sri lanka - sri lanka_teplantage_kvinde_02
Sri Lanka - Rundrejse med dansk rejseleder

Templer, te og safari

4,5 (145 Anmeldelser)
13 dage fra 19.990 kr.
16 dage fra 22.990 kr.

Templer, te og safari

Verdensvidundere og vilde dyr

Sri Lanka ligger som en dråbeformet perle i Det Indiske Ocean lige syd for Indien, og oplevelserne venter da også som perler på en snor. På en rejse til Sri Lanka møder vi – ud over en nation af virkeligt venlige og imødekommende mennesker – 2000 år gammel historie med prægtige ruiner fra fortidens kongeriger og fra Buddhaens liv på øen og hele otte UNESCO-beskyttede steder på et meget lille område.

Vi møder duftende te- og krydderiplantager i højlandet og dejlige strande, der indbyder til afslapning under palmerne. Dyrelivet i Sri Lanka er i høj grad også en rejse værd: Vi møder elefanter, vandbøfler og smukke fugle i nationalparkerne, og langt inde i bushen gemmer leoparden sig for nysgerrige blikke. Ud for kysten lever store flokke af blåhvaler – dem har man gode chancer for at se på en sejltur en tidlig morgen.

Vores rejse begynder i Sigiriya i det centrale Sri Lanka, som byder på en spektakulær UNESCO-beskyttet fæstning på toppen af en klippe og besøg i oldtidsbyen Anuradhapura, også UNESCO-beskyttet og et af verdens vigtigste buddhistiske pilgrimssteder.

Vi skal på aftensafari blandt elefanter, og i højlandet, midt mellem te- og krydderiplantager, besøger vi Kandy – hjemsted for endnu et hit på buddhisternes top ti: Det UNESCO-beskyttede Temple of the Tooth, hvis største skat, som navnet antyder, er et stykke af Buddhaens tand.

Vi hopper på toget og kører gennem landskabet til et lille stykke England i byen Nuwara Eliya, hvor koloniherrerne opholdt sig, når det blev for varmt i Colombo, og ved Tissamaharama besøger vi landets mest berømte nationalpark, Yala. Vi tager på game drive i morgensolen for at opleve elefantflokke og andre betagende dyr.

Således mættet af oplevelser når vi frem til stranden ved Bentota, hvor vi har et par dages afslapning, inden turen går hjemad igen. Det er naturligvis muligt at forlænge rejsen med nogle ekstra dage ved Bentotas strande. Frem til en eventuel forlængelse har I selskab af en dygtig rejseleder, som har stor indsigt i historien og den buddhistiske kultur og samtidig kan fortælle vidt og bredt om nutidens samfundsforhold.

AYUBOWAN – Velkommen til Sri Lanka!

Rute og højdepunkter

sri lanka - sri lanka_templer te safari_red Klik og se stort kort

Se dagsprogram og billeder

Ring eller skriv til os
Tinne Dejgaard Madsen
Tlf. 4526 0000

Mandag - fredag 10 - 15

Tinne_Dejgaard_Madsen_fritlagt
Sted
Nætter
Højdepunkter

3 nætter i Sigiriya Sigiriya
3
Højdepunkter
Vi besøger Anuradhapuras otte hellige steder, tager på safari i Minneriya National Park og tager turen til tops ved Sigiriya Rock Fortress.

2 nætter i Kandy Kandy
2
Højdepunkter
Vi lægger vejen forbi Sri Lankas bedst bevarede klippetempel i Dambulla. I Kandy besøger vi en krydderiplantage og Temple of the Tooth.

2 nætter i Nuwara Eliya Nuwara Eliya
2
Højdepunkter
Med toget gennem teplantager, eukalyptusskove, forbi bjerge, vandfald og hyggelige landsbyer. Let vandring i en teplantage og byrundtur i Nuwara Eliya.

1 nætter i Tissamaharama, Yala Tissamaharama, Yala
1
Højdepunkter
Turen går gennem smukke landskaber til nationalparken, hvor vi skal se dyrene vågne - og måske vi også er heldige at møde en flok elefanter og andre vilde dyr.

2 nætter i Bentota Bentota
2
Højdepunkter
På vejen til kysten tager vi et pitstop i Galle, hvor vi skal se på de mange historiske levn. Nyd et par afslappende dage ved stranden.

3 nætter i Forlængelse Bentota Forlængelse Bentota
3
Højdepunkter
Mulighed for at forlænge med flere dage med sand mellem tæerne og forfriskende dukkerter ved Bentotas skønne strand.

Vi inviterer til gratis foredrag

Vi inviterer til gratis foredrag

Vi holder en lang række spændende foredrag året rundt i København og to gange om året i Aarhus. Se listen her og tilmeld dig.

Se alle foredrag

Rejsen var meget komplet og gav et virkelig godt billede af Sri Lanka. Vi fik set mange interessante, kulturelle steder - krydret med mange naturoplevelser samt mødet med den smilende befolkning.

4,5 (145 Anmeldelser)
Sri lanka_RR Sri lanka_FIT

Bestil Sri Lanka kataloger

Søger du inspiration til din Sri Lanka rejse - bestil vores kataloger

Se kataloger

Andre spændende rundrejser

Thailand

På floder gennem Østens mystik

Rundrejse med dansk rejseleder
Argentina og Chile

En rejse til verdens ende

Rundrejse med dansk rejseleder
Japan

Solgudens ø-rige

Rundrejse med dansk rejseleder
like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.663 anmeldelser)