke natur (øverst). Shinkansen kører i dag mellem de fleste større japanske byer med en fart på op til 320 km/t (nederst tv). I Nikko skal I også opleve det rigt udsmykkede Toshogu-tempel, der er på UNESCOs Verdensarvsliste (nederst th).

Dag 6

Nikko - Kyoto, dagen er på egen hånd

Efter et klassisk japansk morgenmåltid anbefaler vi et besøg ved Tamozawa-villaen, et imponerede japansk-vestligt arkitektonisk blandingsprojekt, der i lang tid fungerede som kejserfamiliens sommerbolig i Nikko.

Området har alle tider været lovprist for sin naturskønhed og behagelige klima, som I får en smag på, når I herefter kommer forbi nogle af områdets mange vandfald, heriblandt det kendte Kegon-vandfald, og Lake Chuzenji, der måske kan kaldes Japans svar på Como-søen. Søen er omkranset af et smukt bjerg- og dallandskab, og rundt om den finder man også en række idylliske tidligere ambassadebygninger. I kan eventuelt tage en bustur eller endda et minicruise rundt og se det hele på nært hold.

I løbet af eftermiddagen bevæger I jer så småt hen imod stationen og stiger på et Shinkansen-tog videre mod Kyoto. Turen tager cirka 4,5 time.

 • Morgenmad

Her skal i bo

Værelse2 Inkluderet i prisen
Kyoto

The Royal Park Sanjo

Kyoto Nohga Hotel Kiyomizu 230485 Opgradering
Kyoto

Nogha Hotel Kiyomizu

Nikko Tamozawa Shutterstock 377693740

Dag 7

Kyoto - Aftentur med lokalguide rundt i det historiske Gion-distrikt

Turen er nu kommet til at udforske Kyoto, Japans gamle kulturcenter.

Byen er en skattekiste af kulturelle oplevelser med sine mange templer, haver og et rigt kulturliv. Fra jeres centralt beliggende hotel har I nem adgang til over 1.600 buddhistiske templer, 270 shinto-helligdomme, kejserpaladset, shogunens borg Nijo, kejserlige villaer og haver, samt nogle af Japans bedste museer. Ikke færre end 17 af disse steder er optaget på UNESCOs verdensarvsliste.

Begynd eventuelt dagen med et besøg ved Kiyomizu-Dera, en spektakulær helligdom bygget på et træstillads, der strækker sig ud over en klippe. Derefter kan I fortsætte til Kodaiji-templet, som er kendt for sin imponerende Zen-have.

Om aftenen udforsker I det historiske Gion-distrikt med hjælp fra en lokalguide, som også kan anbefale gode spisesteder til aftensmad.

Gion er kendt for sine smukt restaurerede træhuse, hvor stemningsfulde spisesteder ligger side om side med de traditionelle, diskrete tehuse.

Her kan I måske få et glimt af en geisha eller en maiko (en geisha-elev) på vej til en klient i en af de dyre og eksklusive restauranter, som ofte er lukkede for udlændinge.

Aftentur med lokalguide rundt i det historiske Gion-distrikt er inkluderet. Der er mulighed for at tilkøbe øvrige udflugter.

Her skal i bo

Værelse2 Inkluderet i prisen
Kyoto

The Royal Park Sanjo

Kyoto Nohga Hotel Kiyomizu 230485 Opgradering
Kyoto

Nogha Hotel Kiyomizu

Kiyomizu Dera
Gion Meiko 548555401 Matcha Te Ceremoni

Kiyomizu-Dera er en helligdom, der er bygget på pæle ud over en klippe i sammenhæng med Kodaiji-templet med sin imponerende zen-have (tv). I Kyoto ser vi også det gamle forlystelseskvarter, Gion, med sine gader med gamle, smukt restaurerede træhuse med restauranter og eksklusive tehuse. Måske I spotter en geisha eller meiko (en geisha-elev) på vej til en teceremoni for en klient.

Dag 8

Kyoto, dagen er på egen hånd eller tilkøb udflugter

Kyoto er hjemsted for tusindvis af hellige steder, der siden antikken har konkurreret om, hvem der bedst kunne udtrykke det unikke japanske skønhedsideal bedst.

Det har resulteret i en overflod af smuk arkitektur og anlægsgartneri hvor end man befinder sig i byen.

På andendagen i Kyoto kan I fortsætte turen rundt omkring byens mange templer og helligdomme. Besøg blandt andet Kinkakuji og Ginkakuji, guld- og sølvpavillonerne, samt Ryoanji og Nanzenji, to af de arkitektonisk smukkeste helligdomme i Kyoto.

