sri lanka - sri lanka_adams peak_01

Sri Lanka på egen hånd

Individuelle rejser til Sri Lanka

Oplev Sri Lanka på egen hånd

Sri Lanka er en buffet af oplevelser, og det kan være svært at sortere den ene herlighed fra den anden. Vi elsker Sri Lanka, og vi besøger landet ofte for at sikre os, at vi kan levere de bedste oplevelser til dig, for at pleje vores netværk og ikke mindst for at finde nye sider af det skønne land. Og hver gang kommer vi hjem med armene over hovedet - Sri Lanka er bare et vidunderligt land! 

 Vi har skabt en række spændende, justerbare rejseforslag, som dækker det fine land på forskellige måder, og hertil tilbyder vi også fastlagte rejser, hvor du rejser til 4-5 forskellige steder i selskab med en lille gruppe. Der er mange spændende måder at opleve Sri Lanka på, og vi mestrer kunsten at få de mange oplevelser til at gå op i en højere enhed.

Ring eller skriv til os
Louise Holm Nielsen
Tlf. 4526 0000

Mandag - fredag 10 - 15

LHN

Hvorfor rejse på egen hånd?

Vil du gerne gøre tingene efter dit hoved og have frihed til både at opleve og slappe af, er en rejse på egen hånd den oplagte rejseform. Når du rejser på en individuelt tilrettelagt rejse, skal du kun forholde dig til dig selv og din familie eller rejsepartner.

Hertil er det muligt at imødekomme dine helt særlige ønsker, så rejsen udspiller sig i tråd med din drøm.

Rundrejser Med dansk rejseleder
sri lanka - sri lanka_landskab_01_2

Rejs med privat bil, chauffør og engelsktalende guide

 

Vi tilbyder en bred pallette af forskellige rejseforslag, der hver især har noget helt særligt at byde på. Rejserne er til dig, der gerne vil rejse på egen hånd med familien, med din rejsepartner eller som solo, og alle kan de justeres eller skræddersys på ny. Du fortæller os om dine drømme og ønsker – så klarer vi det praktiske og sikrer os, at alt spiller. Du får følelsen af at være helt på egen hånd, men du kan altid regne med, at Stjernegaard har styr på detaljerne.

Desuden sørger vi også for at du får en masse oplevelser med på vejen, da vores rejseforslag inkluderer privat bil med chauffør og engelsktalende guide, når I flytter fra sted til sted.

sri lanka - minneriya nationalpark_mungo_02
sri lanka - ella_udsigt_01

Indkvartering – hvordan skal jeg bo?

Ligeså mange drømme og tanker man kan have om Sri Lanka - ligeså mange indkvarteringsmuligheder er der. Nogle dage har du måske bare brug for et godt, enkelt hotel som base. Andre dage har du måske lyst til at bo i luksusbungalows på en bjergskråning i Ella eller på et hyggeligt boutiquehotel i Galle.

Rejser du på Mageløse oplevelser, bor du på gode fastbestemte hoteller i kategorien 3-4 stjerner.

Skal jeg selv sørge for transport til og fra lufthavnen?

Vi synes ikke der er nogen grund til at gøre det besværligt for dig.

Når du bliver hentet i lufthavnen, møder du din private chauffør, der også er din guide, som følger dig på hele oplevelsesdelen af rejsen – i jeres helt egen bil. På den måde er du sikret en masse oplevelser undervejs samt en mere tryg og personlig oplevelse.

Afslutter du rejsen med nogle dages afslapning på stranden kan du dog ikke forvente, at det er den samme chauffør, der kører dig til lufthavnen, når du skal hjem.

Rundrejser Med dansk rejseleder

Kataloger om Sri Lanka

Savner du inspiration til din Sri Lanka-rejse, kan du gratis bestille op til 5 kataloger. Hvis du er interesseret i andre destinationer, kan du se alle vores kataloger her.

  • Sri lanka_FIT

    Sri Lanka

    Rejseforslag
    Individuelle rejser, evt. m/ udflugter - 48 sider

Er det udfordrende at rejse på egen hånd i Sri Lanka?

Vi sørger for, at det der ellers kan være en udfordring bliver til et storslået eventyr. Du er nemlig aldrig overladt til dig selv, selv om du vælger at rejse på egen hånd.

Vi sørger for transporten, de udflugter du måtte have interesse i samt booking af hoteller, der matcher dine ønsker. Med alt det praktiske af vejen er det op til dig at nyde turen og udforske Sri Lanka som du vil, velvidende at du altid har Stjernegaard ved hånden, hvis du skulle have brug for assistance.

Selv om logistikken er på plads, skal du selvfølgelig forvente, at Sri Lanka byder på en markant anderledes kultur, hvilket kan resultere i et mindre kulturchok. Du kan ikke altid forvente, at srilankanerne taler engelsk, og det hænder, at man ikke helt kan afkode de kulturelle koder.

Med det sagt, så er srilankanerne kendt for at være aldeles venlige, så tag kulturchokket som en del af oplevelsen, og spørg hellere hotellet en gang for meget end en gang for lidt, hvis du er i tvivl om noget. 

Ring eller skriv til os
Line Milland Aminsam
Tlf. 4526 0000

Mandag - fredag 10 - 15

Line Milland Aminsam - rejsekonsulent
like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.663 anmeldelser)