Skip to main content

5 gode grunde til at rejse på rundrejse med dansk rejseleder

blog_rr_seniorer turist_gruppe_01

Derfor vil du vil elske en rundrejse med dansk rejseleder

Bali eller Bhutan? Mauritius eller Machu Picchu? Sarong eller snesko? Der er mange ting, du skal overveje, inden du booker din rejse – og det handler langt fra kun om rejsemål og godt vejr. Tænk over, hvad formålet er med din rejse. Trænger du til at koble fra, eller higer du efter store oplevelser og ny viden? Vil du opleve verden på egne præmisser, eller vil du inspireres og beriges i selskab med en passioneret kender?

Familieferie, solorejse, krydstogt, cykelferie, badeferie eller rundrejse… der findes en rejsetype til hver og én! Vi vender og drejer rejseformen ’rundrejser med dansk rejseleder’ og ser nærmere på, hvad det er, der er så særligt ved de populære grupperejser.

Se alle vores rundrejser med dansk rejseleder her!

blog_rr_machu
ayu triska mogens sigersdal_270516

Oplev verden med nogen, der er lige passionerede som dig selv. Vores rejseleder tv: Ayu Triska og th: Mogens Sigersdal

Du har eksperten lige ved hånden

Når du rejser på rundrejse med dansk rejseleder… ja, så siger det næsten sig selv, at du har selskab af en dansk rejseleder, og det er ikke hvem som helst, der er betroet denne opgave.

Det er ikke udenadslære – men indlevelse – der kendetegner en god rejseleder. Stjernegaard har håndplukket de bedste eksperter, der scorer højt på både personlighed, viden og passion for det land I besøger – og han eller hun kan blive din billet til et kig bag facaden eller genvejen til de oplevelser, du aldrig havde fundet frem til på egen hånd. Faktisk viser vores spørgeskemaer, at 8 ud af 10 giver rejselederen topkarakter.

Mød alle vores rejseledere her!

pernille rasmussen
peter p canada niels fessel

Mød her flere af vores rejseledere: Tv: Pernille Rasmussen, øverst th: Peter Porskjær, nederst th: Niels Fessel.

Gruppen er lille – oplevelserne er store

Er du socialt anlagt, men vil du samtidig ikke bare være en i mængden? Når du rejser på rundrejse med Stjernegaard, rejser du sammen med en lille gruppe af 10-25 deltagere, og det er der en hel særlig grund til. De små grupper er akkurat store nok til at danne grobund for et godt fællesskab og nye bekendtskaber – men de er ikke større, end at alle får chancen for at komme ind på livet af hinanden.

Når du rejser med en lille gruppe, skal du ikke stå i kø for at komme ind i bussen, alle kan høre hvad der bliver sagt og alle bliver hørt. Med andre ord er der plads til at stille alle de spørgsmål, der trænger sig på, ligesom der er grobund for en god dynamik og dialog.

blog_rr_vandring

Rundrejserne byder ofte på et godt miks af lettere vandreture, kultur og historiske oplevelser.

Alt er timet og tilrettelagt… (næsten!)

Glem alt om forældede guidebøger, sprogbarrierer og manglende stedsans.

Følg i stedet i hælene på rejselederen, der tager jer forbi de største seværdigheder, ad bagvejen, ind bag facaden og langt ud i den smukkeste natur. Rejseleden ved helt nøjagtigt, hvor og hvornår munkene går deres morgenrunde og samler almisser. Hvornår junglens dyr viser sig. På hvilken restaurant du får den bedste laksa i Malaysia. Og hvilken cubansk bar, der serverer den bedste mojito.

Rundrejsen er timet og tilrettelagt, så du trygt kan glemme alt om planlægning og logistik og fokusere på eventyret, der tager form for hver oplevelse, der byder sig. Et gennemprøvet koncept under kyndig ledelse af en af Danmarks bedste rejseledere.

Med det sagt er der selvfølgelig også afsat tid til at lade indtrykkene rodfæste sig og gøre plads til de uventede oplevelser, der byder sig.

Det kan være, at rejselederen på Bali får et tip om en spontan ceremoni, og før du ved af det, er du en del af festligheden. En oplevelse, du aldrig var faldet over på egen hånd. 

blog_klitter.2

Du rejser uden om klichéerne

Nok går mange af rundrejserne til nogle af verdens største højdepunkter, men det er ikke en kliché af en rejse, der venter dig. Foruden at se alt det obligatoriske, der skal krydses af tjeklisten, får I også sat tingene i perspektiv.

På en rejse til Cambodia besøger I Siem Reap ligesom rundt regnet 95% af de øvrige turister, men I dykker også dybt ned i historien og hører om livet i dag. Rejser du til Myanmar, skal du selvfølgelig cykle rundt mellem pagoderne i Bagan og opleve Mandalay, men også her drysser rejselederen stjernestøv over oplevelsen, når hverdagsfortællinger og smugkig til en markant anderledes virkelighed, bliver en del af eventyret.

bali - ubud_rismark_16
bolivia_la pez_befolkning_06 colombia - cambodia_befolkning_dreng_baad_02

Vi tager os tid til at fornemme lokallivet og komme ud i de smukkeste afkroge.

Du møder nye venner… måske for livet

Deler dine venner ikke dit brændende ønske om at glide ned ad Mekongfloden på et flodkrydstogt eller tage på portvinssmagning i Portugal?Eller er det svært at støve en venneflok sammen til en rejse til Patagonien?

Så er rundrejsen ikke bare din mulighed – men dit kald! På en rundrejse har du noget til fælles med dine medrejsende, før du overhovedet har mødt dem, og i fællesskab kan jeres interesse for det givne rejsemål blomstre, alt imens oplevelserne vælter ind.

