thailand - ayutthaya_04

Rundrejser til Thailand

Oplev det bedste af Thailand med dansk rejseleder

4,6 (1116 Anmeldelser)

Oplev Thailand med dansk rejseleder

Hvordan foregår en rundrejse med dansk rejseleder?

Når du tager på rundrejse til Thailand med dansk rejseleder, rejser du sammen med en gruppe på 10-25 deltagere samt en af vores dygtige, danske rejseledere, som kender Thailand som deres egen bukselomme. Rundrejsen er fordelt over flere forskellige indkvarteringssteder, og du får desuden en masse oplevelser med på vejen, når du sammen med gruppen kører fra et sted til det næste.

Vores Thailand rundrejser er strikket sammen, så du oplever så meget som muligt og alligevel har tid til at fordøje de mange indtryk. Har du brug for et par ekstra dage med afslapning på stranden, er der mulighed for at forlænge rundrejsen med fx nogle dage på stranden.

Ring eller skriv til os
Louise Holm Nielsen
Tlf. 4526 0000

Mandag - fredag 10 - 15

LHN

Hvorfor vælge en rundrejse til Thailand med Stjernegaard?

Stort set alle kan få glæde af en rundrejse i Thailand med dansk rejseleder, for rejsen bugner med oplevelser, du sent vil glemme. Du kommer helt ind under huden på Thailand, tæt på de lokale og hører hele historien fra rejselederen, der har mange års erfaring fra Thailand.

En rundrejse henvender sig til dig, der gerne vil beriges, få en masse store oplevelser og lære dybdegående om landet, kulturen og naturen. Samtidigt vil du på en rundrejse føle, at du er i trygge hænder, da alt er timet og tilrettelagt. Desuden er der den fordel for mange, at du ikke behøver at frygte en eventuel sprogbarriere, da rejselederen formidler alt på dansk – og sørger for dialogen med de lokale.

Hvad kan Stjernegaards rejseledere, som andre ikke kan?

Det er ikke hvem som helst, der bliver rejseleder hos Stjernegaard. Vi har udvalgt vores rejseledere ud fra deres erfaring, deres passion og deres personlighed, så vi ved, at de kan formidle budskabet om Thailand og føre vores gæster trygt gennem landet.

Flere af vores rejseledere er bosat Thailand eller har opholdt sig i landet i længere perioder gennem en årrække. Hertil taler og forstår flere af dem thai, hvilket giver dem et særligt indblik i kulturen. Deres helt særlige forhold og kendskab til landet er altafgørende for, at du får en god rundrejse, som giver dig den fulde forståelse for det guddommelige land.

Se vores dygtige rejseledere i Thailand

 

Oplev vores rundrejse i Thailand på 2 min.
thailand - chiang mai_doi ang khang_landskab_01_spejlvendt3

Hvad er inkluderet i en rundrejse?

På en rundrejse får du masser af spændende overraskelser undervejs, men udgifter er ikke en af dem. Souvenirs, fodmassage efter en lang dag og en drink i baren inden sengetid får du selv lov til at betale, men ellers har vi klaret det meste.

Nedenstående er, hvad du kan forvente inkluderet i rejsens pris:

Alle fly

Fra Danmark til Bangkok og indenrigs i Thailand

Transport

I forbindelse med det daglige program samt til og fra lufthavnen

Gode turistklassehoteller

Oftest i kategorien 3-4 stjerner

Måltider

Morgenmad dagligt samt frokost og middag flere af dagene. Herunder drikkepenge

Dansk rejseleder

Med en solid erfaring og kendskab til Thailand

Alle udflugter og entréer på rundrejsen

Du skal bare følge med og suge oplevelserne til dig

Hvad er fordelen ved at rejse med en lille gruppe?

Der er flere fine fordele ved at rejse i en lille gruppe. For det første kan I køre i en lille bus, hvilket giver jer mulighed for at komme steder hen, hvor de store busser må give op.

Med en lille gruppe af medrejsende er det desuden lettere at lære hinanden at kende, og mange oplever derfor også, at det bliver nemmere at stille spørgsmål og få en spændende dialog i gang. I en lille gruppe er der plads til at alle kan høre – og blive hørt – så intet går din næse forbi.

thailand - chiang mai_befolkning_kvinde_01

Mulighed for forlængelse

Er der tid til at slappe af på en rundrejse?

En rundrejse er spækket med oplevelser, så ønsker du en afslappende strandferie, er rundrejsen måske ikke lige din kop te. Med det sagt lægger vi stor vægt på, at der også skal være tid til at fordøje de mange indtryk og tid til at smage maden, mærke stemningen og suge Thailand til sig.

