sri lanka - sri lanka_blomst_01

Rundrejse til Sri Lanka

Oplev Sri Lanka med dansk rejseleder

En rundrejse med Stjernegaard er noget ganske særligt. Selve rejsen er en grupperejse baseret på et gavmildt program, der går et spadestik dybere end andre rejseformer, ikke mindst i kraft af, at du er i selskab  af en dygtig, dansk rejseleder på hele rejsen.

Hertil rejser du i en lille gruppe af 10-25 deltagere som alle har samme store interesse i Sri Lanka, og I får dermed mulighed for at dykke helt ned i historien og kulturen, som I bevæger jer gennem landet.

Ring eller skriv til os
Maria Madsen
Tlf. 4526 0000

Mandag - fredag 10 - 15

Maria_Madsen__frit blaa

Hvornår kan jeg rejse til Sri Lanka på rundrejse?

Vi har tilrettelagt vores rundrejser til Sri Lanka, så de ligger fra oktober til marts, hvor vejret i størstedelen af Sri Lanka er tørt og solrigt. Det betyder ikke bare, at du kan erhverve dig en sund kulør. Det gør også, at du undgår glatte veje skovstier, når du udforsker den grønne natur.

Vælger du at forlænge rundrejsen, er det også i denne periode strandvejret viser sig fra sin bedste side på syd- og sydvestkysten.

Hvem kan nyde godt af en rundrejse med dansk rejseleder?

Higer du efter oplevelser? Er du typen, der gerne vil vide en masse og beriges med nye input? Drømmer du om at komme helt bagom Sri Lanka? Så er en rundrejse en glimrende rejseform for dig.

Fordi du har en dansk rejseleder med på hele rejsen, kan du stille alle de spørgsmål, der presser sig på, og qua rejselederens massive viden om landet får du også indblik i gamle skikke såvel som den srilankanske hverdag, som du måske ellers ikke ville have fået.

Rejselederen fungerer som gruppens ”lærer”, men med rejselederen kan du også altid føle, at du er i trygge hænder. Alt er planlagt og timet, så du skal altså bare følge med og stole på, at rejselederen nok skal indvie dig i alt det bedste, Sri Lanka har at byde på.

Individuelle rejser Rejs på egen hånd
sri lanka - minneriya nationalpark_elefant_07

Hvad er inkluderet i en rundrejse?

Overraskelser er der mange af på en rundrejse. Overraskelser i form af uventede udgifter skal du til gengæld ikke bekymre dig om, når du rejser med Stjernegaard. Vi har nemlig valgt at inkludere rigtig meget i rejsens pris, så du primært skal have fokus på at nyde rejsen og de mange oplevelser, der byder sig undervejs.

En drink før middagen, souvenirs og måltider hist og her får du selv lov til at betale. Men som oftest vil du kunne forvente, at følgende er inkluderet i rejsens pris

 • Fly fra Danmark til Sri Lanka
 • Al indenrigstransport
 • Togrejse fra Kandy til Ella
 • Gode 3- og 4-stjernede hoteller
 • Helpension inkl. drikkepenge
 • Dygtig dansk rejseleder
 • Udflugter og entréer på hele rejsen
 • Engelsktalende srilankansk guide i forbindelse med visse udflugter

Hvad er det, der gør Stjernegaards rejseledere til noget særligt?

Det er ikke sidste års nyudklækkede guider, der møder dig, når du tager på rundrejse med Stjernegaard. Vores rejseledere har utallige rejser med i bagagen, ligesom de sætter en ære i at forstå landet i dybden, så de kan formidle historien, kulturen og hverdagen på fineste og mest levende vis.

Når vi håndplukker vores rejseledere, gør vi det ud fra deres passion, deres erfaring og deres evne til at formidle Sri Lanka. Flere af dem har enten boet eller opholdt sig i Sri Lanka i længere tid, og du kan således se frem til at møde en ekspert, der både har holdning og kærlighed til landet.

Læs mere om vores rejseledere i Sri Lanka

Hvorfor rejse til Sri Lanka med en lille gruppe?

Sri Lanka kan være et overvældende land, og de mange oplevelser bør få plads. Derfor synes vi, det er vigtigt, at du rejser i selskab med en lille gruppe, hvilket giver dig bedre mulighed for at stille spørgsmål til rejselederen og i det hele taget blive ét med Sri Lanka. I en lille gruppe kommer der som oftest hurtigt gang i dialogen, og du kan være sikker på, at du hører hver en lille anekdote, som rejselederen bidrager med.

Når du rejser i en lille gruppe, kan I også være i en lille bus. Og det er en fordel. Dels fordi I hurtigere bliver rystet sammen, dels fordi bussen kan køre ad snørklede bjergveje og helt ind i byernes små gader, hvor større turistbusser må give op.

sri lanka - sri lanka_befolkning_fisker_01

Kan man rejse alene på rundrejse?

Vil du gerne opleve Sri Lanka, men har du ikke nogen rejsemakker ved hånden? Fortvivl ikke. Rundrejseformen er helt ideel til dig, som drømmer om Sri Lanka – uanset om du rejser alene eller sammen med en rejsepartner. Store dele af tiden foregår i selskab med resten af gruppen, og du vil hurtigt mærke fællesskabets stærke bånd, hvor alle har samme interesse for det land, I er i færd med at udforske.

Du indlogeres på dit eget værelse, og enkelte aftener spiser I måske også hver for sig. Men rigtig meget af tiden foregår i selskab med gruppen, hvor du i mange tilfælde vil opleve, at du ikke er den eneste, der er draget af sted uden en rejsemakker.

 

 

sri lanka - adams peak_04_2

Kan jeg forlænge rundrejsen?

Sri Lanka er intens i ordets absolut mest fantastiske forstand. Du kan forvente et hav af oplevelser, indtryk, der rodfæster sig og utallige syn for guder. Det er vildt og det er fantastisk – og netop derfor kan det være rart med et par dage på stranden, når programmet er overstået.

Da rundrejserne finder sted i løbet af det danske vinterhalvår, anbefaler vi, at du afslutter rejsen med nogle dage på syd- eller sydvestkysten, hvor vejret er bedst i denne periode. Fx i Hikkaduwa, der er en hyggelig lille oase med små bugter, svajende palmetræer, hængekøjer og hyggelige restauranter og barer. Her er du tæt på kolonitidsbyen Galle, ligesom du også får rig mulighed for at spotte hvaler. Vaskeægte badeferie i læ for nogle af de kraftige havstrømme, der til tider præger området.

Indkvartering – hvordan skal jeg bo i Sri Lanka?

På en rundrejse skal du ikke tilbringe meget tid på hotellet, for det er oplevelserne, der er i fokus. Men selvfølgelig skal du bo godt, så du får mulighed for at få en god nats søvn og lade de mange indtryk rodfæste sig.

Du indkvarteres hovedsaligt på 3- og 4-stjernede turisthoteller, hvor du har alt, hvad du har behov for. Fælles for hotellerne er, at de ligger centralt placeret for de ting, du skal opleve på rundrejsen.

Se hvilke hoteller vi benytter på rundrejsen.

Kataloger om Sri Lanka

Savner du inspiration til din Sri Lanka-rejse, kan du gratis bestille op til 5 kataloger. Hvis du er interesseret i andre destinationer, kan du se alle vores kataloger her.

 • Sri lanka_RR

  Sri Lanka

  Templer, te og safari
  Rundrejse m/ dansk rejseleder - 12 sider
like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.663 anmeldelser)