Rejser du alene på en rundrejse, har du altid nogen at dele oplevelserne med, samtidig med du har muligheden for at trække dig tilbage på dit eget hotelværelse. Du er sammen med resten af gruppen på de daglige udflugter, til fællesmiddage og når I kører fra A til B.

Og om lykken tilsmiler dig, får du måske også nye venner – og rejsevenner – for livet.

blog_rr_seniorer

Få nye venner for livet!

Et udvalg af vores rundrejser med dansk rejseleder

NYHED! Bhutan Tiger's Nest Tempel Cc

Himalayas hjerte Nepal og Bhutan Rundrejse med dansk rejseleder

Underfundige naturoplevelser, templer, vilde dyr og en ufortyndet kulturoplevelse. Rejs med på et vaskeægte eventyr under verdens tag.

16-25 deltagere
Afrejsedato
09. nov. 2024 kr. 44.995
09. mar. 2025 kr. 42.995
Se rejse
NYHED! Pofa Aerial

Krydstogt med øhop i Hawaii Hawaii Krydstogt med dansk rejseleder

På dette polynesiske krydstogt udforsker vi det bedste af øgruppen Hawaii med fantastisk natur på de fire hovedøer: Oahu, Maui, Big Island og Kauai. Inkl. 7 udflugter samt NCL's Free at Sea-pakke.

15-24 deltagere
Afrejsedato
27. feb. 2025 kr. 49.990 Indvendig kahyt
27. feb. 2025 kr. 56.790 Kahyt med balkon
Se rejse
NYHED! taiwan_taipei_skyline_04_hf

Taiwan, Hong Kong og Macau Taiwan og Kina Rundrejse med dansk rejseleder

Rundrejse til charmerende Taiwan, hektiske Hong Kong og mageløse Macau, hvor vi oplever smuk natur, skøn mad og ikoniske storbyer. Du finder ikke en anden rejse med denne helt særlige kombination af det bedste fra dette charmerende hjørne af Asien.

15-25 deltagere
Afrejsedato
19. nov. 2024 kr. 34.990
Se rejse
NYHED! Kenya Masai Mara Safari Loeve 01 Cc

Storvildtsafari i Østafrika Kenya og Tanzania Rundrejse med dansk rejseleder

Få drømmen om Afrika og The Big Five opfyldt på denne rejse med safarier i Lake Nakuru og Masai Mara i Kenya og Serengeti og Ngorongoro-krateret i Tanzania.

12-18 deltagere
Afrejsedato
06. nov. 2024 kr. 48.990
26. feb. 2025 kr. 49.990
Se rejse
NYHED! japan - nikko_shinkyo bridge_03

Tokyo og smuk natur i Nikko og Hakone Japan Rundrejse med dansk rejseleder

Hold vinterferie i temperamentsfulde og magiske Tokyo via direkte fly med SAS t/r. Vi udforsker kontrasterne imellem den hypermoderne storby og århundreders gamle templer, historie og kultur. Vi nyder også naturskønne Nikko og Hakone.

15-25 deltagere
Afrejsedato
08. feb. 2025 kr. 32.990
Se rejse
NYHED! Mongoliet Ger 3

Eventyrlige Mongoliet Mongoliet Rundrejse med dansk rejseleder

Et ægte eventyr venter i Mongoliet! Vi deltager i den traditionsrige Naadam-festival, bor i autentiske Ger telte, oplever syngende sanddynger i Gobi-ørkenen og kører i firehjulstrækkere over de vidtstrakte græsstepper.

15-25 deltagere
Afrejsedato
10. jul. 2024 kr. 41.990 GARANTERET
Se rejse
NYHED! Antarktis Landing Pa Isen Antarktis HGR 141642 Foto Andrea Klaussn 12176433 Photo Andrea Klaussner Cc

Ekspeditionskrydstogt til Antarktis med HX Hurtigruten Expeditions Antarktis Krydstogt med dansk rejseleder

Oplev et ekspeditionskrydstogt til Antarktis med naturoplevelser fra øverste hylde. Rejsen er fyldt med indtryk fra isbjerge, hvaler, og pingviner. På rejsen ser vi også charmerende Buenos Aires i Argentina.

15-25 deltagere
Afrejsedato
14. feb. 2025 kr. 69.990 Polar Outside kahyt til 2 personer (Forespørg om enekahyt)
14. feb. 2025 kr. 77.990 Arctic Superior kahyt til 2 personer (Forespørg om enekahyt)
Se rejse
NYHED! Kilt rock_Skye_01

Bonnie Skotland Skotland Rundrejse med dansk rejseleder

Skotland har bare det hele – og på denne rundrejse oplever vi det meste, når vi besøger Edinburgh, Isle of Skye, Loch Ness og endnu mere af det mægtige højland.

15-20 deltagere
Afrejsedato
28. jun. 2024 kr. 18.990 Udsolgt
15. sep. 2024 kr. 17.990 Udsolgt
25. apr. 2025 kr. 15.990
Se rejse
NYHED! Spanien Sevilla Katedral Med Appelsin 02 Cc

Fortryllende Andalusien Spanien Rundrejse med dansk rejseleder

Kom med på en rejse gennem 2.000 års andalusisk historie fortalt i byerne Jerez, Ronda, Cordoba, Cadiz og Granada. Vi skal besøge mageløse Alhambra, opleve et ægte flamencoshow, smage sherry på en bodega i Jerez og betages af Sevillas skønhed.

15-25 deltagere
Afrejsedato
14. sep. 2024 kr. 15.990
Se rejse

Andre læste også

sri lanka - sri lanka_sigiriya_11
Guide

UNESCO viser vejen: Sri Lankas velbevarede skatte

Læs artikel

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)