sri lanka - minneriya nationalpark_leopard_01
Sri Lanka - Templer, te og safari

Rejseledere

Rejseleder i Sri Lanka

tom rosenboel

Tom Jack er rejseleder på:

tom rosenboel

Tom Jack Rosenbøl

Rejseleder

Tom er en meget berejst herre, og hans professionelle liv har da også koncentreret sig om turismen. Han er således uddannet rejseleder og har arbejdet 20 år i udlandet på forskellige destinationer, lige fra Lillehammer i Norge til Aqaba i Jordan og fra Maldiverne til Cancun i Mexico.

Efter mange år ude vendte Tom hjem til en tilværelse som turistchef på henholdsvis Fyn og i Vestjylland, men kufferterne og udlængslen kaldte igen, og sidenhen er det blevet til masser af ture som rejseleder i Kina, Egypten, Brasilien, Costa Rica og Sri Lanka.

Det, der driver værket, er Toms interesse for historie, kultur og mennesker og ikke mindst hans nysgerrighed og lyst til at yde service og formidle oplevelser. 


christian simonsen_1

Christian Simonsen

Rejseleder

Christian er en af Stjernegaards mest erfarne og længst ansatte rejseledere og en formidabel formidler, som med stort indblik, kendskab og respekt i over tyve år har ført sine gæster tæt på lokale kulturer og levevis. Mange udlandsophold siden 1980'erne og en broget universitetsbaggrund i Asienstudier i København, Paris, Jakarta, Peking og Bangkok har givet indgående kendskab til adskillige sprog og kulturer. Interesseområder er først og fremmest mad, historie, sprog og traditionel kultur. Planter, havekunst og botanik indgår ofte i hans mange historier - takket være en fjern fortid som hortonomstuderende på Landbohøjskolen.

Christian har som rejseleder fungeret i både Asien og Sydamerika. Han kan klare sig på ca. et dusin sprog og har f.eks. siden begyndelsen af 1990'erne nydt at vise gæster rundt i Vietnam, Laos og Cambodia, hvis sprog han har studeret sideløbende med kinesisk, thai, malaj/indonesisk. Christian har desuden gennem årene rejst og arbejdet meget i bl.a. Latinamerika, herunder Peru, samt i Japan, Myanmar, Indien, Sri Lanka, Mongoliet, Sibirien, Rusland, Georgien og det meste af Europa. Og ikke mindst i Nordatlanten hvor Christian selv har rejst og været rejseleder på både Færøerne og Island 

Mød et særdeles engageret menneske med stor og alsidig rejseledererfaring og et smittende humør!


like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.663 anmeldelser)