Disse templer har det til fælles, at de bygningsmæssigt har en stærk indflydelse fra Zen-æstetikken, der giver tempelarealerne en helt speciel sans af ro og fred.

Her kan I også tage en gåtur langs den såkaldte ”Filosoffens Sti”, en berømt sten- og landskabshave, der snor sig smukt side om side med et stille vandløb i udkanten af byen.

Her skal i bo

Værelse2 Inkluderet i prisen
Kyoto

The Royal Park Sanjo

Kyoto Nohga Hotel Kiyomizu 230485 Opgradering
Kyoto

Nogha Hotel Kiyomizu

Katja Kelstrup Hansen - rejsekonsulent

Katja Kelstrup Hansen

Tlf. 4526 0000
Mandag - fredag 10 - 15

japan - kyoto_golden pavillion_01 japan - kyoto silver pavillion_01

Dag 9

Kyoto, dagen er på egen hånd eller tilkøb udflugter

Start for eksempel dagen med et besøg ved Nijo-borgen. I kejsertidens Japan var shogunen den militære øverstkommanderende og ofte den mest magtfulde mand i landet, mens kejserens rolle var mere symbolsk.

For at sikre sin magtbase nær kejserhoffet opførte Tokugawa-shogun-slægten Nijo-borgen i 1603.

Nijo-borgen er Japans bedst bevarede og er af højeste kvalitet. De dygtigste håndværkere byggede borgens mange afdelinger, og tidens bedste kunstnere udsmykkede den. En særlig konstruktion er "nattergalegulvet," som knirker, når man træder på det, så snigmordere ikke kunne nærme sig ubemærket. Træskærerarbejdet og de mange originale malerier på vægge og lofter er enestående.

Herefter kan I besøge Arashiyama i Kyotos vestlige udkant, kendt for sin imponerende bambusskov. På en spadseretur kan I nyde synet af de høje bambus og smukke kirsebærtræer.

Dette naturskønne område rummer flere fine templer og haver. Besøg eksempelvis Tenryu-templet, hovedtemplet for den betydningsfulde Rinzai-buddhistiske sekt, der har en pragtfuld zen-have fra 1300-tallet, og Adashino Nembutsu-templet. Adashino Nembutsu-templet byder på en unik oplevelse med en have fyldt med over 8.000 tætstående, udhuggede sten, rejst til ære for afdødes sjæle.

Her skal i bo

Værelse2 Inkluderet i prisen
Kyoto

The Royal Park Sanjo

Kyoto Nohga Hotel Kiyomizu 230485 Opgradering
Kyoto

Nogha Hotel Kiyomizu

japan - kyoto_arashiyama_bambus skov_02

Arashiyama i Kyotos vestlige udkant er kendt for sin dybe bambusskov - og i dette smukke skovklædte villa- og bjergområde ligger også en række fine templer og haver, der er et besøg værd.

Dag 10

Kyoto, dagen er på egen hånd eller tilkøb udflugter

Vi foreslår i dag et besøg ved shinto-helligdommen Fushimi Inari-taisha.

Gå en tur gennem templets lange arkade af orangerøde torii-porte, som står tæt efter hinanden og danner en sti op ad bjergskråningen. Herfra får I en fantastisk udsigt over hele Kyoto. De orangerøde porte skaber en smuk kontrast til den omkringliggende grønne skov.

Alternativt anbefaler vi en dagstur til bjerglandsbyen Takao, som ligger mindre end en times buskørsel fra Kyoto. Her kan I tage en pause fra byens travlhed og nyde den friske luft langs krystalklare vandløb i den uberørte natur.

Turen til Takao kan I tage på egen hånd eller som en tilkøbt udflugt med en engelsktalende guide.

I kan også besøge en af Kyotos fine te-butikker. Her vil I opleve, og få forklaret - de vigtigste elementer i den berømte japanske te-ceremoni. Og der smages naturligvis også på teen.

Der er mulighed for at booke en te-ceremoni hjemmefra.

Her skal i bo

Værelse2 Inkluderet i prisen
Kyoto

The Royal Park Sanjo

Kyoto Nohga Hotel Kiyomizu 230485 Opgradering
Kyoto

Nogha Hotel Kiyomizu

Mount Takao Vandresti GI 1291936711 Matcha Te Og Pulver

Besøg shinto-helligdommen Fushimi Inari-taisha og gå en tur gennem templets lange arkade af orangerøde såkaldte torii-porte, der i hundredevis står tæt efter hinanden og former vejen op ad bjergskråningen. Herfra er der udsigt over hele Kyoto. De orangerøde porte står i en smuk kontrast til den omkringliggende grønne skov.

