Skip to main content

Udflugter i Sri Lanka

sri lanka - sri lanka_teplantage

Udflugter i Sri Lanka - oplevelser med egen chauffør / engelsktalende guide

Sri Lanka er en godtepose af kulturel charme, en spændende historie, smukke landskaber og vilde dyr - hertil mennesker, hvis charme slår benene væk under dig.

Sri Lanka er et interessant land og bør ikke kun opleves overfladisk. Derfor anbefaler vi, at du supplerer din rejse på egen hånd med en håndfuld spændende udflugter, der sikrer dig den fulde forståelse af landet. Vi har allieret os med de bedste samarbejdspartnere, så du kan opleve Sri Lanka med dygtige guider med fokus på de mest interessante oplevelser. 

Oplev hvordan historie og kultur smelter sammen i Kandy eller besøg Sigiriya Rock, hvor historien bogstaveligt talt er hakket ind i klippen. Tag på cykelture gennem landlig idyl eller se det hele lidt foroven i en luftballon - eller fra søsiden på en hvalsafari. Er du til aktive rejser, tilbyder vi en række cykelture i forskellige sværhedsgrader, ligesom der også er rig mulighed for at vandre, fx gennem den grønne natur ved Ella.

Nogle af de udflugter, som vi beskriver under de enkelte byer, kan gøres rigtigt nemt, når du rejser med egen bil og chauffør. Du beder bare chaufføren stoppe ved udflugtsmålet, og vente på dig. På den måde kan du bruge den tid, du selv har lyst til – og hvis han må, går chaufføren gerne med rundt, hvis du ønsker det. Nogle gange er man nødt til at booke en lokal guide på stedet, men dette er nemt at gøre på stedet, og jeres chauffør kan sagtens hjælpe dig med det.

Nogle udflugter skal bookes hjemmefra, da der kan være begrænset plads, f.eks. på jeepsafarier, etc. Under de enkelte dage på rejsen har vi listet de udflugter, som vi synes, er relevante den pågældende dag.

Udflugterne er som udgangspunkt baseret på minimum to personer, mens prisen er pr. person. 

Find din udflugt i Sri Lanka

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)