Når vi kører fra sted til sted, holder vi pauser, tager os tid til at spise frokost og nyder udsigten. Flere dage vil der også være tid til en stund ved poolen efter dagens udflugt, ligesom du også har mulighed for at nyde nogle af aftenerne på egen hånd.

Da en rundrejse efterlader et hav af indtryk, har vi sørget for, at du har mulighed for at forlænge rejsen med nogle dage på en af Thailands skønne strande eller måske et helt andet sted.

Det giver dig mulighed for at fordøje oplevelserne og vende afslappet og udhvilet tilbage til Danmark.

Hvilke muligheder er der for at forlænge rundrejsen?

En rundrejse er spækket med oplevelser og efterlader dig med en række nye indtryk. Derfor kan det være du har brug for at geare lidt ned og lade indtrykkene rodfæste sig, fx med nogle dage på en af Thailands mange skønne strande, hvor du kan slippe afsted med at lave så lidt som muligt.

Thailand byder på strande til ethvert temperament. Fra traditionelle, charmerende badebyer som Hua Hin til små uspolerede perler, hvor der ikke er meget andet end krystalklart vand, palmesvaj og absolut ro.

Der er mange måder at forlænge rundrejsen på, så tag en snak med en af vores rejsekonsulenter, som kan hjælpe dig til den helt rigtige afslutning på din rundrejse. 

Kombinér rundrejsen med andre lande

Thailand kan noget, når det kommer til historie, storby, kultur og strand. Men efter nogle uger med fuldt fokus på Thailand og dets mange fortryllende facetter, kan det være, du ønsker at opleve en anden side af den asiatiske virkelighed. 

De sydøstasiatiske lande har måske en række fællestræk, men hvert land har også sin helt egen identitet og kultur. Vælger du fx at kombinere din rundrejse med en rejse til Cambodia, kan du opleve et land i rivende udvikling, om end det er langt fra så moderne som Thailand. Samtidigt byder Cambodia på en helt unik historie, der både omfatter det gamle khmerriges storhedstid, den franske kolonitid og 70'ernes folkedrab. En historie, der skiller sig markant ud fra Thailands historie.

Et andet godt alternativ er Myanmar, hvor du hurtigt føler dig hensat til en helt anden tid, når du besøger traditionelle stammefolk og går på opdagelse i landskaber af pagoder. Kombinationsmulighederne er mange, så tag en snak med din rejsekonsulent og bliv inspireret til den helt perfekte kombi. 

Kataloger om Thailand

Savner du inspiration til din Thailand-rejse, kan du gratis bestille op til 5 kataloger. Hvis du er interesseret i andre destinationer, kan du se alle vores kataloger her.

Hvornår kan man komme på rundrejse til Thailand?

Vi har lagt vores rundrejser til Thailand fra november til marts, hvor solen står højt på himlen og Thailand viser sig fra sin mest tørre side. Selv om det aldrig bliver køligt i Thailand, er det i denne periode, temperaturen er mildest i det meste af landet, hvilket gør de daglige ekskursioner langt mere behagelige.

Vælger du at forlænge rundrejsen med nogle dage på stranden, kan du også forvente et rigtig godt strandklima på denne årstid. 

Se vejret i Thailand

thailand - chiang mai_munke_06

Hvordan er indkvarteringen på en rundrejse?

På en rundrejse er det oplevelserne, der er omdrejningspunktet, men samtidigt har du også brug for en god indkvartering, så du kan få ladet batterierne op. Derfor indlogerer vi vores gæster på gode, håndplukkede turisthoteller, der ligger godt placeret i forhold til de ting, du skal opleve.

Samtidigt byder hotellerne på alle moderne bekvemmeligheder og herunder har mange pool, så der også er mulighed for at køle af efter en oplevelsesrig dag.

Kan man rejse uden rejsepartner på rundrejse?

Rejser du alene, kan en rundrejse med dansk rejseleder være en rigtig god løsning. Du indlogeres på dit eget værelse, så du har mulighed for at trække dig tilbage og være dig selv. Samtidigt får du muligheden for at lære en række ligesindede at kende.

Den lille gruppe gør, at du hurtigt kommer ind på livet af de andre, og med udgangspunkt i jeres interesse for de store oplevelser, er der god chance for, I har noget at tale om. Drømmer du om at rejse alene, men er du lidt i tvivl om, hvorvidt det bliver for ensomt, er rundrejseformen et rigtigt godt alternativ til en rejse på helt egen hånd.

Læs blogindlægget Tør du rejse alene?

thailand - bangkok_wat arun_tempel_08

Morten har fortjent 10 stjerner, yderst kompetent, vidende, behagelig, omsorgsfuld, hjælpsom, empatisk.

4,6 (1116 Anmeldelser)
like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.663 anmeldelser)