Dag 11

Kyoto – Nara, dagen er på egen hånd eller tilkøb udflugter

I dag går turen til Nara, Japans første permanente hovedstad, som ligger cirka en times kørsel fra Kyoto.

Nara er kendt for sine mange historiske bygninger, hvoraf mange er optaget på UNESCO’s verdensarvsliste. Byen huser nogle af Japans ældste og mest imponerende templer, med i alt 36 templer, som alle har en unik historie at fortælle.

I kan udforske Nara på egen hånd eller med en engelsktalende guide, der kan give jer en dybere indsigt i byens rige historie. Nara var Japans første permanente hovedstad fra år 710 til 794 og byder på nogle af de ældste og mest imponerende templer og helligdomme samt traditionelle haver. I den nordlige ende af byen finder I Nara Park, hjemsted for en elsket og ofte fotograferet flok hjorte, der frit bevæger sig rundt i parken og de omkringliggende gader. Disse hjorte anses for at være gudernes budbringere og er glade for at få en lille kiks.

Nara er også kendt for Todai-ji-templet, verdens største træbygning, der rummer en 22 meter høj Buddha i bronze, verdens største af sin slags. Dette imponerende tempel er på størrelse med en tolvetagers bygning og er et must-see i Nara.

Fra Todai-ji kan I gå gennem det smukke parkområde, der rummer adskillige helligdomme, templer og museer. I den sydlige ende af parken finder I Kasuga-helligdommen, kendt for sine 3000 stenlygter, doneret af enkeltpersoner og firmaer. Herudover kan I besøge Horyu-ji-templet, som er verdens ældste trækonstruktion.

I bor centralt i Nara, og om aftenen kan I nyde den ro, der sænker sig over byen, når turisterne er taget tilbage til Kyoto.

Her skal i bo

Room2 Inkluderet i prisen
Nara

Miroku

Building Opgradering
Nara

Kankaso

japan - nara_todaiji temple_03
Nara Kvinder Klædt I Kimono Nara Hellige Hjorte

I Nara kan I se verdens største træbygning, Todaji-templet, som er på størrelse med en tolvetagers beboelsesejendom og blandt andet rummer verdens største bronzefigur, en 22 meter høj Buddha-statue. I en park i den nordlige ende af byen lever en flok hellige hjorte, der bukker høfligt, når man passerer. Der er selvfølgelig mulighed for at fodre hjortene.

Dag 12

Nara – Ise, dagen er på egen hånd

Om morgenen kan I stadig drage fordel af den fredelige by, der langsomt vågner op til dåd.

Start eventuelt dagen med en spadseretur i Nara Park og nyd den ro, man finder her om morgenen før turisterne begynder at strømme til. Lidt senere tager I et specielt sightseeing-tog til jeres næste stop i Ise som ligger ud til Stillehavets åbne hav. Her har vand og hav hovedrollen og stedet byder på et utrolig skønt landskab med fjorde, øhav og dyb skov. Jeres traditionelle ryokan-hotel ligger dybt inde i nationalparken tæt ved den lille by Toba kendt for sine østers, og herfra har I nem adgang til hele området.

Ise er ud over sit unikke landskab også kendt for Ise-Jingu helligdommen, et af den japanske shintoismes allerhelligste steder, og for mange mennesker er en rejse hertil en dybt spirituel oplevelse. Selve helligdommen ligger midt i urskoven omkranset af gigantiske fyrretræer.

Her finder man shintoismen i sin måske mest urgamle form, og det siges at der stadig udføres ritualer, der har sin oprindelse fra for tusindvis af år siden.

I Ise overnatter I igen på et traditionelt ryokan-hotel, som ligger tæt ved vandet.

 • Morgenmad
 • Middag

Her skal i bo

Oishiya Room Inkluderet i prisen
Ise

Oishiya Ryokan

Isegekusando Ise Shinsen Badeværelse Opgradering
Ise

Isegekusando Ise Shinsen

Den japanske orden og renholdelse er en stor glæde at se. Og selvfølgelig de mange templer, som er en stor glæde at se.

Annette, Aarhus

Fantastisk tur, veltilrettelagt, masser af oplevelser, og vi fik set en masse seværdigheder. Hver dag var en stor oplevelse.

