Skip to main content

Rejser til Halongbugten i Vietnam

Vietnam

Vietnam - halong bugten_05

Grønt er godt for øjnene

Halongbugten er udråbt til at være et af verdens syv naturvidundere, og den smaragdgrønne plet på verdenskortet er naturligvis også UNESCO-verdensarv.

Det bjergtagende smukke område består af ca. 1.600 kalkstensøer, der skyder lodret op af havet og skaber en fantastisk kontrast til det smaragdgrønne hav. Som pynt på en i forvejen smuk kulisse.

Halongbugten bør uden tvivl opleves ombord på et skib, og det kan gøres både dyrt og billigt – og på mange forskellige måder. Oftest stævner man ud ved frokosttid, sejler rundt til de forskellige øer, går i land et par steder og ankrer sidst på eftermiddagen op i en rolig bugt, måske endda med udsigt til et lille flydende samfund af søsigøjnere, som lever her i området. I tilbringer natten på båden og fortsætter ekskursionen gennem den smukke bugt dagen efter.

Kun få af øerne er beboede, men det er muligt at komme i land flere steder.

Mange af øerne gemmer på spændende grotter og drypstenshuler, som er blevet skabt over flere tusinde år, mens andre byder på skønne strande og hyggelige bugter. En uforglemmelig naturoplevelse, der gør øjnene særdeles godt.

Derfor skal I rejse til Halongbugten

  • Et af verdens syv naturvidundere
  • UNESCO-verdensarv
  • Overnat på skib i bugten
Vietnam - halong bugten_01

Rejser til Halongbugten

Fyld rejsen med oplevelser

Krydr rejsen med udflugter, og få autentiske oplevelser, du aldrig glemmer. Vi håndplukker udflugterne i tæt samarbejde med vores udvalgte samarbejdspartnere, der har indgående kendskab til destinationen.

Vietnam - halong bugten_sunset_01

Mads Steen var særdeles dygtig og kompetent, med stor viden og stor engagement for, og kærlighed til landet og befolkningen. Fantastisk at han gav os indblik i hans og familiens liv i Vietnam. Han var meget hjælpsom og imødekommende og tingende gik som planlagt.

Peder og Birthe, Nørager
4.7   (1.253 anmeldelser)
Læs hvad andre gæster siger

Hoteller i Halongbugten

Det siger vores gæster ...

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)