Skip to main content

Rejser til Galle

Sri Lanka

sri lanka - galle_fiskere_01

Holland møder Portugal på Sri Lankas hjemmebane

Galle på sydvestkysten, er en by med en fin blanding af umiskendelig asiatisk og fin portugisisk og hollandsk arkitektur.

Byens fort, som hollænderne byggede i 1663, er udråbt til UNESCO-verdensarv og har en helt særlig stemningsfuld atmosfære. På grund af dette fort var Galle i det 17. århundrede Sri Lankas vigtigste havneby og et vigtigt stoppested for skibe, der sejlede mellem Europa og Asien.

Turismen er de seneste år blevet en stor del af den lokale økonomi her i byen, men det gør ikke stedet mindre charmerende, og det lokale liv i og omkring fortet lever stadig.

Indenfor fortets mure finder I små specialbutikker og gode, hyggelige restauranter, hvor I kan nyde både det srilankanske køkken og internationale retter til en afveksling.

Oplev byen til fods med smukke, gamle, velrestaurerede bygninger omkring jer og nyd en god kop te på en af byens cafeer undervejs.

Derfor skal I rejse til Galle

  • Historisk UNESCO-beskyttet fort
  • Gode og hyggelige restauranter
  • Bo inden for fortets mure
sri lanka - galle_gade_09 sri lanka - galle_befolkning_02

Rejser til Galle

Fyld rejsen med oplevelser

Krydr rejsen med udflugter, og få autentiske oplevelser, du aldrig glemmer. Vi håndplukker udflugterne i tæt samarbejde med vores udvalgte samarbejdspartnere, der har indgående kendskab til destinationen.

sri lanka - Tangalle_fiskerbaade_01

Dejlig sammensætning af en individuel rejse med skønne kultur- og naturoplevelser. Rejsen kræver rimelig god fysisk form og afslapning ved strand til sidst er en god afslutning. Selve oplevelsen af Sri Lanka både kulturelt- og naturmæssigt var den største oplevelse, og det ville være synd at fremhæve noget specielt frem for andet. Det er helheden og kontrasterne, der blandt andet gør turen fantastisk.

Susanne, Hvidovre
4.4   (317 anmeldelser)
Læs hvad andre gæster siger

Hoteller i Galle

Det siger vores gæster ...

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)