Per Christensen, Thisted

Dag 13

Ise - Udflugt med lokalguide – mød de lokale fiskere

I begynder dagen med en traditionel, japansk morgenmad på ryokan-hotellet. Og dernæst anbefaler vi et besøg til Mikimoto-perlemuseet.

Ise har i hundredvis af år været hjemsted for en gruppe kvindelige fiskere og perledykkere kendt som ”Ama”. På Mikimoto-perlemuseet tilbydes der blandt andet en demonstration af Amaernes hverv. Kvinderne dykker traditionelt uden ilt og iklædt deres ikoniske hvide dragter.

Efter museumsturen kommer I til at møde den unikke lokale fiskerkultur i Ise-området. Sammen med en engelsktalende lokalguide tager I ud til en lille og sjældent besøgt ø nær kysten, hvor I kan følge med på det lokale fiskemarked, bevidne en fiskeauktion, og sammen med en Ama indtage dagens frokost – som helt sikkert er friskfanget. Frokosten skal mest ses som en oplevelse, ikke som en måde at mætte en sulten mave på. 

Området omkring Ise var i lang tid kun overfladisk styret af den japanske stat, og har været hjemsted for en selvstyrende gruppe pirater, som man stadig den dag i dag kan forestille sig ligger i skjul i de mange bugter og laguner. Selvstændigheden lever i hvert fald videre i de skrappe fiskere, som I kommer til at møde ansigt til ansigt i dag.

Efter en eftermiddag på øen overnatter I på samme ryokan-hotel som i går.

 • Morgenmad
 • Snack
 • Middag

Her skal i bo

Oishiya Room Inkluderet i prisen
Ise

Oishiya Ryokan

Isegekusando Ise Shinsen Badeværelse Opgradering
Ise

Isegekusando Ise Shinsen

Nikko Lake Chuzenji

Dag 14

Ise – Osaka, dagen er på egen hånd

Efter morgenmaden kan I tage en kort bustur ud til kysten, der giver en ekstraordinær udsigt ud over Ise-bugten.

Herefter er der fri leg i Ise, der ud over den hyggelige småbysstemning også tilbyder adskillige kunsthåndværksbutikker af høj kvalitet.

Om eftermiddagen tager I toget til Osaka, en tur på cirka 2 ½ time, og indkvarterer jer på jeres hotel.

Om aftenen anbefaler vi at udforske de neonbelyste nattelivsområder Namba og Dotonbori.

Osaka, Japans tredjestørste by, er en pulserende metropol kendt for sin moderne arkitektur, livlige natteliv og udsøgte street food. Byen har en rig historie som handelscentrum og er i dag et økonomisk og kulturelt knudepunkt. Osaka Castle, et symbol på byens fortid, står i kontrast til det futuristiske Umeda Sky Building. Dotonbori-distriktet er berømt for sine neonlys og kulinariske oplevelser, mens Universal Studios Japan tiltrækker både lokale og turister. 

 • Morgenmad

Her skal i bo

Entrance Inkluderet i prisen
Osaka

Intergate Osaka Umeda

Exterior Night Opgradering
Osaka

Royal Classic Osaka

Ise Meoto Iwa Close
Osaka Dotonbori Gettyimages 805105514 Takoyaki Gettyimages 1904606901

Efter morgenmaden kan I tage en kort bustur ud til kysten, der giver en ekstraordinær udsigt ud over Ise-bugten (øverst). I Osaka bør I udforske kvarteret Dontonbori efter mørkets frembrud (nederst tv). Osaka er en af Japans kulinariske hovedstæder, så her på sidste aften må I ikke gå glip af de lokale delikatesser, såsom takoyaki (blækspruttebolde), okonomiyaki (japanske madpandekager) og kushikatsu (dybstegte sticks).

Dag 15

Osaka - Danmark

Tiden er nu kommet til at påbegynde rejsen hjem mod Danmark.

I tager shuttlebussen til Osaka lufthavn (Kansai International Airport). Herfra flyver I tilbage til Danmark og lander typisk i Københavns Lufthavn samme dag.

Skal vi hjælpe dig med din drømmerejse?

Tag de første skridt mod drømmerejsen, og kontakt os for en uforpligtende snak om dine muligheder.

Vi kan skræddersy rejsen fra ende til anden, så den passer til dine ønsker og behov, eller du kan få tilpasset en af vores eksisterende rejseforslag – det koster ingenting, og du binder dig ikke til noget. Vi glæder os til at høre fra dig.

Katja Kelstrup Hansen - rejsekonsulent

Katja Kelstrup Hansen

Ring på 4526 0000 eller skriv til os.

Det siger vores gæster ...

Andre spændende rejser til Japan

NYHED! Kyoto Gion Gade 02

Det klassiske Japan Japan Individuel rejse

Japans klassiske højdepunkter med futuristiske Tokyo, den smukke Izu-halvø, det naturskønne Hakone-område, Hiroshima og den gamle kejserby Kyoto.

Tokyo (4 nætter) Izu-halvøen (1) Hakone (1) Hiroshima (2) Kyoto (4)
NYHED! japan - japan_harajuku_02

Storbyeventyr i Tokyo Japan Individuel rejse

Gå på opdagelse i og omkring Japans hovedstad, Tokyo - verdens største megaby. Mærk stemningen i det funky Shinjuku-distrikt, besøg det hellige Asakusa Kannon-tempel og oplev den bjergtagende udsigt til Mt. Fuji fra Hakone-området. 

Tokyo (7 nætter)
NYHED! japan - nikko_shinkyo bridge_03

Tokyo og smuk natur i Nikko og Hakone Japan Rundrejse med dansk rejseleder

Hold vinterferie i temperamentsfulde og magiske Tokyo via direkte fly med SAS t/r. Vi udforsker kontrasterne imellem den hypermoderne storby og århundreders gamle templer, historie og kultur. Vi nyder også naturskønne Nikko og Hakone.

15-25 deltagere
Afrejsedato
08. feb. 2025 kr. 32.990
Se rejse
NYHED! Japan Geisha 06

Japans natur og traditioner Japan Individuel rejse

Tag med på en velkomponeret rejse til dette fascinerende land, hvor I får en fornemmelse for både det gamle og det hypermoderne Japan. I besøger bl.a. hektiske Tokyo, stemningsfulde Kyoto og Osaka og nyder smuk natur i Nikko og Ise ved Stillehavet.

Tokyo (3 nætter) Nikko (1) Kyoto (5) Nara (1) Ise/Toba (2) Osaka (1)
NYHED! Higashi Chaya Kanazawa

Familierejse til Japan Japan Individuel rejse

Tag familien med på et uforglemmeligt eventyr i Japan. Oplev den pulserende storby Tokyo, smuk natur og autentisk japansk stemning i Kyoto og Hakone, historiske samuraitempler i Kanazawa. 

Tokyo (5 nætter) Hakone (1) Kyoto (4) Kanazawa (2) Tokyo (1)
japan - kobe_himejo jo_de hvide traners borg_06

Japan rundt - med et smut til Sydkorea Japan og Sydkorea Krydstogt med dansk rejseleder

Oplev Tokyo, Mt. Fuji og Kyoto, kør med lynets hast ombord på Shinkansen, og nyd livet ombord på Celebrity Millennium.

4.7   (23 anmeldelser)
15-25 deltagere
Afrejsedato
09. sep. 2024 kr. 36.990 Indvendig kahyt
09. sep. 2024 kr. 41.090 Udvendig kahyt
09. sep. 2024 kr. 45.590 Kahyt med balkon
09. sep. 2024 kr. 53.990 Aquakahyt med balkon
21. sep. 2024 kr. 36.990 Indvendig kahyt
21. sep. 2024 kr. 41.091 Udvendig kahyt
21. sep. 2024 kr. 45.590 Kahyt med balkon
21. sep. 2024 kr. 53.990 Aquakahyt med balkon
03. okt. 2024 kr. 39.990 Indvendig kahyt
03. okt. 2024 kr. 44.090 Udvendig kahyt
03. okt. 2024 kr. 48.590 Kahyt med balkon
03. okt. 2024 kr. 56.990 Aquakahyt med balkon
12. mar. 2025 Afvent pris/program
24. mar. 2025 Afvent pris/program
17. apr. 2025 Afvent pris/program
Se rejse
japan - mount fuji_lake kawaguchi_01

Solgudens ø-rige Japan Rundrejse med dansk rejseleder

Oplev kejsernes Kyoto, hippe Tokyo og Hiroshima og kør med Shinkansen. En fascinerende kultur og historie!

4.8   (173 anmeldelser)
15-25 deltagere
Afrejsedato
06. nov. 2024 kr. 36.590
18. nov. 2024 kr. 35.990
15. mar. 2025 kr. 37.990
29. mar. 2025 kr. 37.990
12. apr. 2025 kr. 37.990
Se rejse

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)